Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ook Lampard krijgt Chelsea niet aan de praat: Europees voetbal lijkt utopie

Laatste update:

Frank Lampard is er bij zijn eerste wedstrijd als interim-manager van Chelsea niet in geslaagd om met een overwinning van het veld te stappen. De oud-middenvelder moest zijn meerdere erkennen in Wolverhampton Wanderers, dat in het eigen Molineux Stadium met 1-0 te sterk was. Matheus Nunes kroonde zich na een half uur spelen tot man van de wedstrijd met een schitterende treffer. Een valse start dus voor Lampard, die de scherven snel bij elkaar moet zien te rapen voor de kwartfinale van de Champions League tegen Real Madrid aanstaande woensdag.

Wolverhampton Wanderers - Chelsea 1-0
Ook onder Lampard lijkt er geen enkele rol van betekenis te zijn weggelegd voor Hakim Ziyech. De aanvaller annex middenvelder kwam onder Graham Potter al weinig aan spelen toe, maar wordt de laatste weken zelfs niet meer opgenomen in de wedstrijdselectie. Wel was er weer eens een basisplaats voor Raheem Sterling. Ook Conor Gallagher mocht het vanaf de eerste minuut laten zien. Zij zagen hoe beide ploegen afwachtend aan het duel begonnen. Het eerste moment van opwinding kwam halverwege de eerste helft van João Gomes. De middenvelder leek te worden neergehaald in de vijandelijke zestien, maar daar ging scheidsrechter Peter Bankes niet in mee.

Amper tien minuten later was het wel raak. Een voorzet vanaf de linkerkant van het veld kon worden weggekopt door Kalidou Koulibaly, maar werd vervolgens op de pantoffel genomen door Nunes, die op schitterende wijze de verre hoek vond: 1-0. Diego Costa kreeg niet veel later de mogelijkheid om de score te verdubbelen, maar hij verzuimde zijn oude ploeg pijn te doen. Ook in de tweede helft was het bijzonder pover wat het Chelsea van Lampard op de mat legde. De beste mogelijkheid kwam vijf minuten voor tijd van Christian Pulisic. De Amerikaan schreeuwde om een strafschop, maar ook in dit geval wilde Bankes er niet aan.

Sven Botman boekte zaterdagmiddag met Newcastle United een zwaarbevochten zege op Brentford FC.

Brentford - Newcastle United 1-2
Brentford begon voortvarend aan het duel met Newcastle, maar had pech dat een goal van Ivan Toney in de beginfase werd geannuleerd wegens buitenspel. De thuisclub kreeg nog een kans om te scoren toen Kevin Schade in de zestien onderuit werd gehaald door Sven Botman. Nick Pope maakte de zwakke inzet van Toney echter onschadelijk. In blessuretijd van de eerste helft schoot Toney wel raak vanaf elf meter, nadat Alexander Isak in de fout was gegaan. Newcastle draaide de bordjes na rust om: Een knal van Joelinton verdween via David Raya in het net en Isak maakte zijn fout van eerder goed door na een uur de winnende treffer in de bovenhoek te knallen: 1-2. Het leek zelfs nog 1-3 te worden, maar Callum Wilson maakte hands en dus ging dat feestje voor de bezoekers niet door.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Als ik de trainerscarriere van Lampard als thema zou gebruiken bij het componeren van een volwaardig muziekstuk, dan zou het volledig in mineur staan...

Hopelijk heeft Lampard gezien dat je met dit spelersmateriaal niet met 4 achterin kunt spelen. Je hebt geen echte DM en je gevaarlijkste spelers zijn je wingbacks. Gewoon 352 spelen tegen Madrid. De beste spelers in de selectie zitten toch niet voorin.

Wat een zaad pot van Chelsea zeg, echt voetbal zoals we kennen van Lamps zijn ploegen. Je moet toch echt ergens een afslag gemist hebben om die man aan te stellen.

8 april 2023 om 19:13

Alsof het aan Lampard ligt, hahaa Chelsea is gewoon altijd een dramatische anti voetbal club geweest.


Heerlijk geen Europees voetbal

Chelsea is momenteel de slechtst geleide club van Europa. Meer dan een half miljard uitgeven en uiteindelijk niet eens Europees voetbal halen.

8 april 2023 om 18:16

Sterker nog. Ze gaan onder Brentford, Brighton, Newcastle, Fulham en Aston Villa eindigen naast de rest van de "big 6"

8 april 2023 om 18:37

Niet alleen vanwege dat, in het verleden ook de grootste spitsen misbruikt en heel veel trainers met hoge afkoopsommen.

8 april 2023 om 19:22

Als er een club is van pieken en dalen is het wel Chelsea. Zo ongeveer de enige topclub die om de zoveel jaar finaal door het ijs zakt dat ze niet eens Europees voetbal halen en een paar jaar daarna winnen ze zo weer eens een Champions League of de competitie. Zou me zelfs niet eens verbazen als ze volgend jaar ineens weer vol voor de titel meedoen.

Wel onder een andere coach natuurlijk, dat wel. Zowel Gerrard als Super Frank blijken naast geweldige middenvelders ook slechte coaches. Snap ook niet echt waarom je voor dit toch al totaal verloren halfjaar nog weer een tussenpaus aanstelt. Je hebt al besloten volgend seizoen een nieuwe vaste trainer te zoeken, maak het seizoen lekker af met de assistent.

8 april 2023 om 19:29

Dat was onder Roman zo ja, die wist er na zo’n rampjaar toch altijd wel weer een piek achteraan te plakken idd. Onder Boehly moet ik het nog maar zien. Heb niet het idee dat hij weet wat ie precies aan het doen is.

Dit is nog erger dan onder Potter.
Enigste speler die alles gaf was Gallagher.
Jammer dat je dit seizoen niet kunt simuleren als in Fifa.
Ben er klaar mee, zelfs die CL wedstrijden moet ik niks van weten.
Was ook echt en dramatisch scheidsrechter.

Hier moet Madrid toch minimaal met 4-0 overheen stappen woensdag? Lijkt wel alsof het 2015 is, toen was Chelsea onder Mourinho ook enorm slecht.

Wist al van te voren dat het een drama ging worden met 433 met deze spelers. Cucurella is als verdediger niet goed genoeg in zo'n formatie en al helemaal als geen cvm hebt die de gaten dicht kan lopen en hem kan ondersteunen. Bij iedere aanval is de ruimte tussen de aanvallende linie en de verdedigende linie echt te groot waardoor er nauwelijks combinaties gemaakt kunnen worden. Er mist tevens echt een echte 9, met het voetbal dat we spelen moet er gewoon een 'echte' spits bij en geen valse 9's zoals Havertz, Felix, etc. Al met al was het geen slechte wedstrijd maar er wordt gewoon te weinig gecreeerd. Hopelijk gaat het tegen Real met Kanté en Chilwell in de basis een stuk beter maar ik heb er een hard hoofd in.

17 punten achterstand op top-4 met een wedstrijd meer gespeeld. Echt beschamend gewoon. Het zat er ook echt totaal niet in vandaag. Het enige potentiële gevaar moet uit de wingbacks komen, maar dat wordt lastig als je met 4 achterin start. Op een dag als vandaag moet het dan van een Felix en Havertz komen, maar die doen niet veel anders dan veel blaffen, weinig bijten. Ik hoop eigenlijk dat EL/ECL nu ook niet behaald wordt, zodat er volledige focus komt op de competitie volgend seizoen. Om toch maar iets positiefs erbij te pakken: de laatste keer dat geen Europees voetbal werd behaald, werd het kampioenschap gepakt.

Het idee dat Lampard in ieder geval wat zou kunnen doen aan de instelling van een aantal van die diva’s kan ook wel de prullenbak in.. Ze kunnen wel alles op alles zetten om die Champions League wedstrijden tegen Real heelhuids door te komen, maar daar schiet je ook weinig mee op.. Het was om te huilen vandaag, de spelers lijken ook niet meer te reageren als er een nieuwe man voor de groep staat, waar je nog wel enigszins in kunt komen als dit de vierde is in 1 seizoen tijd.. Bruno wilde niet de eindverantwoordelijke zijn, dus werd Lampard gehaald maar het einde van dit seizoen gaat net zo k*t worden als het begin en het midden..

8 april 2023 om 18:31

Ik denk echt dat Conte de juiste man is om in te stappen bij dit Chelsea op dit moment. Hij kent de club en competitie en het is een trainer die ervoor kan zorgen dat er weer een structuur en hiã«rarchie terugkeert in het team maar ook discipline waarbij iedere speler zijn rol uitvoert. Verder denk ik ook dat het belangrijk is, hoe gek het misschien ook klinkt, er een trainer wordt aangesteld die wel een bepaalde staat van dienst heeft bij topclubs in een topcompetitie. Potter was simpelweg nog een lichtgewicht waar de spelers geen respect voor hadden. Bij Conte zal dit niet het geval zijn aangezien hij al aardig wat prijzen heeft gewonnen en seizoenen in de absolute top heeft gewerkt en hij heeft aangetoond prijzen te kunnen winnen met zijn manier van werken.

Ziyech een transfer bewust ontnemen in de winter met smoesjes en nu hem zelfs buiten de wedstrijdselectie laten. Dan is het heerlijk om Chelsea te zien verliezen. Jammer dat ze niet meer kunnen degraderen.

8 april 2023 om 18:21

Inderdaad heerlijk. Hoe je zo om kan gaan met bepaalde mensen. Denk trouwens dat dit van bovenaf komt, niet van de trainer zelf. Pulisic moet spelen, die komt zelfs bij Spakenburg niet aan de bak.

Chelsea onder Boehly is ook éã©n grote grap hoor haha. Als je Potter ontslaat moet je niet aankomen met Lampard. Heeft overal gefaald en je gaat hem alweer aannemen. Deze kerel kan een ploeg gewoon niet laten voetballen. Bij Potter creã«erde Chelsea tenminste nog aardig wat kansen. Onder Lampard is het weer zaadvoetbal. Dit Chelsea zie ik geen potten breken tegen Real Madrid aankomende woensdag. Lachwekkend hoe een coach als Lampard nog steeds een baan krijgt in de Pl...

Gelijk ontslaan !!! Althans zo dat is de werkwijze van Chelsea.

Het zou toch wel echt bizar zijn als Chelsea geen Europees voetbal gaat halen. Dan zitten ze volgend jaar echt met een tussen jaar. Misschien ook wel eens goed om te zien dat niet alles met geld te koop is.

Nou jongens, woensdag handen op het aanrecht, voorover buigen en dan proberen we het zo snel en pijnloos mogelijk af te handelen

8 april 2023 om 18:53

Tuurlijk, gewoon wat banter joh.

Chelsea zou er verstandig aan doen om weer voor Conte te gaan. Hij is iemand die daar discipline en structuur kan terugbrengen en hij heeft een cv + staat van dienst waar de spelers wél van onder de indruk zullen zijn.

Helaas niet kunnen kijken, maar ik snap niet dat hij überhaupt in een 4-mans achterhoede aantreed.. lekker de wingbacks verpersten die als enige nog wat gevaar weten te creëren. Droevig weer om te zien dat er weer verloren is, wat een waardeloos seizoen.

Dat je 500 miljoen uitgeeft en vervolgens met Havertz in de spits moet spelen, kan je je als club wel aantrekken. Voor dat geld had je Mbappe en Haaland samen in de spits kunnen hebben

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren