Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ook jongste telg van familie Götze ruilt Dortmund in voor Bayern

Laatste update:

Mario Götze maakte vorig jaar de overstap naar Bayern München en die transfer sloeg in als een bom bij Borussia Dortmund. De middenvelder, die afgelopen zondag de matchwinner werd in de WK-finale tegen Argentinië (1-0), wordt nu gevolgd door zijn zestienjarige broer Felix.

/

Felix Götze traint al mee bij Bayern Onder-17 en zijn vertrek bij Dortmund komt niet meer als een verrassing. In april bevestigde Michael Zorc, de sportief directeur van die Borussen, al dat het talent op transfervrije basis naar Bayern zou gaan. Michael Tarnat, de coördinator van de jeugdopleiding van Bayern, zegt nu in BILD dat de deal rond is.

De oudste telg van de familie Götze, Fabian, speelde ook in de academie van Dortmund, maar komt tegenwoordig uit voor derdeklasser SpVgg Unterhaching. Hij woont met Mario samen in München en het lijkt er dan ook op dat ook Felix zijn intrek gaat nemen in het huis van diens broers.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Mooi hopelijk word hij net zo goed als zijn broer misschien maakt hij ooit ook wel een winnende wk doelpunt

16 juli 2014 om 12:33

Ja misschien ook niet

16 juli 2014 om 12:40

Bayern staat er niet echt om bekend jeugdspelers een kans te geven. Zeker niet met deze huidige selectie.

16 juli 2014 om 12:43

Jo-meen-- heeft het ook niet over Mario's prestaties in Bayern München, maar over het scoren van een winnend WK-doelpunt.
En waarom zou dat niet kunnen? Emre Can doorliep ook een deel van de jeugdopleiding bij Bayern, en via Leverkussen is hij nu bij Liverpool terecht gekomen.

De jeugdopleiding van Bayern is echt niet slecht, en ze kunnen makkelijk nog winst maken op deze jongen. Of hij nou doorbreekt bij Bayern of niet..

Edit:

Eigen jeugd Bayern:

Thomas Müller
Diego Contento
David Alaba
Holger Badstuber
Bastian Schweinsteiger
Pierre Højbjerg
Julian Green
Toni Kroos

16 juli 2014 om 12:43

Onzin. Als jonge spelers goed genoeg zijn dan krijgen die een kans. Zie Hojbjerg. Dat er weinig goed genoeg zijn betekend niet dat jeugdspelers geen kans krijgen.

16 juli 2014 om 12:56

Ik verwacht ook dat Green dit seizoen meer zal spelen.

16 juli 2014 om 13:10

Als er 1 club buiten Nederland jeugd een kans geeft is het Bayern wel.

16 juli 2014 om 13:22

Ik zeg dat hij misschien Net zo goed word als Gotze in het algemeen BM, Borussia of het Duitse elftal maarja, lezen is lastig deze dagen..

16 juli 2014 om 13:23

Helft van weggepikt, Oa Alaba.

16 juli 2014 om 13:40

Ajaxciedjetom

Wat zeg jij nou?
Alaba werd op zijn 16ste gehaald door Bayern en begon in de jeugd. Sinds wanneer is iemand die de jeugdelftallen van een club doorloopt, geen eigen jeugd meer?

16 juli 2014 om 15:31

Als ie bij Ajax speelt mag je dat niet zo noemen volgens vele Nederlanders.

16 juli 2014 om 18:07

Maar dan wel toen Van Gaal er zat. Guardiola wil alleen maar kopen/halen.

17 juli 2014 om 04:00

Lahm ook.

16 juli 2014 om 12:41

Ik denk dat die het even ver schopt als zn oudste broer

16 juli 2014 om 13:22

Hoop ook dat ie net zo goed wordt als Fabian, verraders...

16 juli 2014 om 13:48

Zwaar verradelijke familie die Gotzes. Transfervrij weglopen van de club die je heeft gemaakt. Ik hoop dat bayern spijt krijgt van de smerige acties!!!!

16 juli 2014 om 19:04

Mooi een hele familie die vergeet waar hij vandaan komt. Jij bent zeker zelf niet voor een club. Dit is vreselijk misselijkmakend. Het maakt de hele Bundesliga kapot

Toch jammer voor Dortmund. Leken 2 jaar geleden toch wel heel dicht in de buurt te komen van Bayern, maar nu blijkt dat Bayern echt mijlenver weg is. Moet toch wel frustrerend zijn voor Dortmund, dat 'gekaap' van Bayern.

16 juli 2014 om 12:36

Ja dit zal zeker hard aankomen. Lijkt me nu ook niet meer zo heel leuk als Bayern zijnde je wordt toch kampioen en dan is de spanning er in april ofso al af voor de Champions League en dan is presteren heel moeilijk net als dit seizoen gebleken is

16 juli 2014 om 12:40

bayern wordt geen kampioen, want de vorige 3 keren toen duitsland wereldkampioen werd werd bayern dat seizoen erna geen kampioen van duitsland..

16 juli 2014 om 12:52

En ik maar denken dat de kwaliteit van de selecties doorslaggevend zou zijn. Dergelijke statistieken zijn natuurlijk van veel grotere invloed op wie er volgend jaar kampioen van Duitsland wordt.
Bedankt voor de eye-opener!

16 juli 2014 om 13:37

Je snapt toch wel dat dit niet serieus bedoelt is...?

16 juli 2014 om 20:12

ben bang van niet

16 juli 2014 om 13:13

Wat voor gekaap dan ?
Alleen Gotze en Lewa kiest transfervrij zelf voor Bayern terwijl hij overal heen kon.

BVB is nog steeds dichtbij, heeft vorig jaar bijna een heel jaar gespeeld zonder 4 absolute basisspelers.
Enigste waar ze beide mijlenver op voorlopen is vrijwel alle andere clubs in europa doormiddel van een supergezonde bedrijfsvoering en nog steeds meedoen om de europese prijzen!

16 juli 2014 om 13:47

Ik zet het niet voor niets tussen aanhalingstekens Albertino. Feit is wel dat er 2 sterspelers van Dortmund naar Bayern gaan. Als ze echt gelijkwaardig zouden zijn, was dat niet gebeurd lijkt me.

16 juli 2014 om 16:25

Nou dat ligt eraan, Gotze is geboren in Beieren dan is het zeer voor de hand liggend dat hij een fan is van de grootste club uit Beieren.
En dus kan zijn overstap ook een sentimentele zijn.
Lewa zegt ook altijd al voor Bayern te willen spelen.

Bayern wilde ook graag Reus van BMG overnemen maar die wilde absoluut naar Bvb.
Hummels komt daarintegen uit de Bayern jeugd en stapte de andere kant op.

Kan er helemaal niks van, dat broertje.

16 juli 2014 om 12:40

Oh, en jij kan er wel wat van? :I. Dat broertje van hem is echt best goed hoor (youtube gekeken). Als jij zo goed was, wrm ben je geen prof?

16 juli 2014 om 12:46

Youtube lijkt me echt een uitstekende bron om te beoordelen of een speler goed is of niet.....

16 juli 2014 om 13:05

Ben jij beter dan hij dan? als jr m zo beledigd laat dan eens zien wat je kunt.

Nee dat zijn echt de allerslechtste argumenten want dan mag niemand op deze site kritiek hebben op voetballers.

16 juli 2014 om 13:40

pimpelman, kritiek hebben op spelers is iets anders dan zeggen dat ze totaal niet kunnen voetballen.

Goed om te weten waar de rest van de familie Götze uithangt.

16 juli 2014 om 12:40

Zeker, ik wist al niet precies waar ik de bloemen naartoe moest sturen...

16 juli 2014 om 12:50

You, I like you!

Benieuwd hoe goed hij is. Want Dortmund wilde niet verlegen, maar hij kan wel bij Bayern een contract tekenen? Misschien dat gelemuur er meer van weet.

16 juli 2014 om 15:47

Het is een talent, alhoewel, anders dan Mario, was die nog nooit opgeroepen voor de Duitse nationale jeugdelftallen. Zijn vader was al in April bij Zorc en heeft aangegeven dat Felix naar München wil verhuizen. Zorc ziet daar geen probleem in.

Ik heb hem zelfs nooit zien spelen. Ik kijk vaker de jeugd van Borussia. Er lopen fantastische talenten. De U 17 is net Duitse kampioen geworden. Die kleine Götze maakte geen deel uit van deze ploeg.

16 juli 2014 om 18:30

Was nog iets vergeten.

Deze wissel is ook nog (inofficiel) onderdeel van de deal die Mario destijds deed met Bayern. Zijn oudere broer is inmiddels van Mainz (amateuren) naar Unterhaching (meer of minder dochteronderneming van Bayern) gewisseld.

De ouderen zijn er ook bij betrokken. Zij gaan ook naar München verhuizen, zodra een baantje aan de München'se universiteit voor Papa Götze vrij komt.

Felix Götze gaat dus samenspelen met Steeven Ribery en Tobias Schweinsteiger. Ik zou als tegenstander toch wel even schrikken als ik die drie achternamen op het wedstrijdformulier zou zien. En dan speelt de zoon van Mehmet Scholl er ook nog.

Zo nu kan de hele familie Gotze wer terug verhuizen naar Beieren, als beide zonen daar spelen.

Zou Ann Katrin Brommel dat ook wel fijn vinden als ze met zn 3en in dat huis gaan wonen?

16 juli 2014 om 18:51

Kwartet

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren