Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Onze overwinning op Barcelona geeft vertrouwen'

Laatste update:

Voor Ajax gaat woensdag een nieuw Champions League-seizoen van start en de Amsterdammers hopen dit jaar eindelijk eens te kunnen overwinteren in het miljoenenbal. Dat zal echter nog een hele opgave worden: Ajax zit opnieuw in een zware groep, ditmaal met Barcelona, Paris Saint-Germain en APOEL Nicosia. Davy Klaassen ziet, ondanks het moeizame spel van Ajax, zeker kansen.

/

Woensdag komt PSG op bezoek en de spelers van de Franse kampioen zullen zeker niet onder de indruk zijn geraakt van wat Ajax zaterdagavond liet zien tegen Heracles Almelo. Klaassen vindt het spel van zijn ploeg niet zorgelijk: hij merkt op dat Ajax wel kansen creëert, maar meer moet zien te scoren. Voor de Champions League put hij vertrouwen uit het afgelopen seizoen, toen Ajax net tekort kwam voor een plek in de knock-outfase.

In eigen huis pakte Ajax vorig seizoen zeven punten. "Het is een groot voordeel om thuis te beginnen", zegt Klaassen in De Telegraaf. "Wat ook vertrouwen geeft, is onze overwinning tegen Barcelona van vorig seizoen. We weten dat het kan. Barcelona was al geplaatst en Lionel Messi deed niet mee, maar volgens mij bleef een vrij aardige ploeg over. Niets is onmogelijk. Spelen we ons eigen spel, dan heb ik er alle vertrouwen in."

Denk je dat Ajax gaat overwinteren in de Champions League?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Zal wel compact gespeeld worden wil je van PSG winnen en iedereen zal 100 procent moeten spelen. Kansen zijn er altijd maar PSG heeft wel meer kwaliteit en ik denk dat het een 0-2 voor PSG wordt.

15 september 2014 om 07:44

Ik denk dat er een stuntje in zit waarom ook niet psg speelt op dit moment ook dramatisch en ajax speelt in de cl vind ik altijd beter dan in de competitie ik zeg 2-1 voor ajax

15 september 2014 om 08:03

Punten en komma's gebruiken gast. Je post is niet te lezen zo.

15 september 2014 om 09:05

Ik zeg 2-0

15 september 2014 om 09:06

Ik snap dat je nieuw bent hier op VZ, maar de leden die je moet wijzen op spel- en taalfouten zijn hier niet meer op 2 handen te tellen. Niet alleen op VZ overigens.

Ajax maakt zeker kans tegen Psg. Als ik het goed begrijp steken zij toch in een mindere vorm, de Ajax-selectie is fit en we zien de potentie. De grote vraag is of die potentie terug te zien is in dit soort grote wedstrijden. Ik verwacht zelfs dat we, zoals gewoonlijk, op achterstand komen. Maar dit uiteindelijk om kunnen buigen naar een gelijkspel of nipte overwinning.

Maar misschien ben ik iets de hardop aan het dromen, dat kan ook. De beide selectie zijn op bijna geen enkel vlak met elkaar te vergelijken. Misschien is Ajax' keeper alleen van een hoger niveau.

15 september 2014 om 16:59

Niet mee eens. Sirigu is een betere keeper dan cilissen. Begrijp me niet verkeerd, ik vind cilissen een goede keeper, maar hij zit nog niet op hey niveau van sirigu.

Ik verwacht dat ajax wel een keer scoort door ongeconcentreerd verdedigen van psg, maar die zullen uiteindelijk toch aan het langste eind trekken.

15 september 2014 om 07:45

Ik ben geeb Ajax supportee maar een of ander manier heb ik het gevoel dat Ajax kantje boord gaat winnen 2-1, maar ik heb het vast fout.

15 september 2014 om 08:47

Ik denk dat het voor het Nederlandse voetbal goed zou zijn als Ajax deze CL gewoon volledig de vernieling in gespeeld wordt. Het wordt tijd dat men in Amsterdam ook eens gaat inzien dat de roofbouw die de laatste jaren op de kwaliteit is gepleegd uiteindelijk niet zonder gevolgen blijft.

15 september 2014 om 09:09

Hoe kan dat nou goed zijn voor het Nederlands voetbal. We zullen uitgelachen worden. Goede spelers zullen denken dat het niveau in de eredivisie slechter is dan werkelijkheid. Ajax zal wellicht enigzins van koers wijzigen terwijl het niet nodig is. Etc etc.

15 september 2014 om 10:02

Vz, ajax haalde 8 punten vorig jaar in de groepsfase, geen 7

15 september 2014 om 10:30

Lezen.

15 september 2014 om 11:27

Hoi

15 september 2014 om 11:31

EIGEN HUIS 7 punten.

Het is goed om uit dat soort wedstrijden vertrouwen te putten, al is het denk ik de meest aangehaalde wedstrijd door ajaxspelers ooit, terwijl de wedstrijd natuurlijk niet vergelijkbaar is met die tegen Psg. Een reeds geplaatst team speelt nou eenmaal altijd minder dan een team dat nog ergens om speelt, dat werd tegen Red Bull toen ook pijnlijk duidelijk. Het team dat won van Barcelona was volstrekt kansloos tegen de Oostenrijkers en ik ben bang dat die wedstrijd meer zegt over Ajax dan die tegen Barça toen.

15 september 2014 om 08:39

De wedstrijd tegen Barcelona is de meest aangehaalde wedstrijd door Ajacieden. Ja, en voor de anderen is/zijn het idd de wedstrijd(en) tegen Red Bull.

Wij zijn niet kansloos woensdag, Ajax speelt matig in de competitie maar dat doet PSG ook. Daarbij zie je de afgelopen jaren dat we altijd net iets extras kunnen brengen in de CL...

Ik heb er iig zin in!

15 september 2014 om 09:07

Ja het is geen afgunst dat ik die wedstrijd aanhaal, begrijp me niet verkeerd. Ik vind gewoon, als je vooruit wilt moet je naar je slechte punten kijken en niet te veel een overwinning verheerlijken die misschien wat vertekend was doordat barça al geplaatst was. Zeker omdat het probleem zoals zich dat had gemanifesteerd tegen Red Bull in de bekerfinale tegen PEC nog eens pijnlijk duidelijk werd en in de Johan fruitschaal ook weer, er is dus blijkbaar weinig veranderd en dat baart me zorgen.

15 september 2014 om 10:35

Zelfs de wedstrijden in de competitie waren uitermate zwak. En ik lees alleen maar berichten over vertrouwen en goede kansen. Nou, als je in de Eredivisie al zo moeilijk vooruit voetbalt en de kansen niet benut, gaat het tegen Europese grootmachten ook niet echt vanzelf hé.

Ze hebben heus wel een kansje, maar acht die kans zeer klein. Zelfs Apoel wordt een klus. Die kunnen wel eens hetzelfde aanrichten wat Red Bull Salzburg deed.

Oooo die wedstrijd tegen het toen al geplaatste Barcelona bedoel je? Als dat de eerste wedstrijd van de poule was geweest en Barcelona had de punten nog nodig dan had Ajax niet gewonnen.

15 september 2014 om 07:55

Als je nou eerst even de tekst leest voordat je reageerd triest geval.

15 september 2014 om 08:27

Als, als, als. Als telt niet in de voetballerij, het is gegaan zoals het is gegaan en niet anders. Daarbij, barca speelde gewoon voor de winst, waarom waren die spelers anders zo geirriteerd?

15 september 2014 om 08:51

Hahahaa welke spelers waren geïrriteerd volgens jou?? Barca geeft jullie een wedstrijd kado en jullie doen alsof dr een hoofdprijs mee gewonnen hebben!! Zielig hoor om steeds die ene gewonnen wedstrijd tegen Barca maar te herhalen !!

15 september 2014 om 09:37

Spelers kunnen het toch niet maken dat ze zeggen dat ze de wedstrijd cadeau geven. Achter de schermen waren ze in Nou Camp maar wat blij. Barcelona verliest gemiddeld zou'n 4 punten per jaar in de groepsfase en worden steeds eerste. Vorig jaar Ajax, Celtic, AC , Kopenhagen, Rubin Kazan, Basel, Donetsk, Lefski sofia, Werder bremen de laatste 10 jaar. De laatste thuis groepswedstrijd tegen Bremen werd voor 95.500 man gespeeld en gewonnen. (Ze moesten winnen) Tegen Donetsk voor 20.000 man en verloren ( Ze waren al eerste). Vorig jaar kwamen er 54.000 mensen naar Celtic kijken voor een punt om eerste te worden. Een gelijkspel of winst in Amsterdam zou een nagenoeg leeg Nou Camp opleveren . Moet je even het recette verschil eens uitrekenen.

15 september 2014 om 09:52

@ Vierdag

Eh, daarmee ga je wel heel makkelijk voorbij aan het feit dat er gewoon een winstpremie van 1 miljoen wordt uitgekeerd door de Uefa..

15 september 2014 om 10:31

Barca geeft jullie een wedstrijd.. grapjas... ajax vocht voor elke meter en was gewoon beter!

16 september 2014 om 01:29

Wat is het verschil in recette? Geen hond komt kijken naar de laatste wedstrijd als de groep beslist is. 1 miljoen is een fooi vergeleken met de inkomsten van Nou Camp. En dan moet je ook kijken naar de kijk dichtheid op TV met hun reclames. 1 miljoen winst premie voor Barcelona? Daar lachen ze om.
Deze verlies partij bracht veel meer in het laatje als 1 miljoen

15 september 2014 om 09:32

Tja en die 7 spelers miste, reeds geplaatst was en het ergste........pinto stond in de goal!

Ik denk dat het zoals zaterdag gaat. Ajax komt voor, Ajax breid uit en zakt daarna in. Dan komt PSG terug met 1 doelpunt, 2-1.

Verder denk ik dat Ajax op 8 punten uit kan komen. 6 tegen Apoel, 1 punt thuis tegen PSG en 1 thuis tegen Barca.

Ik hoop natuurlijk dat ik fout zit. 9 punten minimaal lijkt me genoeg voor overwintering, als de resultaten op andere velden ook in ons voordeel zijn.

15 september 2014 om 08:09

Waarom denk je dat? Psg is van een totaal andere orde dan heracles dus de kans op eenzelfde pot lijkt me nihil. Hoewel ik denk dat ajax veel beter zal spelen dan zaterdag, denk ik dat het een moeilijke opgave wordt. Het spel van psg ligt ons volgens mij niet. Ik ben al blij met een gelijkspel, maar vrees een verlies.

15 september 2014 om 08:28

Je zit ook fout. Ajax haalt iets van 4 a 5 punten. Ik verwacht 2x verlies tegen PSG en 2x verlies tegen Barcelona. Ajax is gigantisch matig bezig, die hebben geen kans.

15 september 2014 om 09:19

Klopt en het verschil is dat Barca en PSG beiden volgens mij eerst in Amsterdam spelen. En thuis verliezen deze 2 ploegen nooit. Dus denk dat Ajax helemaal geen punten pakt tegen deze 2 grootheden want geen van beiden ploegen wil 2e in de poule worden. Dus Ajax moet gewoon vol voor de EL gaan en daar proberen ver te komen, CL gaat het helaas niet worden.

15 september 2014 om 09:02

Uhmmm je zegt eerst 2-1 en daarna zeg je 1punt thuis tegen psg?! Iets klopt hier niet in je puntentelling

Hoop op een winst maar teken voor een gelijkspel.

15 september 2014 om 08:50

Onvoorstelbaar hè? Deze ploeg zou al moeite hebben met Red Bull Salzburg en dan wordt er even doodleuk gezegd dat het gat met de top van Europa niet zo groot is.

Ja, natuurlijk kan een dwerg incidenteel winnen van een topploeg. Die dingen gebeuren. Maar Ajax heeft met deze selectie niets in de CL te zoeken en dat zal de komende weken ook wel duidelijk worden.

15 september 2014 om 10:36

Broken record.. Elk jaar weer precies het zelfde verhaal. Ajax heeft al jaren laten zien dat het aardige wedstrijden kan spelen ook al gaat het in de competitie dramatisch. Of het nu tegen Milan, Barca, Man utd of City is, altijd een leuke wedstrijd met kansen. Wees is positief, zal je zien wat voor wereld er voor je open gaat. Ben benieuwd naar de wedstrijd, hoop op een open wedstrijd met kansen aan beide kanten.

En Ajax zijn recente resultaten zullen ook wel vertrouwen boeken...

Ja net te kort voor de CL. En daarna compleet aangeveegd door Salzburg, of is Davy dat alweer vergeten? De winst op Barcelona was incidenteel.

15 september 2014 om 08:30

Was toch een dealtje met Barcelona, volgen Overmars?

15 september 2014 om 08:38

Eh.. 2x op het nippertje de 2de ronde misgelopen, 3de geworden in een poule met de kampioen van Spanje Duitsland en Engeland. Hij heeft gewoon een punt over het 'net te kort komen', net zoals jij een punt hebt dat ajax in de EL niet veel laat zien..

15 september 2014 om 19:42

Eh, ik had het over vorig jaar en niet over de andere jaren. En ik zeg ook net te kort ja. Echter zie ik de overwinning op Barcelona als incident, want als ze echt zo goed waren hadden ze toen Milan met 10 man ook wel verslagen, of daarna Salzburg.

15 september 2014 om 10:37

Jankerd. Wat wil je dan? Dat spelers het van te voren al opgeven? Wat een drama instelling.

15 september 2014 om 19:41

Niks drama instelling. Realistisch antwoorden is beter. Tuurlijk, je moet niet zeggen dat je kansloos bent. Gewoon zeggen dat er misschien kansen liggen maar dat PSG heel sterk is.

Hij haalt een overwinning van vorig seizoen erbij, wat heeft dat nu voor invloed dan ? Het is gewoon realistisch. Ze winnen een keer van een goed team dat jaar.

Die wedstrijd tegen Barca zie ik toch meer als een incident. Plus dat Ajax toen toch echt wel een beter elftal had dan nu.

15 september 2014 om 09:32

Want toen hadden ze?

On: psg speelt ook altijd beter in de CL en zal ajax ongetwijfeld bombarderen met geweldige counters. Verwacht niet dat ajax gaat winnen, maar hopelijk laten ze wel goed voetbal zien.

Geeft maar weer aan dat Ajax, en overigens de meeste eredivisieclubs, geen realiteitszin hebben. Natuurlijk begint het bij 0-0, en kun je op een hele goede dag een resultaat halen. Maar niet in de eerste twee wedstrijden. Dan spelen de 2 poulefavorieten volle bak en zijn wij als NL clubs (lees Ajax) kansloos. Als topsporter kun je natuurlijk niets anders zeggen, dus ik begrijp die Klaassen wel, maar zeg liever niets dan deze onzin. Kansen komen pas als deze clubs zich nagenoeg hebben geplaatst en ze met hun 2e elftal op komen draven. Nog even herinneren aan Barcelona, nou, dan pakken we wat punten van Barcelona B en PSG 3. Oh wat zijn we trots, dat sterkt ons voor de toekomst! Wat een geneuzel zeg.

Klaasen miliki overmars . Jullie zijn echt idioten . Optimistisch PSG gaat nooit verliezen Ajax . Kijk de opstelling eens goed na . Echt een keer Barcelona verslagen en nu denken. Dat ze wat zijn.pec PSV Groningen allemaal te sterk voor Ajax . En nu kansen zien tegen PSG

Gadverdamme Klaassen is onze slechtste speler. Deze jongen is overschat en juist hij komt met praatjes... Als we als ajax zijnde willen doorgroeien dan moeten we voor deze jongen een vervanger kopen.

15 september 2014 om 09:46

Hij had natuurlijk moeten zeggen: vorig jaar waren we al kansloos tegen salzburg dus deze wedstrijd zal het wel 0-4 worden ofzo? Ik ben blij dat hij het juist positief wilt zien. Kop omhoog, borst vooruit, wij zijn ajax!

15 september 2014 om 22:22

Ik heb liever dat Moisander of Schone de praatjes doen! Die hebben veel meer kwaliteit dan deze jongen.

Wat een haters hier allemaal zeg.
Vorige jaren ging het in het begin van de competitie ook prut maar speelden we prima tegen ploegen zoals Ac Milan, BVB Lyon City en een keer barca..
.
Zoals iedereen ziet die Ajax volgt creeërt Ajax genoeg kansen. De taak is nu om niet met open ogen daarin te vallen en goed op de verdediging te letten, want die is erg zwak bezig.

Ik zou het heerlijk vinden als Ajax wint van Psg. Maarja dan zullen we alsnog niet van die stempel afzijn dat winnen van City United Barca enz incidentieel is en dat Ajax bij voorbaat 100% kansloos is en dat er vooraf eerst 10,000,000 negatieve reacties gehoord moeten worden als een Ajax speler moedig de wedstrijd probeert in te gaan, want als we weer een keer van PEC verliezen is dat allemaal weer verdwenen en gaat iedereen daar over janken .

Ajax doet het juist goed in de CL afgelopen jaren, behalve in 2010/2011 onder Martin Jol niet.

Ik zie Ajax doorgaan deze CL ronde omdat we hebben wat vorige keren ontbeerden, een redelijke aanval.

15 september 2014 om 10:38

Milan city en barca waren al door of uitgeschakeld. Kap toch eens met het aanhalen van die wedstrijden. Ajax creëert helemaal niet veel kansen, het is veel minder juist dan vorige seizoenen. Tel daar de matige verdediging bij op.

15 september 2014 om 11:46

Waar praat jij over.
City was nog niet door en nog niet uitgeschakelt.
Gewoon verloren van Ajax. Alles stond op het spel voor City

Ajax creeërt wel veel kansen. Misschien eventjes de wedstrijd van afgelopen weekend terug zien.

Wat een armzalige argumenten heb jij. Milan kon vorig jaar ook niks tegen Ajax. Toen hadden we idd geen scoorend vermogen dus konden we het niet uitdrukken op het scorebord.

En kijk ook eventjes de wedstrijd tegen Barca terug? Ajax stond 2-0 dik verdiend voor. Ajax kreeg vroeg 2e helft een rode kaart. Maar denk je nou serieus dat Barca bijv 3-0 uit wil verliezen bij Ajax, want ze waren nog niet eens zeker van de 1e plaats op dat moment.

Zonder die rode kaart had Barca geen penalty gehad en hoefde Ajax niet vol in de verdediging. Anders kon het een blamage voor Barca worden

Oh ja
bekijk even de opstelling van Milaan van 3-4 jaar geleden.

Seedorf Pirlo Nesta Ibra Ronaldinho robinhno Gatusso Pato.

Fijne dag nog he.

15 september 2014 om 12:13

En resultaat in camp nou? Leg me uit

15 september 2014 om 17:18

4-0 door klasse van Messi.
Maar wat wil je over die wedstrijd zeggen. Precies, Ajax creërde genoeg om 2 doelpunten te maken. Maar de verdediging faalde van Ajax waardoor 4-0 kansloos lijkt qua uitslag. Toch speelde Ajax een redelijke wedstrijd. Maar natuurlijk is er een verschil tussen Ajax en Barca. Maar altijd word een goed resultaat van Ajax de grond ingeboord door critici die dan zeggen dat het nergens over ging, terwijl je ook kan zeggen dat Ajax genoeg wedstrijden klasse heeft getoond waardoor je toch punten pakt tegen grotere ploegen dan Ajax.

Ik denk wel dat Ajax lang de 0 kan houden. Maar het verschil in kwaliteit zal ze op gaan breken. PSG is een net wat beter op mekaar ingespeeld team met ook net iets meer individuele kwaliteit. Maar wonderen zijn de wereld niet uit. Ajax een goede dag en PSG een mindere dag kan voordelig zijn. Ik ben erg benieuwd.

Ach ja ze moeten de wedstrijd positief benaderen natuurlijk en er in geloven, maar de kans is groot dat PSG gaat winnen. Je moet gewoon vol aan de bak en dan hopen dat PSG er te makkelijk over denkt, dan heb je misschien een kansje.

Jullie gaan gewoon dik verliezen. Moisander-Veltman is geen partij voor Zlatan als hij het op zijn huipen krijgt. Barcelona is het verleden, PSG is het heden. Ajax heeft voor Nederlandse begrippen gewoon een heel matig elftal. Als Nederland zijnde mogen we blij zijn dat we nog geplaatst zijn!

15 september 2014 om 10:04

*heupen

Ja...1. Barcelona was toen al geplaats
2. Ajax was toen sterker en nu dus zwakker
3. Barcelona was toen zwakker en nu sterker

15 september 2014 om 10:34

Ze mogen maar wat graag milan en barca aanhalen, terwijl beide ploegen destijds al door waren. Knappe overwinning destijds, maar niet 1 om je aan vast te klampen.

En de nederlagen tegen Zwolle?

15 september 2014 om 10:41

Wat is er met de wedstrijden tegen Zwolle? Natuurlijk neem je verliespartijen ook mee, maar lijkt me niet de beste instelling om hier je motivatie voor een topwedstrijd uit te moeten halen nietwaar? Als je van te voren al denkt dat je gaat verliezen wordt het al helemaal niks.

Onze CL winst uit 1995 geeft vertrouwen!
Onzin dit, resultaten uit het verleden tellen niet. Zelfs niet van een jaar terug.
De wedstrijden van de afgelopen weken, daar zou je normaal gesproken vertrouwen uit moeten putten. Helaas waren die niet zo best...

Derde speler van ajax die met hetzelfde interview komt binnen 2 dagen, milic en van rhijn zeiden precies hetzelfde. Je hoopt bijna zelfs als Nederlander op een afstraffing.

15 september 2014 om 10:39

De kans is heeeel klein ja, maar wat moeten ze dan zeggen, we nemen genoegen met een nederlaag? Aim for the stars, land on the moon.

15 september 2014 om 10:58

tja en dan nog maar niet te spreken over de uitspraken van cilessen en die andere kerel (waar ik ff de naam van kwijt ben) Allemaal van die uitspraken waarvan je denkt doe nou niet joh focus je gewoon. Hiermee word de verwachtingspatroon en druk alleen maar groter en hoger

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren