Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ontvoerde Pulido bevrijdde zichzelf door kidnapper uit te schakelen

Laatste update:

Alan Pulido werd in de nacht van zaterdag op zondag meegenomen door zes gewapende onbekenden toen hij een feestje verliet in Ciudad Victoria in Mexico. De aanvaller van het Griekse Olympiacos werd een dag later bevrijd door de politie, zo was aanvankelijk de lezing. Nu blijkt echter dat de Mexicaans international zelf min of meer verantwoordelijk is voor zijn vrijlating.

/

Pulido ontdeed zichzelf na een ferme worsteling van zijn kidnappers, zo blijkt uit drie telefoongesprekken, waarvan de tekst in het bezit is van persbureau AP. Toen de 25-jarige aanvaller alleen werd gelaten met één van de aanvallers, sloeg hij toe. Pulido overmeesterde de man, ontnam hem zijn pistool en belde het noodnummer in Mexico.

Pulido kon de locatie van zijn verblijfplaats doorgeven toen hij zijn kidnapper enkele ferme klappen verkocht. Kijkend vanuit een raam gaf hij de details door, om vervolgens de politie in de straat te zien. Toen de telefoniste adviseerde enkele schoten te lossen, zodat de politie de exacte locatie zou kunnen vaststellen, meldde Pulido dat hij geen kogels had. De politie kon desondanks de rest van de kindnappers overmeesteren en Pulido bevrijden.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Zo, die is niet bang. Prachtig nieuws dat hij weer vrij is!

31 mei 2016 om 00:02

Angst/adrenaline doet alles met je

31 mei 2016 om 08:49

Niemand weet hoe hij reageert in zulke situaties. Maar bij die clowns in Mexico is de kans groot dat je uiteindelijk van de aardbodem verdwijnt. Dan is het misschien verstandig zo snel mogelijk je kans te pakken en niet na te denken over de mogelijke gevolgen.

Op naar Hollywood met dit verhaal. Kunnen ze een prachtige film van maken.

31 mei 2016 om 00:52

Toch heb je een goed punt. De Latijn-Amerikaanse mentaliteit missen we hier in Nederland wel vaak. We zijn hier in Nederland veel te gewend geraakt aan de luxe en de nieuwe generatie voetballers laat dat ook duidelijk merken op het veld. Ze spelen met het idee: "het maakt niet uit hoe slecht ik speel, ik krijg mijn abnormaal hoge salaris toch wel".

31 mei 2016 om 02:27

Of we vertalen agressie naar Latijns temperament.

Jij haalt echt twee zaken door elkaar, waarschijnlijk omdat je zo populistische kreten kan uitbraken

31 mei 2016 om 03:22

Ik bezoek regelmatig wedstrijden in de Mexicaanse competitie en wat daar opvalt is dat iedereen iedere wedstrijd alles geeft en dat er spijkerhard verdedigd wordt. Dit zijn geen verwende blagen maar veelal jongens uit arme families die alles uit hun carriere willen halen om hun hele familie te onderhouden. Wel wat anders dan de verwende blagen die je vaak in de eredivisie ziet.

Daarentegen is het taktisch niveau dramatisch hier in Mexico en is het voetbal mede daardoor in Nederland wel een stuk leuker om naar te kijken.

31 mei 2016 om 04:11

Ligt eraan wat je leuker vindt. Tactisch is het idd minder dan in Nederland maar de amusementswaarde is veel hoger in Latijns Amerika.
Elke wedstrijd gebeurt er wel iets. Ik vind het Nederlands voetbal maar saai

31 mei 2016 om 07:21

Corona was een voorbeeld hij werkte harder dan de gemiddelde speler uit de eredivisie en speelt nu bij porto. Geweldige speler was dat trouwens daar kon ik echt van genieten

31 mei 2016 om 07:25

Misschien een deel van het probleem met Nederlands voetballers ja, maar waarom kunnen al die verwende nesten uit Duitsland, Engeland of Frankrijk wel bikkelen dan?

31 mei 2016 om 07:34

Ik heb een app met de standen en ik volg daarbij ook Argentinie en Mexico, wat mij opvalt is dat er bijna elke wedstrijd rode kaarten vallen. Is wel een duidelijk verschil!

31 mei 2016 om 07:57

Wat een onzin zeg. En corona werkt hard? Bij Twente niet gezien. Was meer een momentenvoetballer.

31 mei 2016 om 11:16

@VLD-Oost

Omdat in die competities de gemiddelde leeftijd zo rond de 25-26 ligt. Hier in de Eredivisie ligt dat rond de 21-23. Hier in Nederland spelen B1 en A1 spelers als het ware al in het eerste elftal. Ze bouwen geen weerstand op tegen sterke ervaren spelers en ook de onervarenheid valt niet op, omdat de meeste spelers hier exact hetzelfde zijn.

31 mei 2016 om 11:20

@oenieboy

Wisselde inderdaad hele goede momenten af met ontzettend slechte momenten. Was geen absolute sterkhouder, maar wel een speler met erg veel techniek en potentie. Neemt niet weg dat deze spelers een onbevangenheid en brutaliteit met zich meebrengen in het veld, wat we hier in Nederland tegenwoordig heel erg missen.

31 mei 2016 om 07:39

Behalve in Eindhoven !!!

En zo moet dat! Mietjes dat ze zijn. Met 6 man en bewapend ook nog. Deze man verdient mijn respect. Echt een held!

Deze guy is best wel hardcore dan als hij dit echt gedaan heeft!

Een van de weinige jongens die ik kan bedenken die gek genoeg is om dit te doen is Bonucci. Heb ooit hier het verhaal voorbij zien komen van een Juventus aanhanger dat Bonucci overvallen werd, de dader zijn pistool afpakte en hem vertelde dat hij op moest donderen.

On: Natuurlijk heel mooi als dit de waarheid is. Er is erg veel lef nodig voor zo'n actie, maar als het dan eenmaal lukt, zou ik toch nog even wat extra tikken geven aan de man die er medeverantwoordelijk voor was.

31 mei 2016 om 00:01

Was Bonucci inderaad. Werd buiten een Fiat dealership overvallen met een pistool in het bijzijn van zijn vrouw en baby. In plaats van toegeven sloeg hij overvaller vol in zijn gezicht, waarop de overvaller (waarschijnlijk uit shock) wegrende naar een handlanger op een scooter. Eigenlijk wel riskant met zijn familie erbij, maar wel typerend voor Bonucci als je ziet wat voor strijd hij ook levert op het veld.

31 mei 2016 om 00:43

Als ik me niet vergis staat Bonucci bij een schorsing ook tussen de harde kern in plaats van dat hij op de spelerstribune zit. Toont aan dat hij veel liefde heeft voor Juventus, maar tevens dat hij niet helemaal spoort als het er echt op aankomt. Prachtig om te zien die man!

31 mei 2016 om 05:57

Klopt, bij de Drughi, zijn zelfs foto's van. Heerlijke kerel!

Wordt gesuggereerd in de Mexicaanse media dat dit een pr-stunt is voor de vooravond van de verkiezingen, waarbij de bekritiseerrr burgemeester de bevrijding volledig heeft geclaimd.


Weet niet in hoeverre dit waar is, maar het gaat ook om een van de meest corrupte gebieden in Mexico. Ook is het apart dat er nooit contact is gezocht met de familie door de kidnappers. Iets wat vaak het geval is met voetballers.

31 mei 2016 om 03:29

Ik weet niet in welke media je dit leest, maar ik lees hier nergens iets over. En volgens de media die ik lees in Mexico is er zondagmiddag om 13:00 uur wel degelijk om losgeld gevraagd aan de familie. Dit is bevestigd door de openbaar aanklager.

Wenger, kopen, nu. Dan hebben we eens een man tussen alle meisjes

31 mei 2016 om 00:39

Hahahaha

Een heuse Jason Bourne! Goed nieuws om te horen dat hij weer op vrije voeten is, kidnapping is zeker in Mexico geen pretje.

Dit is nou een echte held!

Strakke actie van hem. Maar in de eerste plaats heel onverstandig om als bekende voetballer diep in de nacht zonder beveiliging samen met je zwangere vrouw van een feest af te komen in een van de gevaarlijkste regio's van Mexico. Volgens de krant hier had zijn familie hem nog vooraf gewaarschuwd dit niet te doen ivm de veiligheidssituatie in Tamaupilas op dit moment.

31 mei 2016 om 05:29

Wat bleek dus:
Hij was niet diegene in gevaar, hij was het gevaar. Hij was diegene die aanklopte.

31 mei 2016 om 08:06

Breaking Bad verwijzing haha!

Wat een verhaal. Klinkt alsof het zo uit een film komt. Natuurlijk onwijs dapper en knap dat je een gewapende man zelf wilt overmeesteren, maar goed dat het is gelukt. Wat ik alleen wel vreemd vind is dat de telefoniste van het alarmnummer adviseerde om even "een paar schoten te lossen". In Nederland zou zoiets echt niet kunnen. Nu hebben we het natuurlijk over een compleet ander land, maar zou dan één schot ook niet genoeg geweest zijn? Wat nou als het, bijvoorbeeld, een AK geweest was? Had ze dan gezegd: Oh, los anders even een half magazijn, dan weten we zo waar je bent...

Wat een held!! Inderdaad, zoals een aantal hier zeggen, dit is net een film.
En mooi dat het met hem goed is afgelopen.
Komt natuurlijk uit Mexico, maar toch, je moet het maar durven, zeker als wapens in het spel zijn.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren