Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ontslag Terim sorteert geen schokeffect, Sneijder raakt geblesseerd

Laatste update:

Galatasaray won in de eerste vijf competitiewedstrijden van dit seizoen maar twee keer en president Ünal Aysal besloot mede daarom om Fatih Terim te ontslaan. Het vertrek van Imparator leverde in de thuiswedstrijd tegen Rizespor echter niet het gewenste effect op, want de club uit Istanbul verspeelde opnieuw punten: 1-1. Bovendien kreeg Selçuk Inan een rode kaart en viel Wesley Sneijder geblesseerd uit. Aslan gaat woensdag op bezoek bij Juventus.

/

Het is nog onduidelijk of de regerend Turks landskampioen dat met Sneijder doet, want de Oranje-international moest al na ruim een halfuur de strijd staken in de eigen Türk Telekom Arena. Hij liep een spierblessure op en werd vervangen door Nordin Amrabat. De eerste dertig minuten waren voor de thuisfans, die middels leuzen protesteerden tegen het vertrek van Terim, nog wel erg hoopgevend. Al na achttien minuten kwam Galatasaray op voorsprong: toptalent Bruma, die voor het eerst in de basis stond bij Cim Bom, legde de bal na een goede actie af op Engin Baytar, die de verre hoek vond: 1-0. Dat was direct de ruststand, maar na de pauze gooide Rizespor de schroom van zich af.

Laz Vegaz begon sterk aan het tweede bedrijf en raakte zelfs de paal. Na 55 minuten kwam de promovendus op gelijke hoogte door een doelpunt van Tevfik Köse uit een hoekschop. Galatasaray leek gauw weer op voorsprong te komen, maar de treffer van Burak Yilmaz werd vanwege buitenspel afgekeurd. De spits zag later nog een inzet van de lijn worden gehaald en miste hierna voor open doel. Na de rode kaart van Selçuk besloot interim-trainer Cláudio Taffarel Yekta Kurtulus te brengen voor Amrabat en Umut Bulut voor Burak. Die wissels haalden echter niets uit en Galatasaray zal met weinig vertrouwen afreizen naar Turijn.

Wie moet Galatasaray als hoofdtrainer aanstellen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Helaas maar waar, we missen terim echt... Verder zegt de rode kaart van inan meer dan duizend woorden.

28 september 2013 om 21:38

Sorry hoor maar met Terim speelden we ook echt heel drama vind ik.

29 september 2013 om 09:30

We spelen niet drama? We hebben 20 schoten en 19 van de 20 wordt verspild door Burak... Hij heeft het volgens mij echt niet naar zijn zin bij ons

Hoe speelde Ali adnan ?
zeer goed gedaan van rize 1-1 bij Gala is knap

28 september 2013 om 20:02

In de eerste helft helemaal van de mat afgeveegd door Bruma..

28 september 2013 om 20:09

Volgens mij speelt bruma aan de rechter kant. en adnan LB

28 september 2013 om 20:14

Ik zat in een Turks cafeetje en Bruma is echt een talentvolle jongen, die helaas nog het overzicht mist.. Als hij dat krijgt, en dat gaat hij krijgen wordt het echt een hele goede vleugelspeler.

28 september 2013 om 20:14

Dus? Dan dekt hij Bruma toch

28 september 2013 om 20:15

Ben absoluut geen Turks voetbal fan, maar Bruma zulke spelers zorgen ervoor dat een GS interessant wordt om naar te kijken. Niet Sneijder, Drogba of Yilmaz

28 september 2013 om 20:19

Hij speelde wel degelijk over het algemeen.. Maar zoals ik al zei, hij werd helemaal vernederd door Bruma in de eerste

28 september 2013 om 20:26

@koerdoo, 1 1=2 ?

Eerste helft speelde Galatasaray goed. Tweede helft minder. Wat een supertalent is Bruma. Burak Yilmaz heeft veel kansen verprutst.

pfff wat een kansen miste die aanvoerder en bruma nog op het einde van de wedstrijd... zo onrustig voor de goal echt zonde want gala kon nog gewoon winnen tegen 10 man . Drogba oogt trouwens erg lui en gaat nooit achter een verloren bal aan .

Burak hoort meer credits te krijgen! Wat een succes supporters!

28 september 2013 om 20:03

Idd hij zit in een dip, logisch met zo'n verwarrend team/club

28 september 2013 om 20:06

Dus als je bij een verwarrende club speelt kan je er een bal van 2 meter niet in schieten..... in een lege goal!! En dat zien we dan elke wedstrijd 8 keer ofzo van de zelfde speler!! Dan wordt je toch ziek?

28 september 2013 om 20:41

Hij zit niet in een dip en is ook niet uit vorm. Die gozer heeft sinds kort een meiske versierd iemand moet hem alleen even uitleggen dat sex voor de wedstrijd niet goed voor je is.

29 september 2013 om 01:30

Voordat Burak naar Gs kwam deed hij het anders erg goed, en vorig seizoen ook redelijk. Dus als je naar een verwarrend club gaat waar van alles en nog wat gebeurd, dan krijg je de Burak van vandaag te zien, kun je de connecties niet inzien of?

We hadden vandaag met Minimaal 15-1 kunnen winnen. Maar dat we dat niet deden kwam door een of andere sukkel genaamd burak yilmaz. Ik zweer het ik ben beter in afmaken dan hem en ik ben een middenvelder. Wat een sukkel. Hoe kan je zoveel kansen missen? Hij moest dit seizoen al 25 goals hebben man. Bruma speelde echter wel heerlijk, aangezien hij ook een hattrick had/moeten scoren. Maar hem neem ik het niet kwalijk. Umut erin gooien ipv burak en je wint elke wedstrijd met 6 man geloof me maar. De 4 sterren wachten maar op volgend jaar.

28 september 2013 om 20:23

Had gekund inderdaad... Maar ga nou niet zweren dat jij beter bent dan Burak Yilmaz in afmaken. Dat is wel een enorme zelfoverschatting.

Ontslag Terim sorteert geen schokeffect ? Weet de redactie überhaupt wel waarom Terim is ontslagen ?

Weer 100 kansen gemist, weer 100x beter, weer gelijkspel.

De scheidsrechter was een regelrechte &@%#^, maar dan ook echt een &@%#^. De TFF moest natuurlijk onze derby zege van vorige week compenseren. Zei ik nou zege ? Oh wacht, misschien moeten we de wedstrijd wel overspelen.

Onverdiende punt voor Rize.

28 september 2013 om 20:56

Scheids was zeker irritant broeder, maar het ligt echt aan onszelf...

Die kansen?

Bruma, oké. Hij is jong en heeft maandenlang niet constant getraind. Maar Drogba en Burak? Open goal kansen man. Het is gewoon angstaanjagend.

Ongelofelijk dat je na zoveel kansen toch eindigt met een gelijkspel aq... Burak burak burak, ga alsjeblieft Weg.

28 september 2013 om 20:59

No stress broeder.

Als verkrachting onvermijdelijk is, moet je proberen te genieten. Haha.

No stress!

28 september 2013 om 21:06

Zevk alacan diyon he hahahah.. Je hebt gelijk, maar begint echt hatelijk te worden nu..

28 september 2013 om 21:17

Hehe, ik zeg niks......

Komt goed, we moeten even zelfvertrouwen pompen van ergens. Even trainer aantrekken daarna voor stabiliteit in de tent zorgen.

We spelen nog steeds minimaal anderhalf keer zo goed als de rest van onze zogeheten 'concurrenten'.

28 september 2013 om 20:06

Leuk man, maar als je goed kan spelen en nog punten morst laat wel zien hoe belabberd slecht je bent. Bereid je maar voor een blamage tegen Juventus

28 september 2013 om 20:22

Waar ga jij je op voorbereiden di, wo, do ?

28 september 2013 om 20:42

juve stelt niks voor

28 september 2013 om 21:47

Oh ja? We zullen het woensdag dan wel zien

28 september 2013 om 22:56

Haha Ik bedoel het zijn niet de Italianen meer uit de jaren 80/90 of dat ze niet in het rijtje Real/barcelona/bayern horen. Dus ze stellen in dit opzicht niet veel voor maar daarmee bedoel ik niet dat ze niks voorstellen in de zin dat ze niet kunnen voetballen natuurlijk kunnen ze wel degelijk voetballen.

28 september 2013 om 23:52

Ik hoop niet op 1-6'tjes. Jullie moeten tenslotte wel de punten pakken voor Turkije. Trabzon verwacht ik niet al te veel van.

29 september 2013 om 01:36

Euh wat gaat jou dat aan? Zal dat je pijn verminderen? Niet zo snel op je pikkie getrapt worden en accepteer gewoon de realiteit. Gs stelt helemaal niks voor op dit moment. Schat zeker een 5-0 voor Juve

Geen rood voor Ali Adnan en geen rood voor Kweke. Sabri en de speler waarmee hij (weer) aan het vechten was moesten ook met rood er af.

Goed gedaan Alipalabiyik. Hij was tevens de vierde official die Terim had weggestuurd tegen Mersin vorig seizoen.

28 september 2013 om 23:54

Je bedoelt toen hij de scheids bijna aanviel? Ga er niet iets achter zoeken man. Als trainer hoor je die bal gewoon niet weg te gooien zoals Terim toen deed.

29 september 2013 om 09:35

Nee vorig jaar was hij de 4e official en hij was de gene die constant Terim onrust gaf door hem te 'stalken' heel de wedstrijd. Ik snap niet dat Fener fans nog praten? Omkopers ? Halo.

29 september 2013 om 14:49

Fijn dat je zo goed bij het onderwerp blijft knul.

Begin er al gewend aan te raken, al dat verprutsen van kansen. Elke week heb ik iets minder hartpijn.

Doeiii gssss jalallalalala rizespor fenerrr word kampioennnnnnnn en dinsdag of woensdag komt de heraling van real madrid als je wilt zien :D Fenerrrrrrgfbbbbbbb

28 september 2013 om 20:07

Laat me raden

1. Je bent 15-16-17

2. Je bent een internetgangster

3. In het echt zou je dat niet durven.

28 september 2013 om 22:57

Belzoglu senin ananin amini sikerim orospu cocugu

28 september 2013 om 23:55

Doe is niet zo kinderachtig aub. Als je met ze wil sollen doe dat dan in ieder geval op een verstandige wijze.

Ik sta versteld van Burak, zo veel kansen dan kan je er op z'n minst toch wel eentje er in schieten.

Eerste helft speelde we echt goed voetbal, mooi aanvallend.

Maar na de 1-1 zakte onze tempo drastisch.

Burak waarom hebben ze jou niet laten gaan voor 14 miljoen naar Lazio.

en nog het laatste:

Bruma Bruma Bruma wat een talent.

komt ervan als je tegen 2 tegenstanders tegelijkertijd speelt, dit was duidelijk Galatasaray vs Rize & Tff.

28 september 2013 om 23:55

Waarom? Is het de schuld van de TFF dat Gs 1038501258 kansen niet afmaakt?

Grappig hoe iedereen Burak hier afkraakt terwijl Bruma en Drogba ook nog grote kansen hebben gemist. Ik wed dat 90% van jullie zijn voeten weer zullen kussen zoals vorig jaar toen hij er op los scoorde. De overige 10% gaat het niet tonen maar ze zullen wel van mening zijn veranderd. In het begin van het vorige seizoen was ik ook erg tegen Burak maar hij snoerde mij de mond en als supporter hoor je hem altijd te steunen.

Ik begrijp niet waarom VZ doet alsof Galatasaray een schokeffect nodig had om dit te winnen, want de schokeffect was er. Dit is misschien wel de beste Galatasaray die ik in de afgelopen 2 seizoenen heb gezien. Alles lukte gewoon, jammer dat de kansen niet benut werden maar Galatasaray is helemaal terug. We domineerden Rize gewoon gedurende de 90 minuten, zelfs met 10 man. Bruma en Amrabat, die 2 moeten gewoon basisspeler worden. Verder speelden Burak, Semih Kaya, Drogba en Engin zeer goed. Zelfs Sabri Reyiz en Dany waren goed vandaag.

De scheidsrechter was niet slecht vandaag maar mocht wel harder zijn tegen de spelers van Rize.

28 september 2013 om 20:14

Omdat hij het vorig jaar zo goed deed mag hij dus elke wedstrijd basis beginnen ook al speelt zoveel wedstrijden ondermaats? De trainer(s) moeten gewoon een signaal afgeven aan hem door hem tijdelijk op de bank te laten beginnen. Op deze manier gaat hij er nooit achter komen waar hij momenteel mee bezig is.

28 september 2013 om 20:19

Dus jij vindt dat hij slecht speelt omdat hij niet scoort? Dit is gewoon een kwestie van vertrouwen in je speler. Als je Burak op de bank gaat zetten gaat zijn moreel 0 worden, nu voegt hij tenminste iets toe aan het spel. Zelfs een Burak uit vorm is beter dan Umut, Burak laat zijn dat hij ook kan passen en voetballen. Als Bruma die lege goal niet had gemist op aangeven van Burak bijvoorbeeld was niemand aan het klagen.

hahaha wrm niet tuurlijk durf ik da lekkeerr voorr dieeg gssss d: lekker lijden jullie he 4x oprij niet winenn en dan nog kampioen zggn paar mensen... als je wil zien ken je woensdag herhaling zien van gs-real ? ga je kijken :P

28 september 2013 om 20:11

Jou reactie heeft mijn IQ verlaagd met 20.

Ooit gehoord van interpunctie?

Kleutertje

Oh ja, waar is fenerbahce in europa dan?

28 september 2013 om 23:56

Dat jullie er uberhaupt serieus op in gaan zeg....

28 september 2013 om 20:14

Belzoglu sorry hoor doe eerst maar wat aan je spelling...4x niet gewonnen oprij volgens mij hebben we van bjk gewonnen vorige week...en ja waarschijnlijk ga we dik verliezen van Juventus maar wij kunnen nog zeggen dat we Cl spelen waar is fenerbahce?

28 september 2013 om 20:27

@ belzoglu
je kan pas praten over kampioen worden na de winterstop.
Er zijn nog genoeg punten te halen, en te verliezen dus wees maar niet zeker van jezelf.

90674026² kansen gemist.. niet gewonnen klaar, einde discussie

Burak weer een zwakke wedstrijd, tja je kan hem niks kwalijk nemen ... Niemand die hem erop aanwijst aangezien hij elke wedstrijd weer in de basis mag starten. Vorig seizoen was hij nuttig dat aan de lopende band scoorde maar als hij dat ook al niet meer kan dan ... tja dan heb je niks aan hem.

Enige positieve (imo) was dan Bruma die gewoon heerlijk speelde en ook nog eens verdedigend zijn verdienste bewees. Overigens terechte rode kaart voor Selcuk.

geen probleem yellowred onse stress is daar al weg.. kampioen is belangrijkst daar.. maar als gs niks win in CL waar is die geld.. competitie is belangrijkste. maar mij vraag was nog maals ga je de herhaling kijken woensdag Gs-Real :D ik ga die herhaling niet missen :D

Burak Yilmaz snapt het volgens mij niet meer helemaal. Vorig seizoen een topjaar gehad en Europees naam gemaakt, maar zijn prestaties van vorig seizoen doen hem nu de das om. Hij presteert niet meer als het betere van hem verwacht wordt. Hij had Galatasaray vandaag naar de 3 punten kunnen schieten, maar faalde hopeloos.

Voor alle Gs fans. Elke club kan een dipje hebben. Jullie hebben het nu. Ik denk echter dat Galatasaray zich binnen de kortste keren weer zal herpakken en zijn titel zal proberen te verdedigen.

Ali Adnan, Sercan Kaya en die grote Afrikaanse spits van Rize, daar ga ik meer naar kijken. Leuke spelers en zeker het bewonderen waard.

28 september 2013 om 20:21

Klasse

En kral fenerbahceli sensin.

28 september 2013 om 20:49

Eindelijk een normale supporter die een heldere reactie geeft ipv kinderachterig tedoen. Klasse kerel

Haha, zal je hem pakken of tot de ochtend laten.

Af en toe een off-day hebben is geen punt, Echter moet je uitkijken als het structureel word.

Ik heb niks te zeggen, die jongens moeten beseffen dat ze miljoenen verdienen. Met zulke afwerking zal je niet ver komen. Burak moet stoppen met dat emotionele gedoe, Drogba moet aangeven als hij niet meer kan. Bruma mag nog wel, hij moet wedstrijdritme opdoen etc. Maar ook hij moet aan zijn afwerking werken. Zo moeilijk is het niet om een bal in een lege goal te douwen.

Bruma 1, Selcuk 2.

Geen stress jongens, het komt allemaal goed. Waarom? Alleen omdat Galatasaray dat kan.

Ataturk de stress is al weg van fener in CL Enzo zoals ik al zij Competitie is belangrijkst maat.. Richt je nou maar op de herhaling woensdag :D Schande

28 september 2013 om 20:20

Pleeg zelfmoord.

Oke doe ik maar wel na de herhaling woensdag oke :D

Galatasatray begon heel sterk aan de wedstrijd, Rize werd helemaal weggetikt en ze durfden' niet te voetballen, Engin scoort een heerlijke doelpunt met zijn linker dat laat die ook ff zien !

2e helft begint Rize aanvallend, ze durven veel en die Cenk die is ingevallen maakte de acties die in de 1e helft niet lukte bij zijn team, bam 1-1 , Burak moeten ze een keertje wissel zetten en Umut laten beginnen, wat mist hij weer veel zeg !! GS kon hier ook gewoon verliezen als Rize wat betere spelers had.

Bruma heerlijke talentje, maar moest die bal gewoon afmaken, maar hij laat na elke wedstrijd steeds meerzien dus dat komt nog wel. Wij moeten nu morgen winnen en uitlopen, gewoon zeker winnen.

Veel succes tegen Juve !

Btw : Ja Gangstarr, Rize was wel wat moeilijker he zonder Melo ?

28 september 2013 om 21:24

Uhh nee. Ik heb geen moment gedacht 'was Melo er maar'. Op de eerste tien minuten van de 2de helft na, hebben we heel de wedstrijd gedomineerd. Dat we 100 kansen missen heeft niks met Melo te maken.

28 september 2013 om 22:49

Jij beweerde dat jullie geen moeite zouden hebben met Rize, tegendeel is bewezen

28 september 2013 om 23:01

Wij hadden geen moeite met Rize, we waren gedurende 80 minuten aan het domineren. Ze konden alleen tijdens de eerste 10 minuten van het 2e helft weerstand bieden. Dat we niet hebben gewonnen komt niet door Rize maar dat komt omdat wij onze kansen niet af hebben gemaakt...

29 september 2013 om 00:10

Belhanda jij beweerde ook dat Fenerbahce onschuldig verklaard zou worden door de Uefa, daarna door CAS en als bonus zouden jullie een schadevergoeding krijgen vanwege het jaar dat jullie werden teruggetrokken uit Europa door de Tff.

Ik probeer een punt te maken: reageer inhoudelijk of niet. Galatasaray was zelf met 10 man aanzienlijk veel sterker dan Rize alleen ze waren niet efficiënt.

29 september 2013 om 00:30

Fenerist

Kan jij mij aanduiden met welke element van de tegenstander wij moeite hadden ? Als wij vier keer voor een lege goal missen en zelfs met tien man de betere zijn tegen Rize, dan vraag ik mij af wat jij verstaat onder moeite hebben met de tegenstander.

Ik heb bovendien nergens gezegd dat we Rize zouden oprollen. Jij zei dat Fb enorm voordeel zou hebben omdat Melo geschorst zou zijn. Ik zei dat het geen flikker uit maakt tegen Rize of Akhisar. Mijn gelijk is bewezen, aangezien wij weer 1000x beter waren, maar weer worstelden met ons zelf.

Dat Kweuke bij zo'n club terecht is gekomen... Geld rolt aardig in Turkije.

28 september 2013 om 20:59

Weet jij meer over die spits? Hij gaf vorige week al twee assists en oogde vandaag ook al sterk. Ben al aardig onder de indruk van die gozer.

28 september 2013 om 21:06

Kweuke is een sterke spits. Spits die Bony opvolgde bij Sparta Praag en daar goed speelde. Hij is misschien niet zo goed als Bony maar Rizespor is gewoon wat beneden zijn niveau lijkt me. Vandaar ook mijn verwondering. Al is hij met 26 jaar niet meer de jongste, hij kan wel een trapje hoger.

28 september 2013 om 21:26

Oké bedankt voor de info! Tja, je geeft het al zelf aan, het geld rolt aardig daar. En dan mag je ook spelers zoals hem verwachten. Clubs met een minder budget moeten het doen van hun goede scouting. Er lopen wel meer spelers rond bij de lagere clubs in Turkije, met alle respect voor Rizespor, die hogerop kunnen. Maar sommigen kiezen voor het geld en het mooie leven in Turkije.

Waarom zijn die feneristen zo blij? Omdat ze misschien weten dat ze op eigen kracht geen kampioen kunnen worden. Nou ik heb slecht nieuws voor jullie BJK maakt meer kans op de titel.

29 september 2013 om 00:01

'omdat ze misschien weten dat ze op eigen kracht geen kampioen kunnen worden.'

Zielig hoor.

29 september 2013 om 02:31

Is toch zo of niet? Kijk hoe blij je kleurgenoten zijn met het gelijkspel van GS. Volgens mij vieren ze hun eigen overwinning niet eens zo uitbundig.

29 september 2013 om 02:58

Dat is toch ook zo als Fb punten verliest? Dan komen jullie leuk doen. Niet zo kinderachtig doen aub. Je moet het van beide kanten bekijken.

Kan iemand mij vertellen hoe Bruma speelde?

28 september 2013 om 21:03

Meer dan uitstekend alleen hij mist de scherpte waardoor hij heel veel kansen niet heeft benut.

Ik moet zeggen het team heeft me positief verrast in de 1e helft. We speelden beter dan met Terim erbij. Maar 2e helft ging alles weer zoals we speelden. Ieder andere team had met onze kansen hier gewoon 5-0 gewonnen. Maar wat irriteerde ik me aan Burak zeg. Hij deed niks goed. Zo veel kansen missen al weken lang!!! Dan vraag je er gewoon om om uitgefloten te worden. Rode kaart van Selcuk Inan: Ik weet dat er veel mensen zijn die met tegenzin gaan reageren maar wat is hij belabberd bezig zeg. Wat een Dombo is het ook om zo op de bal te gaan verdiende dubbele gele kaart dus. Ik heb zeker wel positieve dingen te zeggen en dat waren Engin en Bruma. Deze 2 speelden heel goed en ik heb weer genoten van Bruma ondanks zijn slechte schoten. Wat een snelheid, wat een balcontrole en wat een inzicht. Sabri heeft na 10 jaar voetballen op niveau een inzicht waar je huilend naar moet kijken terwijl deze jongen pas komt kijken. Schotjes van Bruma waren echt slecht en ook hij heeft net als Burak veel kansen gemist maar hij je zag gewoon dat hij het probeerde.

En nog een ding!! Wanneer burak aan de bal is hij kijkt niet eens om zich heen. Wat doet hij ? Juist hij probeert eerst te passeren en als dat niet lukt gaat hij 20 meter met de bal naar achter rennen en dan een balletje naar de verdedigers. Kijk om je heen !!! Is het zo moeilijk om even te kijken en een voorzet te geven ? Sjonge jongen zeg. Ik erger me aan hem en hij verdient het niet om te spelen voor ons!. Laat hem maar eerst fatsoenlijk voetbal leren spelen. Want hij kan dat echt gewoon niet. Belangrijke aspect weet hij echt totaal niet ik vraag me af hoe hij terecht is gekomen op professionele niveau.

Engin erin voor Hamit
Bruma ipv Amrabat
Dit moet voortaan zo blijven vind ik.

Een Rechtsback Linksback een middenvelder en een Topspits is zeer nodig want met Burak gaat het niet en Drogba gaat bijna stoppen.

Off:

Aan het einde van de rit zijn wij degene die blijven staan. Geen Aysal geen terim en al helemaal niet de spelers. Hun denken aan hun geld. Wij zijn er in goede en slechte dagen en het is jammer voor ons dat het zo moest gaan. Laten we niet allemaal op Unal Aysal gaan zeiken maar de team daadwerkelijk steunen. Zonder Unal Aysal zie ik het somber in. Natuurlijk er zijn overal geruchten en wij weten helemaal niks van wat er is gebeurd, maar als Fatih Terim echt weg wou gaan en gratis bondscoach worden van die corrupte mafketel Demiroren dan is het maar goed ook dat hij weg is. Steun de team steun en alles wat Galatasaray is. Maar ga niet in op de vele media praktijken. We zullen er weer boven op komen mijn broeders zolang we één blijven!!!

Ik sta versteld van Burak, hoeveel kansen heeft deze man nou nodig.
Weer goed gespeeld, weer punten gemorst

Drogba maakt veel te veel onnodig balverlies, vooral zijn aannames wanneer er een man in zijn rug staat is gewoon van amateur niveau.
Daarnaast is Dany niet Galatasaray waardig en mag Burak van mij de komende 4 weken elke dag van 9 tot 5 training afwerkingstechniek volgen.

Ik heb helaas de wedstrijd niet kunnen bekijken omdat ik moest werken. Maar toen ik de herhaling bekeek, geloofde ik mijn ogen niet. Burak, ben je cenabet? Moeten ze je naar een hamam brengen? Sjonge jonge, na de wedstrijden tegen Antalyaspor en Besiktas, vandaag weer hetzelfde verhaal.

Bruma was de speler die het meest gerend heeft bij Galatasaray, nog maar 18 jaar en er komt zoveel dreiging uit deze jongeman! Alleen moet hij werken aan zijn overzicht en afmaken, ik denk dat hij na de winterstop wel ingespeeld zal raken, nu is het te vroeg om hem te beoordelen, maar als hij deze lijn vasthoudt, zal hij de 2e Ribery kunnen worden.

Sabri viel mij ook op, in positieve zin. Het lijkt erop dat Eboué zijn plaats is kwijtgeraakt. En Selçuk.. Echt jammer, de afgelopen 2 seizoenen was je voor mij de onbetwiste leider, nu het slecht gaat met Burak, zit Selçuk ook ongemotiveerd op het veld. Jammer, dit is nergens voor nodig.

Hoor hier en der dat Mancini vandaag naar Istanbul komt. Please, alsjeblieft niet. Hij kan misschien resultaten boeken, maar het veldspel zal heel erg achteruit gaan, een defensieve instelling met spelers als Dany, Hakan, Riera gaat nooit goed komen. Daarnaast vraagt hij te veel. Mijn favoriete kandidaat blijft toch Bielsa, hij verrichte wonderen bij Bilbao. Speelt ook nog fris en aanvallend voetbal, zijn profiel komt overeen met die van onze.

29 september 2013 om 09:02

dus omdat het met burak slecht gaat, dat gaat al vanaf het begin eigenlij, gaat het ook slecht met selcuk? laat ze dan beide oprotten.. yekta is beter dan selcuk.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren