Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ontketende Dost en Lukaku maken indruk, Napoli wint ruim in Turkije

Laatste update:

Op Bas Dost staat de laatste weken geen maat meer. De spits scoorde meteen na de winterstop tweemaal tegen Bayern München en was vervolgens ook goed voor een doelpunt tegen TSG Hoffenheim en zelfs vier tegen Bayer Leverkusen. Donderdagavond deed hij weer van zich spreken; ditmaal pakte hij Sporting Portugal in met twee doelpunten. Napoli verzekerde zich al zo goed als volledig van de volgende ronde, door Trabzonspor met 0-4 aan de kant te vegen. Ook Belgisch koploper Club Brugge staat er florissant voor, net als Everton. Dat won met een vlammende Romelu Lukaku ruim bij Young Boys.

/

VfL Wolfsburg - Sporting Portugal 2-0
Met Dost in de basis ging Wolfsburg na een rustig eerste kwartier op zoek naar een doelpunt, maar ondanks dat men in de eerste helft goed speelde en een aantal prima kansen creëerde, vielen er geen treffers in de Volkswagen-Arena. Sporting Portugal werd via André Carrillo ook een keer gevaarlijk, maar hij schoot voorlangs. Wolfsburg stelde na rust echter de zege alsnog veilig en mocht daar Dost voor bedanken. De Nederlander werd na 46 minuten vrijgespeeld door Naldo en schoof rustig de 1-0 in het doel. Na ruim een uur maakte Dost er ook nog 2-0 van, door een voorzet van Kevin De Bruyne bij de tweede paal binnen te glijden. Hij kreeg later ook nog twee kansen op de 3-0. De laatste nederlaag van Wolfsburg dateert overigens van 27 november, toen er met 0-2 werd verloren van Everton

Aalborg BK - Club Brugge 1-3
De nummer zes van Denemarken ging thuis ten onder tegen de koploper van België. Een sterke fase halverwege de eerste helft was voldoende voor Club, om de overwinning veilig te stellen. Met Ruud Vormer in de basis werd er in minuut 25 en 29 gescoord: eerst zorgde Obbi Oularé voor de openingsgoal en het honderdste doelpunt van zijn club in het seizoen 2014/15. Kort daarop mochten de meegereisde supporters weer juichen, toen ook Lior Refaelov scoorde. Hij maakte wat meters, keek richting het doel van Aalborg en haalde toen van indrukwekkende afstand hard uit. De bal vloog buiten bereik van Nicolai Larsen binnen. Aalborg, dat zonder de geblesseerde Donny Gorter speelde, had het moeilijk.

In eigen land begint de competitie komend weekend pas weer en het was Aalborg aan te zien, dat het weinig wedstrijdritme had. Het combineren lukte wel en af en toe kwamen de Denen naar voren, maar in het laatste deel ontbrak het aan scherpte. Pas nadat de achterstand was opgelopen tot 0-3, na een eigen doelpunt van Kenneth Petersen, deed Aalborg nog iets. Thomas Meunier zette een overtreding in en zag Tom Hagen fluiten. De bal ging op de stip en Nicklas Helenius schoot zuiver in de linker benedenhoek. Daarna was het toch weer eenrichtingsverkeer voor Club Brugge, dat bijna 1-4 maakte via Meunier.

/

Trabzonspor - Napoli 0-4
Na de winst in Groep I begon Napoli donderdagavond voortreffelijk aan de knock-outfase van de Europa League. In het eerste half uur walste het werkelijk over Trabzonspor heen. De Turken maakten een povere indruk en stonden in een tijdsbestek van twintig minuten doelpunten toe van Henrique, Gonzalo Higuaín en Manolo Gabbiadini. Al in de zesde minuut caramboleerde de bal via de voet van de doelman en het hoofd van Henrique binnen en hadden de Italianen hun droomstart te pakken. Daarna was het de beurt aan El Pipita om na vier ‘droge’ wedstrijden in Europa weer het net te vinden. De Argentijn sprintte richting de tweede paal en tikte daar vrij eenvoudig binnen, na een pass van Gabbiadini.

Diezelfde Gabbiadini was vervolgens de maker van de 0-3. Dat deed hij heel mooi: met de rug naar het doel nam hij een diepe bal van Dries Mertens aan en daarna draaide hij zich en maakte hij het tussen de benen van keeper Hakan Arikan af. Bijna kwam er voor rust nog een vierde Napoli-doelpunt bij, maar Higuaín raakte de lat. Toch kwam de vierde er nog, in de tweede helft. Invaller Duván Zapata, vorig jaar zomer nog begeerd door onder meer Feyenoord, schreef ‘m op zijn naam. De spits hoefde in de scrimmage maar een duwtje tegen de bal te geven om Trabzonspor een vierde maal pijn te doen en de eindstand te bepalen.

/

BSC Young Boys - Everton 1-4
Romelu Lukaku maakte tegen BSC Young Boys voor het eerst sinds mei 2013 drie doelpunten. Zijn Everton kwam echter nog wel eerst op achterstand in Zwitserland: Guillame Hoarau plaatste de bal van ver prachtig in de bovenhoek. Via twee treffers van Lukaku en eentje van Seamus Coleman stelden the Toffees daarna orde op zaken. Lukaku maakte er na een klein uur ook nog 1-4 van, door de bal na een pass van Ross Barkley voorbij de keeper te schuiven. BSC kreeg even later dé kans op terug in het duel te komen, maar Hoarau miste een strafschop. John Stones veroorzaakte die penalty en moest er met een rode kaart van af. Young Boys leed zijn eerste nederlaag sinds de 3-0 verliespartij tegen Napoli op 6 november.

Denk jij dat VfL Wolfsburg kanshebber is op de eindzege in de Europa League?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dit is genoeg voor een oproep.

Toch knap van Dost, als je met een 2-0 winst kansen hebt gehad op de 4-0!

Of bedoelen ze misschien 2 kansen op de 3-0? Vragen vragen vragen...

Zonder gekheid, wel knap van Dost natuurlijk van tribune klant naar veelscorende spits.

19 februari 2015 om 21:32

Wolfsburg speelt sowieso wel aardig goed na de winter! Met Schurrle en De Bruyne toch 2 sterke spelers om zich heen!

19 februari 2015 om 21:34

Nou Schurrle speelt momenteel erg zwak. Naldo, De Bruyne, Dost en Vierinha zijn momenteel d emannen die daar het verschil maken.

19 februari 2015 om 21:44

Ben het wel met je eens dat Schurrle niet in goede doen is, maar alsnog een speler van groot formaat om je heen. Naldo speelt ook erg goed ja, kan genieten van hem.

19 februari 2015 om 23:22

En ze hebben 1 vd beste backs vd wereld, R. Rodriquez

mooi dat Napoli een zege boekt voor het italiaans voetbal maar dat het zo makkelijk zou gaan had k niet verwacht. gelukkig is er al 1 team zowat zeker door naar de 8e finale. dost is trouwens lekker bezig. knalt de een na de andere goal erin.

19 februari 2015 om 21:14

Napoli met een mooie zege, met het gelijkspel van Torino mogen we ook niet ontevreden zijn (al ben ik bang dat ze niet door gaan). De prestatie van Roma, zeer zeer matig.

19 februari 2015 om 21:57

Helaas is Napoli 2/3 klasses verder als ons. Vorig jaar Juve nu Napoli hoop de volgende keer op een torino of fiorentina of lazio ofzo. Dan maken we in ieder geval nog een kans. Topclubs uit Ä°talie wil ik voorlopig nietmeer loten xD. Gefeliciteerd met de volgende ronde Napoli fans.

Dostruction strikes again! Ik hoop voor hem dat hij deze vorm vol houd.

Wat is er met Dost aan de hand? fenomenaal!

19 februari 2015 om 23:00

Moet je eens voorstellien als hij naar Feyenoord was gekomen..... (Want daar waren speculaties over afgelopen zomer)

Dost kreeg kans op 3-0 en 4-0... Puik stukje schrijfwerk wederom VZ.

on: wat moet Wolfsburg blij zijn dan Feyenoord geen geld heeft. Dost blijkt toch weer een hele waardevolle spits te zijn zeg

Die vent blijft maar doorgaan. Die hebben serieus geen spits meer nodig den ik haha.

Oh ja ik denk dat Wolfsburg gewoon de favoriet is voor de EL. Zal niet weten welke ploeg beter moet zijn.

19 februari 2015 om 21:22

Napoli en Everton vind ik toch wel redelijk gelijkwaardig, evenals As Roma op een goede dag.

19 februari 2015 om 21:33

Vind Everton sowieso niet gelijk aan Wolfsburg ondanks dat ze van ze wonnen in de poulefase, maar dat was een ietwat anders Wolfsburg. Napoli misschien wel, Roma moet er eerst maar eens voor zorgen dat ze verder gaan. Overigens zijn Monchengladbach, Sevilla, Spurs en Liverpool nog wel paar aardige ploegen. De rest acht ik kansloos.

19 februari 2015 om 21:57

Athletic Bilbao is ook een hele sterke ploeg. Maar ik gok Liverpool.

Dost hoort zeker bij de selectie van NL in maart als die zo door gaat ! Geweldig!

Haha, hoe is het mogelijk he. Het zou echt geweldig zijn als hij nu daadwerkelijk zijn doorbraak beleefd.

Had niet verwacht dat het zo makkelijk zou gaan. Deze uitslag is heerlijk voor het zelfvertrouwen als we zo doorgaan en Roma ook halen we ze nog in ook!

19 februari 2015 om 21:29

Complimenti! Hoop ook dat Napoli ver komt in de EL en op z'n minst 2e word in de Serie A vanwege Ghoulam. Kan jij mij trouwens vertellen hoe hij 't deed vandaag? Het was geloof ik pas zijn eerste basisplek sinds hij terug is van de Afrika Cup niet waar?

19 februari 2015 om 21:37

Als ik heel eerlijk ben heb ik maar met een scheef oog gekeken, mijn stream deed het niet uitstekend en had ook nog Roma opstaan. Maar volgens mij speelde hij uitstekend, ik vind hem ook een heerlijke speler !

19 februari 2015 om 22:05

Ah oke, inderdaad zeker een toffe speler! Maar ik zag laatst dat Strinic ook wel aardig meekon bij Napoli, gaat een leuke concurrentiestrijd worden daar voor de linksbackpositie.

19 februari 2015 om 22:32

En dan heb je ook nog Zuniga! Ghoulam is wel de jongste en ik vind hem ook de betere hoop ook dat hij veel minuten bkijft maken. Maar concurentie kan alleen maar positief zijn!

Wat had Feyenoord toch goed kunnen zijn als ze Dost hadden...

Bas Dost wat een vorm heeft hij de laatste weken

19 februari 2015 om 22:19

Begint echt Oranje waardig te worden inderdaad is helemaal in zijn elementen de laatste tijdmet dank aan zijn medespelers natuurlijk!

Nou bedankt Trabzonspor voor Turkije! Gelukkig mag Fener volgend jaar weer europa in, want laatste jaren pakken we heel weinig punten. Ik had wel verwacht dat ze zouden verliezen, maar 0-4 is wel keihard. Gelukkig kan die voorzitter van Trabzon nu even rustig zijn hoofd koel houden. Je kan best wel zoveel spelers kopen en verkopen, maar zo werkt het niet.

19 februari 2015 om 23:02

Laatste jaren pakt Galatasaray punten voor Turkije. Ik wil Fenerbahce wel eens zien.

19 februari 2015 om 23:15

Klopt vorige jaar en 2 jaar terug. Dit jaar is het heel slecht voor ons geweest. Ben ook benieuwd wat Fener gaat doen. Slechter dan dit kan niet.

20 februari 2015 om 08:55

volgens mij was fenerbahce 2 jaar geleden ook heel ver gekomen in europa.
maar goed gs supporters zijn nou eenmaal lelijk en dom
niet provocerend bedoeld maar het is gewoon een feit vz check het maar na.
ga naar een turkse cafe wanneer gs speelt en je ziet echt alleen maar lelijkerds.

19 februari 2015 om 23:08

Laatste jaren pakken we weinig punten ? We hebben een van de meeste punten gepakt tenopzichte van onze concurrenten vorig jaar en 2 jaar geleden dankzij Galatasaray en Fenerbahce halve finale

19 februari 2015 om 23:20

Alleen Gala en Fener is niet genoeg. Onze clubs verliezen van de raarste teams. Bursaspor dit jaar tegen 1 club uit Georgie en vorige seizoen tegen één of andere club uit Servië. Karabukspor en Eskisehirspor liggen er ook meteen uit en dan vanavond Trabzon tegen de eerste beste club die uit de koker komt en einde verhaal!

19 februari 2015 om 23:10

jullie spelen niet eens europees en toch kom je zo praten? snap echt niet waar jullie die praatjes vandaan halen. hoop inderdaad dat jullie volgend jaar cl spelen, can't wait!

20 februari 2015 om 00:29

Eerst moet Fenerbahce al die ouwe opa's vervangen en met een wat jongere team Europa ingaan. Gemiddelde leeftijd van Fenerbahce was 29-30 geloof ik? Maargoed we zullen zien.

20 februari 2015 om 01:22

Dit is echt bullshit van de bovenste plank en hier kan ik echt slecht tegen! We verliezen van de eerste de beste tegenstander uit de koker? Bedankt Trabzon? Waar heb je het over? De afgelopen twee jaar hebben we evenveel punten danwel meer punten gehaald dan alle Turkse deelnemers aan Europa. Zoek de cijfers er maar bij op. En dat nog wel terwijl de CL kandidaten meer punten toegekend krijgen. En dan komen er ook nog Gala fans een beetje lullen dat ze ons hebben gered met de punten voor Turkije. Als je de feiten niet kent, ga dan ook niet lopen blaten!

20 februari 2015 om 13:28

Moeilijke he iemand anders zijn mening respecteren? Psv, Juventus en dit jaar Napoli. Het is toch zo altijd einde verhaal na de groepsfases. Jij praat zelf bullshit, maar je hebt het zelf niet door! Misschien kan je voorzitter weekend de scheidsrechter weer bellen, misschien dat ze dan wel weer winnen....

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren