Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Onthutsend zwak FC Volendam neemt rode lantaarn over van Vitesse

Laatste update:

Almere City is het kalenderjaar 2024 begonnen met een overwinning in de Eredivisie. De ploeg van Alex Pastoor was op bezoek bij FC Volendam met 0-1 te sterk door een treffer van Thomas Robinet. De Flevolanders stijgen flink op de ranglijst door de zege, van plek vijftien naar plek twaalf. Volendam is de nieuwe hekkensluiter.

Voor Pastoor zelf was het een duel met een bijzonder tintje. De trainer speelde gedurende zijn actieve loopbaan meerdere jaren aan de dijk en kwam er tot ruim 150 wedstrijden in de Eredivisie. "Het is altijd fijn om hier terug te komen", zei een opgetogen Pastoor voorafgaand aan het duel bij ESPN.

Bij Volendam beleefde trainer Regilio Simons zijn debuut als trainer in de Eredivisie. De vader van Xavi Simons heeft het stokje overgenomen van Matthias Kohler en moet Volendam samen met Michael Dingsdag in de Eredivisie zien te houden. Een loodzware opgave voor de 41-jarige oud-profvoetballer.

Zondagmiddag werd nog maar eens pijnlijk duidelijk dat Volendam voor een grote uitdaging staat in de tweede seizoenshelft. De ploeg kwam er tegen Almere City geen moment aan te pas en moest binnen het kwartier de 0-1 slikken. Robinet rondde knap af na een voorzet vanaf de rechterkant van Yoann Cathline.

De beste kans aan de zijde van de thuisploeg kwam van de voet van Zach Booth, maar zijn inzet van dichtbij werd knap gekeerd door Nordin Bakker. Namens Almere kreeg Kornelius Normann Hansen meerdere grote kansen om de marge al voor rust uit te breiden.

Naarmate de eerste helft vorderde werd het spel slechter en slechter en oogden beide ploegen rommelig in balbezit. Ook in de tweede helft lag de amusementswaarde schrikbarend laag. Robinet kopte vijf minuten na rust rakelings naast.

Almere bleef gedisciplineerd verdedigen en bracht twintig minuten voor tijd Jason van Duiven binnen de lijnen. De aanvaller wordt tot het einde van het seizoen gehuurd van PSV en maakte zijn debuut in de Eredivisie. Hij zag hoe zijn ploeg niet meer in de problemen kwam in het restant van de wedstrijd.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

De laatste tien minuten heb je het idee dat je kijkt naar een oefenduel. Volendam speelde de bal plichtmatig rond en heeft misschien een keer de bal lang gegooid, maar verder speelde het voetbal zich af rond de middenlijn. Als je met Benemar, Mbuyamba en invaller Zeefuik zoveel body voorin kan plaatsen, dan gooi je de bal toch hoog en lang als je in de eerste 80 minuten tot geen enkele uitgespeelde kans komt?

Ze doen het best goed voor een club dat gegarandeerd degradatiekandidaat is volgens sommige. Wel leuk en aanvallend voetbal en het verdedigen in de tweede helft doet me een beetje denken aan een 0.5 versie van Atletico. Er zullen voor de aanval wel nog meer versterkingen moeten komen en in het middenveld ook bij Almere. Al met al goed gespeeld.

Mag ook hopen dat Volendam keihard degradeert met dat hele gezeik rondom het bestuur

Zeer slecht voetbal gezien aan de kant van Volendam.

Leek wel of er geen plan b was voor als we achter kwamen.

Buur had met rust gewisseld moeten worden. Le Roux viel goed in weinig verkeerds gedaan.

Verder altijd kritiek gehad op team jonk voor geen plan B hier ook geen plan B te bekennen wat als we achterstaan?

Veel te vaak simpel bal in de ploeg in plaats van een risico te nemen. Een goede bal gezien op Zac Booth lang die helaas misging.

Almere ook niet sterk maar hoefde niet vandaag te voetballen. Al met al gewoon een … pot.

14 januari 2024 om 20:43

Vandaag voor het eerst sinds lange tijd weer eens bij Volendam op visite geweest.

Wat was het verschrikkelijk slecht zeg..

Die Oscar Buur echt een ramp voor het oog, verder was er zowel geen plan A als plan B.

Plan leek om 90 min lang de bal van de cv naar cv te spelen.

Er lag ontzettend veel ruimte op de flanken maar de backs waren echt waardeloos.

Op het middenveld ould-chick die zich telkens vast liep..

Ben blij dat nu eindelijk mijn voeten weer zijn ontdooid, wat een ellende haha!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren