Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Onpopulaire Nasri lijkt deelname aan WK in Brazilië te kunnen vergeten

Laatste update:

Frankrijk won woensdag met 2-0 van Nederland en deed dat zonder Samir Nasri. De middenvelder van Manchester City presteert prima bij zijn ploeg, maar werd door bondscoach Didier Deschamps wegens 'technische redenen' buiten de selectie gehouden. Volgens L'Equipe is de kans dat Nasri in de zomer met het Franse elftal mee naar Brazilië gaat erg klein.

/

De sportkrant beoordeelt in zijn editie van vrijdag de kansen voor de Franse spelers om naar het WK te gaan en geeft Nasri maar een kans van tien procent. De middenvelder heeft 42 interlands voor de nationale ploeg achter zijn naam staan, maar als de voortekenen niet bedriegen, blijft het daar voorlopig bij. Deschamps zal volgens L'Equipe de voorkeur geven aan andere spelers.

Nasri was twee jaar geleden tijdens het EK in Oekraïne en Polen nog basisspeler bij Frankrijk, maar kreeg het na de uitschakeling (na een nederlaag tegen Spanje) aan de stok met een journalist. De middenvelder werd door de Franse bond voor drie wedstrijden geschorst en heeft zich met zijn gedrag niet populair gemaakt bij het Franse volk. Nu dreigt hij het WK te moeten missen.

Samir Nasri hoort in de Franse selectie

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Zonde zeg! Vind het een geweldige middenvelder die zeker in de selectie van Frankrijk thuis hoort.
Pff wat zou ik graag een speler met zijn kwaliteiten bij Oranje erbij hebben....

7 maart 2014 om 10:45

Zo'n speler missen we wel ja, een behendige middenvelder met diepgang.

7 maart 2014 om 10:50

Sneijder?? Die is heel behendig, en heeft enorm veel diepgang..nederland mist een varane..

7 maart 2014 om 10:50

Zou mooi passen op de plek van Lens... is aan de zijkant ook zeer gevaarlijk. Ik vind een middeveld van De jong, Strootman en Sneijder al van een prima niveau.

7 maart 2014 om 11:00

Sneijder is niet meer de speler van 3 jaar geleden. Hij is nu veel meer een verdeler. Zag je tegen Frankrijk ook goed, hij zakt ver in en komt dan naast Strootman. Maar heeft de power niet meer om daarna aan te sluiten bij van Persie.

7 maart 2014 om 11:02

Maar Sneijder lijkt een beetje over the hill! Vind het nog steeds een geweldige speler, maar heb hem al een tijdje geen echt goede wedstrijd meer zien spelen. Hij is behendig en heef veel spelinzicht een goede pass in twee benen, maar zo bepalend als hij tot een paar jaar geleden was heb ik hem niet meer gezien.

7 maart 2014 om 11:10

Sneijder was inderdaad zo'n speler, maar is nu weo over zn top heen. Hij speelt nu wel goed, maar dat wil ik op het wk nog wel eens zien. Ik heb toch liever Nasri dan Sneijder

7 maart 2014 om 12:14

Dit heeft totaal niks te maken met kwaliteit, want dan heeft hij. Alleen deze jongen heeft een ego waar je u tegen zegt. Misdraagt zich altijd in het franse nationale ploeg. Goede zet van de bondcoach. Nu alleen Romain Hamouma selecteren.

7 maart 2014 om 13:07

Sneijder en diepgang? kom op zeg

7 maart 2014 om 13:54

Sneijder heeft nooit diepgang gehad. Nasri is een speler met een individuele actie, terwijl Sneijder het van zijn passing en schot moet hebben. Totaal verschillende spelers.

7 maart 2014 om 14:21

Sneijder heeft echt geen diepgang en een speler passeren is ook niet zijn sterkste punt.. Hij is en echte ouderwetse nummer 10 die de bal krijgt open draait en gelijk iemand diep kan sturen en 1 op 1 zetten.. Hij is totaal niet te vergelijken met een type als Nasri die snel is en een actie maakt waarbij hij een man passeert..

7 maart 2014 om 19:56

Sneijder heeft bijna geen diepgang meer, het liefst komt ie m op cvm halen. De tijd dat hij veel bij de 16 was en vaak voor het doel kwam is voorbij

7 maart 2014 om 10:47

Het probleem is, dat hij wellicht weer dezelfde gedrag zal gaan vertonen net als op het EK. Die kans is ook wel groot. Lijkt me een goede keuze van Deschamps en de Franse bond om hem niet mee te nemen naar het wk.

Na woensdag gebleken hebben ze al een goed team

7 maart 2014 om 10:57

Vind je dat Frankrijk zichzelf de hemel mag in prijzen na de winst op Nederland? Nee, zelfs met een B team had Frankrijk kunnen winnen.

Nasri is wereldklasse, dat laat hij week in en week uit zien bij City dit seizoen. Hij moet mee, pas tegen de grote landen ga je zien dat ze hem nodig hebben.

7 maart 2014 om 13:30

Beetje flauw dat Nasri op zijn gedrag zo hard op word aangerekend. Nasri was al emotioneel na de uitschakeling .En die journalist was dat blijkbaar ook. Want die schold Nasri uit. Nasri reageerde daar boos over en toen werd ie geschorst. Natuurlijk had Nasri daar niet op reageren. Maargoed er word gesproken alsof alleen Nasri de slechterik is.

7 maart 2014 om 17:44

Nasri is zeker een goede speler, maar met Valbuena speelt Frankrijk altijd beter. Als titularis voor Frankrijk geen gemis, als extra speler voor de selectie misschien wel.

7 maart 2014 om 13:39

Hatelijk van die mensen die zo maar reageren. Als je een beetje het mondiale top volgt weetje dat Nasri wereld top is. Top 2 beste Franse voetballer van dit moment. Op WK heb je deze man nodig. Fukk het Franse volk. Je wilt toch winnen ofniet? ????

7 maart 2014 om 15:00

Nasri hoord er zeker in topspeler hoor baba

Het is ook een overschatte speler, Griezzman is stuker beter

7 maart 2014 om 11:12

Niet echt overschat, ik zouhet eerder grillig noemen.. Nasri wisselt perfecte wedstrijden af met wanvertoningen en heeft nooit echt een aantal wedstrijden achter elkaar erg goed gespeeld. Daarnaast heeft Nasri een enorm groot ego, ik denk dan ook dat het vooral daaraan zou liggen als hij niet wordt meegenomen naar Brazilie gezien de eerdere problemen die zijn ontstaan in de Franse ploeg.

7 maart 2014 om 12:22

Als ik me niet vergis heeft hij eind vorig jaar een aantal heel goede wedstrijden gespeeld achter elkaar.

7 maart 2014 om 13:34

klopt en hij gaat nu lekker verder. Al zo'n 10 maanden achter mekaar als ik me niet vergis..

Bij de franse selectie vaak ruzie, en nu gaat het een keertje goed, dus zou vooral dezelfde selectie houden. Nasri fantastische speler, maar het middenveld cabaye-pogba-matuidi is fantastisch

@ hazardcfc

Waar baseer jij je mening op. Zeker nog nooit city gekeken! Speelt dit jaar geweldig en in een geweldige vorm!

Deschamps kiest dan duidelijk voor het team en niet het individu. Gezien de problemen in de Franse ploeg de afgelopen toernooien geen gek idee natuurlijk. En Nasri wordt toch vaak gezien als arrogant en een stoorzender. Een speler als Griezmann neemt dan zijn plek in. Die doet het goed in Spanje.

Hij zou voor Algerije moeten uitkomen.

7 maart 2014 om 12:09

Spelers zitten niet te wachten op Namibië uit.

8 maart 2014 om 09:45

Zo slecht is Algarije niet, heeft een paar talenten zoals Ghoulam en die CM van tottenham, ben zijn naam even kwijt, of kiest die voor Frankrijk?

Het gaat nu toch weer om de prestaties op het veld? Deze misschien lastige jongen zou in heel veel nationale elftallen zeer op zijn plek zijn, ook bij Frankrijk.

Hij zal wel preventief buiten de selectie wordt gehouden vanwege zijn niet altijd even geweldige gedrag. Veroorzaakt vaak toch een hoop problemen als het hem even niet zint. Ik kan de "technische" reden dan ook volledig begrijpen. Prima voetballer hoor, maar wat een naar menneke is dat zeg.

Nasri is qua persoonlijkheid een vervelend ventje. Hij heeft al meerdere malen voor opschudding gezorgd binnen het team. Hij zal toch echt een keer onder ogen moeten zien dat niemand boven het team komt te staan. Vandaar dat het verstandig is dat Deschamps hem buiten de selectie laat, voegt niks toe in dit geval.

Zo lang dit echt ten goede komt van de sfeer in de selectie, is dit een prima keuze. Normaal gesproken zou je voornamelijk op sportieve prestaties moeten beoordelen, maar bij Frankrijk ligt dat anders. Die hebben al jarenlang te kampen met grote ego's die de sfeer verstoren, afgelopen jaren onder andere Nasri en Anelka. Er loopt nu briljante Franse jeugd rond, ook in de nationale competitie, die écht een drive hebben om zich te bewijzen. Dat liever dan vedettes die zich boven de rest stellen en alleen met zichzelf bezig zijn

Dit is er weer zo'n eentje, zo'n speler die de sfeer verpest binnen de groep omdat hij denkt de koning te zijn. Zeker voor Frankrijk is dit een goede beslissing, die zijn al te vaak uitgeschakeld door ellende in de groep.

Goede voetballer, maar een ontzettend vervelend ventje. Jammer, maar niet iedereen is zoals ik zou moeten zijn .

Hij is een risico om mee te nemen omdat hij de sfeer kan verzieken. Aangezien Frankrijk voldoende andere goede spelers heeft voor die positie is het slim van Deschamps om hem thuis te laten.

Beetje eigen schuld. Mentaliteit zit niet goed. Al vind ik hem een geweldige speler en moet er normaal gwn bijzijn, al kan ik Deschamps begrijpen.

Net of Frankrijk zo goed is, dat Nasri overbodig is. Frankrijk heeft geen verstand van voetbal. Nasri brengt een enorme boost in de elftal. Een harde werker, veel kilometers maken. Het moeilijk maken voor de verdediging.
Die desampf of hoe je zijn naam ook schrijft, moet gewoon zn sloffen pakken en wegwezen, begin met lekker opnieuw in de F-jes... hoppaaaa die is eruit :D

Hij is in vorm waarom nemen ze hem niet mee pff belangrijk voor city en kan ook belangrijk zijn voor frankrijk.

Gewoon een zaak aanspannen en proberen via Algerije alsnog deel te nemen.

Altijd grappig hoe journalisten denken dat zij het volk vertegenwoordigen. Ruzie met 1 journalist en vervolgens gaat die journalist allemaal dingen roepen.

Raar , ik vind Nasri een goede voetballer die ten alle tijden mee moet en in dit Frankrijk ook gewoon een basisplaats hoort te hebben , ondanks dat het misschien een rare jongen is

Nasri hoort er gewoon bij en is een uitstekende spelverdeler. Ik debk ook dat hij volwassener is geworden.

Terecht, de mensen die dit niet snappen die volgen het helemaal niet. Nasri heeft het in het verleden al veel te veel verpest en kreeg telkens opnieuw een tweede kasn. Dit Frankrijk bezit over enorm veel potentieel maar door de aanwezigheid van deze aanstellerige kleuter zou de sfeer opnieuw kunnen verziekt raken, zowel op als naast het veld. Zijn ego is veel te groot voor de groep.

Frankrijk is veel beter af zonder hem, dat zie je ook in de resultaten. Mét hem verloren ze met 2-0 in Oekraïne en leek het WK ver af. Vier dagen later hield Deschamps hem op de bank ten faveure van Valbuena en wonnen ze met 3-0. Ze hebben genoeg alternatieven. Laat dat klein kind maar thuis. Volwassen wordt hij toch nooit.

Ach losse flodder praat, wanneer puntje bij paaltje komt selecteert Didier Deschamps Samir Nasri uiteindelijk toch.

Ik begrijp best wel dat trainers met uitspraken ''kans is klein voor het Wk'' een speler daardoor meer gemotiveerder zal zijn.

Denk je nou echt dat Van Gaal Sneijder niet meeneemt naar Brazilië?

Zeker e nodige ervaring en technisch goddelijke

Haha wat een blunder zou dat zijn hoor. Als ik de trainer van frankrijk zou zijn en een wedstrijd niet lekker verloopt dan zou ik opgelucht adem halen als ik over mijn schouder heen zou kijken en Nasri op de bank zag zitten.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren