Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ongelukkige Sofyan Amrabat liep twee toptransfers mis op Deadline Day

Laatste update:

Chelsea probeerde zich op de slotdag van de transfermarkt te versterken met Sofyan Amrabat, zo weet The New York Times te melden. Volgens de gerenommeerde Amerikaanse krant pleegde Chelsea-eigenaar Todd Boehly een telefoontje naar Fiorentina met het voorstel om de Marokkaans international te huren. La Viola wilde daar echter niets van weten.

Voor Fiorentina was enkel een definitieve transfer, met een passende transfersom, een optie. Toen Boehly dat nieuws hoorde, verbrak hij de telefoonverbinding. Amrabat leek voor het verstrijken van de transferdeadline naar Barcelona te verkassen, maar die transfer ketste af omdat Barcelona de in Huizen geboren middenvelder wilde huren met optie tot koop. Fiorentina bleef echter bij zijn standpunt en wilde niets van een huurperiode weten, waardoor de transfer niet doorging. Amrabat plaatste daarop op een bericht op zijn Instagram Stories, waarop 'Go for it now, the future is promised to no one’ te lezen was.

De voormalig Feyenoorder had duidelijk oren naar een overstap naar Catalonië, maar maakt het seizoen hoe dan ook af in Florence. Volgens het Italiaanse Sky Sport excuseerde de WK-uitblinker zich woensdag bij de clubleiding van Fiorentina voor de manier waarop hij een transfer naar Barcelona probeerde te forceren. De clubleiding accepteerde die excuses, waardoor de 26-jarige Amrabat diezelfde dag nog deel uitmaakte van de wedstrijdselectie voor het duel in de Coppa Italia met Torino (2-1 winst). Amrabat viel een kwartier voor tijd in en kreeg een fluitconcert over zich heen van een deel van de thuissupporters. In die wedstrijd brak hij zijn neus, waardoor hij de komende tijd met een masker zal spelen.

Chelsea is deze winter ondanks het mislopen van Amrabat ongekend productief op de transfermarkt.The Blues versterkten zich al met Mykhaylo Mudryk, David Datro Fofana, Andrey Santos, Benoît Badiashile, Noni Madueke, Malo Gusto en Enzo Fernández. João Félix werd daarnaast tot het einde van het seizoen gehuurd van Atlético Madrid. Dat alles koste Chelsea deze winter ruim 330 miljoen euro. Het is vooralsnog onduidelijk of Chelsea zich komende zomer weer gaat melden voor Amrabat.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

De enige spelers waar Chelsea geen intresse in heeft zijn haar eigen spelers.
Ik was ook bijna van Chelsea maar tjah ze vonden mijn prijskaartje te laag.

2 februari 2023 om 18:58

Voor mij hadden ze helaas geen salarisruimte meer in 2037. In ieder geval een lotgenoot gevonden, toch fijn.

OT: wellicht was dit om een optie voor als Fernandez toch niet zou komen. Voor Amrabat jammer dat die geen transfer heeft kunnen maken, maar ook beetje karma na werkweigering.

2 februari 2023 om 19:17

Hij heeft helemaal geen werk geweigerd. Hij was gewoon op de club en heeft in onderling overleg met de trainer besloten naar huis te gaan. Dag later bij de wedstrijdselectie. Als hij echt verdwenen was zoals Zaniolo had hij nooit een dag later bij de wedstrijdselectie gezeten.

2 februari 2023 om 19:29

Bij mij leek alles in kannen en kruiken te zijn totdat ik te horen kreeg dat ik meteen naar Vitesse moest. Daar had ik niet zoveel zin in, dus was een transfer op het laatste afgeketst.

Er zit echt letterlijk 0 idee achter de aankopen van Chelsea. Als ze dan toch een middenvelder nodig hebben laten ze dan voor Neves gaan. Dat zou ik enigszins nog kennen begrijpen.

2 februari 2023 om 19:53

@lefootball vandaar dat die zn excuses aan heeft geboden...
Natuurlijk was het gewoon werkweigering.

Als Amrabat zou ik hier juist tevreden mee zijn dat hij niet naar Chelsea is gegaan. Die kopen of huren alles wat los zit. Ook disrespect naar Kovacic, RLC, Gallagher, Kante, Chukwumeka en Zakaria. Haal je even op de laatste dag Enzo Fernández en Sofyan Amrabat binnen 2 WK-smaakmakers. Waardeloos beleid van Chelsea. Al zou een middenveld met Amrabat - Fernández - Kovacic er wel geweldig uitzien dat weer wel.

2 februari 2023 om 19:04

Zou Kovacic graag naast Casemiro zien volgend seizoen, of Chelsea hem wil laten gaan is een tweede..

2 februari 2023 om 19:07

Denk niet dat Chelsea Kovacic laat gaan. Denk wel dat RLC en Gallagher zeker te koop zijn. Misschien kan Erik voor 1 van deze 2 gaan.

2 februari 2023 om 19:49

Geen nood, dan koopt Chelsea Casimero toch😉?

2 februari 2023 om 20:35

Soufian zou bij Barca op de tribune zitten en bij Chelsea op de bank.... die is echt niet goed genoeg om in de basis te komen. Wie moet hij er uit spelen bij Barca dan.... pffhh

2 februari 2023 om 23:58

Busquets gaat weg en kessie vind Xavi maar niks. En het is Xavi die zelf gecharmeerd is van amrabat. Gisteren was er nog te lezen dat Xavi amrabat persoonlijk 2x had gebeld . Dus die zou echt wel genoeg minuten maken

Gebaseerd op zijn interviews tijdens het wk lijkt het mij een aangename vent maar ik kan simpelweg geen medelijden hebben met iemand die op zo'n manier een transfer probeert te forceren. Lekker op de blaren zitten, mag hopen dat de aanhang hem hard aanpakt de komende weken.

Voor men weer uitbreekt in een massale whataboutism 'ja maar de clubs dan', ik heb ook geen respect/medelijden voor/met clubs die niet mee willen denken met hun spelers en/of afspraken niet nakomen. Het een praat het ander echter niet goed.

2 februari 2023 om 19:19

@real8madrid weet niet wat er allemaal aan de hand is, maar ik ben het de laatste weken steevast met je eens
Hij komt er wel weer netjes op terug. Heeft ook te maken met Xavi en Barca die hem zaten gek te maken terwijl Fiorentina letterlijk er niks voor terug kreeg.

2 februari 2023 om 19:33

Maar als jij Sofiane was had je misschien hetzelfde gedaan. Hij had nooit gedacht dat Barca of Chelsea ooit interesse in hem zou tonen. Als deze trein dan langskomt ga je er alles aan doen om hem te nemen. Nu heeft hij zich gewoon weer netjes bij de club gemeld met zijn pinda.

2 februari 2023 om 19:42

Emiliogaviria dan hadden deze clubs met een mooi bod moeten komen, en niet met een huurvoorstel komen aankakken. Als Barca daadwerkelijk interesse had in Amrabat komen ze vast komende zomer terug voor hem. ik ben bang dat het een wanhopige poging was om de bank goedkoop te versterken voor een half jaar

2 februari 2023 om 19:56

Stel jij bent Sofyan Amrabat en 5 jaar terug kreeg je nog te horen dat je niet goed genoeg bent voor Feyenoord. Vervolgens herpak je je goed in Italië en speel je een geweldig WK. Vervolgens belt een Alltime legend als Xavi jou persoonlijk om te zeggen dat hij je wil toevoegen aan FC Barcelona en fan van je speelstijl is. Wat zou jij dan doen ?

2 februari 2023 om 20:47

Ja dat kan best maar daar gaat het niet om Lefootball. Ik vind het prima en logisch dat Amrabat naar Barcelona wil. Zeker ook als een speler als Xavi je komt bellen, alleen is het niet netjes om een speler zo op te zitten hitsen en daar door in een moeilijke spagaat komt met zijn werkgever. Fiorentina had wel ja gezegd als ze met een degelijk bod kwamen, maar ze wouden hem voor niks een half jaar huren. Dat is idioot. En ook naar van Amrabat, bijna 100 duels gespeeld bij een pracht club als Fiorentina en dan zo gratis naar Barcelona wandelen... dat is gewoon niet eerlijk.
Ook vind ik het helemaal niet zo speciaal allemaal. Amrabat word alleen overgenomen voor een gratis half jaar? Wauw wat heeft Barca een groot vertrouwen in je zeg.

2 februari 2023 om 21:07

Haha hij speelde gisteren “gewoon” en niemand floot hem uit. Amrabat is een topper, op en buiten het veld. Maar plak maar gerust een “stempel” op deze jongen. Ondertussen zal hij in de zomer verkassen naar een absolute topclub, of jij het nou wilt of niet 😄

2 februari 2023 om 22:06

Wat sneu dat men meteen zo defensief reageert omdat het een (lijkt me) landgenoot betreft. Ik noem hem toch ook een aangename vent voor zover ik een oordeel over zijn persoon kan maken. Mag ik dan nog steeds zijn ontegensprekelijk respectloze en onprofessionele actie veroordelen? Lijkt me wel.

Werd gewoon op een fluitconcert getrakteerd en terecht wat mij betreft. Zou ik als fan ook doen als zoiets bij mijn club gebeurt.

Ik gun Amrabat verder gerust een toptransfer in de zomer, geen idee waarom je zo kinderachtig en zielig reageert.

3 februari 2023 om 12:12

Niet liegen real8, je hebt wel een idee waarom hij zo reageert

3 februari 2023 om 14:16

Hehe. Jup. Ik ook. Niet enkel een idee. Idee-ntiteit

De Marokkanen hebben wel pech deze laatste transferperiode! eerst Ziyech en nu Amrabat.

Die hoorden natuurlijk dat Barcelona interesse had dus ze moesten wel in actie komen

Sorry hoor maar gaan we nu ook al voetbal nieuws van de New York Times overnemen... ach ja, ze zitten wel dichtbij die Boehly in Greenwich, dat is 50 minuten met de trein van grand central.
Amrabat komt in de zomer bij een topclub te spelen, dat zeker, wat Barca probeerde vond ik naar.

2 februari 2023 om 19:30

New York Times is doorgaans toch een vrij betrouwbare krant?

Ik heb liever dat als bron dan de Telegraaf.

2 februari 2023 om 20:43

Veel minder dan vroeger. De kwaliteit is gigantisch achteruit gegaan en er is ook niemand in Amerika die de Nytimes leest voor hun sport journalistiek.

2 februari 2023 om 21:28

Hoe weet je dat?😅

Is het raar dat ik hier niks van geloof? Typisch media dit. Alsof Boehly even gaat bellen en vervolgens gelijk ophangt omdat ze niet willen verhurenXD lijkt wel een comedy. Chelsea erbij betrekken is gewoon ontzettend makkelijk nu dus daar vullen ze de kranten maar mee dan. Ben me bewust van hoeveel spelers Chelsea wel niet interesse had maar ik vind dit wel heel ver gaan. Ik vind Romano ook een stuk betrouwbaarder dan een New York times mbt transfers en heb Romano hier niks over zien posten.

2 februari 2023 om 23:32

Misschien toch wel een beetje raar ja. Hoe ze die Ziyech soap hebben afgehandeld is idd een comedy, dus je bent eigenlijk spot on! Zou me dus helemaal niets verbazen moest dit ook gewoon kloppen hoor.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren