Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ongelukkig moment van Stefan de Vrij wordt Inter niet fataal tegen Napoli

Laatste update:

Internazionale en Napoli hebben elkaar zondagavond in evenwicht gehouden. Het Serie A-duel werd mede door een ongelukkig moment van Stefan de Vrij opengebroken door de Napolitanen, waarna Christian Eriksen de stand in de tweede helft gelijktrok: 1-1. Ondanks het puntenverlies geniet Inter, dat 75 punten heeft, nog altijd een ruime voorsprong op stadgenoot en nummer twee AC Milan (66 punten). Napoli (60) verzuimt de vierde plek over te nemen van Juventus (62), dat eerder op de dag met 1-0 verloor van nummer drie Atalanta (64).

In de openingsfase viel het veldspel van beide kanten tegen in het Stadio Diego Armando Maradona, waar het de ploeg van Antonio Conte was die pas na een klein half uur spelen de impasse doorbrak. Romelu Lukaku bediende met een steekpass Matteo Darmian, die in scoringspositie kwam maar besloot af te leggen richting Achraf Hakimi. De ongelukkige pass werd onderschept door Lorenzo Insigne. Even later stond de lat een treffer voor Inter in de weg.

Marcelo Brozovic beproefde zijn geluk met een schot dat door Lukaku met de voet van richting veranderd werd, maar de spits raakte vanaf de vijfmeterlijn het houtwerk. Niet veel later werd er aan de overzijde wél gescoord. In een poging Victor Osimhen te bereiken bracht Insigne het leer voor het doel. De voorzet leek een prooi te worden voor Samir Handanovic, maar door een onfortuinlijke botsing met De Vrij werkte de sluitpost de bal over zijn eigen doellijn: 0-1. Het was het vierde eigen doelpunt voor Handanovic sinds zijn aankomst bij Inter in 2012/13.

Op slag van rust raakte Lukaku wederom het aluminium: ditmaal werkte de Belgische spits de bal uit een vrije trap van Eriksen tegen de lat. Tien minuten na de pauze werd de aanvalslust van de bezoekers dan toch beloond. Na een ogenschijnlijk mislukte aanval kreeg de Eriksen de afvallende bal buiten het zestienmetergebied voor zijn voeten. Hij twijfelde geen moment en vond met een diagonale schuiver de rechterbenedenhoek: 1-1. Het was sinds het seizoen 2013/14 de 24ste treffer van buiten het strafschopgebied voor de middenvelder, die uit de vijf grootste Europese competities alleen Lionel Messi (59) voor zich moet dulden op de lijst met meest succesvolle afstandsschutters.

Halverwege de tweede helft kwam Napoli dicht bij een treffer. De kopbal van Giovanni Di Lorenzo uit een vrije trap van Matteo Politano verdween echter rakelings naast de linkerpaal. Tien minuten voor het eindsignaal kwam Politano zelf in een kansrijke positie na een goede individuele actie, maar de aanvallende middenvelder schoot op de lat. Kort voor het einde van de reguliere speeltijd hoopten de Napolitanen een penalty te krijgen na een vermeende overtreding van De Vrij, al bleek uit de videobeelden dat de tackle van de Nederlander legitiem was.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Toch nog 1 punt hier voor inter, hopelijk klaren ze de klus gauw. Echt verdient, mochten ze hem pakken!

18 april 2021 om 22:49

Napoli uit een punt is gewoon een prima resultaat. Inter gaat dit redden en dat is echt knap. Dit jaar zijn de competities veel spannender overal, behalve in Engeland. (Duitsland was tot 2 weken geleden spannend toen RB op 1 punt kon komen). Ben dan wel benieuwd of dit komt door het spelen zonder supporters, dat je nu hele andere standen ziet.

19 april 2021 om 09:17

De topkwaliteit ligt momenteel in heel europa een stuk lager. Voetballend gezien een van de slechtste seizoenen die ik me voor de geest kan halen. Zal te maken hebben met het opgeschoven programma (meer duels in minder tijd), meer blessures, corona-uitbraken en een minimale voorbereiding.
Niemand lijkt in staat het gaspedaal structureel in te trappen

Een gelijkspel valt mee te leven. Je kan niet alle wedstrijden winnen. Napoli is een goede tegenstander. Inter kwam wel heel ongelukkig achter maar een mooie goal van Eriksen maakte het goed.

19 april 2021 om 09:49

En een perfect uitgevoerde sliding op de bal van de Vrij aan het einde. Zo hoort hij te worden uitgevoerd. Zo goed getimed. De Vrij wist meteen dat het geen strafschop was en gelukkig had de VAR het ook snel gezien

Grande Stefan, Grande Eriksen, Forza Inter!!

Prima uitslag voor Inter! Jammer van dat momentje Handanovic/de Vrij.
Maar ach. Uit in Napels 1-1 spelen is gewoon een goed resultaat.

Verbazingwekkend, een bericht over stefan de vrij. Oh ik snap het al, hij maakte een fout. Afgelopen maanden geen enkele kop met de vrij gezien als hij weer eens fantastisch speelde.

19 april 2021 om 01:10

Okay. Wat is je punt nu precies?

19 april 2021 om 05:57

Dat de beste verdediger uit Italiaanse stelselmatig wordt genegeerd, tenzij het negatief is. Hoe kan het dat we hier nooit lezen hoe hij het doet of hoe kranten over hem schrijven?

19 april 2021 om 06:59

Gaat het echt omdat ‘de beste verdediger uit Italie’ genegeerd wordt, of is het afgunst omdat de Ligt meer in de spotlights staat? Ik krijg bij de meeste mensen t idee dat het meer het laatste is.

19 april 2021 om 07:18

Gaan we nu daadwerkelijk een discussie aan mbt de Ligt? Het moge toch duidelijk zijn dat het beiden goede verdedigers zijn, waar de Vrij uiteraard veel meer credits heeft in Italie dan het talent de Ligt bij een dramatisch Juventus de afgelopen jaren.

19 april 2021 om 07:29

Nee MrGuide we verwachten dat een vostbalsite dat twee internationals in de top van Italië enigszins gelijk behandeld. Dat is echter totaal niet het geval.

Dit was echt pure pech voor de Vrij die goal.
Daar valt hem echt niks te verwijten. En hij laat aan het einde van de wedstrijd ook nog even zien hoe je de perfecte sliding op de bal moet uitvoeren. Wat was dat een heerlijke sliding zeg en perfect getimed. Ook een schitterende goal van Eriksen gezien. Fantastisch ingeschoten beter kon hij die bal eigenlijk niet raken. Wat heeft hij toch een fantastische traptechniek. Jammer dat hij zijn stempel nog niet echt kan drukken bij Inter

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren