Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ongekende ontlading bij Grealish na winnende doelpunt in derby

Laatste update:

Jack Grealish heeft zich zondagmiddag tot matchwinner gekroond in de wedstrijd tussen Birmingham City en Aston Villa. De aanvallende middenvelder van de bezoekers maakte halverwege de tweede helft de enige treffer van de middag en nam zo op gepaste wijze wraak voor een incident uit het eerste bedrijf. Grealish werd namelijk uit het niets aangevallen door een supporter van Birmingham, die vanaf de tribune het veld op was gekomen.

Na tien minuten spelen werd Grealish ineens belaagd door een 'fan' van the Blues. De 23-jarige speler zag de supporter niet aankomen en kreeg een tik in het gezicht. Vervolgens ging Grealish naar de grond en werd zijn belager uit het stadion verwijderd. Inmiddels is hij ook opgepakt door de politie. In de tweede helft gaf Aston Villa via nota bene Grealish een antwoord op de ongeregeldheden. De middenvelder schoof de bal achter doelman Lee Camp op aangeven van Neil Taylor.

Omdat hij zijn treffer iets te uitbundig vierde, kreeg Grealish ook nog een gele kaart van de scheidsrechter. De Engels international kreeg in de slotfase nog de kans op een tweede doelpunt, maar dit keer raakte hij de lat. Beide ploegen kregen nog kansen, maar Grealish bleek de matchwinner in het St Andrew's. Door de overwinning passeert Aston Villa de aartsrivaal en kunnen the Villans de pijlen richten op de play-offs van de Championship.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Mooier scenario kan je niet verzinnen.

10 maart 2019 om 15:20

Denk dat dit valt onder dat ene woord: RAMOS. Eh, ik bedoel: KARMA

Ik volg het Engels voetbal niet zo op de voet, maar een Engels international die speelt op het 2e niveau?

10 maart 2019 om 15:19

Hij stond op jonge leeftijd al te boek als heel groot talent. En ik Engeland maak je tegenwoordig, net zoals in Nederland, je interlanddebuut na 4 leuke wedstrijden al.

10 maart 2019 om 15:24

Maar hij is toch echt geen Engels international. Misschien Noord Iers? Waar ie vroeger voor uit kwam in de jeugd?!

10 maart 2019 om 16:25

Hij is voor Engeland en Ierland uitgekomen op het hoogste jeugdniveau, vandaar international neem ik aan.

10 maart 2019 om 15:19

Vroeg ik me ook al af. Misschien Jong Engeland hij is 23. Volgens mij mag je dan nog voor Jong uitkomen

10 maart 2019 om 15:20

Jack is te goed voor the championship kon vorig jaar zomer al vertrekken naar spurs, maar aston villa wilde hem niet laten gaan. Denk dat hij deze zomer zeker een stap zal maken naar de (sub)top van engeland.

10 maart 2019 om 15:27

Naar welke team kan hij gaan

10 maart 2019 om 15:25

Grealish is (nog) geen volwaardig Engels international, hij heeft tot nu toe alleen voor Engeland U-21 gespeeld

Heerlijke karma en ik vind t echt onzin dat je een gele kaart krijgt als je zoveel emotie toont bij een doelpunt dat je gwn wil juichen met je eigen supporters.
Over een paar jaar moet iedereen net zoals dolberg juichen en gelijk naar de eigen helft lopen.

10 maart 2019 om 15:27

Het is toch gewoon werk? Als ik na elke succesvolle beantwoorde email ga juichen kijkt iedereen me gek aan.

(Geintje he)

10 maart 2019 om 15:29

Inderdaad! Na die bizarre aanval de winnende maken, dan mag je zelf iets provocerender je emotie tonen. Belachelijk dat hij geel krijgt.

10 maart 2019 om 15:29

Waarvoor kreeg hij precies geel dan?

10 maart 2019 om 15:36

Voor het juichen van een doelpunt.
Hij kreeg zelfs tijden het juichen een trap van een steward ( te zien op social media) en die werd ook gelijk meegenomen door soort van beveiliging/politie.
Sloeg echt helemaal nergens op wat er allemaal gebeurd

10 maart 2019 om 16:45

Tuurlijk mag je gewoon uitgebreid juichen, alleen is er al sinds een aantal jaar een regel dat je niet in in het vak van de supporters mag juichen.

10 maart 2019 om 18:15

komt die regel niet meer voort uit 'de veiligheid van de spelers vooropstellen' vind het ook heerlijk als spelers zo vieren maar wat als er dan zo'n mafkees als vanmiddag bij de eigen fans zit die eens lekker gek wil doen?

Karma. Het is hem gegund!

Kreeg hij nou echt geel voor dat vieren? Belachelijk, die gele kaart zou kwijtgescholden moeten worden. Het is toch heerlijk als je zo uit je dak kan gaan met de supporters? En al helemaal na die laffe aanval van die achterlijke Birmingham fan, keiharde karma.

10 maart 2019 om 16:46

Die regel is er al een aantal jaar. Ik vind het ook mooi hoor maar netals shirtje uittrekken is dit helaas niet toegestaan en krijg je gewoon geel.

1 steward schopte Grealish van de supporters af na zn goal en werd door de politie afgevoerd..

Deze wedstrijd was een en al chaos, eerst jack die een klap krijgt van een toeschouwer en daarna tijdens het juicen een trap na krijgt van een steward, zoiets heb ik nog nooit gezien.
Engelse bond moet hier zeker naar kijken en de club een hele zware straf geven vind ik. Dit is geen veilige sfeer om te voetballen als je ook nog eens wordt aangevallen door een steward

Sorry maar dan voel je de wedstrijd als scheidsrechter toch wel heel slecht aan? Dat je hem een gele kaart geeft voor het te uitbundig vieren van zijn doelpunt nadat die eerst neer is gemept?

Vind een ingestudeerd dansje doen na een goal eerder geel waard dan het vieren met je supporters. Zulke regels worden bedacht door mensen die een hekel aan voetbal hebben. Heerlijke revanche van Graelish natuurlijk.

Karma dit! Geweldig dat Aston Villa hem dan uitgerekend wint, de enige echte trots van Birmingham! Play-offs nu weer in zicht door deze cruciale derby zege! Utv!

Gele kaart is voor het vierenet de supporters,dat mag je doen mits je op het veld blijft staan.
Jack sprong over de boarding en daar staat geel op,bleef hij op het veld en voor zijn supporters vieren had hij niks gekregen

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren