Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Onbegrip bij Wesley Sneijder na opvallend positief interview van Jürgen Klopp

Laatste update:

Real Madrid won dinsdag na een spectaculaire wedstrijd tegen Liverpool met 2-5 op Anfield. De Engelsen begonnen stormachtig en pakten een 2-0 voorsprong, maar met name na rust stortten the Reds in. Jürgen Klopp was na afloop kritisch op de fouten die zijn ploeg maakte, maar stelt dat er ook 'veel positieve punten' uit de heenwedstrijd van de achtste finale van de Champions League te halen valt. Wesley Sneijder begreep na afloop van het interview weinig van Klopp.

Klopp zag dat zijn ploeg het in de openingsfase uitstekend deed. "Het begin was perfect. We speelden precies zoals we wilden, bezorgden Real Madrid problemen en kwamen op een 2-0 voorsprong. De hele eerste helft was goed, maar we werden afgestraft toen we wat passief werden. Zij hadden een lange bal op Vinícius en hoe we dat verdedigden was niet oké. We joegen ze niet meer op. Deze tegenstander straft je af als passief wordt. Dat realiseerden we ons en toen viel de tweede tegengoal. Dat was slapstick."

"Dat had niet mogen of kunnen gebeuren", gaat Klopp verder. "Het stond 2-2, maar tijdens de rust hadden onze spelers misschien het gevoel dat ze het niet weer konden doen", doelt de Duitser op de geweldige openingsfase van zijn ploeg. "Maar we konden vijf keer wisselen, het ritme veranderen, maar in de eerste fase na rust... Zij speelden een lange bal naar Vinícius, die een vrije trap kreeg en hoe we die vervolgens verdedigden was natuurlijk niet oké. Dat helpt niet tegen een team dat zeer goed is in counteraanvallen. We hebben ze in de kaart gespeeld en konden het niet meer op de rails krijgen. We moesten de hele wedstrijd spelen zoals we in de eerste helft hebben gedaan."

Volgens Klopp is het mogelijk om de intensiteit die Liverpool in de eerste helft tentoonspreidde een wedstrijd lang vol te houden. "Maar dan moet je het momentum terug zien te krijgen", stelt de oefenmeester. Het momentum verdween in de tweede helft volledig. Na de 2-3 van Éder Militão zorgde een dubbelslag van Karim Benzema uiteindelijk voor een afgetekende 2-5 zege voor de Spanjaarden. "Na de 2-3 kregen zij meer vertrouwen", analyseert Klopp. "Ze scoorden geweldige doelpunten. Het is hoe het is. Het was een vreemde wedstrijd, maar uiteindelijk hebben we 2-5 verloren en dat weten we. Maar er zijn veel positieve punten uit de wedstrijd te halen, om eerlijk te zijn."

Wesley Sneijder
"Ik vind het merkwaardig dat hij dat zegt", reageert Sneijder op het interview van Klopp. "Want ik kan me niet voorstellen dat hij in de rust heeft gedacht dat Liverpool een goede eerste helft heeft gespeeld. Los van die goal (van Darwin Núñez, red.) in de derde minuut en die fout van Courtois is Madrid gewoon de betere ploeg geweest. Ook in de eerste helft. En die komen terecht op gelijke hoogte. Dan kan je trainer zijnde niet denken van: we spelen best wel een aardige helft. Nee, hij had het anders moeten neerzetten. Dat middenveld had hij moeten aanpakken. Natuurlijk, outstanding Real Madrid in the counterattack. Maar zo hebben ze bijna niet hoeven spelen. Want ze hadden alleen maar de bal." Met name Stefan Bajcetic had volgens Sneijder en de overige analisten van RTL 7 gewisseld moeten worden.


Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Liverpool valt helaas tegen dit seizoen. Ik weet niet wat er aan de hand is. 8ste plek in de PL en 35 punten uit 22 wedstrijden is echt Liverpool onwaardig. En nu speel je thuis in de CL, kom je op 2-0 en dan maak je van die kinderlijke fouten. Ik herken Liverpool echt niet.

Sinds het vertrek van Mane gaat het eigenlijk al niet goed. Puzzel klopt niet meer. Of chemie tussen Klopp en spelersgroep is uitgewerkt. Wel heel jammer, want Liverpool is een prachtige club en Klopp een toptrainer.

22 februari 2023 om 00:16

Tja Klopp zijn 7e seizoen he..... Het is wel apart, Salah speelt al een hele poos slecht met slechte aannames en slechte dribbels. Van Dijk is niet meer wat hij ooit was. Trent kan niet verdedigen. Maar het grootste probleem is gewoon het middenveld. Er is te weinig geïnvesteerd in dat middenveld. Henderson kan echt niet meer. Bellingham zou echt fantastisch zijn voor Liverpool.

22 februari 2023 om 00:30

Misschien is dat een fout geweest van Liverpool inderdaad. Ze hadden door moeten selecteren. Nieuwe spelers halen die graag het gras willen opvreten en de honger hebben naar nieuwe successen.

Als Liverpool zo doorgaat dan spelen zij geen CL volgend jaar. Staan te ver achter en komen heel moeilijk aan hun punten. Echt zonde dat het verval zo groot is. Balen voor vooral Gakpo en Van Dijk.

22 februari 2023 om 08:58

"balen voor vooral Gapko en van Dijk". Ik denk zomaar dat het voor meer mensen vooral balen is 😂. Ik zie Liverpool sowieso geen cl spelen aankomend jaar. Die gaan echt niet winnen van Real en ze staan, vooral met dit spel, mijlenver van de top 4

22 februari 2023 om 00:17

In 20/21 hebben ze ook een slechte fase gehad, toen hebben ze het nog ietwat recht getrokken. Maar als Liverpool van hun komende 16 potten er 10 wint dan komen ze ongeveer op hetzelfde puntentotaal uit als dat jaar. En een seizoen later stranden ze op een punt van de titel en spelen ze de CL-finale. Zo dramatisch hoeft het dus ook niet te zijn.

22 februari 2023 om 08:07

Zeker een terechte vraag. Ik denk persoonlijk ook eerder het tweede dan het eerste. Ik gaf het gewoon eerder even als voorbeeld dat het niet moet betekenen dat het over en uit is met Liverpool. Uiteindelijk moeten we ook gaan concluderen dat ze ietwat ‘geluk’ gehad hebben. Spelers als Mané en salah pik je normaliter niet op voor rond de 40 miljoen. Dat is wel gebleken uit de aankopen van de laatste jaren.

22 februari 2023 om 03:22

Tja, wat verwacht je anders met spelers als Gakpo, Alexander-Arnold & Nunez die allen absoluut niet van het niveau Liverpool zijn. Ze hebben momenteel simpelweg te veel zwakke schakels.

22 februari 2023 om 08:21

Hij kan wel goed opbouwen die Alexander Arnold

22 februari 2023 om 06:43

Weet heel goed wat er aan de hand is. Er is niet doorgeselecteerd.
Wie is nu de vervanging van Mane geworden?
Achterin heb je TAA die echt al sinds vorig seizoen erg matig is met af en toe nog een wedstrijd waar die zijn oude niveau kan halen vooral verdedigend is die zwak weet soms niet eens waar zijn tegenstander is en dekt vaak op te grote afstand.
Gomez is matig Virgil is mwuah is na die blessure met Pickford eigenlijk een beetje angstig geworden in duels.
En dan moet je doorselecteren nieuwe aankopen etc

22 februari 2023 om 07:22

Liverpool heeft wat mij betreft hetzelfde probleem waar ze enkele jaren geleden bij Tottenham ook last van hebben gehad. Ze hebben de selectie door de jaren op teveel plaatsen niet versterkt en de spelers die vertrokken niet goed genoeg vervangen. Ze hebben niet door geselecteerd en zijn vast blijven houden aan spelers die (nu) niet in staat zijn om de kar te trekken.

Daar komt nog bij dat de “geweldige” scouting van Liverpool ook flink wat flaters geslagen heeft de afgelopen jaren. Na een indrukwekkende start lijkt Diaz niet in staat om de vervanger van Mane te kunnen worden, de enorme lading voetbal die Firmino in zijn eerste jaren bracht is nooit echt vervangen en op het middenveld lopen spelers rond die ook niet goed genoeg zijn of dat nu niet meer zijn. Henderson is een speler waar ik nooit echt van overtuigd ben geweest maar nu ook Fabinho door de mand valt en die jonge jongens niet aan de eisen voldoen heb je opeens naast Thiago geen echte goede optie meer op het middenveld. De verdediging schuttert daardoor ook, zij worden niet meer (genoeg) geholpen door het middenveld en zijn op zichzelf aangewezen met kinderlijke fouten tot gevolg.. Het meest veelzeggende wat je daarover kan zeggen is dat Klopp nog steeds regelmatig terug moet vallen op Milner! Waarom is Milner niet vervangen de afgelopen jaren?

Klopp en de technische leiding van Liverpool hebben zich in mijn optiek teveel verscholen achter het excuus dat zij geen geld te besteden hadden. Jarenlang hebben we moeten horen dat ze geen rooie cent hadden en dat ze niet konden investeren in de selectie, terwijl er wel degelijk geld uitgegeven werd, ze hebben gewoon aantoonbare fouten gemaakt en kunnen daarom niet meer mee met City en Arsenal!

22 februari 2023 om 08:22

Youri, een kleine toevoeging. Tottenham zit nog steeds in dat proces. Dier, Davies, Lloris etc etc lopen er nog steeds. Ik hoop voor de Liverpool fans dat bij jullie dit proces wat sneller verloopt.

22 februari 2023 om 12:58

Het ging ook al slecht toen Mane er nog zat. Niemand haalt zijn oude niveau meer.
Zelfs VVD is een middelmatige speler. Na zijn blessure nooit meer de oude geworden.
Denk wel dat je gelijk hebt wbt de chemie. Die is helaas op.

Tsja, Klopp kan moeilijk zijn team gaan afbranden voor de camera. Bovendien is er nog een return te spelen en Real maakt het wel vaker zeer spannend in Bernabéu nadat ze een goeie pot in de heenwedstrijd gespeeld hebben.

Ook voor mij als Realfan is dit zeker nog niet gespeeld.

22 februari 2023 om 00:29

Volgens mij is het juist het tegenovergestelde. Real is ongelooflijk sterk gebleken in de terugwedstrijden de laatste tijd. Waar ze het juist recht hebben getrokken na bijvoorbeeld vorig jaar drie keer zwaar de mindere te zijn in de heenwedstrijd.

Real gaat dit nooit weggeven natuurlijk. Het is gespeeld.

22 februari 2023 om 00:32

Hun kracht ligt dus in terugkomen. Dan moet je echter wel van iets terugkomen en dat is niet het geval bij een 2-5 voorsprong.

22 februari 2023 om 00:55

Niet helemaal hoor. Chelsea straften ze op Stamford Bridge met 1-3 af, om vervolgens in Bernabeu compleet overlopen te worden en in minuut 80 0-3 achter te staan. Wat Lierse zegt, nu moeten ze managen terwijl de echte kracht terugkomen lijkt te zijn. Mja dit zal wel gespeeld zijn, Liverpool is drama dit jaar

22 februari 2023 om 00:46

De wedstrijd tegen Chelsea vergeten? Of die tegen Juventus met Ronaldo destijds 3-0 gewonnen in de heenwedstrijd en daarna 1-3 om de oren gekregen en door een dubieuze penalty alsnog door.

Telkens als Real de heenwedstrijd ruim wint, maken ze het onnodig spannend in Bernabéu.

22 februari 2023 om 00:59

Toen werd er in de tweede helft ook wel een goal van Isco onterecht afgekeurd wegens buitenspel (ik dacht bij 0-1), dus op zich was het spannender dan nodig.

Dat middenveld is gewoon een enorm pijnpunt bij Liverpool. Fabinho is zo traag geworden dit seizoen, Henderson kan niet meer en van Bajcetic kan je niet verwachten dat hij het middenveld op sleeptouw neemt. En dan heb je daarachter alleen Milner en Elliott haha. Dat is pure drama waarbij ik Thiago ook niet goed vindt dit seizoen. Er moeten zoveel nieuwe middenvelders bij met meer loopvermogen en ook techniek.

22 februari 2023 om 01:18

Yup, Liverpool zal komende zomer logischerwijs alles op alles zetten om Bellingham binnen te halen. Die kan samen met nog een andere aankoop op dat middenveld al heel veel goed gaan maken natuurlijk. Bellingham en Rice samen zal iets te duur worden denk ik maar als ze dat voor elkaar krijgen doen ze wel weer mee volgend jaar.

22 februari 2023 om 03:05

Bellingham, Elloitt, Carvalho, Curtis Jones en wellicht nog een nummer 6 zoals Rice erbij inderdaad. Verder is er met aanvallend met Nunez en Gakpo geen wereldtop ingekocht. Afgelopen jaren 3 linksbuitenspelers aangetrokken, 0 rechtsbuiten en een tegenvallende spits.

22 februari 2023 om 08:17

Als Jota en Diaz fit zijn dan hebben ze aardige aanvallers, maar buiten Salah geen wereldtop inderdaad. Ik vind ook dat er voor TAA weleens een goede backup mag worden gehaald, die valt verdedigend erg vaak door de mand.

Sneijder begint een beetje een kruising te worden tussen Hugo Borst en Johan Dersken. Word steeds vervelender om naar te luisteren.

22 februari 2023 om 08:14

Sneijder zegt hier toch niet zoveel geks? Toen Schreuder zei dat hij positieve dingen zag bij Ajax toen het slecht ging werd hij ook gefileerd. Het is gewoon vreemd om dat te zeggen na zo een pijnlijke nederlaag als gisteren

Klopp heeft een punt, maar Real heeft zn kwaliteiten gisteren optimaal benut en vol opportunistich gespeeld. Die flow van gister was bijna een soort cheatcode

Tjah had je van tevoren gezegd dat Liverpool - Real 0-2 of 0-3 zou worden, zou niemand echt gek gekeken hebben toch?
Het is puur dat het nu 2-5 wordt, waarbij Liverpool 2-0 voorstond wat het zo bizar maakte. Het tempo lag erg hoog en echt iedere kans werd zowat afgemaakt door Real, uiterst effectief.

Liverpool is totaal niet in goede vorm en verloor in de groepsfase ook al met 4-1 en 0-3 van Napoli.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren