Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Onana krijgt veeg uit de pan van voormalig teamgenoot: ‘Beviel me totaal niet’

Laatste update:

André Onana heeft zich in dienst van Internazionale niet bij iedereen geliefd gemaakt. Voormalig ploeggenoot en concurrent Samir Handanovic heeft toegegeven dat hij geen fan was van de Kameroener in zijn eerste maanden bij de Italiaanse topclub. De Sloveense goalie, die zijn handschoenen voorgoed heeft opgeborgen, deelde de sneer uit in gesprek met La Gazzetta dello Sport.

Zowel Onana als Handanovic trok deze zomer de deur van Stadio Giuseppe Meazza achter zich dicht. Waar de voormalig Ajacied koos voor een transfer naar Manchester United, zette Handanovic een punt achter zijn actieve loopbaan. In dienst van Inter waren de twee sluitposten elkaars concurrenten en dat ging er niet altijd harmonieus aan toe, zo blijkt nu.

In gesprek met La Gazzetta dello Sport geeft Handanovic zijn oud-collega een trap na. "Ik was geen fan van zijn gedrag in die eerste twee maanden, toen hij niet speelde", aldus Handanovic. "Ik was blij dat hij zei dat hij een moeilijke start had gehad bij de club. Toen hij vertrok, heeft hij pas de waarheid verteld. Ik moet toegeven dat ik altijd consistent naar hem ben geweest en bereid was om hem te helpen."

De 39-jarige Sloveen verloor de concurrentiestrijd van Onana en belandde in zijn laatste jaar op de bank. "Maar niemand die heeft gezegd dat ik vorig seizoen blessures heb gehad. Een polsblessure, een gebroken vinger en een verrekking van de kuit. Maar ik zat altijd bij het team op de bank, zelfs als ik niet fit genoeg was om te spelen. Ik zou de ploeg nooit tegenwerken, vanwege mijn gevoel voor de club en de fans."

Handanovic hoopt in een nieuwe rol voor de club behouden te blijven. "Ik heb er vrede mee en ben blij met deze beslissing", aldus de man die 455 keer uitkwam voor Inter. "Nu zet ik mijn gezin op de eerste plaats. Mijn tweede leven begint. Ik kan alleen zeggen dat de club en ik de intentie hebben om te blijven samenwerken in een nieuwe rol en dat de omstandigheden daarvoor aanwezig zijn. We gaan het zien."

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Kan ik best begrijpen, heeft een houding die mij ook niet bevalt. Maar goed niet iedereen mag elkaar, Dat moet kunnen. Iedereen is verschillend

Inderdaad vaag verhaal waarom mocht hij onana nou niet, mischien iets specifieker benoemen

Zo dat is wel een flinke veeg uit de pan..

16 september 2023 om 14:04

Vind het naar een sneue werkwijze. 🤦

Dat was als jonge jongen bij Ajax ook al zo. Onana had er moeite mee dat hij niet meteen bij het eerste erin stond. Dat heeft ie zelf nog toegegeven ook. Iets met overvloed aan zelfvertrouwen denk ik.

16 september 2023 om 14:26

Ja, alleen zit een eventuele sneer dan in gedrag wat uit die houding voortkomt. Dat hij dat denkt is volgens mij alleen maar goed, teken van een beetje bravoure en overtuiging van eigen kwaliteiten, een houding die juist voor keepers ontzettend belangrijk is. Het wordt pas hinderlijk als er oncollegiaal gedrag uit voorkomt, alleen dat wordt totaal niet duidelijk in dit ontzettend warrig geschreven artikel

Ik denk gewoon dat Handanovic niet zo blij was dat hij degene was die op de bank zou belanden, want hij was het eerste keus en geeft zelf aan dat hij het wel goed vond dat Onana zich niet zo lekker voelde de eerste maanden, maar na zijn niet zo lekker voelende periode heeft hij Handanovic op de bank gezet en ik denk dat hij daar niet tegen kon.

16 september 2023 om 15:21

Schijnbaar was Onana dus niet echt behulpzaam en niet bereid Handanovic te helpen toen Onana op de bank zat. Nadat die ging spelen heeft Handanovic echter wel alles gedaan en is altijd bij de ploeg geweest, ondanks blessures.
Handanovic is blij dat Onana iig heeft toegegeven dat zijn eerste maanden niet goed waren en dat hij het moeilijk had ermee. Achteraf helaas toegegeven, maar uiteindelijk wel eerlijk geweest.
Handanovic vond het zelf ook lastig, maar heeft altijd het team voorop gehouden.

Houd dingen die in de kleedkamer gebeuren gewoon binnen de ploeg. Zegt genoeg over deze keeper

Als je als VZ zijnde naar aanleiding van “de 10 geboden” wil dat er inhoudelijk wordt gereageerd op een artikel, zou het wel handig zijn als een artikel ook daadwerkelijk goed en duidelijk wordt geplaatst…

Dit is bepaald geen sneer van Handanovic, hij vergelijkt alleen zichzelf met Onana op momenten dat ze niet speelden.. Onana was kennelijk dan anders in gedrag als dat Handanovic was aangezien hij met blessures en al op de bank plaatsnam en Onana met iets meer gepuf en gesteun ofzo

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren