Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Oliver Kahn dekt zichzelf in en haalt heel hard uit naar spelers van Bayern

Laatste update:

Oliver Kahn heeft na afloop van de met 3-1 verloren wedstrijd van Bayern München bij FSV Mainz 05 hard uitgehaald naar de spelersgroep van der Rekordmeister. Volgens de voormalig doelman en huidig clubbestuurder moet er qua mentaliteit veel veranderen om nog een prijs te kunnen winnen dit seizoen. De harde uitspraken van Kahn zijn opvallend, daar hij en de overige clubbestuurders voor verbazing zorgden door Julian Nagelsmann te ontslaan en Thomas Tuchel aan te stellen.

Onder Tuchel vloog Bayern uit de DFB-Pokal en was de kwartfinale van de Champions League tegen Manchester City het eindstation in Europa. De nederlaag in Mainz betekende daarnaast dat de formatie uit Beieren de koppositie in de Bundesliga kwijtraakte aan Borussia Dortmund. De trainerswissel lijkt dus niet bijzonder goed uit te zijn gepakt, maar toch wijst Kahn na afloop van de sof in Mainz naar de spelersgroep. "Uiteindelijk staan er hier elf spelers op het veld die simpelweg van hun luie reet af moeten komen om onze doelen te bereiken", zo zegt hij tegen Duitse media.

“We speelden een catastrofale tweede helft”, zo zette de voormalig doelman zijn tirade verder. “Waar was het team dat kampioen van Duitsland wilde worden? Het zal zeer moeilijk worden om de titel te grijpen met zo'n optreden. Wat het team nu bracht op het veld, is niet genoeg om de titel te pakken. Elke speler moet zich afvragen wat hij wil bereiken op het veld en welke bijdrage hij levert. Alles wat met voetbal te maken heeft, ontbrak bij ons na rust."

Kahn stelt dat de problemen bij Bayern niet met Tuchel te maken hebben. De club zal hoe dan ook niet breken met de oefenmeester, zo wordt gemeld, en dat betekent dat hij volgend seizoen ook voor de groep zal staan. Samen met Tuchel zal er ook gekeken worden wat er op de transfermarkt moet gebeuren om de selectie weer op topniveau te krijgen. Volgens Fabrizio Romano zal er in elk geval gezocht worden naar een nieuwe spits, daar op dit moment alleen Eric-Maxim Choupo Moting en Mathys Tel op die positie uit de voeten kunnen en Bayern een absolute topper in de punt van de aanval wil hebben.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dit is toch de grootste narcist in het hedendaagse voetbal als je het mij vraagt.

23 april 2023 om 11:39

Vraag me ook af waarom hij als CEO uberhaupt de media moet opzoeken na een wedstrijd.
Je hoort de trainer en als het in brand staat de Technisch directeur wel.

23 april 2023 om 11:48

Ik heb nog wel een lijstje met 10+ namen voor je hoor.

23 april 2023 om 12:11

Het is gewoon een loser. Heeft ook eigenhandig de wereldtitel weggegooid voor duitsland in de finale. Vond het sowieso nooit een topkeeper, lag altijd aan alles en iedereen behalve hemzelf.

23 april 2023 om 12:38

Hij was echt wel een topkeeper hoor. Verschrikkelijk vervelende man, vond ik, maar wel echt een topkeeper toentertijd. Man wat mis ik het voetbal van de jaren ‘90..

23 april 2023 om 12:54

Je kunt veel van Kahn zeggen. Dat het een ontzettende lul is bijvoorbeeld. Maar als er één iemand geen loser is, dan is het Kahn wel. Die man ging letterlijk over lijken (wat hem dus ook zo'n lul maakt) om te winnen.

23 april 2023 om 13:45

@kaka,

Deze man was de meest gevreesde keeper in zijn tijd door zijn explosieve karakter en kon ook zeer goed keepen. Dat beide te hebben maakt hem wel legendarisch.

EK 96 gewonnen en op het van WK 2002 finale verloren tegen El Fenomeno. In dat WK won Kahn de goeden schoen wat nooit voor is gekomen. Meestal gaat dat prijs naar voetballers.

Kahn geen topkeeper noemen?

26 april 2023 om 09:01

Was een absolute topkeeper. Maar iedereen was meer bevreesd van Peter Schmeichel in zijn tijd. Iedereen poepte in zijn broek als deze zijn goal uitkwam.

23 april 2023 om 12:39

@Valentijnloser,
Dat dacht ik net hetzelfde

23 april 2023 om 13:13

Samen met van der Sar

Als dit soort uitspraken volgend, dan weet je dat het het begin van het einde voor Kahn bij Bayern München is. Dit is het typische gedrag van iemand die ook maar enige vorm van zelfreflectie mist en direct om zich heen begint te slaan als hij zich aangevallen voelt.

23 april 2023 om 11:38

Bayern word altijd geprezen om hun beleid, maar nagelsmann zo een lang & duur contract te bieden om hem na een paar maanden op straat te zetten & dan tuchel ook een absurd contract aan te bieden terwijl hij er niet om bekend staat lang bij een club te blijven… tja ik noem dit wanbeleid.

23 april 2023 om 11:43

& dan ook niet te spreken over het feit dat ze hun topscorer laten gaan en even denken dat ze met een choupo moting kunnen aantreden en hem even kan gaan vervangen. Het halen van een 30 jarige mane & spelers als pavard de voorkeur geven boven mazraoui. Heb er geen medelijden mee

23 april 2023 om 13:04

Dat is wel erg makkelijk. Voor dat niveau is Mazraoui ook geen geweldenaar. Daar ligt ook het probleem van Bayern. Er zijn in de afgelopen jaren uitstekende spelers vertrokken of gestopt en wat daar voor in de plaats komt, is gewoon beduidend minder. Van Lewandowski naar Choupo-Moting, van Robben en Ribery naar Sane, Mane, Coman en ga zo maar door. Dit Bayern is als collectief gevaarlijk, maar individueel mist het op een aantal posities wel topspelers.

23 april 2023 om 14:27

Vreemd he? Met Nagelsman hadden ze een coach voor de toekomst, ik vond dat een uitstekende aankoop. Een gepassioneerde, jonge vent die aantrekkelijk een aanvallend voetbal wil spelen. Ik vond dat nou echt een Bayern transfer, goed beleid, dacht ik. Schoppen ze hem eruit voor Thomas Tuchel, THOMAS TUCHEL, wat een waardeloze trainer. K*t voetbal bij psg, k*t voetbal bij Chelsea. En nu als Kahn zijnde om zich heen slaan.. wat een vent. Duitsers he ;p

23 april 2023 om 21:50

haha een coach voor de toekomst? Vorig seizoen roemloos uitgeschakeld tegen Gladbach en Villarreal. Aan het einde van het seizoen zaten de spelers al op hun limiet. Dit seizoen hetzelfde liedje waarbij sedert januari 2023 10 punten voorsprong uit handen werd gegeven. In totaal liefst 23 punten verspeeld met 3 nederlagen en 7 draws. Aanvallend voetbal? Bepaalde matchen waren slechter dan in het Kovac-tijdperk. Nu blijkt dat de vele spelers met Kimmich en Goretzka op kop compleet zijn overspeeld. Tevens dacht hij het zelf op te lossen zonder kwalitatieve diepe spits na het vertrek van Lewandowski? Het antwoord was weer duidelijk geweest.

De fout van Brazzo en Kahn is het late handelen van het ontslag van Nagelsmann. De gevolgen zijn merkbaar.

23 april 2023 om 11:40

Ik denk dat het bestuur gewoon meer in de spiegel moet gaan kijken. Het lijkt alsof elke trainer botst met hen door hun gigantisch ego. Zie met flick & nagelsmann.

23 april 2023 om 12:23

Bij Flick waren de resultaten er nog. Alleen had hij de defensieve problemen niet meer onder controle in zijn laatste seizoen. Nagelsmann hing te veel de betweter uit. Hij moet dringend zelfkritiek uiten. De huidige malaise was er sowieso geweest met Nagelsmann

23 april 2023 om 11:43

Meen je dat nou? Volgens mij heeft BM onder Nagelsmann 3 x in 35 wds verloren ofzo. Onder Tuchel 3/7…. Ok tegen City was pech kwa loting maar voor de rest is het toch alleen maar slechter geworden? Totaal geen lijn in te ontdekken. Een mafkees die de hele wds langs de lijn loopt te gillen. Brrr.

23 april 2023 om 12:06

Nagelsmann speelde 7 keer gelijk naast 3 nederlagen. Dat zijn 23 verloren punten. Zijn laatste match tegen Leverkusen was al bedroevend genoeg en bijna liep het al verkeerd tegen PSG

23 april 2023 om 12:56

Je zegt het zelf al. Tuchel verliest 3 keer maar dat is wel met een tweeluik tegen City ertussen. Voor Tuchel is het gewoon overleven dit seizoen. Wat denk je dat de impact is van een trainer die er net een maand is?

23 april 2023 om 13:00

Het voornaamste wat ik onthield waren zijn woorden op de persconferentie. Hij weet de problemen maar kan deze niet oplossen op korte termijn. Volgend seizoen weten we meer

23 april 2023 om 11:45

Hahahah jij hebt echt een obsessie wat nagelsmann betreft.. De beste man is al een tijdje weg, en krijgt van jou nog overal de schuld voor. Heeft hij je,je vrouw afgenomen ofzo? Neem ons even mee, waarom is je haat jegens nagelsmann zo groot?

23 april 2023 om 12:08

Voor de huidige fysieke toestand is hij zeker verantwoordelijk voor. Het probleem van gisteren was er al tegen Bayer Leverkusen

23 april 2023 om 12:34

BBayern1990 staat telkens op herhaling. Als je hem een vraag stelt reageert die telkens met een zelfde antwoord, maar steeds iets anders verwoord. Ik ben er mee gekapt.

23 april 2023 om 12:36

Hoe kan je er verantwoordelijk voor zijn dat je opvolger het loopt te verpesten?

23 april 2023 om 12:38

Bepaalde spelers zijn overspeeld. De fysieke toestand van de vele spelers zijn rampzalig. Nooit kan de huidige trainer verantwoordelijk zijn. Hij kent de problemen, maar kan dit niet oplossen op korte termijn

23 april 2023 om 12:39

Aan Nagelsmann was niet veel goeds. Welke matchen heb jij gezien, Obstwasser?

23 april 2023 om 13:09

Als Bayern Fan sinds Jonge leeftijd wordt ik echt moe van Bbayern

23 april 2023 om 21:46

Ik vind het intriest dat u de problemen die Nagelsmann en het bestuur heeft veroorzaakt niet inziet, Ramon1999. Ik vind het jammer dat u weer zo reageert.

Daar gebeurt van alles achter de schermen, natuurlijk legt iedereen dit buiten zichzelf.
Als er geroepen wordt dat de trainer sowieso blijft, weet je meestal wel hoe laat het is, zeker bij de elite-clubs

Als je dan toch kritisch bent, kijk ook naar je eigen aandeel. Nagelsmann ontslaan was gewoon een grote fout, deed overal nog aan mee speelde geen verkeerd voetbal, Tuchel’s manier van voetballen is niet om aan te zien.

23 april 2023 om 12:14

Het ontslag viel veel te laat. Ik vraag me af welke matchen je zag? Bepaalde matchen waren al Kovac-stijl.

23 april 2023 om 12:47

Redelijk veel wedstrijden gezien, nagelsmann dip periode was in Januari, toen zaten de sterkhouders in de ziekenboeg. Barcelona, Inter en de rest met 5-1/6-1 verslaan is niet slecht aangezien de subtop redelijk goede spelers heeft. Op basis daarvan, overigens heeft Tuchel wel volle kracht behalve Neuer dan.

23 april 2023 om 12:58

Tuchel beschikt momenteel over enkele overspeelde spelers met Kimmich en Goretzka. De tweede garde werd te weinig gesteund door Nagelsmann. Een overspeeld middenveld leidt dan tot defensieve problemen. Bijkomend nog de kwetsbaarheid achterin en voorin als Neuer en Choupo ontbreken

23 april 2023 om 12:40

Vind Tuchel echt een overgewaardeerde trainer. Ik zie het niet. Maar wie ben ik. Zal vast wat kunnen maar ik vind het noch vlees noch vis. Net niet.

23 april 2023 om 21:45

hij is nog maar 4 weken actief. Belangrijk is dat hij de problemen kenbaar gemaakt op de persconferentie gisteren.

23 april 2023 om 22:19

Deze betweter heeft helaas genoeg kansen gekregen. Na de nederlaag tegen Leverkusen was Bayern opeens geen leider meer na een voorsprong van 10 punten

23 april 2023 om 22:41

belangrijk is dat Tuchel zelf het probleem vaststelt. maar dit kan hij niet opeens oplossen. Daarvoor nadert het seizoen op zijn einde.

Niks aan de hand toch?je kan toch ook niet 25x op rij kampioen worden...normaal dat je 1x niet kampioen wordt na zoveel jaren,alhoewel het mij niet zal verbazen als Dortmund gaat choken...

Het lijkt erop dat er bij Bayern een giftige sfeer hangt binnen de club. Bayern werd nog voor een paar jaar geleden terecht geprezen voor hun beleid. Maar mede door de arrogantie van Kahn en Salihamidžić lijkt het beleid steeds slechter te worden. Bayern heeft al zoveel controverses gehad dit seizoen. Het feit dat Lewandowski plotseling weg wilde bij Bayern en naar Barcelona vertrok (bij Barca ga je er financieel en sportief gewoon achteruit dus dat is opvallend) zegt mij genoeg dat dit al veel langer speelt.

23 april 2023 om 12:24

Lewandowski was de eerste die aangaf dat het niet meer verder kon met Nagelsmann. Zijn sterktes werden al beroofd door Nagelsmann

tja is wel makkelijk om dit te roepen. de spelers op het veld moeten het doen uiteindelijk...
maar als je naar de selectie kijkt is het gewoon niet veel soeps dit jaar.
dat kan ook gebeuren.

Ik begin trouwens echt bewijs te zien dat Ajax het Bayern van Nederland is.
Beide clubs hebben een keeper die de club naar de klote helpt.

Het was gewoon een stomme fout om je trainer te ontslaan terwijl deze in 3 fronten actief was. Als bestuur moet je ook naar je elftal kijken met alle respect maar er lopen veel middelmaat rond bij Bayern zoals Moting,Goretzka,Muller,Pavard,Mazraoui en Blind etc. Daarmee red je het niet helaas niet om een prijs te pakken.

23 april 2023 om 12:26

Neen het ontslag viel maanden te laat. Je gaat toch niet denken dat Nagelsmann gewonnen zou hebben tegen City? Hij verspeelde dit seizoen al 23 punten in de Bundesliga. Verre van goed dus.

23 april 2023 om 15:22

23 verspeelde punten maar stond wel aan de leiding dat is geen excuus. Tegen City kan je nooit weten of ze met Nagelsmann hadden gewonnen of niet maar denk eerlijk gezegd dat ze niet met 3-0 hadden verloren.

23 april 2023 om 16:14

Hij heeft de leiding al verspeeld na de nederlaag tegen Leverkusen. Dat luidde zijn ontslag in

Op het moment dat Tuchel ergens wordt aangesteld, stop ik met kijken naar wedstrijden van desbetreffende club. Man man man wat een engerd. Wat een slecht voetbal laten zijn teams zien.

Tjah we zouden het nooit weten hoe het onder Nagelsmann zou zijn gelopen. Maar toen hij er nog zat stond Bayern nog aan kop, deden ze nog mee in de CL en beker.

En om onbekende redenen hebben ze hem nu ingeruild voor een clown die het voor elkaar heeft gekregen om alles af te breken in een tijdsbestek van 1 maand.

Een trainer wegsturen terwijl je nog volop in strijd was voor alle prijzen was echt het domste wat je had kunnen doen als bestuur. Er viel amper iets mee te winnen alleen maar te verliezen. En zo blijkt maar weer. Hypothetisch gezien als Nagelsmann er nog zat en ze hebben eenzelfde resultaten afgelegd dan was het terecht geweest dat hij eruit werd gestuurd. Dan kreeg je als bestuur deze drek ook niet over je heen en hoefde Tuchel de klappen nu niet op te vangen. Nu blijf je toch grotendeels de hoofdschuldige in dit fiasco omdat je iets wat nog goed was hebt vervangen en het totaal verkeerd heeft uitgepakt.

23 april 2023 om 13:46

Na de nederlaag tegen Leverkusen stond hij plots 1 punt achter Dortmund na het verspelen van 10 punten. Stop eens met het verdraaien van feiten...

Dus Tuchel staat op klappen. Als ze gaan roepen dat ze de trainer er hoe dan ook niet uitgooien weet je eigenlijk al genoeg. Dit is natuurlijk een rampscenario dat zich voltrekt na de trainerswissel. Vind zelf de combinatie tuchel/Bayern ook totaal niet passend. Die twee visies op voetbal staan haaks op elkaar.

23 april 2023 om 21:41

Tuchel haalde de problemen zelf aan op de persconferentie gisteren. Veel te vroeg om dat nu te concluderen.
De meeste basisspelers zijn gewoon overspeeld

Weet je wat het is bij Bayern? Complacency. Bayern is gewoon te vaak kampioen geworden in Duitsland, met ook nog een CL in 2020. Ik denk dat gewoon de honger bij een groot deel van deze spelersgroep weg is.

23 april 2023 om 13:18

City en Real hebben nog nooit een reeks van 10 kampioenschappen achter elkaar neergezet.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren