Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risicos van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.
 

Kahn doet uiterst pijnlijke onthulling in eerste reactie op Bayern-ontslag

Laatste update:

Oliver Kahn komt met een opmerkelijke verklaring, kort nadat bekend is geworden dat de algemeen directeur net als technisch directeur Hasan Salihamidzic is ontslagen door Bayern München. De voormalig doelman had deze zaterdag graag aanwezig willen zijn bij het uitduel met 1. FC Köln, maar dat werd hem naar eigen zeggen verboden. Der Rekordmeister pakte de titel alsnog dankzij de 1-2 zege in Keulen en het 2-2 gelijkspel van Borussia Dortmund tegen FSV Mainz 05.

"Ik was van plan om naar Keulen af te reizen om daar uiteraard het kampioenschap te vieren met de selectie, maar dat werd mij verboden", laat Kahn kort na zijn ontslag optekenen in de Duitse media, terwijl eerst nog werd gemeld dat hij ziek zou zijn. De weggestuurde bestuurder is desondanks zeer blij met de elfde titel op rij, zo laat hij weten via Twitter. "Ongelooflijk! Een groot compliment en gefeliciteerd jongens! Ik heb het altijd tegen jullie gezegd! Nooit opgeven en altijd blijven doorgaan. Ik ben ontzettend trots op jullie en deze prestatie. Ik zou graag bij jullie willen zijn en feestvieren, maar dat is mij verboden door de clubleiding. Maar ik verheug mij nu al op volgend seizoen, als jullie voor de twaalfde keer op rij kampioen worden!", aldus Kahn.

Voorzitter Herbert Hainer legt op de website van Bayern uit waarom er afscheid is genomen van Kahn. "Om de samenwerking stop te zetten is niet makkelijk geweest voor de raad van toezicht. Maar door de ontwikkelingen van de laatste tijd vonden wij het nodig om voor nieuw leiderschap te kiezen. Wij bedanken Oliver voor zijn toewijding, ideeën en alles dat we samen hebben gepresteerd. Hij zal altijd een clublegende blijven en we wensen hem het beste voor de toekomst." Jan-Christian Dreesen is de opvolger van de voormalig doelman. Dreesen was tot op dit moment financieel directeur van Bayern.

Kahn was sinds medio 2021 algemeen directeur van Bayern, terwijl Salihamidžic de functie van technisch directeur sinds medio 2020 vervulde. Het was een uiterst onrustig seizoen bij de club, daar in maart trainer Julian Nagelsmann vrij plotseling werd ontslagen. Onder zijn opvolger Thomas Tuchel werd Bayern uitgeschakeld in de Champions League en DFB-Pokal, maar de Bundesliga werd uiteindelijk dus wel gewonnen.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Zo ga je toch ook niet om met een clublegende.. kom op zeg wat een kinderachtig walgelijk gedoe.

27 mei 2023 om 19:04

je was me voor, dit is wel heel zielig………

27 mei 2023 om 19:15

Vondt het al een enge club de laatste jaren en hoe ze met Nagelsmann zijn omgegaan was een bevestiging dus dit verbaast me niet eerlijk gezegd…

27 mei 2023 om 19:26

Dit is een verhaal met twee kanten. Hasan is ook ontslagen maar mocht er wel zijn. Kahn heeft waarschijnlijk dingen gezegd/gedaan om niet erbij te mogen.

27 mei 2023 om 19:35

Echt bizar kinderachtig. Kleuterschool niveau in de bestuurskamer van bayern. Man man man, mannen... 🙄

28 mei 2023 om 08:51

Ja zal komen doordat het mannen zijn 🙄

Een erg sportieve en nette reactie van Kahn.

27 mei 2023 om 19:13

Dit is niet de versie die in zijn hoofd om gaat, goed ontwikkeld dus want Kahn als keeper had die voorzitter een kopstoot gegeven!

27 mei 2023 om 19:41

Jaa die is niet face to face ontslagen. Dat is via de telefoon of een e mail gegaan.

27 mei 2023 om 20:27

Ik zag laatst nog een filmpje voorbij komen dat hij met gestrekt been op hoofdhoogte in kwam.
Deze man had wel eens kortsluiting in zijn bovenkamer

Voorzitter Herbert Hainer legt op de website van Bayern uit waarom er afscheid is genomen van Kahn. "Om de samenwerking stop te zetten is niet makkelijk geweest voor de raad van toezicht. Maar door de ontwikkelingen van de laatste tijd vonden wij het nodig om voor nieuw leiderschap te kiezen. Wij bedanken Oliver voor zijn toewijding, ideeën en alles dat we samen hebben gepresteerd. Hij zal altijd een clublegende blijven en we wensen hem het beste voor de toekomst."Dat ie niet mee mocht en direct ontslagen is, zegt me dat er toch iets meer speelt......

Schandalig als het waar is. Het is een club legende die kan je toch niet verbieden om aanwezig te zijn bij de wedstrijd.

Kan ook alleen bij FC Hollywood

Belabberde timing ook weer zeg. Tuurlijk terecht dat ze zijn ontslagen maar had dat na dit seizoen gedaan dan. Zeker als je kampioen bent geworden kan je toch wel even wachten. En al helemaal raar dat hij niet eens bij deze festiviteiten mocht zijn. Triest hoor van het bestuur om een clublegende het niet eens af te laten maken.

Onfatsoenlijk en schandalig hoe er door Bayern met deze mensen wordt omgegaan. Prima als je ze wilt ontslaan, hoort bij de voetballerij. Maar doe dat lekker over twee dagen, na het titelfeest. Het nu zo doen, is echt belachelijk. Dan ben je ook echt een dictator zonder enig gevoel of inlevingsvermogen. Die Hainer - een of andere nobody met een HBO uit Landshut - mag hiervoor alleen al direct volgen. Zo ga je niet met clubiconen om, ongeacht hoe ze presteren. 14 jaar bij Bayern, 429 wedstrijden voor de club. En dan gaat zo'n clown een misplaatste machtsstrijd voeren. Bah, wat een enge, vieze man - die geen enkele plaats in de voetballerij verdiend.

Verboden? Dit is uiteindelijk ook zijn en succes, net zoals van Sali. Wat een mafklappers daar bij Bayern. Volwassen mannen zoiets verbieden. En het je laten verbieden. Goed dat ze de eer aan zichzelf hielden hoor door geen stennis te schoppen maar man man man.

"Ik was van plan om naar Keulen te gaan om feest te vieren met de selectie maar dat werd mij verboden" ik geloof hier niks van dus hij wist dat ze kampioen gingen worden terwijl heel de wereld dacht dat Dortmund op eigen veld het niet gaat weggeven.

27 mei 2023 om 20:01

Met heel de wereld bedoel je Derkaiser? De rest had volgens mij best wel het idee dat Dortmund on brand het weer ging weggeven.

27 mei 2023 om 20:45

Nou ja de meesten toch zeg maar meer dan 90 % kans dat ze het gaan halen en die 10 % of minder kon het altijd misgaan

Ronduit kinderachtige reactie van FC Hollywood, die man had je na het seizoen aan de kant moeten zetten en hem helemaal niks verbieden waar slaat dat nou op echt onzin ma goed ze moeten weer een drama show neerzetten want als bayern geen kampioen zou zijn dan was het scenario erg goed neergezet. Kortom een verkeerde beslissing van Bayern ma goed
Congretssss München

Niet netjes maar het is business. Ajax zou een voorbeeld moeten nemen en van der Sar de laan moeten uitsturen!

Een legend betekent niet per definitie dat het een goede trainer of voorzitter wordt. Cruijff en Guardiola zijn twee uitzonderlijke gevallen!

27 mei 2023 om 22:08

kan je totaal niet vergelijken aangezien kahn pas twee jaar directeur is.
terwijl van der sar vanaf 2016 directeur is

28 mei 2023 om 08:17

Je kan mensen best ontslaan als je er niet mee verder wil. Maar je kan dat ook op een normale manier doen.

Bijzondere manier van “kaltstellen”, hij is nooit mijn favoriet geweest, maar dit verdiende hij niet.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren