Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Of hij Ronaldo en Messi dit seizoen van de troon kan stoten? Ja.’

Laatste update:

De strijd om de FIFA Ballon d’Or gaat de laatste jaren voornamelijk tussen Lionel Messi en Cristiano Ronaldo, maar Harry Redknapp denkt dat de persoonlijke onderscheiding komend jaar wel eens naar iemand anders kan gaan.

/

De voormalig manager van Tottenham Hotspur noemt in een interview met de Daily Mirror de naam van Gareth Bale. “Hij is nu sterker en robuuster. Ik dacht op een gegeven moment dat hij het in zich had om de beste linksback in de wereld te worden, maar nu kan hij werkelijk alles. Hij is goed in de lucht, kan dribbelen en schieten. Toen hij naar Real ging, vroeg ik mij af of hij sterk genoeg zou zijn om daar te spelen of vreesde ik dat hij in de schaduw zou komen te staan van Ronaldo. Maar hij is er goed mee omgegaan.”

“Of hij Ronaldo en Messi van de troon kan stoten? Ja. Hij kan het dit jaar doen, mits hij een geweldig seizoen in de Champions League draait”, besluit de 69-jarige Redknapp. De 27-jarige Bale speelde een uitstekend EK met Wales en was dit seizoen in clubverband al goed voor twee doelpunten en één assists in drie competitiewedstrijden.

Denk jij dat Gareth Bale ooit de FIFA Ballon d'Or wint?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wellicht dat Bale een beter seizoen kan draaien dan Messi en Ronaldo. Ik ken zijn kwaliteiten, en weet dat als hij blessurevrij is, hij het de twee echt enorm moeilijk kan maken. Het niveau van Ronaldo en Messi zal hij echter nooit van zijn carriere bereiken. Maar dat is geen schande, want op dit moment loopt er niemand rond die ook maar in de buurt van Ronaldo en Messi zal komen

Het zou voor Bale al een hele prestatie zijn als hij in de top 5 kan komen voor de Gouden Bal. Harry laat zijn Engelse (en Spurs) gevoel weer eens spreken en vergeet na te denken.

11 september 2016 om 09:47

Je kan ook overdrijven. Over de top 5 is voor het grootste deel al zeker wie erin staat, namelijk Ronaldo, Bale, Messi en Suarez. Ik denk overigens dat Neymar er ook in komt te staan, maar die plek staat nog enigzins ter discussie.

Edit: uiteraard hoort Antoinne Griezmann ook te staan in de top 5, boven Neymar en wellicht ook boven Gareth Bals.

11 september 2016 om 10:02

Ik denk eerder Griezmann dan Neymar.

11 september 2016 om 10:10

Ik ook, ik vind Neymar best overschat

11 september 2016 om 10:31

Sorry, ik was bij het schrijven van mijn reactie Grizzi even helemaal vergeten haha! Griezmann hoort na zijn top seizoen inderdaad zowieso in de top 5 te staan, ipv Neymar.

11 september 2016 om 10:54

Toen neymar barcelona op sleeptouw nam vondt iedereen hem nog de beste ter wereld. Nu die uit vorm is, is hij overschat.

11 september 2016 om 11:35

Nee ik heb hem nooit de beste van de wereld gevonden

11 september 2016 om 12:02

En gewoon niemand heeft het over Zlatan dat valt echt op

11 september 2016 om 14:02

eens maar ook Hazard vind ik bij 1 van de beste buitenspelers te wereld horen en oook Robben nog steeds.

11 september 2016 om 20:11

Wat een gedoe.. Bale hoort samen met een aantal anderen tot de absolute top. Er is geen top 5 of wat dan ook. Messi, Neymar en Suarez hebben de 'pech' dat ze samen spelen. Hierdoor is excelleren moeilijk, wat een beetje hetzelfde geldt voor Bale en Ronaldo.
Als ik een gok mag wagen, denk ik dat Ibrahimovic een kans maakt als hij Man U aan de titel en (UE)FA-cup helpt, als een soort van oeuvre-award.

Als Bale nog vaker beslissender is en vaker mooie dingen laat zien zoals zijn vrije trappen en mooie passeer bewegingen dan maakt hij naar mijn gevoel wel kans ja... Cl heeft hij ook gewonnen ( een soort van assist geleverd op de goal van Ramos), hij is met Wales heel ver op het EK gekomen en heeft nationaal meer invloed gehad dan Ronaldo en Messi. Hij heeft nog 3 maanden de tijd

Bale speelt goed, maar niet fenomenaal. Enige die in aanmerking komt buiten Messi en Ronaldo is Suarez. Mijn inziens hebben Bale, Neymar en Pogba nog een lange weg te gaan om enigszins in de buurt van die gasten te komen.

11 september 2016 om 09:40

Ik denk dat Bale en Neymar nog een niveau beter zijn dan Pogba op dit moment.

11 september 2016 om 10:12

Pogba valt echt tegen hoor bij United tot nu toe. Voor iemand die 110 miljoen kost is hij zeer matig vind ik. Tegen City was hij ook onzichtbaar

11 september 2016 om 10:12

Dit is een van de redenen waarom ik denk dat er een prijs moet komen voor elke linie. Nu is er echt 0,0% kans dat geweldige middenvelders zoals: Kroos, Midric, Iniesta, de Bruyne of een pogba een individuele prijs wint

Neymar heeft gister niet laten zien dat hij Barça kan dragen. Bij afwezigheid van Messi en Suarez. Overigens vind ik het niet zo slim van Enrique, om nu al spelers rust te geven. Zo en zo had of Messi of Suárez mee moeten spelen.

11 september 2016 om 14:46

Kwam Messi niet licht geblesseerd terug van de interlandperiode? Dat is wat ik had begrepen. Suarez had natuurlijk gewoon moeten spelen, maar ik ben er niet verdrietig om als Madridista.

De ballon d'Or is geen eerlijke onderscheiding. Het gaat puur en alleen om hoeveel doelpunten je hebt gescoord in verschillende competities. Spelers als Iniesta, Modric bijvoorbeeld halen al jaren lang hun niveau en zijn super belangrijk voor hun team maar nooit wordt er naar hun gekeken als het aankomt op de ballon d or. Ook verdedigers als Boa, Pepe,Ramos hebben klaarblijkelijk geen kans op deze prijs. Ik denk dat er per positie een ballon d or gegeven moet worden.incl. keepers

Als Messi en Cristiano Ronaldo minder worden zijn er op dit moment denk ik 3 spelers die er vlak achter staan: Neymar, Suarez en Bale. Zij kunnen in potentie best een keer de gouden bal winnen.

11 september 2016 om 15:32

Neymar, bale en griezmann zou beter zijn. Suarez is ook 30. Ronaldo 31 en Messi 29. De andere drie hebben de potentie om over twee jaar ballon dor te winnen indien Ronaldo, Messi en Suarez minder worden.

Het lijkt me wel duidelijk dat Ronaldo de gouden bal gaat winnen. CL gewonnen en Europees kampioen met Portugal met een glansrol voor hem in het toernooi op de finale na dan waar hij geblesseerd moest afhaken.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren