‘Of hij ons nog heeft toegeschreeuwd? We weten dat we ‘shit’ waren’

CSKA Moskou leek woensdagavond een enorme zege te boeken op PSV, maar in de tweede helft kwamen de Eindhovenaren toch nog terug tot 3-2 in de Arena Khimki. Pontus Wernbloom, die eerder voor onder meer AZ voetbalde, kon dan ook nauwelijks genieten van de overwinning.

/

“We kenden een geweldige eerste helft met veel kansen, maar in de tweede helft kwam PSV goed terug omdat wij stopten te voetballen. We speelden veel trager waardoor PSV twee doelpunten kon maken. Dat is spelen met vuur, maar het belangrijkste is dat we drie punten hebben”, zo werd de 29-jarige Zweed geciteerd door Championat.

“Of Leonid Slutsky nog naar ons heeft geschreeuwd vanwege de zwakke tweede helft? Hoezo? We weten zelf ook dat we shit hebben gespeeld. Wat ik dacht toen PSV dat tweede doelpunt maakte? Had Doumbia die tweede strafschop maar binnen geschoten.”

Aleksey Berezutsky vond dat CSKA eveneens een zwak tweede bedrijf speelde: “Je kan niet zeggen dat PSV beter was, want wij waren gewoon slecht. We vatten het te lichtzinnig op en daar betaalden wij de prijs voor. We moesten nog flink aan de bak. Positieve punten? Nee, we waren slecht en daarmee klaar.”

Trainer Slutsky zegt zijn groep in de rust nog te hebben gewaarschuwd: “Blijkbaar kwam mijn boodschap niet helemaal over. We zijn blij met de zege, maar ook ontevreden over de tweede helft. Dit is de Champions League en daarin zitten geen zwakke tegenstanders. We moeten lering trekken uit deze wedstrijd om op die manier verder te kunnen bouwen.” CSKA gaat zondag op bezoek bij stadsgenoot Dynamo Moskou.

'Je kan niet zeggen dat PSV beter was, want CSKA Moskou was gewoon slecht'

1
2

Die moreno is echt een drama, dekt vaak verkeerd en kan enkel een man uitschakelen dmv een grove tackel, nee niet mijn type speler opbouwend erg zwak, nog geluk dat bruma wel redelijk bezig is.

1 oktober 2015 om 09:23

Bruma redelijk bezig??

1 oktober 2015 om 09:29

@alexissanchezz

Ja Bruma is redelijk bezig, haalde samen met Hendrix, Locadia, Liestienne toch een redelijk goed niveau gister waardoor Psv nog terug kwam. Ga toch eens wedstrijden kijken man inplaats van dat kinderachtige gedoe en spelers kleineren.

1 oktober 2015 om 09:44

2 de doelpunt moet bruma erbij zitten!

1 oktober 2015 om 10:04

Goed gekopieerd van sport 1

Logisch dat hij niet kon genieten vd nederlaag als ze gewonnen hebben.

PSV was veel te slordig in de eerste helft, alles ging te langzaam. Hebben op basis daarvan niets verdiend.

1 woord; gemakzucht.

je had met 5-0 voor moeten staan met de rust, en dan was het ook dik verdient en over geweest.
2e helft zag je duidelijk dat ze dachten dat de buit binnen was, en lieten psv het spel maken, dan krijgen ze 3 kansen en vliegen er 2 van in. nu lijkt het aan de uitslag alsof het een gelijk opgaande wedstrijd was maar niets is minder waar, Cska was duidelijk beter, en hebben dik verdient gewonnen.

snap de psv supporters ook wel een beetje, nu werd het geen afslachting wat denk ik letterlijk iedereen verwachten toen het rust was. maar goed ook dat psv de enige was die de 2e helft nog zin had om te ballen, anders was het nooit geen 3-2 geworden, en dat weet iedereen.

1 oktober 2015 om 09:27

Ze lieten PSV sowieso het spel maken, en dan niet vergeten hoe vlakbij het ook nog 3-3 werd met een man minder.

1 oktober 2015 om 09:35

kijk dit bedoel ik dus, slaat nergens op, cska heeft zelfs nog een pingel gemist, en een dot aan kansen, hoe dichtbij het eerder 6-0 had gestaan in plaats van 3 kansen over de hele wedstrijd waar van er 2 in gaan?

man minder vanaf de 80ste minuut.. dan is er nog maar 10 minuten te voetballen, psv verdiende geen punt, zo eerlijk moet je gewoon zijn. het geluk kan je niet altijd mee zitten

1 oktober 2015 om 10:13

PSV heeft ook kansen gehad. Een gelijkspel zat er zelfs na een dramatische eerste helft zeker in.

1 oktober 2015 om 11:14

ja 3 kansen, waarvan er 2 in gingen. welke echte kansen heb ik nog gemist dan op die 3 na? het zat erin omdat cska niet meer voetbalde, was het met de rust 5-0 geweest had je nog niks te vertellen gehad. kom op zeg, hou jezelf niet zo voor de gek.

1 oktober 2015 om 11:17

@eriksen88 Misschien moet je eens een keer fatsoenlijk naar een wedstrijd gaan kijken en ook onthouden wat er allemaal is gebeurd. 3 kansen over de hele wedstrijd? Psv heeft in de eerste helft een halve kans gehad. In de tweede helft buiten de twee doelpunten ook nog kansen in de vorm van Narsingh(goed gepakt door de keeper), Maher, Locadia en Pereiro. In de eerste helft kon het inderdaad al 5 a 6-0 staan, maar lul niet zo stom over het aantal kansen.

1 oktober 2015 om 11:51

er is totaal niks mis met mijn geheugen hoor.

eerste helft 0,0 kansen.. ohzo dus die mis peer die 3 a 4 meter over ging van pereiro noem jij een echte grote kans? dan weet ik er ook nog wel een paar, dan zullen we maar niet naar de kansen van cska gaan kijken, die waren vele maten groter, acepteer het nou gewoon dat je niks te vertellen hebt gehad, hetzelfde verhaal als tegen united alleen toen zat het geluk wel mee en nu zit het tegen.

allebei de wedstrijden de mindere en veel minder kansen, maar tegen united (toen uit vorm) lukt het dan met alles wat geluk genoemd wordt zit dan mee, gisteren was het zoals het moest gaan, de verdiende winnaar heeft de 3 punten.

1 oktober 2015 om 12:23

Jij begrijpt er echt geen *** van. Mispeer van Pereiro? Je bedoelt die in de laatste minuut die door de verdediger van Cska tot hoekschop werd getikt terwijl pereiro op 1 meter van de goal stond? Blijkbaar is er wel iets mis met je geheugen.

Malafronte9 heeft gewoon gelijk. Eerste helft had het inderdaad 5-0 kunnen staan, maar dat stond het niet. Er stond 3-0 op het scorebord bij de rust. Als je dan kijkt naar de tweede helft met de kansen, dan had het inderdaad zo 3-3 kunnen zijn.

Fijn dat jongens zoals Wernbloom en Berezutskiy het zeggen waar het op staat in plaats van de jongens van PSV in de eerste helft positieve punten zagen die niemand anders had gezien.