Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Leonid Slutsky zet in op terugkeer in de Eredivisie en hoopt op Hans Kraay

Laatste update:

Leonid Slutsky hoopt ooit weer trainer te kunnen zijn in de Eredivisie. De Russische oefenmeester, die sinds november 2022 clubloos is, heeft bij ESPN aangegeven dat hij zijn periode in Nederland als zeer waardevol ziet. Tussen juli 2018 en november 2019 was Slutsky trainer van Vitesse en stond hij in 62 wedstrijden als eindverantwoordelijke langs de lijn.

De afgelopen jaren zwaaide Slutsky de scepter bij Rubin Kazan, maar dat dienstverband eindigde enkele maanden geleden. Sindsdien zoekt de Russische coach een nieuwe baan en een terugkeer in Nederland zou hij zeker zien zitten. "Ik heb daar een geweldige tijd gehad", vertelt hij aan ESPN. "Ik voelde me op mijn gemak in Arnhem en in Nederland. De resultaten waren wel oké en ik houd van de Eredivisie. Als het Nederlands elftal speelt of een Nederlandse club in Europa actief is, hoop ik ook altijd dat ze winnen."

Sinds de oorlog is het voor Slutsky, die wel nog een EU-visum heeft en daardoor vrij mag reizen, moeilijker om het voetbal in de Eredivisie te zien. "Ik volg het voor zover het kan, want ik kan de wedstrijden tegenwoordig niet meer ontvangen in Rusland. Maar ik probeer zeker op de hoogte te blijven. Ik ben er klaar voor om terug te keren, altijd. Ik mis het land, de tradities en de mensen. De tijd die ik daar had is geweldig en zal me voor altijd bijblijven."

Iemand die de Rus kan helpen om weer in Nederland te gaan trainen, is Hans Kraay junior. De verslaggever van ESPN bouwde een vriendschap op met Slutsky en vroeg de oefenmeester in een speciale video om weer terug te keren naar Nederland. Daar reageerde hij enthousiast op. "Wat een mooie speech! Hij mag mijn zaakwaarnemer worden, dan kan hij me bij alle Nederlandse clubs aanbieden. Al is zijn nadeel natuurlijk dat hij niet zo goed Engels spreekt, haha!"

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Heerlijk deze man is een aanwinst, wel eerst even durven uitspreken tegen de agressie in de Oekraïne te zijn.

9 januari 2023 om 20:51

Dit snap ik nooit zo goed. Waarom zou hij zich moeten uitspreken? Als Nederland een land binnenvalt zou ik het ook enorm vervelend vinden me constant maar te moeten verantwoorden, simpelweg omdat ik toevallig van dat stukje aarde afkomstig ben.

9 januari 2023 om 22:51

Omdat de media je wil doen geloven dat alle Russen slecht zijn en mensen dat het liefst klakkeloos overnemen. Fijn om te zien dat er ook nog mensen de waanzin inzien van het verantwoorden op basis van afkomst of religie.

9 januari 2023 om 21:23

Zullen we het gewoon bij voetbal houden als hij hierheen komt? Zolang hij niet deelneemt aan de oorlog zie ik geen reden om hem daarop af te rekenen.

9 januari 2023 om 21:41

Weet niet of je serieus bent met dat ie zich moet uitspreken maar dat slaat nergens op. Denk dat de gros van de mensheid het niet eens is met oorlog voeren.
Tis net alsof elke man zich maar moet uitspreken tegen verkrachtingen omdat de meeste verkrachters mannen zijn.
Zit je dan op je werk na weer een verkrachting ergens op de wereld... elke vrouwelijk collega die dan zegt:"ik ga pas koffie voor je halen als je je uitspreekt tegen de verkrachting."

Waardeloos voetbal, fantastische vent. Zie hem graag terug in Nederland, maar niet bij onze club.

9 januari 2023 om 21:27

Idd hij heeft bij een groot deel van de voetballiefhebbers absoluut de gunfactor in tegenstelling tot die club!

Lijkt mij wel een geschikte coach voor Ajax. Slechter dan Schreuder kan niet

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren