Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Of dit een signaal is naar Balotelli? Nee, ik deel gewoon geen cadeautjes uit'

Laatste update:
/

Het passeren van Mario Balotelli voor het oefenduel met Oranje en de EK-kwalificatiewedstrijd tegen Noorwegen is niet bedoeld om de spits van Liverpool op scherp te zetten. Volgens de Italiaanse bondscoach Antonio Conte moet de flamboyante sterspeler zijn selectie simpelweg verdienen met prestaties op het veld. "We hebben iedere wedstrijd bekeken", gaf hij te kennen.

Volgens de keuzeheer is het doodeenvoudig: spelers die tot zijn selectie behoren, hebben dat verdiend aan de hand van hun optreden in de eerste maand van het nieuwe seizoen. "Of dit een signaal is naar Balotelli? Nee, daar doe ik niet aan. Degenen die mij kennen weten hoe ik werk: ik deel geen cadeautjes uit. Ik heb vanaf nu met 26 jongenmannen te maken en ik heb ze gezegd dat ze het moeten verdienen om dit shirt te dragen."

Toch is het lastig om het passeren van Balotelli los te zien van het WK in Italië. De spits gaf daar niet thuis en kreeg het na afloop aan de stok met toenmalig bondscoach Cesare Prandelli, terwijl ook diverse ploeggenoten zijn werkethiek in twijfel trokken. De spits sloeg vervolgens hard terug. "Afrikanen zouden een broeder nooit afkraken, nooit! Op dat gebied lopen wij jaren vooruit. Zulke zaken zijn een schande", reageerde hij.

Het is logisch dat Mario Balotelli ontbreekt bij Italië

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Blij toe, ook geen kans op een onnodige blessure of iets dergelijks.

Denk dat Mario op lange termijn toch de meest geschikte spits is voor Italië, en er word altijd gezegd dat hij het niveau niet aankan maar dat vind ik nergens op slaan. Op het Ek12 liet hij zien wat voor speler hij werkelijk is, en op het Wk14 liep het hele team niet. Hoop dat hij bij Liverpool dus echt weer opbloeit.

2 september 2014 om 11:50

Als Balotelli blijft spelen zoals hij afgelopen weekend voor Liverpool deed dan is hij de beste spits van Italië en kan Italië nog veel plezier aan hem gaan beleven,

Nou sorry hoor Conte maar hoe kan hij mensen selecteren op basis van prestaties van de afgelopen maand terwijl de competitie in Italie pas afgelopen weekend begon??
En je gaat me niet vertellen dat een bondscoach spelers selecteert op basis van een paar oefenwedstrijden in de voorbereiding.
Ik vind dit erg respectloos naar Ballo toe en bewijst maar weer eens dat ze hem alle schuld geven voot het WK. Ookal is hij niet de braafste etc. Ik vind dit een schande en gewoon een smoesje....

2 september 2014 om 11:01

Niks respectloos. Balo heeft zondag voor het eerst sinds 43 wedstrijden meer dan 7 km gelopen, en toen was hij ook direct leeg. Laat hem eerst maar is werken en verdienen dat hij weer mee mag doen bij het Italiaanse elftal. Italiaanse elftal is geen speeltuin waar je zo even in kan spelen..

2 september 2014 om 12:15

Want messi liep zo veel op het wk daar werd toch ook niet op gezeikt

2 september 2014 om 12:23

Nee, dat klopt. Maar Messi scoorde volgens mij nog 4 goals he? Balo heeft er één gescoord. Laat het nou net zo zijn dat een spits wordt afgerekend op zijn goals. Bovendien liep Balo bij Milan ook anderhalf seizoen te lanterfanteren. Terwijl Messi (op het laatste half jaar na) puur in vorm was.

Het is trouwens appels met peren vergelijken als je Messi met Balotelli vergelijkt. Kwaliteitsverschil is natuurlijk enorm. En daarbij komt nog dat Messi heeft afgedwongen dat de trainer niet om hem heen kan. Bij Balotelli is het nog zo dat mensen het gevoel hebben dat Immobile meer toevoegt.

2 september 2014 om 12:27

Kom op zeg, sinds wanneer is een marathon lopen een vereiste voor een spits?? Als we daar om conclusies gaan trekken dan kunnen spitsen als Ibrahimovic of een speler als Messi ook gewoon afschrijven.
Ten tweede je gaat me niet vertellen dat een Osvaldo of Zaza (???) beter is dan Balotelli. Zoals Arsenal_cr7 zegt is dit gewoon een heksenjacht naar de persoon balotelli.

2 september 2014 om 12:49

Er is een verschil tussen marathon lopen en vrijwel niks doen. Ik zeg helemaal niet dat een spits veel kilometers moet maken, maar hij mag wel meedoen van mij met het spelletje.

Ga even wedstrijden terug kijken van Milan. Balotelli reageert niet eens op een bal die naar hem toe gespeeld wordt. Compleet ongeïnteresseerd er bij lopen. Alleen maar bezig met provoceren en zeuren op de scheids.

Hoe ik hem zondag bij Liverpool heb zien spelen, dat moet hij nou iedere wedstrijd doen. Dan pas komt hij weer in het Italiaanse elftal.

2 september 2014 om 11:59

Ik ben het helemaal met jou eens, dit is gewoon een heksenjacht jegens Balotelli en heeft niks met prestaties te maken. Die andere spitsen hebben het niet beter dan Balotelli gedaan

2 september 2014 om 20:12

Balotelli is gewoon een neger en negers horen niet thuis in het italiaans voetbal, laat hem maar lekker opdonderen naar die zogenaamde 'afrikaanse broeders' van hem. Hij kent ze niet eens en ze pa ook sowieso niet, want hij is neger

3 september 2014 om 02:43

Waarom mag deze rascist wel zo'n taal bezigen zonder dat deze wordt verwijdert. VZ je bent een schande aan het worden als moderator.
Ik als Surinamer lever hierbij mijn account in bij jullie. Deze zaken komen steeds vaker voor op dit medium. Gegroet!

3 september 2014 om 12:01

Als je meteen een site verlaat na het lezen van een reactie van 1 domme racist dan blijft er weinig over.. Die stakkers zitten overal. Gewoon negeren en of reporten, niks aan het handje,

Denk wel dat Rodgers hem aan de praat krijgt.

Wauw voetbalzone. Heel goed bezig. Zeggen wat Balotelli zei in het laatste zinnetje, maar niets zeggen over de racistische uitspraak van de motivatiecoach van o.a. Gilardino. Dat topic werd ook een paa rmaanden geleden bewust niet opengesteld voor reacties. Prandelli die achteraf gaat zeggen dat hij een fout heeft gemaakt door hem te selecteren. Over de uitspraken van Berlusconi gaan we nog niet eens beginnen.

Zou mij trouwens niets verbazen als die nieuwe Italiaanse bondvoorzitter er voor tussen zit. Die vertelt voor zijn verkiezing dat er vorig jaar nog spelers waren die bananen opraapten en die wordt dan doodleuk verkozen.

2 september 2014 om 11:22

Gebaseerd op zijn prestatie en gedrag vind ik het terecht dat hij niet geselecteerd wordt.

2 september 2014 om 11:29

Tegen Engeland deed hij het gewoon goed. Op basis van prestaties kan je de halve Italiaans eselectie eruit halen. Immobile heeft ook geen bal geraakt in de wedstrijden dat hij de kans kreeg. El Sharaawy heeft maar een paar matchen gespeeld.

En mijn mening over de rode kaart van Marchisio heb ik hier al vaak genoeg gegeven. Ongeloofelijk gewoon dat alle aandacht naar de speler gaat die mee heeft geholpen aan de enige overwinning van Italie. Het was precies geen slechte teamprestatie.

2 september 2014 om 12:27

Als je had opgelet dan wist je dat de reactie van Balotelli voor Prandelli was. Dus dan hebben de personen die jij opnoemt hier niks mee te maken. De nieuwe Italiaanse bondsvoorzitter is zeker een mafkees, alleen die gaat zich zeker niet bemoeien met Conte. Dat laat Conte niet toe. Balotelli speelde zeker geen slecht WK, alleen alle hoop was op hem gevestigd. Dus de teleurstelling was groot. En laten we zeker niet Marchisio zijn rode kaart erbij halen. Dat was een domme beslissing.

2 september 2014 om 14:25

Hij heeft het over het wel of niet selecteren van bepaalde spelers. Maar als je Balotelli niet erbij haalt wegens zijn prestatie, maar andere spelers wel die zelfs een skippybal niet kunnen raken...tja dat is gewoon hypocriet.

3 september 2014 om 12:09

De echte reden van het niet selecteren is, omdat Balotelli op dit moment niet goed in de groep ligt. Van 2 spelers weten we het nu. Alleen de rest weet je niet. Hij zou eerst dat moeten herstellen wilt Balotelli ooit terug moeten komen in de ploeg.

Zijn huidskleur is niet het probleem, zijn labiele karakter wel. In de Serie A spelen veel gekleurde spelers waar je nooit wat over hoort. De enige die altijd in opspraak is is Balotelli, dus kleur is het probleem niet.

2 september 2014 om 11:25

Nee inderdaad. De Jong, Boateng, Eto'o, Essien, Muntarihebben nooit problemen gehad met racisme in de Seria A ?

2 september 2014 om 12:31

Het probleem is dat een deel van de Italiaanse bevolking vind dat zwarte italianen niet bestaan. Dat er een donkere jongen uit Nederland komt, ofzo, is dat geen probleem.

2 september 2014 om 11:26

Deels gelijk. Balotelli komt in opspraak omdat hij ook Italiaan is. Veel buitenlanders die in de Serie A voetballen, moeten er niet aan denken om over hetzelfde kritiek te geven, wordt niet naar geluisterd. Daarom hoor je over Balotelli meer, hij is zwart en hij is Italiaan, die heeft dus meer recht van spreken, hoe gek het ook is en klinkt.

Maar ik kon ook nog incidenten met Muntari, Boateng en Emmanuelson herinneren. Alleen bij Balotelli blijft het meestal wel hangen en wordt het groter uitgelicht dan het is.

2 september 2014 om 13:17

Over welke gekleurde speler is er dan ophef in Italie, behalve Balotelli?

2 september 2014 om 14:26

Muntari, Boateng....

2 september 2014 om 16:20

@ RMCR-AFC

Dan noem je inderdaad ook personen op!!!! Balo, K.p. Boateng en Muntari zijn alles behalve van onbesproken gedrag in Italie. Hebben daar ook vele fratsen uitgehaald. Noem dan Emanuelson ofzo Die is namelijk van onbesproken gedrag en werd belachelijk gemaakt

Dat Balo geviseerd wordt voor het slechte WK vind ik zo belachelijk...tegen engeland speelde hij gewoon goed en de andere 2 matchen speelde de gehele ploeg barslecht...

Balo heeft gelijk, Afrikanen zouden dat nooit doen inderdaad! Ze kunnen wel zeggen dat hem niks verweten wordt in verband met het WK maar als je ziet dat het wel zo is ben je blind. Heel Italie was gewoon poep en ze leggen de schuld bij Balo omdat het een probleem (vaak negatief in het nieuws) joch is. Zo waren buiten Pirlo om alle Italianen gewoon bagger!

Beetje hypocriet van Conte. Wat heeft een bankspeler als Giovinco dan gedaan om een selectie te verdienen? Dat is een pas een cadeau wat Conte uitdeelt. Balotelli is gewoon de beste aanvaller van Italie, dus Conte's eerste zet als bondscoach is toch niet slim te noemen.

Balotelli wordt gewoon niet opgeroepen door Conte uit eigen belang. Conte wil geen wrevel kweken als beginnend bondscoach. Balotelli kreeg bij Milan een trap onder zijn kont door spelers als bv. Abate. Na het EK kreeg hij van vaste waarden als De Rossi kritiek. Lijkt me dan ook moeilijk om te doen alsof er niks gebeurd is. Conte zal hier als verzoener moeten dienen, daar kiest hij nu nog niet voor. Als Balotelli opgeroepen wordt dan zal iedereen terug met de neuzen in dezelfde richting moeten staan. Lijkt me de belangrijkste boodschap voor Conte als hij Balotelli opnieuw oproept

Balotelli moet gewoon weer op nul beginnen. Ik denk dat Raiola, die nou niet bepaald bekend staat als zeer kritisch te zijn op zijn 'klanten', daar heel helder in is geweest. Zijn begin bij Liverpool was goed, nu zal hij over langere periodes moeten tonen eindelijk volwassen te zijn geworden. Is dat het geval, dan staat hij ook zo weer in het nationale elftal.

Ik ben benieuwd wanneer die idioot van een Marchisio eindelijk eens wat verantwoordelijkheid laat zien wegens die rode kaart. Tegen Uruguay had Italie moeten winnen want ze voetbalden gewoon beter, er was in de rust nog niet veel aan de hand. Prandelli is de hoofdschuldige en Marchisio de schlemiel.

Het is juist niet logisch dat Mario ontbreekt bij Milan!
Die jongen is juist de beste spits en 1 van de betere spelers van Italië. Hoop dat hij bij Liverpool laat zien dat ze hem bij het Italiaans elftal nodig hebben.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren