Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Nuchtere tiener erkent: ‘De belangstelling van Ajax streelt me’

Laatste update:

Bij sc Heerenveen houdt men er serieus rekening mee dat Daley Sinkgraven reeds aan zijn laatste seizoen in het Abe Lenstra Stadion bezig is. Na nog geen twintig competitieduels werd de middenvelder reeds met Ajax in verband gebracht en het zou vreemd zijn als zijn optredens in de huidige voetbaljaargang niet tot een formeel bod zouden leiden.

/

Sinkgraven staat al enige tijd in het schaduwteam van directeur voetbalzaken Marc Overmars. “Toen zij die belangstelling openbaar maakten vorige maand, gebeurde er van alles om me heen”, vertelt de negentienjarige middenvelder aan het Algemeen Dagblad. “Dat was een bijzondere ervaring. Ik probeer er maar zo nuchter mogelijk mee om te gaan.”

Sinkgraven weet nog niet wat hij moet doen als Ajax zich binnen een jaar meldt. “Of het dan goed is om te gaan, is moeilijk te zeggen. Ik heb hier veel speeltijd en een fijn draaiend team. Maar de belangstelling streelt me”, erkent de middenvelder.

Denk jij dat Daley Sinkgraven vanaf komend seizoen voor Ajax speelt?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Zeer groot talent en heeft ook een fantastisch schot. Ook zeer technisch, moet ook nog wel veel leren. Maar dat is zeer normaal op zo leeftijd. Ik hoop dat Ajax hem in de winterstop al koopt. En dat hij op de plaats van Serero gaat spelen. Lekker een half jaartje beetje wennen en zijn wedstrijden meepakt. En anders kopen en het afmaken bij Heerenveen.

30 september 2014 om 07:41

Waarom zou hij op het plaats van Serero moeten gaan spelen, Serero is eigenlijk nu de motor op het middenveld bij Ajax, hij verdeeld goed het spel en enigste middenvelder die constant in beweging is, snap niet waarom veel Ajacieden altijd zo negatief zijn over Serero maar nooit kritiek hebben op Klaassen, Serero en Klaassen zijn nog jong en kunnen nog doorontiwkkelen, alleen mis ik bij serero nog echt het scorend vermogen maar ik zie hem meer als een spel verdeler dan een echte Cam.

Ontopic:

Sinkgraven grote talentje hoor, niemand kan dat ontkennen maar we moeten ook maar zien of hij later het niveau aankan bij Ajax. Zoals Zivkovic zal hij toch ook moeten gaan wennen aan het Ajax systeem en visie.

30 september 2014 om 07:49

@caribbean

Serero heeft geen afstand schot en Sinkgraven heeft dat wel. Ons middenveld staat gemiddeld 10 a 20 keer voor de goal van de tegenstander en een afstand schot is meer dan welkom.

30 september 2014 om 07:51

Van mij mag hij komen, talent spat ervan af! Serero doet het wel goed, maar niet top, tuurlijk verricht hij veel werk en is hij constant in beweging, maar ik heb het idee dat hij geen stappen meer maakt. Hij is er al 4 seizoenen en hij krijgt genoeg wedstrijden.

30 september 2014 om 09:07

@ahjacied, er wordt vaker niet dan wel uit een afstandschot gescoord, iets van 1 op 12. Dat is de reden dat spelers van Barcelona eigenlijk nooit van afstand schieten. Het is zonde van het balbezit. Stel nou dat Sinkgraven 8% van zijn afstandschoten verzilverd en Serero slechts 2%, dan scheelt het qua doelpunten zo weinig dat dat geen reden is om Sinkgraven op te stellen i.p.v. Serero.

On topic: het zou mij niet verbazen als er al een principeakkoord gesloten is tussen Ajax en Heerenveen en dat Sinkgraven na het lopende seizoen voor 5 miljoen naar Ajax vertrekt.

30 september 2014 om 10:23

@ Doncoxx

Het grote verschil tussen Sinkgraven en Serero is voor mij het volgende. Vooruit durven en kunnen voetballen. Serero heeft het hoogste percentage van aangekomen passen. Wat een leuke statistieke is an sich. Maar dit komt omdat bijna alles breed of terug gaat. In het combinatie voetbal en in de counter mogelijkheden is Serero continu een vertragende factor.

30 september 2014 om 10:49

Serero is met afstand één van de beste Ajacieden op het moment, samen met Schone, Van Rhijn en Cillessen.

Altijd aanspeelbaar, ook in de kleine ruimtes, voelt goed aan hoe z'n medespelers lopen en is op het moment echt wel een meerwaarde. Dat kan ik bij Sinkgraven nog niet inschatten en daarbij hebben we Andersen ook nog als groot talent op de positie van aanvallende middenvelder.

30 september 2014 om 11:02

@d-bergkamp

Ik denk dan toch dat je Serero wat beter zou moeten gaan volgen, ik heb Sinkgraven niet heel vaak zien voetballen dus dat hij zogenaamd wel voorruit durft te voetballen kan best, mijn vraag aan jouw is dan wie durft er bij Ajax wel continu voorruit te spelen dan? Serero is naar mijn mening een van de enigste die dit af en toe wel durft.

Jouw bewering over continu vertragende factor bij counter mogelijkheden en combinatie voetbal vind ik ook overdreven, vaak is Serero juist degene die bij een counter dat juiste pas weet te geven of af en toe goed weten weg te draaien waardoor er meer mogelijkheden ontstaan, als je gewoon tenminste naar de wedstrijden kijkt afgelopen halfjaar en begin dit seizoen dan zie je juist dat Serero een belangrijke factor is daarin en gelukkig ziet De Boer dat ook goed, maar oke iedereen zijn mening en jij ben vast ook zo,n eentje die ook altijd maar negatief over deze jonge is maar kijk eens naar de feiten, die jonge speelde met name in wedstrijden tegen Barcelona en Psg heel goed, daar alleen laat hij zien het niveau aan te kunnen.

Word zo moe ervan dat iedereen maar roept dat die of die moet komen voor Serero en dat hij weg moet maar wanneer gaan jullie Klaassen ook eens kritiek geven, die heeft dit seizoen al aantal hele zwakke wedstrijden gespeeld en ik begrijp het ook omdat hij nog jong is maar alsnog mag er ook kritiek worden geuit op Klaassen maar daar hoor ik werkelijk niemand over want het is de lieveling van iedereen.

Heerenveen heeft vorig jaar contract open gebroken en hem tot 2019 vast gelegt.
Heerenveen kennende moet er een flink bedrag worden betaald!
Ik zie ajax dat niet doen!

30 september 2014 om 10:57

Denk dat Ajax, als hij zich echt laat gelden dit seizoen tot misschien 7 miljoen wilt gaan, meer niet.
En dat is vrij terecht,
Dat was ook de vraagprijs van Maher en die heeft het ook nog lang niet waargemaakt.
Misschien een jaartje Ligeon of iemand anders er bij verhuren.

Laat die jongen met rust man! 20 wedstrijden en nu alweer dat gekloot.
Kijk naar Bilal , speelt een paar goeie wedstrijden en hup weg is hij, gelukkig schat ik Singraven wat slimmer in.

Hij moet gewoon dit seizoen en volgend seizoen zijn wedstrijden spelen bij Heerenveen en dan zien we wel verder.

Ga met je eigen jeugd aan de slag.

30 september 2014 om 08:50

Bilal, tsja, die jongen is simpelweg knettergek gemaakt en zit nu te verzuipen bij Feyenoord. Mag hopen dat die zich eens realiseert dat hij niet slim bezig is geweest.

Komt er wellicht wel bij Feyenoord maar heeft een lange weg te gaan.

Hoor Derksen gisteren 5 miljoen noemen. Dat zou ik als Heerenveen zijnde mooi niet doen. Ligt tot 2019 vast dus wat mij betreft betaald Ajax minimaal het dubbele, of hij blijft. Lekkere onderhandelingspositie aangezien het financieel niet noodzakelijk (meer) is.

Daarnaast is het denk ik te vroeg. Maar we zullen het zien. Ik hoop dat hij hier blijft natuurlijk.

30 september 2014 om 09:09

Als zo'n ventje naar Ajax wil gaan, dan gaat hij. Dat is niet tegen te houden. Tuurlijk willen ze hem langer behouden, maar dat gaat niet als de speler in kwestie dat zelf niet wil.

En dan is 5 miljoen voor een speler die aan het eind van het seizoen 40 wedstrijden in de ED heeft gespeeld een heel mooi bedrag voor een club als Heerenveen.

30 september 2014 om 09:19

Het is die enorme arrogantie die alweer de kop op steekt.......

Denk jij nou echt dat als dat "ventje" naar Ajax wil, dat dat gebeurt op zijn voorwaarden? Het is hier geen Aldi...... Hij mag gaan, wanneer Ajax en Heerenveen daar financieel uit zijn gekomen en geen seconde eerder(al zal hem wel eerder de kop wat sneaky gek worden gemaakt).

Wordt het niet eens tijd zelf een Sinkgraven op te leiden? Die opleiding met al zijn iconen is toch zo fantastisch? Waar blijven de talenten dan? Vind je het niet schrijnend dat een club als Heerenveen, met een vele malen lager budget, telkens zulke talenten weet op te leiden? Zou er als Ajax zijnde tranen van in de ogen krijgen, maar niet van het lachen!

30 september 2014 om 09:37

''het is die enorme arrogantie die alweer de kop op steekt....... ''

Ik neem aan dat je denkt dat ik een Ajax supporter bent, in dat geval had je gelijk gehad over arrogantie, ik ben echter een Feyenoorder.

Feit is, dat jonge spelers op vroege leeftijd over grote clubs als Ajax of Feyenoord dromen, en met alle respect, niet Heerenveen.

30 september 2014 om 10:59

Hoe haal jij hier nou weer arrogantie bij?
Ik heb nog niemand arrogant zien reageren.
Niet zomaar dingen aannemen en dan meteen weer arrogantie gaan blerren.

30 september 2014 om 12:00

Je weet toch wel met je domme kop dat Sinkgraven van Zwolle komt?
Dus zelf opgeleid klopt niet.
Als Ajax Sinkgraven wilt dan komt hij ook, hoe dan ook.
Het is jouw kliene club arrogantie om te denken dat hij bij heerenveen zal blijven als Ajax langskomt, je bent een grap.

30 september 2014 om 13:51

@schvn

Arrogantie? Leg eens uit? Ik denk dat Ajax echt niet meer dan 5 miljoen gaat betalen, mochten ze hem uberhaupt willen halen. Heerenveen mag eisen wat ze willen, maar een speler zal daar zijn bedenkingen bij gaan hebben.

Ik denk dat het talent in de opleiding bij ajax nog veel groter is, wat mij betreft geen Daley Sinkgraven maar Abdelhak Nouri en Donny van de Beek.

Ajax verliest ook regelmatig spelers, pas als er echt een gat ontstaat dan is het logisch dat ajax buiten de opleiding gaat zoeken.

30 september 2014 om 14:48

Blindevogel: Met de juiste begeleiding snapt een speler ook dat zo'n stap wel eens te vroeg kan zijn(kijk naar Bilal). Ondanks de "dromen" over Ajax, Feyenoord of wie dan ook. Realistisch carrière plannen lijkt me verstandiger dan meteen je droom werkelijkheid te laten worden om vervolgens bankzitter te worden. Voorbeelden daarvan te over!

Ndisdenaam: zie post afcanats en je snapt wat ik bedoel(dit was een anderhalve maand geleden identiek). Ajax "haalt wel even een speler op" en de verkopende partij moet vooral heel blij zijn met het bedrag wat Ajax biedt en vooral niet hoger inzetten. Want heel Nederland moet natuurlijk rekening houden met "het nieuwe beleid' van Ajax.

afcanats: Dat bedoel ik dus. Ajax gaat echt niet meer betalen dan 5 miljoen? Wie bepaald de prijs? De verkopende club die een speler onder contract heeft tot 2019. Een speler die nu die kwaliteiten al laat zien terwijl de genoemde en door jouw geroemde talentjes uit de opleiding eerst dat nog maar eens moeten laten zien. Prima dat een speler dan "bedenkingen" zou hebben maar dat zal hem weinig helpen.

goudklomp: moet ik jou serieus nemen? Benieuwd hoe grappig je het nog vindt als Ajax er van af ziet omdat hij toch te duur is.

30 september 2014 om 16:33

@schvn

Bedoel je dat met arrogant? Pak het woordenboek er eens bij, of is het in het fries wat anders? Nee Ajax gaat gewoon niet meer betalen en Heerenveen mag het bod weigeren of aannemen. Ajax sponsort de subtop niet meer door teveel te betalen voor spelers die nog niks bewezen hebben.

Speler die kwaliteiten laat zien bij met alle respect Heerenveen, bij Ajax is dat een stukje lastiger, ik denk dat hij het eventueel wel aan zou kunnen. Maar ik denk niet dat hij beter is dan Nouri of van de Beek die ook het systeem en spelletje beter kennen. Dat een speler bedenkingen heeft helpt Heerenveen ook niet, of ben je echt zo naïef?

30 september 2014 om 17:28

Nou wat een taal gebruik Goudklomp.. Als jij je bronnen even had nagetrokken dan had je geweten dat Singraven al vanaf de D- jeugd voor Heerenveen speelt! Daarvoor kwam hij uit voor Alcides uit Meppel, dus geen Zwolle..

Ontopic:
Heerenveen kan in principe vragen wat ze willen voor Daley. Het is een goede speler met veel potentie. Gelukkig is Daley ook een verstandige jongen en zo ook zijn vader. Als Daley eenmaal de stap kan maken moet daar ook een mooi bedrag tegen over staan. Maar laat Singraven aub nog even 1 jaartje bij Heerenveen blijven. Het zou zonde zijn als hij uiteindelijk de zelfde route kiest al Bilal die nu gewoon even tegen de harde wetten van het voetbal aanloopt.

30 september 2014 om 13:48

Prima dan halen wij hem niet, denk maar niet dat die jongen er blij mee zal zijn. De tijd dat Ajax hoofdprijzen betaald aan subtoppers is voorbij. Daarnaast denk ik dat we hem juist niet moeten halen ook niet voor 5 miljoen, uit onze opleiding komen Nouri en van de Beek eraan, die moeten wat bij betreft ruimbaan krijgen.

Heerenveen moet zorgen dan ze spelers x langer vast kunnen houden! Met alle talenten van afgelopen 5 jaar hadden we kampioen kunnen zijn! Maar de club zal daar wel aan denken als ze weer transfer onafhankelijk zijn!

Wat is dit een heerlijke voetballer. Ik kan oprecht van deze man genieten. Talent spat eraf bij Daley. Ik hoop voor Heereveen dat ze nog wat voor hem kunnen vangen dat gun ik ze wel. Ik zie in Daley een potentieel basisspeler in Oranje.

Fantastisch talent, en aan zijn interviews te zien zit het daarboven ook wel goed. Lekker nuchter, die komt er denk ik wel.
Ben benieuwd in hoeverre hij zich heeft ontwikkeld aan het einde van het seizoen.

Ik denk dat Ajax dit goed doet. Dit jaar kan die jongen bij Heerenveen veel minuten op niveau maken. Van de zomer gaat de transfermarkt weer open en zal Ajax wel weer spelers verliezen. Deze jongen zou een goede vervanging zijn.

Overmars probeert deze jongen nu al gek te maken en onrust te stoken. Zo denkt hij vast weer centjes te besparen. Feit blijft echter dat Heerenveen deze jongen nog 5 jaar kan vasthouden en dat Heerenveen dus alle touwtjes in handen heeft. Ik hoop dan ook dat ze erg stug zullen onderhandelen, want het liefst zie ik deze speler volgend jaar ook nog bij Heerenveen. Bij elk bod onder de 9 miljoen gewoon niet praten met Ajax.

30 september 2014 om 13:55

Ik snap je frustratie maar met interesse tonen is niks mis, Heerenveen mag vragen wat ze willen en Ajax mag bieden wat ze willen. Ajax moet ten eerste deze jongen alleen halen als bv. Serero en Duarte tegelijkertijd vertrekken want in onze A1 zitten op dit moment Nouri en van de Beek, deze jongens moeten ruimbaan krijgen voor het eerste. Mochten ze hem halen maximaal 5 miljoen en anders gewoon niet.

Blijft Heerenveen mogelijk met een ontevreden speler achter en ook jeugdspelers zullen niet zo happig zijn op tekenen van langere contracten bij Heerenveen, laat staan dat ze een dienstverband aan willen gaan.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren