Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Nu is het 2016 en Walcott heeft nog geen wedstrijd gespeeld op een WK’

Laatste update:

Theo Walcott stond jarenlang bekend als een supertalent, maar het is de vleugelspeler van Arsenal toch nooit gelukt om helemaal te ontbranden. Zo kreeg Walcott geen uitnodiging om met de nationale ploeg van Engeland mee te gaan naar het EK van 2016. Manager Arsène Wenger is in ieder geval met de manier waarop zijn pupil dit jaar speelt.

/

“In 2006 ging hij als zestienjarige met Engeland mee naar het WK. Nu is het 2016 en hij heeft nog geen wedstrijd gespeeld op een WK. Dat hij het EK miste, was een enorme klap voor hem”, legt Wenger uit via de officiële kanalen van Arsenal. “Ik heb met hem gesproken over de teleurstelling.”

“Hij is volwassener geworden. Als een speler dit soort teleurstellingen kan overwinnen, na alle beloftes die je gehoord hebt toen je zestien jaar oud was, is het een speciale speler. Hij heeft karakter. Vroeger was het negentig procent aanvallen en tien procent verdedigen, nu is het vijftig om vijftig. Hij doet het allebei met veel toewijding.”

Is Theo Walcott een topspeler?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Tja.. niet om het een of ander, maar met zoveel blessures heb je ook wel karakter nodig. Idem voor Robben. Respect en chapeau.

26 september 2016 om 10:43

We staan er eigenlijk niet zo vaak bij stil, maar het is wel echt heel bijzonder hoe Robben na iedere blessure er direct weer staat en het verschil maakt. Bijna iedereen moet eerst een tijd wedstrijdritme opdoen voordat ze hun oude niveau aantikken. Voor Walcott is inmiddels wel do-or-die geworden, net als voor Wilshere.

26 september 2016 om 11:27

@Siepie. Als het voor Walcott do or die is dan mag Wilshere nog wel 3 jaar de tijd krijgen he . Walcott is notabene 3 jaar ouder dan Wilshere. Daarbij heeft Walcott gewoon 3 seizoenen op rij slecht gepresteerd, daar waar Wilshere in de wedstrijden die hij wel kon spelen in die seizoenen gewoon goed was. Ik heb dan ook een stuk meer vertrouwen in Wilshere dan in Walcott.

To be honest weet ik nog steeds niet wat we met hem aanmoeten. Hij wisselt geweldige wedstrijden af met baggerwedstrijden.

26 september 2016 om 10:46

Hopen dat ie nog een paar redelijke wedstrijden speelt zodat je nog een aardige transfersom vangt en verkopen, verdorie. Na een paar aardige wedstrijdjes gaan we toch niet weer onze mening herzien en hem kans nummer 5624 geven?

Walcott is simpelweg niet goed genoeg, punt. Wenger mag zeggen wat hij wil.

26 september 2016 om 10:54

Walcott is wel degelijk van toegevoegde waarde, dat liet hij gisteren wel weer zien. Hij zou bij iedere club, uitgezonderd de clubs uit Manchester in de basis staan. Ook is Walcott de beste speler op deze positie bij Arsenal, dus ik snap niet waarom je hem zou willen verkopen. Walcott stelt zelden teleur in topwedstrijden en heeft iets speciaals, zijn snelheid. Hij laat de laatste wedstrijden zien dat hij in de basis hoort en is bovendien een van de enige seniors bij Arsenal. Ik hoop dat hij deze vorm vasthoudt!

26 september 2016 om 11:09

Danku, ben ik toch niet de enige. Ik denk ook dat hij beter uit de verft komt met beweeglijkere spelers dan giroud. Meer positiewisselingen tijdens de wedstrijd doen sowieso het hele team goed heb ik het idee. Zeker omdat de meeste pl verdedigers dat gewoon niet kunnen verdedigen terwijl een statische spits makkelijk te verdedigen is voor hun.

26 september 2016 om 11:26

Ja koekoek, Sinterklaas bestaat niet hé.

Walcott heeft elk seizoen wel een paar redelijke wedstrijden maar als je nog steeds in hem gelooft... Dan lijk je wel erg hard op Wenger. Dat B-materiaal zoals Mertesacker, Arteta en Walcott mag er nog heel wat sneller uit gefilterd worden.

Op zijn top is het al twijfelachtig of hij goed genoeg is. Als hij een dip kent is het huilen met de pet op. En dan zijn er nog die vele blessures... Verkopen, en snel. Ander en beter.

Kijk gewoon eens naar de seizoensstart. Arsenal is goed bezig met een 12 op 12 na die 1 op 6. Mustafi, Xhaka, Sanchez en Özil kwamen pas laat toe door internationale toernooien (en Mustafi zijn transfer vond echt laat plaats) maar nu hebben ze hun ritme gevonden en presteren ze alle 4 echt zeer sterk. Dat zijn dan ook de topaankopen van de voorbije jaren. Haal volgend jaar nou eens een rechtsvoor van een vergelijkbaar niveau. Dan krijg je vuurwerk.

26 september 2016 om 11:26

Een team waarin je Walcott, Iwobi en Alexis en daarachter Cazorla, Xhaka en Ozil hebt is sowieso al lastig te verdedigen. Snelheid en precisie in de passing, en dan nog Xhaka en Cazorla die het van afstand kunnen proberen. Ik denk niet dat er veel verdedigers zijn die dat kunnen bijbenen.

En sowieso zit er veel voetbal in het team, de enige uit de basisopstelling van gisteren die niet echt goed is aan de bal is Cech.

26 september 2016 om 11:45

Daarom, ik ben heel tevreden met de huidige prestaties én de huidige opstelling / tactiek.

Wenger werkte hier al een tijdje naar toe, maar heeft het nu echt op een rit: de voorste 4 à 5 spelers staan allemaal niet meer vast op positie, maar zwerven om elkaar heen. Sánchez, Ozil en Santi zijn als vanouds goed. Maar ook Iwobi, Walcott en in iets mindere mate Oxlade presteren weer prima. Als ze deze manier van spelen doorontwikkelen, dan is dit echt zwaar om te verdedigen als tegenstander: Je hebt gewoon geen vaste man meer, je moet continu de inlopende spelers dekken. Een typetje Cahill heeft hier behoorlijk wat moeite mee.

26 september 2016 om 12:27

Bij Liverpool zou Walcott van lang zal zij leven niet in de basis staan. Mane coutinho en lallana zijn vele malen beter. Sturridge en firmino ook. Bij Chelsea zou die ook niet spelen en ik denk zelfs bij de Spurs ook niet.

Allemaal leuk en aardig dit, maar laten we eens wachten met oordelen tot het eind van het seizoen. Als hij er dan 10 goals en pak hem beet 8 assists in heeft liggen dan kun je concluderen dat hij het goed doet. Die goals zijn leuk nu, maar dat deed hij de afgelopen 3 seizoenen ook in het begin en uiteindelijk stokte de teller ook gelijk bij 5.. Daarnaast vind ik zijn spel ook nog steeds niet goed genoeg. Ja hij toont meer inzet, maar mag dat ook niet eens een keer!? Komop zeg.. Iemand als Walcott zou altijd 120% inzet moeten tonen aangezien het anders echt 3x niets is. En ik vind hem nog steeds veel te veel verkeerde keuzes maken. Als hij betere keuzes maakte dan hadden we met 5-0 van Chelsea gewonnen. In de 2e helft legt hij eerst met een te hoge voorzet af op Alexis waar hij zelf had moeten schieten, en daarna schiet hij zelf terwijl afleggen op Alexis een zekere goal was geweest... Dit soort fouten maakt hij nog vaak genoeg vind ik. Dus ik ben niet in de Hosanna stemming wat betreft Walcott.

26 september 2016 om 11:43

plus 1

De waan van de dag heerst hier weer. Walcott is niet goed genoeg, einde verhaal, geen argumentatie nodig.

Eens met Bon Jovi. Ben altijd fan van walcott geweest en herinner me nog goed zijn eerste goal tegen Chelsea in de league cup finale. Maar zn basisniveau is te laag. Bij elk top team was hij inmiddels verkocht, maar bij Arsenal is hij 1 van Wengers lieverdjes die altijd weer een nieuwe kans krijgt.

Een speler die het vooral moet hebben van zijn snelheid. Bij ons op de club hebben we ook een speler die technisch helemaal niet zo goed is maar zo ongelofelijk snel dat hij alleen wordt opgesteld om de verdedigers moe te maken.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren