Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Noussair Mazraoui: ‘Ik weet niet wie woensdag gaat spelen'

Laatste update:

Ajax won zondagavond de strijd om de TOTO KNVB Beker door Willem II met 0-4 te verslaan in de Rotterdamse Kuip. Noussair Mazraoui kwam het gehele duel in actie in een rol op het middenveld. Na afloop van de gewonnen finale sprak verslaggever Justus Dingemanse met Mazraoui die voor de camera van Voetbalzone verscheen. Naast het bespreken van het duel blikken ze ook alvast vooruit naar de wedstrijd van komende woensdag wanneer de return van de halve finale van de Champions League tegen Tottenham Hotspur op het programma staat.

Bekijk de video hieronder of abonneer en kijk op ons nieuwe YouTube-kanaal!


Justus Dingemanse is fulltime presentator en programmamaker bij Voetbalzone en levert onder meer bijdrages in de vorm van exclusieve interviews, reportages, documentaires en programma's.
Wie zou jij rechtsback zetten tegen Tottenham Hotspur?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik hoop gwn veltman rechtsback en schone centraal. En dan mag maazroui na een uur invallen voor schone want die is vaak op dan. Ik vind hem gewoon te dromerig voor het middenveld eig om in de basis te staan.

6 mei 2019 om 00:00

Toch zou ik gewoom met Schone beginnen. Ja uit bij Spurs was hij niet best, maar tegen Real, Bayern en Juventus was hij wel heel sterk en op zijn leeftijd kan 1 mindere wedstrijd op dit niveau ook. Schone-Frenkie-Donny loopt heel het seizoen uitstekend en dat zou ik ook zo houden. Dit is niet de fase om Mazraoui een keer vanaf de start uit te proberen op het middenveld.

Ik weet t neit hoor. Vandaag speelde Nous echt heel goed maar wel op het middenveld. Tegenover Son woensdag is een ander verhaal, wua snelheid is hij de betere optie maar verdedigend denk ik toch Veltman maar goed. Veltman was in Londen de zwakste aan Ajax kant dis misschien dat Nous toch weer de kans krijgt. Hoop het eigenlijk wel.

6 mei 2019 om 00:02

Veltman speelde gewoon een puike pot in Londen? Ik zou Veltman 100% opstellen boven Mazraoui. Verdedigend gewoon 2 klasses beter en op dit moment zou ik verdedigende zekerheid boven extra aanvallende impulsen zetten.

6 mei 2019 om 01:03

Nous is aanvallend beter dan schone, maar kan soms ook erg laks zijn. Wanneer hij aangespeeld word, heel traag reageren of gewoon niet naar de aanspelende bal toe komen. Als hij die kleine dingen eruit haalt, zou hij verdedigend nog sterker kunnen worden.

Schone moet ajax (helaas) maar rustig afscheid van gaan nemen, die kan geen 90 min meer mee, en word te vaak overlopen op de europese velden.

6 mei 2019 om 18:03

@zytto34

Veltman verdedigd de laatste tijd goed maar het probleem van Veltman is alleen dat hij constant de bal inlevert bij de tegenstander waardoor hij ook bijna alleen maar in verdedigende situaties komt door zijn eigen balverlies. dit gaat ook ten koste van het spel van Ziyech die daardoor steeds achteruit moet lopen om mee te verdedigen.

Mazraoui lijd veel minder balverlies omdat hij sterk aan de bal is, waardoor je ook druk kan zetten op je tegenstander op rechts wat met Veltman op rechtsback lastiger is

Ik weet t neit hoor. Vandaag speelde Nous echt heel goed maar wel op het middenveld. Tegenover Son woensdag is een ander verhaal, wua snelheid is hij de betere optie maar verdedigend denk ik toch Veltman maar goed. Veltman was in Londen de zwakste aan Ajax kant dis misschien dat Nous toch weer de kans krijgt. Hoop het eigenlijk wel.

Tegenover Son hoop ik toch op Veltman. Nous mag 2e helft invallen op het middenveld

6 mei 2019 om 18:27

Ja denk dat ten hag het ook wel ziet. Son is de grootste dreigveer bij spurs en denk dat je daar beter een kerel op kan zetten.. plus daarbij is hij bezig aan de ramadan dus denk ik dat hij ten onder gaat

6 mei 2019 om 22:00

Wie doet mee aan de ramadan?

7 mei 2019 om 09:01

@realmadrid_fan; Noussair Mazraoui doet mee aan de Ramadan.

Bij Fox vonden ze hem niet veel maar ik vond dat deze jongen een heel goede pot speelde. Goed in balbezit en fel.

6 mei 2019 om 08:49

Ik vond hem ook sterk spelen draaide continue goed weg van z'n man en speelde alleen maar naar voren, met weinig balverlies.. Stel maar op die jongen.

6 mei 2019 om 18:56

@kraanvogelaar bij Fox vonden ze Max idd niet veel en bij Veronica was Ziyech de zwarte schaap. Maar ow wat is van de Beek geweldig volgens Fox en Veronica.

Hoop dat Mazraoui speelt, ondanks dat ik Veltman verdedigend iets beter vindt. Ajax zal woensdag onder de druk van Tottenham uit moeten voetballen en dat is haast onmogelijk met Veltman die zelfs zonder druk de bal gewoon inlevert bij de tegenpartij. Afgelopen dinsdag tegen Tottenham ook één van de spelers met de meeste keren balverlies, en dat als rechtsback. Mazraoui is technisch en qua handelingstempo drie klasses beter. Ajax moet aanstaande woensdag zijn eigen spel gaan spelen (in tegenstelling tot het defensieve van de tweede helft afgelopen dinsdag) en dan is Mazraoui aan de rechterkant een verademing ten opzichte van Veltman.

Hopen dat Nous speelt ipv Veltman op de rechtsback, na 60 minuten Veltman erin voor Shöne en dan wisselen van positie met Nous!!! Topper!!

Laat Veltman maar staan, ik vind Nous vaak net iets te laks. Never change a winning team.

Nous heeft het wel gewoon heel goed gedaan dit jaar, zeker in het aanvallende deel in combinatie met Ziyech en Neres maar ik vind het knijpen van Veltman in een halve finale CL gewoon wel prettig.
Ze ontlopen elkaar niet heel veel, maar ik vertrouw meer op een verdediging met Nico, Daley, Matthijs en Joel dan op Nico, Daley, Matthijs en Nous.
Tegen Barcelona in de finale zou ik Nous dan wel weer opstellen, dan heb je meer aan de aanvallende impulsen en gaat het meer golven denk ik.

ik zou Mazraoui opstellen. dat komt Ziyech zijn spel ten goede omdat Veltman constant de bal inlevert bij de tegenstander waardoor Ziyech elke keer mee terug moet om mee te verdedigen.

wil je druk zetten op de Spurs heb je meer aan de voetballende Mazraoui dan aan Veltman die de laatste tijd goed staat te verdedigen maar aan de bal uitermate zwak is. Mazraoui schijnt verdedigend erg zwak te zijn maar in de CL heb ik daar tot dusver niet zo heel veel van gemerkt

6 mei 2019 om 19:05

Met Nous zal son vaker moeten mee verdedigen en dat vind ik beter dan veltman die continu achter s son aanmoet.

6 mei 2019 om 20:28

mee eens. als Veltman mee doet hoeft zijn directe tegenstander idd niet mee te verdedigen want voetballend gezien zal Veltman geen potten breken. die kan je gewoon vrij laten

In potentie is Mazraoui beter dan Veltman, er zijn alleen twee dingen waar je rekening mee moet houden.

Aangezien Maz. Meedoet aan de Ramadan heeft hij de hele dag nog niet gegeten, dit lijkt mij niet bevorderlijk voor zijn sportprestaties.
Veltman deed het vorige week ook heel behoorlijk, deze twee dingen mee nemende zou ik Maz. Laten banken en met Veltman en Schöne starten.

7 mei 2019 om 18:15

Oké

Moet Ziyech dan ook banken?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren