Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Noussair Mazraoui: ‘Aan de ene kant wil ik dat hij weggaat bij Ajax’

Laatste update:

Hakim Ziyech liet na afloop van vorig seizoen doorschemeren toe te zijn aan een nieuwe uitdaging en de spelmaker van Ajax werd de afgelopen maanden ook in verband gebracht met een aantal verschillende clubs. Van een transfer is het echter nog niet gekomen en de Marokkaans international is op de dag dat de Amsterdammers hun eerste duel in de Eredivisie spelen nog altijd actief in de Johan Cruijf ArenA.

Noussair Mazraoui heeft gemengde gevoelens wat betreft een transfer van zijn ploeggenoot, zo maakt hij duidelijk aan de NOS: “De vraag is of hij weggaat of niet. Aan de ene kant wil ik dat hij weggaat. Ik gun hem een mooie transfer, een mooie club, een mooi vervolg van zijn carrière. Aan de andere kant wil ik hem hier houden”, vertelt de middenvelder, die de afgelopen wedstrijden in actie kwam als rechtsback.

“Hij is voor mij m'n big bro. Qua transfers maken we niet echt geintjes. Het is vaak heel rustig.” Mazraoui informeert met enige regelmaat bij Ziyech hoe het ervoor staat op transfergebied, maar geeft aan dat het lastig is om op de hoogte te blijven van wat er rond de middenvelder gebeurt: “Het is heel moeilijk om precies te weten wat de status is.”

“Het kan allemaal heel snel gaan of juist heel langzaam. Hij kwam ook ineens uit het niets van FC Twente naar Ajax”, sluit hij zijn verhaal af. Ajax pikte Ziyech twee jaar geleden richting het einde van de zomers transferperiode voor elf miljoen euro op in Enschede. De 25-jarige middenvelder speelt zaterdagavond met zijn ploeg in eigen huis tegen Heracles Almelo de eerste competitiewedstrijd van het nieuwe seizoen.

Denk jij dat Hakim Ziyech op 1 september nog onder contract staat bij Ajax?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Geef ziyech gewoon een verbeterd contract,je zag het afgelopen dinsdag ook,geen ziyech = weg voetbal..

11 augustus 2018 om 09:49

Die wissel van Ten Hag sloeg ook helemaal nergens op. Neres of Schone had eruit gemoeten en niet Ziyech dat zorgde ook voor de ommekeer bij Standard.

11 augustus 2018 om 09:54

Precies dit!
Hopelijk heeft EtH hiervan geleerd,en gaan we dinsdag gewoon door naar de volgende ronde!

11 augustus 2018 om 09:55

Eens. Ziyech heeft veel meer loopvermogen dan Tadic. Toen Tadic op het middenveld kwam te voetballen werd het middenveld nog meer overlopen. Ziyech is heel belangrijk op dit middenveld. Wanneer je Ziyech dan wisselt bij een voorsprong had je beter donny of eiting kunnen brengen voor de balans.

11 augustus 2018 om 11:37

Oneens. De bal moest langer in de ploeg blijven. Je had mensen nodig die daar wat handiger in zijn en minder risico in hun spel hebben. Wissel was dus begrijpelijk. Persoonlijk had ik het anders opgelost, maar het is zeker verdedigbaar. Voetbal was trouwens al weg voordat Ziyech gewisseld werd. Schone eruit had sowieso gemoeten. Neres is Suarez die wissel je niet. Uit het niets creëert hij opeens kansen. En hij houdt overzicht. De linies op elkaar rammen en vervolgens veel succes ermee.

11 augustus 2018 om 13:51

@ninjakai. Maar als je langer de bal in de ploeg wilt houden kan je toch ook Carel brengen voor Ziyech wanneer Ziyech vermoeit raakt? Carel heeft een super goed overzicht, kan het spelletje lezen en heeft veel rust aan de bal.

11 augustus 2018 om 12:14

100% waar! Knal dat plafond voor die gast omhoog, als je toch ziet wat voor voetballend vermogen hij brengt, dan wil je dat toch behouden. Natuurlijk gunnen we hem allemaal een mooie transfer, maar hij zou zo jammer zijn als hij op de laatste dag naar een middenmotor in la liga of de bl gaat. Ik hoop dat hij blijft

Is top voor ED, wordt flop in elke andere competitie.
Daar gaat geen topclub zijn vingers aan branden.

11 augustus 2018 om 10:26

Zou het bij Lyon goed doen, die spelen in een systeem waar balverlies toelaatbaar is, enorm dynamisch team.

11 augustus 2018 om 10:37

Haha ohja krijgen we dit weer. Net zoals op het moment dat Suarez top was in de eredivisie en de verhalen er ook waren dat hij er buiten de eredivisie niks van zou bakken.

11 augustus 2018 om 11:15

InkeMontana, lekker makkelijk met 1 voorbeeld... in de eredivisie had Ziyech genoeg wedstrijden waarin hij juist ondermaats was. Bij een grotere club sta je er dan makkelijker naast. En het voorbeeld van Suarez is makkelijk omdat niemand had voorspelt dat hij bij Barcelona als eerste spits zou eindigen... jij zogenaamd wel nu hij het bereikt heeft, maar de rest van de mensen niet. En niks van zou bakken buiten de eredivisie is wel een beetje overdreven... Liverpool was een geschikte club destijds. Iets onder de top.

11 augustus 2018 om 11:34

Die komt uit een ander werelddeel, waar overleven en vechten er meer ingebakken zit.

11 augustus 2018 om 12:27

Volgens mij hield hij zich op het WK anders aardig staande. En Portugal en Spanje zijn toch ook niet bepaald koekenbakkers....

11 augustus 2018 om 10:39

Waarom wordt hij een flop in elke andere competitie? Zou je dat eens willen toelichten, Frank. Ik vind het erg makkelijk om zoiets te roepen zonder enige onderbouwing. Ziyech is een technische speler die absoluut niet te beroerd is om keihard te werken. Hij legt veel energie in de wedstrijd en is erg gevaarlijk. En kom nou niet aanzetten met: hij verliest vaak de bal, want elke speler in zijn rol zal vaak de bal verliezen: een schot op goal of een pas die net niet goed aankomt is ook de bal verliezen, maar zoiets kan wel voor heel veel gevaar zorgen.

11 augustus 2018 om 10:43

Geen topclub wellicht, maar ik denk dat Ziyech bij een subtopclub in bijvoorbeeld een Spanje geweldig uit de voeten zou kunnen

11 augustus 2018 om 11:21

Onzin eerste klas. Bij een subtopper in Frankrijk (de ploegen onder PSG dus), Spanje, Duitsland of bij een ploeg als Porto of Benfica kan hij gewoon prima mee. Mensen kunnen altijd zo lekker overdrijven he..

Zyech voor n mooie prijs verkopen en dan vdBeek met FdeJong en Eiting/schone tadic vrije rol vanaf links.. beter voor balans aangezien middenveld werd overlopen door stLuik.. tel daarbij op het haantjes gedrag van Zyech en het vele domme balverlies... en ja 1 op de 10 ballen zijn gevaarlijk en dat is prima maar 8x bal inleveren niet..

11 augustus 2018 om 10:04

Wat gebeurt er dan met die andere bal vraag ik mij af?

11 augustus 2018 om 10:10

Pass over 5meter die wel aankomt

11 augustus 2018 om 10:11

duh...Dat is toch niet moeilijk. 1-0 winst door 1 op de 10 ballen die hij omschrijft 😂🤣

11 augustus 2018 om 11:23

Heiko.. mooi verhaal, alleen 2 dingen die ik er even uit wil lichten:

1. Verkopen voor een mooie prijs: Ziyech mag ook weg voor een mooie prijs.. er is echter geen enkele club die een mooie prijs voor hem neerlegt.. tot nu toe in ieder geval.. je kunt dit dus wel willen, maar er moet eerst een club zijn.

2. Ziyech was vorig jaar de beste speler van Ajax, naar mijn mening.. ieder zo zijn eigen mening natuurlijk, maar het lijkt me dat iedereen hem in ieder geval 1 van de betere vond.. waarom moet hij dan weg? Als je dan al te veel middenvelders hebt zoals je aangeeft, kun je dan niet beter een ‘mindere’ speler laten vertrekken? Je wilt toch een zo sterk mogelijk elftal hebben? Of wil je ieder jaar doorstroom van talent? Naar mijn mening is er lang gezaaid en is het nu tijd om te oogsten...

11 augustus 2018 om 11:26

Jij kijkt niet vaak naar Ziyech, dat is wel duidelijk. Véél meer dan 1 op de 10 ballen zijn gevaarlijk. Dat verhaal over zijn vele balverlies is ook een eigen leven gaan leiden na een slechte periode vorig jaar. Kijk zijn stats er eens op na zou ik zeggen, gemiddeld over een heel jaar een passnauwkeurigheid van 78%, terwijl hij ook nog alle vrije trappen, corners, etc. bijna neemt. Conclusie, voor zo'n aanvallend ingestelde middenvelder die altijd naar voren speelt en zó vaak een steekbal geeft echt een vrij normaal percentage... Bovendien zijn er amper (volgens mij geen zelfs) middenvelders in de ED die de bal zo vaak veroveren dan hij, maar dat willen veel mensen ook niet zien.

11 augustus 2018 om 16:20

Yes

12 augustus 2018 om 12:37

Eindelijk iemand met een helder en realistisch verhaal, Ziyech wordt gewoon om de een of andere reden gehaat door sommigen en ja dan kun je nooit iets goeds doen.

12 augustus 2018 om 12:37

Eindelijk iemand met een helder en realistisch verhaal, Ziyech wordt gewoon om de een of andere reden gehaat door sommigen en ja dan kun je nooit iets goeds doen.

Ajax heeft de zaakwaarnemer van zyech fors betaald om alle interesse weg te schuiven heel slim

Hoop dat Ziyech weggaat dan eindigt ajax 3e of 4e dit jaar in de competitie. Totaal geen respect vanuit de club rugnummer weg an tadic die geen pepernoot raakte in de PL .En van eiting snap ik niet waarom hij bij het eerste zit (ideale schoonzoon verhaal als klaassen destijds). Met de jong en van de beek worden ze geen kampioen die moeten het nog laten zien allemaal. Allemaal opgehypde voetballers door de media . Ziyech pak je spulen zsm als er een kans is .

11 augustus 2018 om 12:31

Oeh ik denk dat je Eiting wellicht onderschat. Dat is een hele slimme voetballer met een goeie pass in de benen. Ik snap wel waarom hij bij het 1e zit, hopelijk stelt hij me niet teleur

11 augustus 2018 om 13:03

Wie zou dan kampioen worden? Feyenoord wellicht?

11 augustus 2018 om 16:19

Klopt helemaal

blind en Tadic worden veel beter betaald . Ze willen geld veel geld voor hem.vragen . Hij is de beste speler van Ajax. Beter dan blind en tadic

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren