Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Noodlot slaat wéér toe voor ongeluksvogel van Bayern München

Laatste update:
/

Holger Badstuber lijkt geboren voor het ongeluk. De 26-jarige mandekker was na jaren van blessureleed weer terug bij Bayern München, speelde een aantal sterke wedstrijden en leek zijn beste niveau weer te benaderen. Het noodlot heeft echter weer toegeslagen voor de onfortuinlijke verdediger.

Bayern München communiceert via de officiële kanalen dat Badstuber een spier heeft gescheurd en dat het herstel zeker drie tot vier maanden gaat duren. “Nooit opgeven, Holger”, meldt de club in een statement. Badstuber zal een operatie ondergaan in de Verenigde Staten. “Ik ben enorm teleurgesteld, maar ik blijf positief en ik zal weer terugkomen”, sipt de verdediger.

Badstuber kampt al sinds december 2012 met zware blessures. Hij knokte zich een aantal maal terug, maar raakte telkens weer geblesseerd. Dit seizoen kwam hij tot tien wedstrijden in de Bundesliga, vorig seizoen speelde hij door zijn blessures geen enkel duel. Ook het jaar ervoor hield het niet over: in 2012/13 bleef de teller qua competitiewedstrijden steken op twaalf.

Is Holger Badstuber wel gemaakt voor het topvoetbal?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Haha wtf.. 3 zware blessures in 2 jaar? Als ik hem was zou ik al me geld sparen en als me contract afgelopen is stoppen.

23 april 2015 om 18:44

Of misschien is hij gewoon dol op het spelletje zelf.

Echt sneu voor hem als hij niet geblesseerd was zou hij uitgroeien tot één van de beste centrale verdedigers in de wereld. Hoop voor hem dat hij er sterker uit komt, want de moed gaat na een tijdje wel zakken met zoveel blessureleed

23 april 2015 om 17:26

Daar ben ik ook sterk van overtuigd. Als hij al die tijd had gespeeld dan stond hij boven Kompany en Thiago Silva. Ik had echt hoge verwachtingen van hem maar na zoveel blessures is het moeilijk om nog in hem te geloven. Vermaelen heeft dezelfde problemen meegemaakt anders was hij ook wel 1 van de beste geweest. Ik denk niet meer dat Badstuber 1 van de beste kan worden.

23 april 2015 om 18:46

Zelfde als Diaby, die had ook zo ontzettend veel talent. Misschien wel meer dan Pogba nu bijvoorbeeld heeft. Maar ja, zo erg voor die spelers...

23 april 2015 om 18:53

Ik volg Arsenal niet heel veel maar Diaby vond ik altijd sterk invallen bij Arsenal. Je bedoeld die Diaby toch? Dan vind ik dat je Ramsey er ook bij mag noemen.

23 april 2015 om 19:29

Heeft Boilesen ook, toen je hem bij zijn eerste wedstrijden zag spelen, dacht ik echt: wow, dat is een toekomstige topspeler. Maar hij raakt een paar keer zwaar geblesseerd en vooralsnog heeft ie zijn oude niveau nog niet terug gevonden, laat staan het topniveau.

23 april 2015 om 20:57

Ja als ik het talent had was ik ook een topper geweest! Ik had niet het talent maar wel het fysiek. Jammer voor mij zeg. Een talent met het lichaam van glas is gewoon niet zon toptalent.

23 april 2015 om 21:11

Hoe weet je dat jij het fysiek wel hebt?

Deze jongen heeft ook nooit geluk

Zonde man.. Ik vind hem een goeie verdediger! Als het zo blijft door gaan kan hij nooit meer zijn ware kracht laten zien.

En dan dacht ik dat Diaby uniek was, maar Badstuber doet toch moeite om in de buurt te komen. Dit is wel echt zonde voor hem, is hij eindelijk weer fit, ligt hij er weer een paar maanden uit.

23 april 2015 om 17:17

Met deze blessure staat hij op gelijke hoogte met Diaby, al had die meer last van kleinere blessures.

23 april 2015 om 18:28

Ja wilde net zeggen. Badstuber heeft 3 blessures gehad maar heeft ook gewoon zoveel pech dat het 2x de zwaarste knieblessure die er is gehad heeft en nu ook weer een hele zware.
Diaby kan beter stoppen. Die heeft dacht ik 23 verschillende blessures gehad in z'n carrière

Deze jongen is gewoon niet gemaakt voor het topvoetbal. Blijkbaar kan zijn lichaam het gewoon niet aan. Het kan niet steeds maar pech zijn

23 april 2015 om 17:22

Inderdaad, erg jammer maar wel waar. Het is gewoon geen topsporter en daar kan hij niets aan doen.

23 april 2015 om 19:06

Hoeft niet persee, kan ook aan de manier van trainen liggen en het leren luisteren naar je lichaam. Robben werd de man van glas genoemd en speelde vaker niet dan wel. De laatste jaren is hij veel minder vaak geblesseerd geweest, dus er is nog hoop voor Holger. Sneu is het wel voor die jongen.

Dit is echt te zielig voor woorden... Speelde na z'n blessure weer ijzersterk en ik heb het al 10x gezegd maar als hij niet zo blessuregevoelig was geweest dan was hij nu de beste cv van de wereld. Sterkte Holger!

23 april 2015 om 17:17

Idd echt fantastische cv. nu met de blessure van Badstuber en Benatia zullen we het een tijdje moeten doen met Dante. Zou pep misschien iets te hard trainen, want een speler als Benatia is echt nauwelijks geblesserd en hij heeft nu al meer blessures dan in zijn hele carriere.

Pff effe slikken hoor. Ik zag hem graag spelen bij Bayern de laatste weken, je gunt het die jongen op een voetbalveld te staan. Diaby II. En dan durven mensen te klagen over Robben.

Ik denk dat het tijd is voor hem om te stoppen. Dit kan niet zomaar voortgaan, het is niet goed voor zijn lichaam.

23 april 2015 om 18:46

26 en stoppen? Robben is/was toch ook de man van glas, kijk hoe is terug gekeerd.

23 april 2015 om 19:32

Die is nooit langer dan 4 maanden geblesseerd geweest, Badstuber heeft nu al enkele zware blessures gehad die hem jaren buitenspel hebben laten staan. Wereld van verschil.

23 april 2015 om 22:57

1 keer eerder 5 maanden eruit gelegen. Maar heb even gezocht en geteld. Totaal 500 blessure dagen verdeeld over 37 blessures. Ik weet niet waar diaby op zit 19 blessures.. leuk wat z bijhouden allemal heh. Bdstuber trouwens 7 blessures, maar een langer dan robben totaal. Pffff

Dacht meteen bij het lezen van de titel aan thiago alcantara want die heeft ook al met de nodige pech blessures gehad sinds zijn transfer naar bayern

23 april 2015 om 18:06

Ik dacht zelf aan Martinez, maar ook Badstuber is een tegenslag voor Bayern. Nu zal Dante nog meer speelminuten maken.

Wat zuur voor hem. Toch na zijn vlessures vond ik hem zeer sterk spelen. Maar zoveel blessures en zware achter elkaar... dus dat wordt meer dante zien spelen voor de bayern fanboys

Ongelooflijk, hoeveel pech kun je hebben in je carrière?

23 april 2015 om 18:02

Net zoveel als Diaby!

23 april 2015 om 19:05

Mogelijk nog niet zoveel als Diaby, maar komt aardig in de buurt zo, haha!

24 april 2015 om 11:29

Al is het bij Diaby een zware blessure geweest en daarna veel kleineren

Hij moet denk ik accepteren dat zijn lichaam topsport niet aan kan. Veel mensen denken dat je het maar moet kunnen of de intelligentie van het spelletje alleen maar hoeft door te hebben. Maar je lichaam moet ook de belasting aan kunnen. En dat geldt voor hem dus niet.

23 april 2015 om 17:27

Dat zeiden we over Robben ook. Sommige mensen hebben zwakkere spieren, maar daar moet je gewoon slim mee omgaan.

23 april 2015 om 18:20

Zo erg als dit heeft zelfs Robben het nooit gehad. Dit is echt zuur voor hem.

tsja, sommige lichamen zijn nou eenmaal niet voor het profvoetbal geschikt, en daar kunnen wij in twente over meepraten met nicky kuiper en andrej rendla die ook van de ene blessure in de andere rolden

Ongelukkig.... Je gaat je afvragen hoe lang hij dit nog kan volhouden. Bayern heeft wel eerder zo'n soort speler gehad. Hij kon aardig ballen, maar was altijd geblesseerd. Was het Sebastian Deisler? Deed me qua speelstijl denken aan Steven Gerrard

23 april 2015 om 18:12

Deisler was inderdaad vaak geblesseerd, maar bovendien ook nog vaak depressief. Het stoppen met voetbal is voor hem geestelijk een zege geweest.

23 april 2015 om 18:50

Deisler, Hargreaves... Robben op zich ook wel maar die is nog snoeihard op topniveau teruggekomen telkens

Gewoon weer pech lijkt me, shit happens en erg vaak als je net terugkomt van een blessure. Misschien nog meer ritme op doen en nog langzamer brengen.

Dat lichaam is niet gemaakt voor de topsport blijkt wel. Ook al kan hij er niks aan doen ik zou als Bayern zijnde mijn conclusie trekken en hem geen contractverlening meer aanbieden.

23 april 2015 om 17:39

Gelukkig doet Bayern dat niet. Badstuber kan blijven zo lang als hij wilt. Jongen van de club die zowel binnen als buiten de club erg geliefd is. Is welkom zolang hij wilt en als het moment komt dat hij besluit te stoppen zal hij gewoon een andere functie krijgen.

23 april 2015 om 17:45

Ja je kan zo sentimenteel betrokken zijn bij zo'n jongen, zowel jij als Bayern. Ik vind het gewoon onverstandig, dom zelfs. Veel geld investeren en er niks voor terug krijgen..

23 april 2015 om 17:53

Hoezo dom, weet je wel over wat voor bedragen je het dan hebt? Zodra hij maanden geblesseerd is krijgt hij nog maar 30 van zijn salaris en een groot verdiener is hij niet. Ze gaan die jongen niet kapot maken voor dat geld, wat eigenlijk niets is voor die club. Hebben ze met Deisler niet gedaan en zullen ze nooit bij een speler doen.

Het zit die jongen onwijs tegen maar hij is pas 26 jaar en qua talent veruit de beste verdediger van Duitsland. Veel te vroeg om hem zo af te schrijven.

23 april 2015 om 18:04

Pay-for-play contract, zoiets heet het. Betaald krijgen per gespeeld duel. Heeft onze Diaby ook.

Zuur.. jammer dat hij zo zwaar geblesseerd raakt. Maar ik denk dat dit beter is voor hem dan de overtreding die hij maakte tegen die speler van Porto. Keiharde Afrikaanse tackle op de benen van de tegenstander. Twee benen vooruit. Dat was een verschrikkelijke overtreding en hoorde rood te zijn.

Dit is niet normaal wat een pech heeft deze jongen ook met blessures maar er zijn ergere dingen in het leven. Gewoon sterk zijn en proberen sterk terug te komen ik begin wel medelijden met deze jongen te krijgen. Dit gun je niemand hij is nog zo jong en helaas voor hem alleen maar geblesseerd geweest doet me denken aan Vlaar. Vlaar was ook altijd geblesseerd vroeger sommige speler hebben er gewoon aanleg voor.

schuld van die arts denk ik

zielig voor die jongen..dat wel

23 april 2015 om 18:13

Jup, als die niet weg was, dan was ie niet geblesseerd geraakt .

Hoeveel pech kun je wel niet hebben, je zou denken dat het pure pech is of structureel. Een zeer veelbelovende verdediger die een grote toekomst voor zich had, maar een zware blessure houdt dit telkens tegen. Ik wens hem in ieder geval veel succes tijdens zijn revalidatie.

Ja sorry hoor maar ik zie dit niet meer goed komen weer 3-4 maanden eruit. Met die jongen komt het nooit meer goed, ik had nog vertrouwen nu het een tijdje goed ging maar ik denk tot het nu wel definitief het einde voor hem betekent. Hopelijk is Benatia op tijd fit om in de halve finale van de CL en de DFB Pokal te spelen want die Dante wil ik echt niet meer op het veld zien.

Ik snap dat hij het zelf niet wil maar stoppen is toch beter voor dit soort spelers? Alleen maar bezig met revalideren meerdere seizoenen lang. En als deze blessure voorbij is komt de volgende al weer.

Gewoon stoppen, tenzij je geld boven je lichaam verkiest.

23 april 2015 om 18:48

Want liefde en passie voor de sport kan niet motiverend zijn

23 april 2015 om 19:07

Gezondheid nog wel iets meer denk ik.

23 april 2015 om 20:19

Dat kan hij het beste bepalen toch... Nu komt t meer over als of hij het alleen om t geld moet doen.

24 april 2015 om 10:33

Nou ja, als voetbal je passie is zoals je zegt dan kan het best zijn dat je daardoor je gezondheid uit het oog verliest. In dat geval is het wel handig als je om je heen mensen hebt die vraagtekens zetten bij je beslissingen, puur uit zelfbescherming.

Echt ontzettend sneu voor hem.

Dure speler dan voor bayern,
redelijk hoog salaris, en slechts goed voor 22 wedstrijden in 3 jaar tijd?

23 april 2015 om 20:17

Klopt gewoon niet wat je zegt.

23 april 2015 om 20:20

Waarom niet? Staat zo ongeveer in de tekst hoeveel wedstrijden hij gespeeld heeft.

23 april 2015 om 20:23

wat klopt niet?

als je naar zijn statistieken kijkt heeft hij afgelopen 3 jaar 22 wedstrijden voor bayern gespeeld.

dan is het in verhouding toch een erg dure speler? als je naar de weeksalarissen kijkt.

de tijd dat hij revalideert krijgt hij gewoon doorbetaald...

23 april 2015 om 21:09

Redelijk hoog salaris klopt net. Zit aan de 3 miljoen euro bruto en zodra hij langer dan 6 weken geblesseerd is (dacht dat het 6 weken is) krijgt hij nog maar 30 betaald van dat bedrag. Dat is geen redelijke hoog salaris.

De diaby van munchen als ik dat zo zie.

hoe kan dit bij spelers.
zullen sommige lichamen het fysieke niet aan kunnen en eigenlijk niet gemaakt zijn voor topsport.

Ik vind dit sneu ook voor deze jongen.

hopelijk houd hij het positieve erin.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren