Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risicos van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.
 

Noodlijdend Feyenoord krijgt steun van energieke prijsvechter

Vrijdag, 5 februari 2010 om 10:23Daniel Cabot Kerkdijk

Feyenoord krijgt steun uit onverwachte hoek dankzij een door de van oorsprong Rotterdamse firma 'Nederlandse Energie Maatschappij' op touw gezette actie. De energieleverancier heeft laten weten vijftig euro naar de club uit Rotterdam-Zuid te zullen overmaken voor elke supporter die 'overstapt'.

"Het gaat ons echt niet alleen om nieuwe klanten", aldus algemeen directeur Pieter Schoen van het energiebedrijf in het Algemeen Dagblad. "Wij dragen Feyenoord een warm hart toe. Dit is goed voor de fans en voor Feyenoord. De actie is nog maar net gestart, maar we krijgen veel enthousiaste reacties."

Feyenoord heeft volgens het dagblad al laten weten ingenomen te zijn met de actie, die nieuwe klanten tevens een nieuw thuisshirt oplevert alsmede korting op een seizoenkaart van de Rotterdamse club. De Rotterdammers konden vanwege de financiële situatie weinig uitrichten op de recente transfermarkt.Gerelateerd

Meer sportnieuws

86 reacties (laatste reactie door babelagtig)

Leuke actie Hopelijk levert het wat op.

Haha een bedrijf waar nog heel veel gezeik om gaat komen en al is gaat Feyenoord steunen. Volksclub he... de NEM naait het volk juist.

5 februari 2010 om 11:09

Idd. Ik heb er nog voor gewerkt. Oplichters zijn het.

5 februari 2010 om 11:21

Was ook mijn eerste gedachte.... Erg twijfelachtig bedrijf... Hoop voor ze dat het kantoor van NEM uiteindelijk geen doelwit wordt van Feyenoord supporters..

Als ze echt iets hadden willen doen, hadden ze trouwens beter sponsor kunnen worden... Denk dat ze het heel erg goed doen als er 2.000 feyenoorders overstappen naar Nem... Dan dus 100.000 euro.. Leuk bedrag, maar in de voetballerij kun je er niet zoveel mee...

5 februari 2010 om 13:09

Echte fans kunnen beter gewoon direct € 50 overmaken naar Feijenoord; dan zijn ze goedkoper en beter uit dan via deze constructie zich een oor aan te laten naaien. Dom als je er gebruik van maakt, n jouw voorbeeld moustra, wordt Feijenoord en een ton beter van, maar de NEM een ton per maand ten koste van de Feijenoorders. Maar ja, de NEM denkt ook van ee3n spierinkje uitgooien en een kabeljauw vangen. Sukses met zo'n sponsor.

5 februari 2010 om 13:30

Ach dat een sponsor beter wordt van zo'n actie heb ik helemaal geen problemen mee (in dit geval is dat trouwens echt geen ton per maand, maar dat terzijde)... Het gaat erom dat je werkelijk een voordeel biedt aan supporters..

Menzis doet iets dergelijks (constructie is wel wat anders trouwens) via een van de supportesverenigingen van FC Twente... Zat al bij Menzis en ben nu voor hetzelfde pakket 150 euro per jaar goedkoper uit (toch bijna een halve seizoenskaart), plus een jaar gratis lidmaatschap van de supportersvereniging.. Wat Menzis verdiend aan deze constructie interesseert me niet.. Het gaat erom dat ik een leuk voordeeltje heb en dat de supportersvereniging gesteund wordt..

5 februari 2010 om 12:53

Ik heb gewerkt voor veel energiemaatschappijen en plat beoordeeld zijn het allemaal oplichters. Ze willen je allemaal voor meerdere jaren binden en daardoor zijn zij 'zeker' van hun inkomsten. Nu blijkt maar weer dat je 2 jaar geleden niet had moeten binden/vastzetten want de prijzen gaan sterk dalen, die mensen zitten er mooi aan vast.

Dus in feite is de NEM gewoon een van de partijen....

Dit is goed voor Feyenoord! Leuke actie wat gewoon een win-win is, en wellicht (voor mensen die wel minder gaan betalen) wordt het een win-win-win situatie

Leuke constructie. Het zal niet zo gek veel opleveren maar alle beetjes helpen.

5 februari 2010 om 13:37

Denk juist dat het heel veel geld gaat opleveren. Feyenoord heeft in het land honderdduizenden supporters. Samen met Ajax hebben ze veruit de grootste aanhang. Als 25% van de Feyenoordsupporters naar de NEM gaat, dan levert dat miljoenen op...

Slechte zaak om energie als ( gok) redmiddel in te zetten.

5 februari 2010 om 10:27

Redmiddel???? Ze bieden het zelf aan hoor. Feyenoord is niet gaan bedelen

5 februari 2010 om 12:18

nee dit bedrijf is het enigste die ze hebben overgeslagen.... en het is natuurlijk weer een manier.
maar het is natuurlijk een beetje triest aan het worden en op den duur houd het op met de mogelijkheden.
maar ja elk beetje helpt.

5 februari 2010 om 12:45

Lijkt me een kwestie van interpretatie. Je kunt dit ook zien als een afspiegeling van de populariteit van de club en wat haar supporters (in dit geval directielid van Nem) hiervoor overhebben. En dat is is dus heel veel.

Actie ziet er goed uit. Alle beetjes helpen zullen we maar zeggen.

Beetje gek dit, Feyenoord geeft deze mensen een shirtje wat in de winkel 70 euro kost, en krijgen er zelf 50 euro voor terug van Nem. Dan lopen ze toch wel de kans om 20 euro mis te lopen mochten deze mensen een shirtje willen gaan kopen.

5 februari 2010 om 10:38

DIt is niet gek, maar het gehele verhaal staat er niet bij .De shirts zijn opgekocht door de energie maatschappij voor voor natuurlijk een leuk bedrag, maar dat zal heus nie lager liggen dat de inkoopwaarde. Feyenoord zal dus helemaal geen verlies lijden maar alleen maar winst. Stel dat er nou 50.000 mensen overstappen op deze energie maatschappie. 50.000 x 50,- = 2.500.000 euro. Leuk meegenomen als actie lijkt me.

Weet iemand of dat per huishoudengeld of per persoon?

5 februari 2010 om 10:42

actie uiteraard per huishouden.

@ Jthomassen: Feyenoord krijgt 50 euro en het is niet Feyenoord maar NEM die die shirtjes weggeeft.
En de opmerking dat er nu fans geen shirtje zullen kopen is maar gedeeltelijk terecht. Het seizoen is al over de helft, dus veel mensen zullen dit shirt niet meer kopen.

5 februari 2010 om 10:43

Ah ok, wist niet dat de vork zo in de steel zat.
50.000 mensen die overstappen alleen omdat Feyenoord dan geld krijgt lijkt me niet echt aannemelijk echter :P

5 februari 2010 om 10:51

en denk je nou echt dat een shirtje van Feyenoord de club zelf 70 euro kost? Die dingen worden voor een habbekrats gemaakt en voor het viervoudige verkocht.

Leuk voor Feyenoord, alle kleine beetjes helpen.

5 februari 2010 om 15:31

50.000 mensen in heel Nederland die opzeggen omdat het bedrijf zich inlaat met Feyenoord is veel aannemelijker! Geintje !!

6 februari 2010 om 01:52

haaaaaaallllo?? waar blijft t groene randje?
whahha geniale opmerking!

Slim van die energie maatschappij! Maar natuurlijk ook mooi voor Feyenoord!

Ja idd Niet slim, (overigens wel leuk extraatje voro feyenoord)

Wellicht voor andere supporters juist een reden om over te stappen naar een andere maatschappij!

5 februari 2010 om 10:33

Want dan moet Feyenoord 50 euro betalen ofzo? De haat moet wel héél diep zitten, wil je niet naar NEM overstappen omdat dat Feyenoord geld oplevert..

OT: Leuke actie, maar dan kunnen ze beter John de Wolf in dat reclame-spotje gebruiken in plaats van Frans Bauer

5 februari 2010 om 10:59

hahhaha, ja dat zou mooi zijn. De Wolf in een shirtje van Feyenoord die dan reclame maakt! Zal een hoop antipatie opleveren (helaas) van supporters van de concurrentie. Denk dus niet dat dit gaat gebeuren.

On: leuke actie voor Feyenoord. of ze nou 500 of 2.500.000 euro ervoor krijgen, alles is meegenomen..

5 februari 2010 om 13:17

Feijenoord krijgt alleen die € 50 voor supporters, die overstappen hoor, niet voor alle nederlanders, die overstappen. Dus die winst zal heus niet zo hoog zijn. En voor diegenen, die willen overstappen, moeten wel goed in de gaten houden, of zij wel beter (of in ieder geval niet minder) uit zijn. Want een erg beste naam heeft de NEM niet. Kijk maar eens naar de uitzendingen van de diverse consumentenrubrieken.

5 februari 2010 om 13:35

Ach het lijkt me sterk dat andere supporters juist niet overstappen of vertrekken. Dat zou betekenen dat niet-ajax supporters geen verzekeringen hebben bij Aegon en geen bankrekening bij Abn, niet Feyenoord-supportes niet naar de NEM en geen bankrekening bij Fortis, niet Twente-supporters geen Grolsch drinken en geen reizen boeken bij Arke, etc, etc, etc..... Ze zullen er ongetwijfeld zijn, maar uiteindelijk zal het voor 99,9% van de supporters een worst zijn verwacht ik...

Bijzonder jammer Feyenoord ,aangezien deze firma nou niet een bijster goeie naam heeft om hoog te houden ! Is trouwens nieuws van 2 feb !

Oxxio heeft al een soortgelijke actie gehad met AZ. Iets van 1000 Kwh groene stroom gratis en een shirtje van AZ kado. Ik heb geen idee of dat iets opgeleverd heeft. Het is in ieder geval positief dat bedrijven zich nog steeds achter Feyenoord scharen.

5 februari 2010 om 11:01

Dit heeft Oxxio heel veel klanten opgeleverd in Noord-holland. Ze zijn zelfs bij mij aan de deur geweest in Aalsmeer..... Het helpt natuurlijk wel voor de echte supporters van de club. Zal ook het geval zijn voor Feyenoord

Leuke actie van de Nem. Ben heel erg benieuwd naar het resultaat! Weet iemand tot hoelang deze actie zal duren?

50 X laten we voor de grap eens zeggen 30.000 = 1.500.000

Toch Anderhalf miljoen , geen verkeerde actie.
Ook al gaan daar dan natuurlijk wel de kosten van het thuisshirt af, die de klanten gratis krijgen.

5 februari 2010 om 10:37

Maar geloof nooit dat 30000 mensen nu ineens gaan overstappen. 10000 zou een reeler getal zijn. 500.000 euro....tsja alle beetjes helpen moet je dan maar denken

5 februari 2010 om 10:39

Klopt klopt ,
was ook maar even ruim genomen voorbeeld.

Maar toch een leuke actie , en zoals je zelf al zegt , alle kleine beetjes helpen =)

5 februari 2010 om 10:43

Feyenoord is niet de partij die de shirtjes uitdeelt...dat is Nem. Voor Feyenoord zijn die 50 euro per huishouden netto opbrengsten.

5 februari 2010 om 10:49

Ah oke , dan kan je hier als Feyenoord zijnde alleen maar voordeel uit halen

Alle Feyenoord fans: trap hier niet in!! Corrupte bende deze lui en je komt er (bijna) niet van af!!
Buiten dat: goeie actie....

5 februari 2010 om 11:11

@ stephan82

De eerste die een fatsoenlijke inhoudelijke reactie geeft. Iedereen die lid wordt betaald die 50 zelf hoor, niet de Nem. Als die lui aan je deur komen, en je zegt nee, maak dan alsnog 50 euro aan Feyenoord over dan ben vele malen goedkoper uit.

Waarom zou de NEM dit doen? Precies klanten te lokken om vervolgens wroekerpraktijken op toe te passen. Gevolg is dat Feyenoord supporters zich bedonderd voelen, en dat de NEM dit kan doen over de rug van Feyenoord. Succes ermee verder

Leuke actie, goede stunt, maar het zal weinig zoden aan de dijk zetten. Ik kan me niet voorstellen dat mensen overstappen alleen maar omdat ze Feyenoord steunen. Zodra het over de eigen portemonnee gaat willen we allemaal het goedkoopst uit zijn bij een betrouwbaar bedrijf...en laten we eerlijk zijn, de NEM heeft nou niet bepaald een goede naam.

5 februari 2010 om 10:44

@chrisr

dat is nu het verschil met Feyenoord supporters. De echte stappen wel over hoor. Daar hoef je je geen zorgen over te maken

5 februari 2010 om 11:02

Nou sorry, ik durf mezelf ook Feyenoord supporter te noemen, maar bedenk me wel twee keer voor ik met de NEM in zee zal gaan.

@crdsa
of ze echt zo slecht zijn weet ik niet uit ervaring, maar de meeste Nuts-bedrijven en kabelexploitanten hebben nou niet de naam klantvriendelijk te zijn en probeer er maar eens af te komen...

5 februari 2010 om 10:50

ik ken de NEM eigenlijk niet , is het echt zo'n 'slecht' bedrijf ?

sorry voor off.

5 februari 2010 om 11:41

De Nem, ook wel Nederlandse Energie Maatschappij, is een energiebedrijf met hele lage prijzen voor gas en stroom, echter hebben ze het vastrecht (vaste kosten per maand) zo hoog liggen, dat je in een huis moet wonen, met 12 slaapkamers, 3 sauna's, 2 zwembaden en nog meer luxe, om die kosten er uit te halen op de tarieven. Voor de meeste normale gezinnen levert dit niks op. Daarbij zijn ze ook helemaal niet netjes in het binnenhalen van klanten. Zo worden er mensen gebelt en dan wordt er gezegd: "hallo, met de Nuon Essent Maatschappij (=nem), wij zijn samen gegaan en hierdoor zijn wij nu de goedkoopste." Dit soort praktijken slaan natuurlijk nergens op. Nee, de NEM is een smerig oplichtend bedrijf!

De vraag is of die 50 euro voor iedereen geldt die overstapt, of alleen voor mensen die aangeven Feyenoord fan te zijn. Want bij energiemaatschappijen is het een komen en gaan van klanten lijkt me. Dus er zullen in een jaar echt wel tienduizenden klanten bijkomen, maar ook tienduizenden opstappen. Als Feyenoord van elke nieuwe aanmelding 50 euro krijgt, of het nou fans zijn of niet, dan loopt dat toch nog aardig op denk ik.

5 februari 2010 om 11:17

uiteraard een gerichte actie,
ws. met een spciaal inschrijfformuliertje of websitje

Buiten het feit dat het een leuke actie is en kan me voorstellen dat veel feyenoorders zoiets hebben van, doen doen doen alleen maar goed voor de club, pas wel op met de nederlandse energie maatschappij. Google maar eens (overstappen van energie leverancier bijv) en dan kom je veel negatieve verhalen tegen over N.e.m.
Wou tijd terug ook wel overstappen en heb me daar toen wel in verdiept. Nem en uhmm nog zo een goedkopere kwamen er wel heel slecht uit.

Zolang Fransie Bouwer maar niet het hand in Hand gaat zingen vind ik al veel goed hoor.

"de energieleverancier heeft laten weten vijftig euro naar de club uit Rotterdam-zuid te zullen overmaken voor elke supporter die 'overstapt'."

Geld dit ook voor al die mensen die overstappen van hun naar een andere energieleverancier?
Die zullen er natuurlijk ook komen nu ze Feyenoord steunen...

Zo ik ga die frans bauer toch nog waarderen!

lol.

Bij mij staat de andere energiemaatschappij met de energieke prijsvechter Sven Kramer midden in het artikel.

5 februari 2010 om 11:55

Welkom in de wereld van online marketing! Geweldig toegepast van Essent!

Bericht klopt niet helemaal. Feyenoord ontvangt 50 Euro. Daarnaast heeft de klant de keuze:

supporters die overstappen naar de Nederlandse Energie Maatschappij kunnen als beloning kiezen uit het nieuwe thuistenue, € 75,- korting op hun seizoenkaart of € 50,- extra korting op hun energierekening.

stel er stappen 2000 supporters over, dan is dat 2000x50= 100000.€ niet verkeerd lijkt mij. Hoop dat deze actie goed zal verlopen.

Feyenoordsupporters zijn goedkoper uit als ze rechtstreeks €50 naar de club overmaken en bij hun eigen energie-leverancier blijven. De Nnederlandse Energie Maatschappij promoot lage tarieven. Die hebben ze ook. maar ze vermelden niet dat het vastrecht daar 3x hoger is dan bij elke andere energie maatschappij. Zo ben ik zelf pas goedkoper uit bij een verbruik van ongeveer 6000 kwh. Daar komt natuurlijk bijna niemand aan.

Maar goed, de bedrijven NEM en Feyenoord zullen er vast beter van worden. De supporters helaas niet.

Niet te hopen dat ze me nu weer gaan bellen om over te stappen via de gegevens van seizoenskaarthouders want mensen lastig vallen zijn ze wel goed in bij de NEM

Ik kan iedereen de NEM hard grondig afraden...dit bedrijf doe alsof ze de goedkoopste zijn. Dit bereiken ze echter door bezuinigingen op b.v. meter opnemers......dat doen ze niet bij elke persoon individueel maar d.m.v. steekproeven......echt een hele slechte zaak omdat mensen zomaar een verbruik op kunnen geven zonder dat dat consequenties heeft.

Deze maatschappij probeert nu over de rug van goedwillende feyenoord fans haar marktpositie nog verder te versterken.......bah.

5 februari 2010 om 11:25

Dat de NEM niet de goedkoopste is kan ik beamen, maar je verhaal over de meteropnemers is echt onzin... Meters werden en worden opgenomen door de Regionale Net Beheerder (als ik me niet vergis is dat in Rotterdam het netwerkbedrijf van Eneco).

5 februari 2010 om 11:27

Meterstanden moet de client zelf invullen (ook al zoiets) en worden steekproefgewijs gecontroleerd.....geloof me.

5 februari 2010 om 11:44

Hier klopt helemaal niets van. Dit is namelijk niet de verantwoordelijkheid van de energiemaatschappij, maar van de netbeheerder (In Rotterdam is dat Stedin). En de netbeheerders zijn prima te vertrouwen.
De NEM is qua tarieven dan wel de goedkoopste, maar ze hebben het vastrecht veel te hoog liggen, daardoor lijken ze zo goedkoop, maar komt bijna iedereen bedrogen uit.

5 februari 2010 om 12:05

Idd grote onzin, want ik zit bij eneco en geef mijn meterstanden al jaren zelf door. Dan kun je idd wat sjoemelen als je dat wilt, maar je gaat ooit een keer ergens anders wonen. bij overdracht van de woning zal altijd de daadwerkelijke meterstand moeten worden genoteerd, waardoor al dat gesjoemel helemaal geen zin heeft. Je moet het ooit een keer afrekenen.

Overigens grappig dat ik bij dit bericht een reclame van Essent (svenergy) zag staan

On:
Leuk voor feyenoord, maar denk dat er weinig mensen met die reden opstappen bij hun huidige leverancier. NEM komt regelmatig negatief in het nieuws. Daarnaast hebben veel supporters via de FSV al gedoneerd. Daar hebben we NEM niet voor nodig

5 februari 2010 om 11:39

Het wordt nogal off topic op deze manier, maar goed

Een leverancier (nem in dit geval), stuurt inderdaad wel eens meterstandenkaarten. Maar dit doen ze omdat de Netbeheerder dit nog wel eens wil verzuimen.. Verantwoordelijkheid voor het opnemen van de meters ligt bij het meetbedrijf (dat bij consumenten vrijwel altijd ook de Regionale Net Beheerder) is. Dit moet hij minimaal eens per 3 jaar fysiek doen. De andere keren mag het ook dmv een meterstandenkaart... Probleem is dat de leverancier het liefst op of rond 1 januari een jaarafrekening opmaakt, terwijl de netbeheerder "ergens" in het jaar de standen opneemt..

Toch nog even on topic: best een aardige actie van Nem, maar ik ben bang dat dit geen bedragen gaat opleveren waar Feyenoord echt iets mee kan... Als er 2.000 man overstapt (wat erg veel is als je het mij vraagt), is dat zelfs met de nieuwe salarisnormen hooguit 2 maandsalarissen van een speler.

"het gaat ons echt niet alleen om nieuwe klanten" , aldus algemeen directeur Pieter Schoen van het energiebedrijf in het Algemeen Dagblad.

Hahaha, dat zou dan de eerste keer zijn dat het een bedrijf niet alleen gaat om nieuwe klanten Ik zou het niet doen als ik Feyenoordsupporter was, uiteindelijk ben je toch duurder uit.

wat een zielige vertoning zeg. is dit betaald voetbal anno 2010. Feyenoord een topub. houd toch op zeg. dit soort acties, spelers die 100% extern betaald worden. het heeft niets meer met profvoetbal te maken en symptomatisch voor veel clubs. als je je eigen broek niet kunt ophouden en je begroting niet rond kunt krijgen en alleen maar met verliezen werkt is er maar een oplossing. stekker eruit. zo werkt dat in bedrijfsleven ook. niemand wil Feyenoord overnemen dan is het over en uit, dus licentie intrekken en opdoeken, net als veel andere clubs.

5 februari 2010 om 11:44

Voetbalclubs leven nou eenmaal voor een belangrijk deel van sponsorinkomsten. Er zijn bedrijven genoeg die na een aantal goede jaren een aantal jaren verlies draaien... Dan is het een kwestie van het beleid herzien en eventueel nieuwe inkomsten aanboren.. Als ze er dan weer bovenop komen, kunnen ze verder. Zo niet, dan gaan ze uiteindelijk failliet.

Sponsoring is natuurlijk iets anders dan subsidies, waarbij de belastingbetaler het voor z'n kiezen krijgt.. maar ook als we die afschaffen, ontstaan er grote problemen (musea dicht, bibliotheken dicht, poppodia dicht, collegegeld vervijfvoudigen, etc., etc.).

5 februari 2010 om 12:40

jouw favariete voetbalclub heeft zeker geen sponsors of iets dergelijks

Krijgen ze Frans Bauer er ook bij om het publiek met thuiswedstrijden op te warmen met heerlijke meezingers. Voor allen niet Feyenoord supporters die bij de NEM zitten, heel snel overstappen!!

oh oh oh feyenoord, hoe diep kun je zinken?

Je naait je eigen supporters hiermee!! Nu zijn er een heel aantal feyenoord fans die niet meer verder kijken dan hun neus lang is en denken, heej ik kan feyenoord steunen (reden1) en het is goedkoper (reden2). Klinkt ook erg logisch en ik bedoel hier niets haatdragends naar feyenoordfans, zo zou menigeen denken!

Maar wat wil het geval:

Ik werd ook gebeld, ik heb een hekel aan belacties waarbij niets op papier kan, maar ik kon op internet kijken. Daarna weer een aantal keer gebeld, totdat ik het ging uitzoeken!!!
Ik vertelde deze lieve mevrouw dat ze Alleen bij de electriciteit goedkoper waren, Niet bij gas en Niet bij de vast kosten (iets van vastrecht ofzo)
Dus eigenlijk zijn jullie veel duurder... oh ja? Ja, kijk maar op www.***.nl en u kunt het zelf zien.
Oh ok, dan wens ik u nog een prettige dag.

Zodoende noem ik het oplichters! Openlijk er vooruit komen dat ze de goedkoopste zijn, terwijl ze dat feitelijk alleen bij electriciteit zijn, maar de vaste kosten en gas samen is vaak veel duurder!

Daarom zeg ik , oh oho oh feyenoord, je naait je eigen supporters!

Aan de feyenoord fans, als je wilt helpen... maak allen 50 Euro over en je helpt feyenoord en jezelf!

5 februari 2010 om 12:50

dit komt van de nem af en niet van feyenoord. feyenoord gaat er kennelijk alleen mee akkoord, omdat het hen geld opleverd. en dat vind ik niet 'diep zinken', maar eerder gebruik maken van een extra manier om buiten je eigen zaken om geld te verdienen.

en mensen kunnen altijd zelf nog beslissen en uitzoeken of t voordelig is om over te stappen. doe je dat niet, trap je er toch in en ga je meer betalen, dan ben je gewoon dom en verdien je geen medelijden...net als die zogenaamde dsb-gedupeerden

5 februari 2010 om 13:03

Je bedoelt gebruik maken van je supporters die ook in de barslechte tijden gewoon hun scc betalen en naar het stadion komen, daar ook zaken kopen en hun geld aan feyenoord opmaken? Club V A N het volk toch?

Ik snap niet dat je dit wilt goedpraten... Ik heb al 2 redenen gegeven waardoor mensen niet meer gaan uitzoeken of het voordeliger is, dit kun je dom noemen, maar ik snap dat ook nog wel (ondanks dat ik het zelf zou uitzoeken). Het kan lastig zijn voor mensen die er niets van begrijpen... ik neem aan dat je ook wel mensen om je heen kent voor wie dit allemaal iets te hoog gegrepen is?!! (heeft niets met niveau in het algemeen te maken!)

5 februari 2010 om 13:11

zie de post van Dizzhead 5 februari 2010 om 12:53 #71

tja...mensen die klakkeloos ja zeggen tegen elke willekeurige telemarketeer, heb ik geen medelijden mee. weet je niet waar t over gaat, dan zeg je nee of laat je iemand die er wel wat van snapt e.e.a. uitzoeken voor je 'ja' zegt.

en in sommige gevallen is de nem vast wel goedkoper dan de leverancier die mensen nu hebben.

en gezien de nem geen criminele organisatie is, zie ik niet in wat feyenoord fout doet en wat er goed te praten moet zijn

Nou laat maar 10.000 ensen overstappen dan hebben we weer een half miljoen te pakken. Denk echter dat het niet zo'n vaart gaat lopen. Toch een leuke actie in deze tijd van crisis.

5 februari 2010 om 12:50

Dus jij wilt die 10000 mensen een bedrijf toe stoppen, die je naait waar je bij staat? Ik snap dat je Feyenoord wilt helpen, maar dit gaat wel erg ver! NEM is niet netjes!

5 februari 2010 om 12:51

Je hebt gewoon helemaal niets van meerdere bovenstaande reacties gelezen ga ik dan maar vanuit?

Het is jullie club waaraan jullie al genoeg betalen, die jullie (degenen die inderdaad overstappen) een dure rekening laten bezorgen.

Ik kan mij voorstellen dat mensen de reclames zien, en nu staat feyenoord erachter dus....
Oooh dan is het goed, dan kunnen we wel overstappen.

Ik vind het juist megaslecht van feyenoord en megaslim van N E M ! Hiermee hebben ze straks redelijk wat feyenoordsupporters te pakken die in elk geval 2 jaar eraan vast gaan zitten! (voor de mensen die zich afvragen, 2 jaar? 1 jaar en een te dure rekening, willen opzeggen maar dat kan al niet meer, kan ik mij indenken)

Leuke gebaar, en denk dat het toch zo 100.000 euro op kan leveren, wat toch een lekker bedrag is. Zeker als je ziet hoe krap de clubs op dit moment zitten.

Leuk idee, verkeerde bedrijf.....ik heb zelf na een half jaar het contract opengebroken nadat ik was overgestapt, een en al ellende. Dat een aantal bekende nederlanders zich hier reeds voor geleend hebben vond ik al schandelijk.
1 Advies aan iedereen die Feyenoord een warm hart toe-draagt; Gewoon (niet) Doen,
was ik nou een Feyenoord hater geweest (zoals helaas veel mensen zich opstellen tegen aanhang van mijn cluppie)zou ik zeggen; Gewoon doen.
Ben ook bang dat mocht het fout gaan met dit bedrijf dat dat weleens op Feyenoord kan afstralen...maar goed....geld stinkt niet.
Dus; Niet overstappen en gewoon zelf €50 overmaken aan Feyenoord...

Ik zou dit in ieder geval niet DE reden laten zijn om over te stappen. Ik heb zelf weinig vertrouwen in dat Nem, ze maken mij net iets teveel reclame en te veel good news show. Ik zou gewoon goed rondkijken op de energiemarkt, als je € 50,- aan Feyenoord wil geven, kan je dat ook rechtstreeks doen.

Laatste nieuws......: Feyenoord kan spelers salarissen januari niet betalen.....spelers moeten naar de voedselbank.

Wat een achtelijke berichten allemaal.......

pure overstap aktie denk niet dat het veel te maken heeft met feyenoord een warm hard toe dragen.
wel een leuk centje voor feyenoord maar of mensen dan echt zullen overstappen vanwege deze aktie is nog maar de vraag. lijkt mij (tenminste zou ik doen) dat mensen eerst kijken of het wel gunstig voor hun uit valt en zoals eerder gelezen op dit topic heeft NEM niet echt een goede service staan (heb er zelf geen ervaringen mee)

Ik ben Ajax supporter en wil alle Ajacieden oproepen om hun contract met de NEM op te zeggen. Bovendien is de NEM toch bereduur dus je slaat zo twee vliegen in één klap.

@ Ray13: Feyenoord krijgt geen geld voor mensen die al een "contract" hebben bij Nem, maar alleen voor de mensen die overstappen.

Verder is het natuurlijk echt niet zo dat Nem, alleen maar omdat de directeur Feyenoord support, verliezen wil gaan draaien door dit soort acties... Er zit een addertje onder het gras. Ik raad dan ook niemand bij voorbaat af of aan om een overstap te maken, ik raad wel aan om mits je dit wil doen goed te kijken zodat er niet in de kleine lettertjes nog een vervelend detail is verstopt...

On: Kan Feyenoord goed gebruiken!! Zou leuk zijn als Feyenoord het goed blijft doen, dan doen de "originele top 3" ook weer allemaal mee voor het kampioenschap, alleen maar leuk!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Feyenoord

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.PSV4244
2.Feyenoord3228
3.AZ3023
4.FC Twente3013
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
C. StengsMiddenvelder143
Q. TimberMiddenvelder144
Igor PaixãoAanvaller143
S. GiménezAanvaller1417
M. WiefferMiddenvelder132
R. ZerroukiMiddenvelder120
Y. MintehAanvaller113
Voor de complete selectie: Clubpagina Feyenoord.

In de wandelgangen

Dinsdag 28 november
Arnhemmer Ferdi Kadioglu heeft zich in de kijker gespeeld bij Bayern München. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren