Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Noa Lang breekt wedstrijd open en dwingt degradatie van tegenstander af

Laatste update:

Club Brugge heeft vrijdagavond een cruciale overwinning geboekt in de Jupiler League Pro. De Belgische topclub won mede dankzij een assist van Noa Lang met 2-0 van Seraing, dat daardoor rechtstreeks degradeert naar het tweede niveau. Voor Club Brugge zijn de drie punten broodnodig. De ploeg van Rik De Mil neemt de vierde plek, die nodig is voor deelname aan play-offs om de titel, over van KAA Gent. Laatstgenoemde club staat slechts één punt achter en heeft nog een duel tegoed.

Bijzonderheden:
De eerste 55 minuten in het Jan Breydelstadion stonden bepaald niet bol van spektakel. Lang, die net als landgenoot Bjorn Meijer in de basis stond, brak de wedstrijd daarna open met een ietwat gelukkige assist op Ferran Jutglà. Lang zag zijn pass onderschept worden, maar kon de bal alsnog naar de spits tikken met zijn interceptie. Jutglà schoot overtuigend binnen: 1-0. Antonio Nusa tekende in de laatste minuut van de wedstrijd voor de 2-0. De zeventienjarige invaller werd gelanceerd door Andreas Skov Olsen en wipte de bal handig over de doelman van Seraing heen. De hekkensluiter kan door de nederlaag onmogelijk nog handhaving bewerkstelligen.

Club Brugge - Seraing 2-0
56' 1-0 Ferran Jutglà (assist: Noa Lang)
90' 2-0 Antonio Nusa (assist: Andreas Skov Olsen)

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wat Seraing in 1ste klasse deed weet ik nog altijd niet.

Tis een pest ventje, maar hij kan echt wel lekker ballen.
Snel volwassen worden knul, Oranje kan wel wat "gochme" gebruiken!

Een speler waar je veel op kan zeiken heb je altijd wel haha. Het is wel gewoon een prima voetballertje. Ben benieuwd wat zijn volgende stap word. Niet het slimste mannetje volgens velen, maar als het over voetbal gaat zie ik hem nog wel wat stappen maken

Levert alleen maar problemen binnen een selectie op, heeft ie in elke selectie al laten zien.

8 april 2023 om 18:28

Het is gewoon jammer dat hij zo'n lastige is. Qua spel kun je hem er prima bij hebben.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren