Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Nieuwe tegenvaller voor Vitesse: doelman Kjell Scherpen weken aan de kant

Laatste update:

Kjell Scherpen staat voorlopig niet onder de lat bij Vitesse. De 22-jarige doelman liep afgelopen zaterdag op bezoek bij SC Cambuur (0-3 winst) een knieblessure op. Zijn club meldt nu dat hij daar deze week aan geopereerd wordt, en dat Scherpen in ieder geval de komende weken niet in actie kan komen.

Scherpen raakte tegen Cambuur vlak na rust geblesseerd, na een op het oog onschuldige vangbal. Daan Reiziger verving hem. Eerder dit seizoen miste de Emmenaar ook al de uitwedstrijd tegen FC Groningen door een blessure, en ook toen was Reiziger zijn vervanger onder de lat. Behalve Reiziger kan trainer Phillip Cocu de komende weken ook nog kiezen voor Jeroen Houwen of Markus Schubert om Scherpen te vervangen.

Schubert is juist net terug van een knieblessure. De Duitser stond in de voorbereiding nog als eerste keeper onder de lat in Arnhem, maar raakte geblesseerd en moest onder het mes. Houwen keepte vervolgens de eerste twee Eredivisieduels van het seizoen, waarna Vitesse besloot om Kjell Scherpen op huurbasis over te nemen van Brighton & Hove Albion. Sindsdien keepte Scherpen zeven Eredivisieduels voor Vitesse, waarin hij één keer de nul hield: tegen Cambuur.

Vitesse speelt voor het WK in Qatar nog vijf wedstrijden: tegen Kozakken Boys (in de TOTO KNVB Beker), FC Emmen, Sparta Rotterdam, Ajax en Go Ahead Eagles. Behalve sluitpost bij Vitesse is Scherpen ook vaste doelman bij Jong Oranje. Hij kwalificeerde zich daarmee voor het EK van volgend jaar, dat plaatsvindt in Georgië en Roemenië. Dinsdag vond de loting voor dat toernooi plaats, en werd bekend dat Jong Oranje in de groepsfase is gekoppeld aan Georgië, België en Portugal.

Wie moet Scherpen vervangen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Is dat een tegenvaller? Mooie kans om die Reiziger voor de leeuwen te gooien.

19 oktober 2022 om 11:37

Zo scherp stond hij niet te keepen idd. De vraag is wel of Reiziger thuis gaat geven...

Laat Reiziger maar onder de lat staan deze wedstrijden straalt meer rust uit dan die andere 2 keepers.

Scherpen heel veel beterschap met je herstel.

Reiziger verdient het ook om als eerste keeper de komende tijd in het doel te staan. Schubert dan tweede keeper.

Heel sneu voor Scherpen. Voor Vitesse kon het wel eens een geluk bij een ongeluk zijn.

Zuur voor Scherpen. Na een onwennig begin met een waardeloze achterhoede voor zich, stond hij de laatste tijd prima te keepen!

Balen voor Scherpen. Was de laatste tijd toch wat zekerder en bezig wat zelfvertrouwen te kweken. Helaas niet tegen je oude cluppie dus.

Hopelijk dat hij na het WK weer topfit is voor de tweede seizoenshelft bij Vitesse. In mijn ogen de beste keeper die we onder de lat hebben gehad na Pasveer. Ondanks een paar matige optredens van Scherpen. Reiziger succes de aankomende periode. Want verdedigend is het nog steeds instabiel achterin.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren