Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Nieuwe deur gaat open voor Greenwood: ‘Als hij zijn oude niveau terugvindt...’

Laatste update:

Mason Greenwood mag nog hopen op een interlandcarrière. De aanvaller beschikt naast de Engelse nationaliteit namelijk ook over een Jamaicaans paspoort en de huidige bondscoach van het Noord-Amerikaanse land heeft wel oren naar een samenwerking met Greenwood.

"Ik ben niet anders dan alle andere trainers op de wereld", zegt de IJslandse Heimir Hallgrímsson, die sinds september 2022 met de scepter zwaait bij het nationale elftal van het eiland, tegenover Jamaicaanse media. "Ik wil de beste talenten in mijn team."

"Als Greenwood zijn fitness en zijn oude niveau terugvindt", vervolgt de oefenmeester. "Dan heeft hij de kwaliteiten om van waarde te zijn voor Jamaica. Alle coaches willen goede spelers en wij zijn daarin niet anders."

"Natuurlijk brengt hij dan wel wat bagage mee", sluit Hallgrímsson af. Daarmee doelt hij waarschijnlijk op de rechtszaak die tegen Greenwood liep, waarin hij onder meer werd beschuldigd van het mishandelen en verkrachten van zijn vriendin.

Greenwood speelt sinds deze zomer voor het Spaanse Getafe. Officieel staat de buitenspeler nog onder contract bij Manchester United, maar het lijkt onwaarschijnlijk dat de aanvaller ooit nog een wedstrijd voor the Red Devils zal spelen.

In Spanje gaat het Greenwood inmiddels redelijk voor de wind. Hij speelde vooralsnog vijf wedstrijden voor de club, waarvan twee als basisspeler. Afgelopen weekend tekende hij voor zijn eerste doelpunt in de uitwedstrijd tegen Celta de Vigo (2-2).

Toch kende Greenwood bij zijn huidige ploeg een lastige start. Bij zijn debuut voor Getafe mocht de in opspraak geraakte Engelsman na 77 minuten invallen tegen Osasuna (3-2 winst). Zijn wissel ging echter gepaard met spreekkoren vanuit de meegereisde Osasuna-supporters. 'Greenwood, sterf' was er vanuit het uitvak te horen.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hij moet er het beste uithalen iedereen laten zien dat hij het niet verleerd is. Voeten laten spreken verleden kan niet veranderd worden ondanks de situatie.

Als die de pannen van het dak zou spelen, zou die zelfs in Engeland nog een rol van betekenis kunnen spelen. Maar dan wel niet meer als rechtsbuiten. Gok alleen als spits, mocht hij nog presteren.... Al weet ik niet of dat goed zal vallen in Engeland en ook bij de Engelse pers niet.

Jamaica zou een speler van zijn kaliber natuurlijk maar al te graag willen hebben, snap ik wel.

11 oktober 2023 om 16:09

Zou kunnen, maar gaat natuurlijk nooit gebeuren.

11 oktober 2023 om 16:16

Greenwood heeft meer talent dan Bowen. Engeland kan een goede backup voor Saka goed gebruiken.

11 oktober 2023 om 17:39

Met Grealish/Rashford links, Saka/Foden rechts en nog eventueel Sterling/Bowen. Kan Greenwood beter voor Jamaica kiezen. Southgate gaat hier zijn vingers sowieso niet aan branden.. maar die gaat binnenkort stoppen?

11 oktober 2023 om 18:34

Bowen is toch al een goede backup voor Saka?

11 oktober 2023 om 19:56

Southgate heeft zijn contract nog niet verlengd en geruchten zijn sterk dat ie stopt na het EK.
Greenwood is een groot talent. Hij deed het beter dan Saka toen beiden net doorbraken. Alhoewel Saka begon als linksback daarna wingback werd en dan pas rechtsbuiten. Greenwood kan ook als spits spelen. Genoeg ruimte voor hem.

12 oktober 2023 om 16:21

Southgate stoppen (liefst voor het EK), zou een zegen zijn voor Engeland man.

Bowen is een prima back-up voor Saka in mijn ogen.
Verder kan een Sterling bij nood ook op rechts, idem dito voor een Foden bijvoorbeeld.

Rashfrod zou er zelfs ook kunnen.

11 oktober 2023 om 16:33

Denk niet dat Greenwood ooit opgeroepen gaat worden door Southgate. Dus die kerel kan beter kiezen voor Jamaica als die echt interlandvoetbal wil gaan spelen.

11 oktober 2023 om 18:40

Gelukkig vertrekt hij dan ook na het EK.

11 oktober 2023 om 18:50

Tja we zullen zien. De Engelse voetbalbond vind hem namelijk wel goed...

Lekker hard gaan lopen voor Jamaica, kun je schitteren op de Gold Cup. Wordt lastig verhaal voor deze jongen. Stickertje zit er al op. Het rare is dat hij nog wel gewoon bij zijn partner is, die hem ook heeft beschuldigd.

11 oktober 2023 om 17:47

Zij heeft d’r verklaring ingetrokken. Ze hebben inmiddels samen een kind. Ik ben van mening dat hij een oprecht een 2e kans bij United verdiend, hij is jong, fouten maakt iedereen, hij leert ervan & geloof me die zal niet weer zo dom zijn om het weer te doen. Want als het weer voor zal vallen, dan weet hij dat het einde carrière is!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren