Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Nieuw hoofdstuk in transfersoap Drommel: Franse club wil PSV aftroeven’

Laatste update:

De transfersoap met Joël Drommel in de hoofdrol blijft voortduren. De doelman van FC Twente heeft reeds zijn jawoord gegeven aan PSV, maar een definitief akkoord met de Eindhovense club is er nog niet. RTV Oost weet nu te melden dat Drommel zijn loopbaan volgend seizoen ook bij een niet nader genoemde club uit de top vier in Frankrijk kan vervolgen. Desondanks lijkt PSV nog steeds over goede papieren te beschikken om de sluitpost naar het Philips Stadion te halen.

"Jan Streuer (technisch directeur FC Twente, red.) hoopt natuurlijk dat er meerdere partijen komen. Nu is er een club uit Frankrijk geweest voor Drommel, uit de top-vier", zo onthult RTV Oost-verslaggever Tijmen van Wissing in het televisieprogramma Oosttribune. Een transfer richting de Ligue 1 ligt evenwel niet in de lijn der verwachtingen. "Drommel wil niet naar Frankrijk, want hij heeft in principe een akkoord met PSV", zo verduidelikt Van Wissing. De verslaggever van de regionale omroep wist vorige week ook al te melden dat de Twente-keeper op het lijstje staat van een club uit de Premier League.

Twente hoopt dat nog meer clubs zich melden voor Drommel, zodat de transfersom nog verder omhoog kan worden gebracht. Momenteel ligt de vraagprijs op zes miljoen euro, een bedrag waar PSV momenteel niet aan wil voldoen. Volgens het Eindhovens Dagblad denkt de Twente-leiding nog steeds meer dan drie tot vier miljoen euro aan de overstap van Drommel te kunnen verdienen. Het dagblad schrijft maandag dat Drommel zelf een van de sleutels in handen heeft. De keeper en zijn zaakwaarnemer hebben samen namelijk recht op een kwart van de transfersom. Wanneer zij daar van af zouden zien, zullen beide partijen dichter bij elkaar komen.

Mocht Drommel pas over een jaar de overstap maken, dan vervalt de transfersom, waardoor de keeper ook geen percentage ontvangt. Volgens de krant kan PSV dat oplossen met tekengeld. Technisch manager John de Jong hoopt de transfer echter dit jaar al af te ronden. Tweede keeper Lars Unnerstall is immers al akkoord met een overstap naar FC Twente, terwijl RB Leipzig de tot medio 2022 aan PSV verhuurde Yvon Mvogo door een clausule komende zomer kan terughalen.

Zie jij Joël Drommel volgend seizoen bij PSV spelen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Tja als die wel 6 miljoen betalen dan laat hem daar maar heen gaan. Vind 4 miljoen een prima bedrag voor de jongen. De jong heeft vast wel meer keepers op zijn lijstje staan.

30 maart 2021 om 11:33

Heeft PSV al 4 geboden dan? Twente heeft duidelijk geen haast, verwacht dat het uiteindelijk wel rond komt.

30 maart 2021 om 13:44

Logisch ook wel. Ze moeten financieel een achterstandje inhalen en zoveel spelers jongens met hoge transferwaarde hebben ze nou ook weer niet onder contract. Drommel zit zelfs tegen oranje aan en het is pas maart. Wat dat betreft snap ik Twente wel.

30 maart 2021 om 14:00

Gelukkig hoef je niet al je spelers voor 50mio te verkopen. Psv heeft na Ajax de meeste spelers met degelijke waarde in de selectie. Als ik de comments lees, zou ik haast denken dat dit een topic over Ado oid is..

30 maart 2021 om 14:39

@psviid Ik krijg daarom ook de indruk dat bovenstaand bericht op Twente slaat, en niet op PSV

30 maart 2021 om 11:37

Er is een enorme kloof tussen de vraagprijs en wat PSV wil betalen en als de Fransen daar tussen gaan zitten dan is hij weg. Grotere competitie, meer salaris want daar is het toch om te doen.

30 maart 2021 om 11:41

Lekker laten gaan zou ik dan zeggen. We moeten niet doen alsof Drommel ineens de redder in nood van PSV gaat worden want het is en het blijft een keeper wie pas 1 jaar in zijn carriere degelijk heeft gekeept tewijl hij 24 jaar is. Er lopen betere keepers rond die op te halen zijn voor 6miljoen of minder.

30 maart 2021 om 11:55

Noem er eens een paar Aguerooo want ik zou ze zo niet kunnen opnoemen. Dus welke keeper is 24 (of rond die leeftijd), heeft nog voldoende rek en kost 6 miljoen of minder.. Ik ben nieuwsgierig.

30 maart 2021 om 12:00

Janta voor de carrière van Drommel is het veel beter om 1e keeper bij PSV te worden en met kans op oranje. In Frankrijk beland je zo op de bank, als hij al als 1e keeper gezien wordt daar.

30 maart 2021 om 12:11

Aguerooo, lees je eens beter in voor je een domme uitspraak doet. Drommel is al 3 jaar een zeer stabiele keeper, ik kan zo de statistieken erbij pakken die dit bewijzen. En welke keepers van 24 jaar of jonger zijn er precies allemaal beter en kosten minder dan 6 miljoen? Ik ben benieuwd waar je mee komt.

30 maart 2021 om 12:15

@aguerooo: Ik ken ze niet...

30 maart 2021 om 12:27

Volgens mij hebben Blind, Tadic en Haller -om er maar een paar te noemen- daar ook niet voor gekozen. Geen idee waarom Drommel dat dan perse wel zou moeten doen, al helemaal niet omdat hij nog redelijk jong is en die keuze later alsnog zou kunnen maken. De kloof tussen het bod en de vraagprijs is alleen relevant als Drommel bereid zou zijn om zijn handtekening te zetten onder een contract bij een club die wel aan de vraagprijs te willen voldoen. Drommel heeft echter zelf aangegeven perse naar PSV te willen en zal dat dus niet gaan doen. Twente heeft niets te zeggen over de loopbaankeuze van Drommel, maar hooguit iets over het moment van vertrek. Als de club Drommel aan zijn contract zou houden, zou men daarmee 3 of 4 miljoen aan inkomsten mis lopen, terwijl men ook de salarissen van zowel Drommel als diens vervanger zou moeten doorbetalen. Ik denk niet dat de club zich dat financieel kan permitteren en uiteindelijk gewoon akkoord zal gaan met het bod van Psv. Wellicht met wat extra bonussen om al teveel gezichtsverlies te voorkomen. Ajax moest Davinson Sanchez destijds ook naar Spurs laten gaan hoewel er clubs waren die aanzienlijk meer voor zijn handtekening over hadden. Sanchez wilde echter perse naar de Spurs en dus bleef Ajax niets anders over dan er met Spurs uit zien te komen. Hoewel Sanchez nog 4 jaar onder contract stond en Ajax er qua onderhandelingspositie dus veel beter voor stond dan Twente nu, was het uiteindelijke onderhandelingsresultaat hetzelfde, afgezien van de voorwaarden. En moest Ajax de speler laten gaan naar de club die hij had uitverkozen, zoals Twente dat ook zal moeten doen. Dit soort berichten zijn de laatste stuiptrekkingen van de onderhandelingen, uiteindelijk blijft Twente niets anders over dan Drommel naar PSV te laten gaan.

30 maart 2021 om 12:42

Maar goed, als je het hebt over bedragen rond de 6 miljoen euro, is een miljoen euro al een behoorlijke kloof. Het enigste wat wij weten is wat de media schrijft en die stelt dat PSV vooralsnog niet verder gaat dan laag in de 3 miljoen. Dat gaat FC Twente momenteel sowieso niet doen, want daar kun je 'm zelfs eind augustus nog makkelijk voor verkopen.

30 maart 2021 om 12:51

Mogelijk heb ik iets gemist, maar ik heb Drommel nog geen een keer horen melden dat hij perse naar PSV wil. Hij heeft een persoonlijk akkoord met Psv, maar kan dat ook met een andere club krijgen. Ik snap Twente heel goed. Het risico is inderdaad 4 miljoen, maar ik zie Drommel uiteindelijk toch wel gaan. Die wil het risico niet lopen om volgend seizoen 2e keeper te worden achter Unnerstall waarna PSV hem misschien helemaal niet meer wil.

30 maart 2021 om 13:14

Volgens mij ben ik geen scout dus kan ik niet zomaar namen uit m'n mouw schudden maar feit blijft wel, 6 miljoen voor Drommel is gewoon te veel, dat gaat Twente van niemand krijgen. Als ze 5 van een buitenlandse club weten te krijgen zou dat voor Twente toch geweldig zijn? Ik zeg alleen dat PSV geen 6mil moet gaan geven voor deze jongen. Volgens mij zeg ik dan niks verkeerds en is het geen "domme" uitspraak. Snap de aanval niet helemaal, beetje triest @Ruiz_FCT

30 maart 2021 om 13:29

Triest is roepen dat er voor dat geld betere keuzes zijn, maar dan niet de keuzes kunnen benoemen. Je mening wegzetten als feit is ook niet zo slim. Feiten zijn gebaseerd op onderzoeken dus onderbouw jouw feit dat mio veel te veel is?

30 maart 2021 om 13:29

Hoezo is hij dan weg? Als hij niet naar Frankrijk wilt gaan, dan is hij helemaal niet weg. Misschien wil hij zich wel door ontwikkelen in Nederland om pas daarna de stap naar het buitenland te maken.

30 maart 2021 om 13:40

Rochus, omdat ik geen scout ben. Er zijn echt wel keuzes voor 6miljoen, het is een keeper he en geen speler. Over het algemeen zijn keepers wel wat goedkoper dan spelers. En 6miljoen voor Drommel vind jij dus normaal? Heel vreemd. Veel Twente supporters gesproken en de meeste vinden dat ook veel te hoog gegrepen, het is dus niet alleen mijn "mening". Twente supporters zouden akkoord gaan met 4-5 miljoen, 4 met evt clausules. Ik zie wel dat je snel op je staartje getrapt bent zeg.

30 maart 2021 om 13:45

Tja Twente mag vragen wat ze willen. Maar een keeper met een 1-jarig contract, die het met alle respect bij Twente heeft laten zien ga je geen 6 miljoen voor krijgen. Ik hoop in ieder geval dat PSV dat niet doet.

betreft je andere opmerking; dan zou ik als PSV echt voor een talentvolle jonge keeper gaan, iets in de richting van Majecki of Lennart Grill.

Het is helemaal niet zo belachelijk dat iedereen vraagtekens zet bij de vraagprijs. Een speler als Maher werd voor 6 miljoen verkocht door nota bene AZ terwijl Maher in alles liet zien een toptalent te zijn.

30 maart 2021 om 13:46

Bij 4,5 a 5 miljoen zal hij ook zo richting Eindhoven gaan, daar ben ik ook wel van overtuigd. Maarja.. dat biedt PSV (vooralsnog) niet

30 maart 2021 om 13:49

Als PSV geen 5 miljoen voor een keeper wil betalen dan zijn ze genoodzaakt of een keeper uit de Nederlandse competities te nemen of te huren. Want een keeper van niveau uit het buitenland halen gaat ze onder de 5 miljoen ook niet lukken. En welke keeper in Nederland zou een versterking voor PSV zijn?

30 maart 2021 om 14:17

Aguero, Jij zegt dat ie slechts een jaartje goed keept en daarom het bedrag niet waard is. Dan heb je je huiswerk gewoon niet goed gedaan en mag ik het een domme uitspraak noemen vind ik.

30 maart 2021 om 12:23

@cuco10....heeft die jongen zelf ook nog wat te zeggen? Als hij daar niet heen wil en liever naar PSV gaat dan moet Twente daar ook rekening mee houden.

30 maart 2021 om 12:52

Twente moet toch niks? Als Drommel het risico wil lopen om nog een jaar te blijven als 2e keeper kan dat gewoon.

30 maart 2021 om 15:53

Kijk dat is het nu juist dat iedereen hier praat over miljoenen en nog eens miljoenen. 6 Miljoen is te veel voor Psv??? willen ze dan voor een dubbeltje op de eerste rij zitten. Als hij nu naar PSV gaat en volgend jaar naar een buitenlands club dan vraagt PSV wel het 3 dubbele. Iedereen schijnt hier te weten wat men voor een bedrag krijgt of vraagt. Welke reacties je ook leest de miljoenen vliegen hier over de tafel en of ze het nu wel of niet waard vinden dat bepalen de clubs zelf wel. Lijkt wel of iedereen hier makelaar is. Malen moet 40 miljoen opbrengen Dumpfies 20 miljoen. Senesi maar 12 miljoen dat is zat voor hem naar Napoli Was hij van PSV of Ajax geweest dan had het 50 miljoen moeten zijn.

30 maart 2021 om 13:51

Je kan het per topic wat over PSV gaat blijven herhalen, om moe van te worden... Spotgod; het gaat niet over Ajax, het gaat niet over vermeende interesse van Ajax in een Twente keeper. Het gaat over PSV die interesse heeft in een keeper van Twente. Geen enkele reden om dit er bij te halen. Als je verder niet begrijpt dat de vraagprijzen die gehanteerd worden door PSV of door Twente een wereld van verschil zijn, hoef je ook niet meer te reageren op mij.

Ja 4mio zeker een prima bedrag voor een keeper die zich nog moet bewijzen in de top van de eredivisie! Aan de PSV fans: Is er momenteel wel budget om wat hogere bedragen neer te leggen voor nieuwe spelers? Of is PSV dan echt afhankelijk van de verkoop van een paar spelers?

30 maart 2021 om 11:36

Eens, zou ook niet verder gaan dan 4 miljoen. In een eerder artikel vandaag kwam naar voren dat PSV 2 spelers wil/dient te verkopen voordat er nieuwe spelers aangetrokken kunnen worden. Kwam niet vanuit PSV dat bericht natuurlijk, maar verwacht zelf dat wanneer malen en dumfries verkocht zijn er echt wel een stuk of 3 a 4 versterkingen mogelijk zijn.

dat wordt makkelijk
als de Fransen wel bereid zijn de 6 miljoen te betalen dan gaat Twente echt niet op PSV zitten wachten die volgens mij op moment niet verder willen gaan dan 4,5 miljoen

30 maart 2021 om 11:55

Je vergeet 1 ding en dat is de mening van Drommel zelf. Als hij naar PSV wil, kan een Franse club wel hoger bieden, maar dan gaat hij toch niet.

30 maart 2021 om 12:24

ja dat is zo maar als ik PSV was zou ik hem niet eens meer halen aangezien Drommel echt naar Ajax wilde
alleen die zijn helaas nooit concreet geworden
en hoe groot is de kans dat hij eerst doelman wordt bij Psv
want Mvogo ligt toch voor nog een seizoen vast op huurbasis?

30 maart 2021 om 13:58

Drommel heeft nooit gezegd dat hij eerst naar Ajax wilde. Op de vraag of hij geïnteresseerd zou zijn als Ajax zich zou melden heeft hij gezegd dan zeker in gesprek te gaan. En hetzelfde geldt dus voor PSV en die hebben zich gemeld. En als Anderlecht zich, net als vorig jaar, weer meldt, gaat hij ook daarmee praten. Want zijn overeenkomst met PSV is pas van toepassing als ook de clubs eruit komen.

Volstrekt logisch toch dat er meer clubs gaan komen voor een talentvolle keeper met een minimale contractduur. Twente zal in blijven zetten op die 6 miljoen, maar minimaal 5 miljoen. Psv is aan zet. Wellicht kunnen externe financiers de club tegemoet komen hierin.

6 miljoen voor Drommel is toch te veel geld? De man heeft een 1-jarig contract dadelijk.
4 miljoen zou echt de max moeten zijn. Het is ook niet zo dat Drommel nu een gegarandeerd succes is.

Hou dan nog maar een jaar Mvogo en kijk nog een jaar rond. Of koop een andere keeper.

30 maart 2021 om 11:53

Ondanks dat ik het met je eens ben dat 4 miljoen genoeg is, dat is natuurlijk niet hoe het werkt. Al denk ik dat voor PSV 4 mio wel de max is staat het Twente vrij om 6 miljoen te vragen, zeker in het achterhoofd dat de zaakwaarnemer en drommel zelf een deel van de som krijgen.

30 maart 2021 om 12:31

Even los van Drommel: Denk jij dat je een eerste keeper voor PSV koopt voor minder dan 5 miljoen euro in de huidige markt? Het is nou ook niet zo dat De Jong bekend staat om z'n creativiteit als het op transfers aankomt. Een schot in de roos voor een miljoen euro hoef je dus niet te verwachten. In dat opzicht is het bedrag niet heel raar.

Als je kijkt naar Drommel: Hij zit nu wel in de buurt van Oranje (al zij het als derde doelman). Het zal afhangen van de belangstelling die in hem is en wat die clubs willen geven. Uiteindelijk geldt het principe: "het is maar net wat de gek ervoor geeft". Ik denk dat we allemaal hetzelfde hadden gedaan als we in de schoenen van Streuer hadden gestaan.

30 maart 2021 om 13:49

Het is ook nog maar maart. Veel te vroeg om al te gaan zakken in je vraagprijs. Twente heeft nog alle tijd

Ik snap persoonlijk niet waarom er vanuit de media zoveel druk wordt gelegd om deze transfer zo snel mogelijk af te ronden. Het duurt nog maanden voordat de transfermarkt weer opengaat. Logisch dat Twente wat hoger in de boom gaat zitten en logisch dat PSV niet zo maar even een hogere transfersom wil aftikken. Beiden hebben nog de tijd om eruit te komen of om naar alternatieven te zoeken.

30 maart 2021 om 12:37

Ik kan mij wel voorstellen dat PSV deze transfer zo snel mogelijk wil afronden. Er kan elk moment ergens opeens een goede eerste keeper geblesseerd raken of een club kan opeens besluiten dat ze toch wel een nieuwe keeper nodig hebben. Drommel is gezien zijn leeftijd en ervaring dan meteen een hele interessante optie voor toch niet al te veel geld, dat ziet PSV ook wel. Ik denk dat Twente wat dat betreft minder haast heeft. Drommel wil nu naar Psv, maar als er een andere mooie club langs komt die ook nog meer biedt, dus een hogere bonus voor hem en zijn zaakwaarnemer, zal hij dat vast ook prima vinden.

Zou het Jammer vinden als hij naar het buitenland gaat. In mijn ogen is hij er nog niet klaar voor want fysiek kan het echt beter. Voetballend en qua reflexen een geweldige keeper, maar in het buitenland staan er echt beren op goal, hier moet hij zeker nog stappen in maken en dat kan perfect in de Nederlandse top. Dit gaf Scherpen laatst ook aan.

Daarnaast kan ik mij geen enkele Franse top 4 club bedenken die op zoek is naar een nieuwe eerste keeper. Lille: Maignan, Psg: Navas Lyon: Lopez Monaco: Lecomte. Dit zijn geen keepers die hij er uit gaat spelen.

30 maart 2021 om 12:40

Ik zie niet in waarom dat zeer belangrijk is bij een doelman. Spiermassa vertraagt eigenlijk altijd wel wat en zeker als je stelt dat hij breder en krachtiger moet worden. Een doelman word beschermd in z'n eigen 5 meter-gebied. Daarbuiten komt een doelman zelden in lichamelijke duels. Van Der Sar is ook altijd mager geweest en dat was 1 van de beste doelmannen ter wereld. Neuer is dan wel groot, maar dat is ook geen spierbundel.

30 maart 2021 om 13:10

Ik zeg ook niet dat je een bodybuilder moet zijn om in een top competitie te kunnen keepen. Maar je moet wel degelijk durven om uit te komen en sterk zijn in de lucht. In Engeland bijvoorbeeld zijn bijna alle spitsen en verdedigers, spelers die in de box een duel aan moeten gaan, groter dan 1.85. En als ze dit niet zijn komen ze het 16-meter gebied niet in.

Het is niet voor niets dat jeugdkeepers vrijwel nooit doorbreken in de grote competities. Een club als Chelsea schrijft liever een gestopte Cech in als vierde keeper dan een jeugdkeeper de kans te geven. Dat heeft weinig met kwaliteiten te maken en alles met fysiek. Ook De Gea heeft een paar jaar nodig gehad om sterker te worden en hierdoor zelfverzekerder te worden in de lucht.

Pikante situatie voor Drommel. Aan de ene kant wil hij kennelijk graag naar Psv, anders had hij daar immers zijn jawoord niet al gegeven, maar nu komt er een andere situatie. Als die Franse club (lille/monaco ?) 6 miljoen wil aftikken bij FC Twente houdt Drommel daar met zijn zaakwaarnemer dus een half miljoen meer aan over. Als hij vervolgens zelf in Frankrijk een hoger salaris + tekengeld + bonussen uit onderhandelt dan is er een win-win situatie voor Twente en Drommel en zal PSV verder moeten zoeken naar een doelman ofwel Mvogo een jaar langer houden.

30 maart 2021 om 12:17

Voor Drommel alleen maar prettig om meer opties te hebben toch? De enige die hier geen baat bij heeft is Psv. Ik hoop overigens dat Drommel slim is gewoon naar PSV gaat! Daar een stabiele topclub keeper worden en dan eventueel de stap naar het buitenland maken in plaats van nu naar een subtopper in Frankrijk gaan en van de radar verdwijnen.

Ik kan nog steeds prima leven met een bedrag van rond de 4 miljoen mits Twente een mooi doodverkooppercentage weet te bedwingen. Drommel moet zelf gewoon geduldig blijven, hoe meer geld Twente eruit weet te slepen hoe meer geld hij en zijn zaakwaarnemer zullen ontvangen. Ik verwacht en hoop dat Twente en PSV er uiteindelijk wel gewoon uit zullen komen.

30 maart 2021 om 12:36

Je moet als club eigenlijk altijd een doorverkoopclausule willen als je een speler verkoopt. Op korte termijn levert het misschien wat minder geld op, maar over een lange termijn heb je zomaar kans dat je onverwachts flinke bedragen tegemoet kunt zien. Verder vraag ik me nog steeds af welke oen besloten heeft dat Drommel een deel van de transfersom geven een goed idee was. Ten tijde van dat contract was Drommel niet eens Eredivisie-waardig en z'n salaris was al te hoog.

30 maart 2021 om 12:42

Ik denk dat dit Ted van Leeuwen is geweest, die heeft in 2019 het contract van Drommel verlengd en die is er nooit vies van geweest spelers monsterlijke salarissen te geven. Aburjania verdiende iets van 4,5 ton en Plegezuelo schijnt nu nog een van de grootverdieners te zijn, ook gecontracteerd door Ted. Uiteindelijk heeft Ted ons binnen een jaar terug in de Eredivisie gebracht, maar wat een risico is er eigenlijk genomen binnen een club die financieel aan de grond zit.

30 maart 2021 om 14:14

Doorverkooppercentages zijn leuk, maar leveren vaak niet veel op. Toen Ajax Tadic haalde van Southampton had Twente ook recht op een percentage, maar door een truc hebben Ajax en Tadic dat omzeilt. We zitten al 8 jaar te wachten op de miljoenen van Jesus Corona, maar die is al bijna met de Vut. Gezien de bonus voor Drommel en zijn zaakwaarnemer moet er nu een goed bedrag op tafel komen en niet over een paar jaar. De kans dat er ooit nog een buitenlandse transfer komt is helemaal niet zo groot voor Drommel. Onana zou ook al jaren weg bij Ajax, maar zit er ook nog steeds. Als Drommel een keer naar het buitenland wil, kan dat beter nu direct doen. Dan weet hij zeker dat hij er komt.

30 maart 2021 om 17:22

@ruiz_fct. Helemaal mee eens, maar in ieder geval moet onze FC wel ongeveer 4 miljoen overhouden van de transfersom nadat ook Drommel en zijn zaakwaarnemer hun percentage hebben gekregen. Dus dan zit je toch tussen de 4,5 en 5 miljoen. maar ja PSV wil niet verder gaan dan 3,2 miljoen. Dan houdt FC Twente maar 2,4 miljoen over. En ik weet niet of onze FC dan ook extra geld terug moet betalen aan de staat in verband met de Corona steun die ze hebben gekregen. Dan blijft er met het huidige bod van PSV echt bijna niets over.

30 maart 2021 om 20:24

Toevallig werd vorige week bekend dat ze door de herstructurering de eerste drie jaar niet aan de gemeente hoeven af te dragen.

Monaco is een mooie club. Drommel heeft een leeftijd om ook voor een buitenlands avontuur te kunnen gaan. Kijken wat er gebeurt als deze Franse club echt 6 mio op tafel wil leggen.

Ik denk dat als het niet rond komt met PSV en Ajax niet langs komt, Twente zichzelf een transfersom door de neus boort.

30 maart 2021 om 14:08

Ik verwacht niet dat Ajax langs gaat komen. Onana zal verlengen, ik zie hem nog niet weggaan in deze situatie. Dan komt Ajax knel te zitten over 3/4 -1 jaar. Zet je Drommel dan op de bank als hij er instaat, denk het iet, maar Onana laten banken lijkt me ook niet het plan. Wel Jammer, ik zie wel iets in Drommel, met zijn snelle voortzetting kan hij een extra wapen zijn voor Ajax

Psv presteert niet alleen slecht in de competitie en in de EL, maar ook op het gebied van management. Spelers verliezen aan waarde (malen, Ihateren, Unnerstahl) en toch trekt Psv de buidel voor verkeerde spelers
Grebrandts opstappen knul

Jammer sowieso dat iedereen het buitenland als heilig ziet. Zeker voor middelmatige spelers kun je je afvragen waarom je per se die stap zou willen zetten. Behalve dan als je enorm kunt cashen maar zou dat nou echt het geval zijn voor spelers als Drommel? Daarnaast raak je ook meer uit beeld voor eventueel Oranje, als je gaat spelen bij bv. Beerschot, Lorient of Alavés (dit geldt iets minder als je inderdaad in de Top-4 van de Ligue 1 terecht kunt komen0.

30 maart 2021 om 14:08

Laat dat cashen nu net heel belangrijk zijn voor veel mensen en dus ook voor voetballers.

30 maart 2021 om 14:17

We hebben het wel over beroepsvoetballers, zij die in een relatief korte periode het geld voor hun hele leven moeten verdienen, omdat ze voor hun voetbalontwikkeling meestal hun maatschappelijke ontwikkeling aan de kant hebben gezet.

30 maart 2021 om 15:01

Als je van jezelf weet dat je middelmatig bent en sportief niet de top zal halen, is het toch prachtig om toch flink te kunnen cashen ipv op een houtje bijten in de Nederlandse subtop? Middelmatige spelers zullen normaal ook niet voor oranje in aanmerking moeten komen, dus dat is geen issue.

Ik snap dat PSV geld wil verdienen maar dat hoeft niet ten koste van Twente te gaan. 6 miljoen is een prima prijs. Ik hoop oprecht ook dat Twente vasthoud aan de prijs.

Het is hun grootste talent en als ze voor een appel en een ei verkopen komen ze nooit in een betere financiële situatie te zitten.

Moeten alle andere ED clubs ook doen, zoals bijvoorbeeld een AZ dat doet.

Lekker naar Frankrijk laten gaan. Ik vind 4 mln al teveel, Twente neem ik aan niet, dus lekker verder kijken waar je het meest kunt vangen.
Dit is toch geen PSV keeper

30 maart 2021 om 14:19

Maar wat vind je dan wel een PSV keeper? want sinds Gomes is er niet echt meer een keeper geweest waarvan ik echt onder de indruk was.

Het is altijd net niet lijkt het wel. Terwijl een goede keeper toch te vinden moet zijn lijkt mij.

30 maart 2021 om 14:58

Ik weet dat dit geen populaire opvatting is, maar ik vond Jeroen Zoet een prima keeper voor de Onzen.
Op een gegeven moment raakte hij zijn zelfvertrrouwen kwijt, ook omdat e trainer het minde rin hem zag zitten, maar hij heeft ontegenzeggelijk een hele goede periode gehad.
Unnerstall is ook goed genoeg.
Ik denk trouwens ook dat Mvogo gewoon voldoet. Had zeker een ongelukkige start, maar we hebben dit seizoen ook spectaculaire saves van hem gezien.

30 maart 2021 om 15:09

Je kan twijfelen aan Drommel, maar om vervolgens wel Zoet en Mvogo te bestempelen als goede opties voor Psv... Ik schat Drommel daarvan op dit moment toch in als de betere al zal het niet veel van elkaar onder doen. Bij Drommel koop je in ieder geval nog een bak potentie.

30 maart 2021 om 16:20

Oke, ik snap je uitleg. Misschien komt het ook door mijn Ajax bril dat ik de mening niet deel. Ben niet geheel objectief denk ik dan.

Komt misschien door de indruk die Gomes op mij heeft gemaakt. Ik bedoel meer dat je bij die keepers niet het idee hebt als spits van oh nee PSV deze week scoren gaat hem niet worden.

Zoet heeft sterk gekeept alhoewel de wedstrijd tegen Atletico hem heel lang een goede reputatie heeft gegeven.

Ik heb niet het idee van he dat is een punten pakker bij de keepers die je opnoemt.

30 maart 2021 om 16:43

Nou ja, ik zie die potentie niet. Soms is ie echt goed, maar vaker oogt ie erg onzeker en doet ie rare dingen.
Maar goed, we hoeven het niet eens te zijn natuurlijk.

30 maart 2021 om 16:49

Ach, misschien heb je gelijk qua wel/niet objectief, maar volgens mij probeer je gewoon open en eerlijk te discussieren. Niks mis mee wat mij betreft. Kwam dat maar vaker voor hier op VZ.

Met Gomes heb je sowieso gelijk. Durf ik makkelijk in een rijtje te zetten qua klasse en betekenis voor PSV met van Beveren en van Breukelen. Maar dat geldt voor jouw cluppie weer voor b.v. vd Sar en Menzo.
En in dat rijtje past Zoet dan weer niet. Die was super degelijk en soms geweldig, maar te weinig echt van betekenis.

4 miljoen 1 jaar. Ik vind t absurd veel. Kijk Maar wat voor alternatieven er zijn die stabieler zijn.

Voor zijn ontwikkeling kan hij beter gaan voor de grotere kans op spelen bij PSV dan voor het waarschijnlijk op de bank zitten in Frankrijk (of elders)...

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren