Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Niemand van ons hoeft daar lof voor te krijgen, behalve Virgil’

Laatste update:

Liverpool speelt dinsdagavond in het kader van de kwartfinales van de Champions League tegen FC Porto. Manager Jürgen Klopp ziet dat zijn ploeg zich flink heeft ontwikkeld naarmate het seizoen vorderde, vooral in het miljardenbal. “De jongens groeiden bij iedere uitdaging die op hun pad kwam”, aldus de Duitse trainer op de persconferentie, geciteerd door Goal.

“We hebben veel meer positieve momenten beleefd in deze competitie dan negatieve. Dat betekent echter niets voor morgenavond, behalve dan dat we meer ervaringen hebben opgedaan. Na Bayern München moeten we tegen FC Porto met dezelfde mate van respect aantreden. Porto verdient het om hier te staan, ze hebben AS Roma op spectaculaire wijze uitgeschakeld.”

“Dat we defensief sterk staan? Een week geleden spraken we al over Virgil van Dijk en zijn verdedigen tegen Tottenham Hotspur. Dat was individueel gezien sensationeel. Niemand van ons hoeft daar lof voor te krijgen, behalve Virgil. We hebben ons in verdedigend opzicht ontwikkeld. Iedereen heeft wel wat te melden over de aanval en het middenveld, maar iedereen is altijd positief over de verdediging.”

Klopp vindt het onbegrijpelijk dat men zo kritisch is op Mohamed Salah omdat de Egyptenaar minder op dreef is dan vorig seizoen. “Hij heeft zo vaak briljante momenten gehad dit seizoen en heeft nog steeds geweldige statistieken. Hij weet dat hij er hard voor moet blijven werken, zowel in de training als in de wedstrijd. Niemand bij Liverpool heeft zich echter ooit zorgen gemaakt om hem”, benadrukt Klopp.

Wie verwacht jij dat de volgende ronde van de Champions League gaat halen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Eigenlijk zouden ze goede trainers moeten verbieden om over spelers te praten, weet nog niet wie ik erger vind qua ophemelen van hun spelers, weet wel dat Guardiola en Klopp stuivertje wisselen.

8 april 2019 om 19:39

Fantastisch dit toch, zie jij bet jouw baas al doen in het lokale krantje?

8 april 2019 om 19:41

Tja, waarschijnlijk wordt er gewoon naar gevraagd en antwoord gegeven.

8 april 2019 om 19:52

Mét enige regelmaat, heb ook gevraagd of die daarmee wilde ophouden, het werd mij teveel

9 april 2019 om 00:57

Wat was zijn antwoord?

8 april 2019 om 20:48

Martin Jol was in zijn tijd bij Ajax ook extreem daarin. Heel irritant, maar je zag ook dat spelers er gevoelig voor waren.

8 april 2019 om 21:10

Klopp kan er wat van maar pep heeft die prijs al een jaar of 10 op rij gewonnen. De enige reden waarom boeren in GB ganzen schieten, dan heeft pep er iig genoeg om rectaal toe te dienen. On: natuurlijk heeft virgil een grote impact gehad maar ze missen toch nog net wat sprankelends ( de aanval ligt t niet aan) salah speelt verder naar behoren. Mensen staren zich maar stuk op stats tegenwoordig..

8 april 2019 om 21:51

guardiola en klopp, een speler met beetje kloten kijkt toch door die bullshit heen. ik zou tegen guardiola zeggen "luister pep, je bent een gemiddelde middenvelder geweest, terug in die dugout en kijk naar ons"

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren