Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Nicolai Jörgensen is eindelijk weer los: ‘Vincent is mijn grootste cadeau’

Laatste update:

In de eerste wedstrijd na de winterstop tegen sc Heerenveen had Nicolai Jörgensen amper een half uur nodig om zijn doelpuntenproductie van de eerste seizoenshelft te verdubbelen. De Deense spits scoorde twee keer en leidde Feyenoord daarmee naar een overwinning (3-1).

“Ja, ik ben nu los”, zei Jörgensen in gesprek met FOX Sports. “Eindelijk voelt het goed in mijn hoofd en in mijn lichaam.” De aanvaller van Feyenoord worstelde voor de winterstop met zijn fysieke gesteldheid en met zijn vorm. “Ik ben meer dan vier maanden geblesseerd geweest. Toen ik terug was, maakte ik een paar goals. Maar voor de kerst had ik een enorme dip.”

“Het was voor mij belangrijk om opnieuw te beginnen en weer 'vrij' in mijn hoofd te worden. Ik had er vandaag zelfs vier kunnen maken. Maar dit is de weg vooruit.” De geboorte van zoon Vincent hielp daarbij. “Mijn zoon Vincent is mijn grootste cadeau. Ik ga er niet over liegen dat dat heel belangrijk voor me is geweest.”

Dick Advocaat was tevreden over de effectiviteit die Feyenoord toonde, maar zag ook verbeterpunten voor zijn ploeg. “De kansen die we kregen gingen er allemaal in. Het rendement in de eerste helft was geweldig, maar qua spel kan en moet het beter”, vertelde Advocaat bij de NOS. “Als je 3-0 voorstaat, moet je zo’n wedstrijd helemaal naar je hand zetten. Dan moet je simpel uitlopen.”

“We kregen daar ook wel kansen voor, maar die maakten we niet meer af.” Na rust miste Feyenoord een aantal flinke kansen. 'Heerenveen heeft een goede ploeg met goede voetballers en ik vond ons vandaag ondanks dat we 3-1 hebben gewonnen, een beetje onrustig. Dat moet rustiger worden en ook wat overtuigender, laat ik het zo zeggen. We hadden kunnen uitlopen naar 4-1 of 5-1.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hopelijk hervindt hij zijn vorm weer.

18 januari 2020 om 23:47

Ik weet niet of dat wel echt een vorm bij Jörgensson is. Was in het kampioensjaar bijzonder goed, maar alle spelers stegen dat seizoen boven zichzelf uit. Als je zijn statistieken van voor en na het kampioenschap erbij pakt, kan je enkel concluderen dat hij gewoon een middelmatige spits is..

19 januari 2020 om 10:35

Hoe vergelijk jij statistieken?? Ik zit te kijken en zie een spits die gemiddeld 10 x scoort en rond de 15 goals zit met 32 wedstrijden dat is volgens mij heel
Goed.
Dat is voor de eredivisie erg goed zelfs ... daarbij zijn zijn statistieken toch juist erg goed ... als je meeneemt dat hij geblesseerd is geweest en de laatste 2 jaar niet meer dan 27 wedstrijden heeft gespeeld bijna 1 op 2 daar komen de ajax spitsen niet aan dit seizoen.

Laten we hopen dat hij weer op zijn niveau (of in ieder geval dicht in de buurt) komt. Een spits heeft goals nodig en wat dst betreft had zijn seizoen niet beter hervat kunnen worden.

Los? Ik kan me herinneren dat ie de eerste seizoenshelft een keer scoorde, toen dacht men ook dat het nog wel zou komen.. eerst zien, dan geloven. Is van nature geen goalgetter, op dat ene fantastische seizoen na.

Leuk voor Nicolai, ik denk overigens niet perse dat hij “Los” is. Hij is gewoon geen echte afmaker, dan dat hij er vandaag echt zeker nog een gemaakt. Vooral dat schot na die fantastische actie van Sam was verschikkelijk, die moet een spits maken. Echter kun je ook als niet goalgetter in Nederland gewoon 10-15 goals maken in een seizoenshelft en dat zou natuurlijk meer dan prima zijn! Dan is hij ook direct weer een paar miljoen waard, hopen dat Sam ook nog een paar van zulke invalbeurten heeft en je kunt ze misschien samen voor zon 15 miljoen??? verkopen. Wellicht iets enthousiast maar in deze gekke wereld weet je het niet. Dan die jonge spits aantrekken en voor volgend seizoen heb je weer een goede aanvalsljnie die veel waar kan worden/zijn. 1 jonge creatieve spelverdeler kopen( heb zelf nul idee wie). Een jonge centrale verdediger erbij. Janmaat erbij halen. En dan staat er best een elftal dat weer derde kan worden maar vooral ook dat geld kan opleveren.
Keeper; Bijlow Evora
RB; Janmaat Geertruida
RCV; Aankoop Van Beek
LCV; Senesi Johnston
LB; Haps Malacia
VM; Fer Burger
CM;Toornstra Aankoop
AM; Kokcu AEB
LV;Sinisterra Azarkan
SP; Aankoop Bannis
RV; Berghuis Summerville

19 januari 2020 om 08:21

Wat zijn jullie toch vaak negatief over Jörgensen. Ik vind het een prima spits en prima gozer. Geen echte afmaker? Mwoah, vind hem toch echt wel bovengemiddeld voor de goal en daarnaast heeft hij voetballend tevens een goed aandeel in het aanvalsspel.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren