Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Neymar toont pontificaal buik na roddel over te dik zijn: ‘Stik erin, haters!’

Laatste update:

Topspelers, maar ook clubs uit binnen- en buitenland geven (bijna) dagelijks via Instagram, X of andere internetkanalen een inkijkje in het reilen en zeilen van de voetbalwereld. In deze editie van VZ Social aandacht voor Neymar, die al grappend reageert op zijn vermeende overgewicht.

De aanvaller van Al-Hilal filmt zichzelf al lopend en laat pontificaal zijn buik zien, terwijl hij met een duidelijke reactie komt. "Overgewicht? Oké. Maar dik? Ik dacht het niet! Stik erin, haters!", aldus de 31-jarige Neymar, die herstellende is van een zware knieblessure en over enkele maanden pas zijn rentree kan maken voor zijn werkgever en Brazilië.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Neymar is ook wel eens aan de zware kant terug gekomen van vakantie. Als die kerel straks volledig traint is het er zo weer af. Is het heel professioneel? Nee, maar dat weten we van hem.

31 januari 2024 om 07:03

Zonde zo vroeg al in de woestijn.

31 januari 2024 om 21:04

Neymar zou met instelling van Weghorst tot de 'Groten der Aarde' s behoren

afgetraind is ie ook nog niet bekant...

misschien valt hij nu mimder op de grond zo een beetje body voor hem is niet verkeerd.

Gaat er toch wel vanaf maar dit is natuurlijk Neymar in een notendop. Hij had zoveel meer uit zijn talent kunnen halen. Als die de mentaliteit van Messi en Ronaldo was dan had hij ook zulke cijfers kunnen hebben. Want zijn talent is echt immens.

30 januari 2024 om 22:36

Ik deel je mening niet. Totaal niet zelfs. Bij Barça had hij wel degelijk een goede mentaliteit maar kwam niet in de buurt van Messi en Ronaldo. Begint ook wel een beetje irritant te worden hoe deze speler, ondanks volstrekt onvergelijkbare cijfers, steevast in 1 adem wordt genoemd met de twee beste aanvallers aller tijden. Talent is een subjectief begrip. Nogmaals, mag niet in 1 adem genoemd worden met deze 2 legendes. Genoeg spelers met zogenaamd "extreem veel talent" maar steeds weer die subjectieve opinies: "hij HAD dit kunnen zijn" etc. Tja, daar denkt iedere voetbalfan anders over.

30 januari 2024 om 23:02

Waar haal je het vandaan dat hij in 1 adem met die 2 genoemd wordt? Serieus?

30 januari 2024 om 23:28

Als je begrijpend kan lezen en je beschikt over WiFi+social media dan zul je vele duizenden reacties aantreffen waarin figuren steevast, op basis van puur een subjectief begrip als talent, hem in 1 adem noemen met bovengenoemde. Sterker nog, meneer had doodleuk wel beter KÚNNEN zijn dan Ronaldo maar bla bla bla blessures en tig andere excuses etc. Goede speler hoor, maar zelden zo'n disproportionele hype gezien op basis van: uhhh talent? Edit: KO fases UCL met psg dusdanig veel kansen gemist dat Tuchel (!) het in de media voor hem moest opnemen. Periode rond 20/21/22, in cruciale wedstrijden 1 op 1 missen met de keeper, om maar iets te noemen. Ronaldo would never. En blessures kunnen niet als excuus worden gebracht aangezien hij zo fit als een hoentje was

Als deze kerel de mentaliteit van Ronaldo had, dan was hij een van de beste aller tijden ongetwijfeld.

30 januari 2024 om 22:42

Dus eigenlijk zeg je nu dat alleen vanwege z'n blessures (wat idd door z'n "party mentaliteit" kwam) hij niet hetzelfde gepresenteerd heeft als Ronaldo? Terwijl in de CL, vooral de KO fases, hij stiekem best vaak heel erg tegenviel, dit in tegenstelling tot Ronaldo. Neymar is m.i. toch wel een beetje zien wat je wil zien: absurde mediahype, en hierdoor tig fans die hem wanhopig het ultieme willen zien flikken. Wat eindstand, feitelijk gezien, nogal tegenviel en hierdoor maar tig excuses van stal werden gehaald. Goede speler hoor, technisch, creatief, trukendoos, 1 op 1 passeren etc, maar hoe mensen hun verlangen (het had zo kunnen zijn) als feit blijven brengen ontgaat me volledig. Hoog "mijn tweet had waar kunnen zijn" vibes

30 januari 2024 om 23:28

Ik ben het wel eens met Wetenschapper. Technisch gezien echt een van de grootste die ik ooit op zo een jonge leeftijd heb gezien. Misschien zelfs groter dan Ronaldo en Messi. Helaas is hij te vaak geblesseerd en heeft hij het voetbal na zijn PSG CL debakel een beetje opgegeven. Hij behaalde geweldige statistieken bij Barca en had daar naar mijn idee nooit moeten vertrekken. De mediahype was ook meer dan terecht en eigenlijk geen hype. Hij was echt geweldig tijdens de MSN periode.

30 januari 2024 om 23:36

Dat is jouw mening. Maar zijn cijfers bij dat buitenaardse Barca waren vrij pover vergeleken met Messi en Ronaldo. Technisch gezien veegt Messi de vloer met hem aan. En in grote wedstrijden staat Ronaldo kilometers boven hem. Bij PSG faalde hij keer op keer en was simpelweg niet in staat om ze de CL te bezorgen. Maar beoordelende op z'n wedstrijden zonder blessures: bij lange na niet in de buurt van Messi en Ronaldo. Dat is overigens geen mening maar simpelweg een statistisch feit. Zijn wel meer gasten die Ronaldo in dribbelend opzicht voor schut zetten maar eindstand niet in 1 adem genoemd mogen worden met deze (narcistische) legende. Feitelijk gezien heeft Neymar niks gepresteerd wat vergelijkbaar is met Messi en Ronaldo. Wat overblijft zijn subjectieve opinies en "het had zo kunnen zijn want". Talent is en blijft een opinie. Oftewel, geen feit of Ballon D'or meetbare prestatie.

30 januari 2024 om 23:46

En ja, hij was geweldig bij Barça hoor. Ook bij PSG mooie dingen laten zien. Geniale steekpasses, mooie goals, technische hoogstandjes, trukendoos, goed in de opbouw, dribbels, hakjes etc etc etc. Kon buitengewoon goed voetballen. Maar op basis DAARVAN iemand in een legendarische categorie plaatsen is natuurlijk een tikkeltje overdreven. Bij Neymar is het ook: extreme mediahype....niet waargemaakt, dus: mensen houden zich wanhopig vast aan dit (hij gaat ooit de Ballon D'or winnen na Messi Ronaldo) beeld en beginnen hierdoor maar over vage begrippen als.... ehmm "talent, het had zo kunnen zijn". Tja, prestaties is echt het enige wat telt in de topsport. Niet "mogelijkheden". Daar win je geen prijzen mee helaas 🤷

30 januari 2024 om 23:59

Maar de stelling is; als hij dezelfde mentaliteit had als ronaldo. Dat heeft dus niet enkel en alleen te maken met blessures van zijn feestjes, maar ook elke dag trainen, zo fit mogelijk zijn en jezelf elke dag verbeteren. Als hij zijn talent (wat ie zeker heeft) combineert met maximale inzet en passie, dan had hij wellicht kunnen doen wat Messi en Cr7 hebben gedaan.

31 januari 2024 om 00:12

Hij heeft zeer zekers talent, was destijds onbetwist de allerbeste aanvaller van Zuid Amerika. Maar er zijn (waren) wel meer spelers met talent die eindstand niet jarenlang, dag in dag uit, op buitenaards niveau wisten te presteren. Bij Barça had hij "maximale inzet en passie" maar toch (feitelijk gezien) bij lange na niet hetzelfde niveau als Messi en Ronald. Die "wellicht" is en blijft een subjectieve opinie en verlangen.

Ik krijg steeds meer respect voor de mentaliteit van Ronaldo die hij al vanaf dag één in het voetbal toont. Alleen maar beter worden en de beste worden en blijven. Echt een beest. Neymar daarintegen vond ik de betere voetballer, maar als hij ook nog die mentaliteit had, dan kon hij zich meten met Messi en Ronaldo.

30 januari 2024 om 22:33

Dat is dus het grappige. Iedereen denkt altijd maar dat ze Ronaldo voor lul zetten als ze zeggen dat hij het van hard werken moet hebben (wat natuurlijk onzin is want hij is extreem getalenteerd)
Maar het is toch juist veel knapper om met minder talent zo boven je concurrentie uit te steken als hij doet. Dat verdient veel meer respect dan iemand die al het talent heeft gekregen en er nooit wat voor heeft hoeven doen. Wat is er zo speciaal aan een freebie ?

30 januari 2024 om 23:05

Ronaldo heeft gewoon een mega groot ego waardoor hij dat opbrengt. Ik heb meer met spelers die gewoon normaal doen en een gewoon leven leiden dan altijd maar de beste te willen zijn en je als een kleuter gedragen als een ander het beter doet.

Uitstekende vorm voor een normale 31-jarige vent. Voor een prof staat ie gewoon te zwaar...

Het feit dat hij hiermee denkt indruk te maken of de 'haters' het zwijgen op te leggen zegt alles over zijn mentaliteit en de normen die hij zichzelf oplegt. Zijn goed recht verder uiteraard. Voor de gemiddelde voetbalfan eeuwig zonde.

Uhm, ik weet niet hoor, maar hij heeft een beetje mijn postuur en ik ben een 40 jaar oude luilak die de hele nacht op de bank zit met een krijsende dreumes. Haters niet echt te kijk gezet.

Ik kan er echt met mijn kop niet bij dat mensen zeggen "als hij dezelfde mentaliteit had gehad als Ronaldo, zou hij de beste allertijden zijn".

Waarop baseren we dit ? Hij heeft zijn topjaren gehad, waarin zijn mentaliteit wel goed was, zoals de MSN jaren bij Barca. Daarin heeft hij laten zien het niveau absoluut niet te kunnen halen van de 2 grootste voetballers.

Ik kan hetzelfde nu ook roepen over bijvoorbeeld Gareth Bale of Eden Hazard, Maar nee, het niveau van die 2 gaat voorlopig niemand meer aanhouden. Degene die het dichtst bij gaat komen is Mbappe, maar die is intussen ook al 25 en is te lang in Frankrijk gebleven.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren