Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Neymar blikt terug op beruchte foto: ‘Ik zei dat hij het niet moest doen’

Laatste update:

Neymar vroeg Gerard Piqué twee weken geleden om de foto van hen niet op sociale media te plaatsen. De verdediger van Barcelona voegde de tekst 'Se queda', ofwel 'Hij blijft' toe aan de foto, waardoor de supporters van de club goede hoop hadden op een langer verblijf van Neymar. Donderdag vertrok hij alsnog naar Paris Saint-Germain.

Neymar, die zaterdagmiddag wordt voorgesteld in het Parc des Princes, had gewild dat Piqué het niet had gedaan. "We speelden die dag geen wedstrijd. We zaten samen aan de lunch toen hij de foto maakte. We hadden gewoon plezier. Ik zei dat hij het niet moest plaatsen, omdat ik er nog niet uit was. Ik had de knoop nog niet doorgehakt, er ging ontzettend veel door mijn hoofd."

In gesprek met ESPN vertelt de Braziliaan dat het een 'heel moeilijke beslissing' was om Barcelona te verlaten, en dat hij vrijdag pas het definitieve besluit nam. "Het was slechts een foto. Hij wilde een dolletje uithalen en zijn gevoel verwoorden. Dat respecteer ik. Hij is een goede vriend van me in de voetballerij en ik hoop dat het hem goed zal gaan."

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Pique dacht even dat hij zou blijven als hij de foto plaatste met de tekst

5 augustus 2017 om 17:06

Klopt....die man is vader maar toch zoooo ontzettend kinderachtig. Impulsieve acties die altijd averechts uitpakken. Hij sprak ook nog een keer openlijk de ambitie uit om ooit directeur te worden. Je zou maar als aandeelhouder overgelaten zijn aan zijn grillen.

5 augustus 2017 om 17:26

Regelt wel ff de grootste sponsor contract in de historie lol

5 augustus 2017 om 18:17

En nog hypocrieter zijn openlijk Catalaanse voorkeur en dan bij het Spaanse elftal lopen provoceren. Als sponsor kan je het je toch niet veroorloven je te associeren met zo'n kinderachtig individu.

Was ook een niet al te slimme actie van Pique. Zo'n gesprek is persoonlijk, dan moet je niet daarna naar buiten gaan treden als je iets niet zeker weet en diegene zelfs aangeeft dat hij het niet moet doen. Werkt dan eerder averechts, in mijn ogen..

Het heeft WEKENLANG geduurd... iedereen vraagt zich af... ook deze spelers, van Barca, worden geïnformeerd over de situatie van Neymar... iedereen heeft er last van... Neymar, misschien had je wat duidelijker moeten maken, door bijvoorbeeld niet mysterieus te gedragen maar in het kort: "Geen commentaar".

5 augustus 2017 om 17:14

Als hij het toch wekenlang niet weet dat is het toch ook logisch dat hij niks laat weten? Zit er een tijdslimiet op zo'n beslissing dan? (afgezien van de transferdeadline ofcourse)

5 augustus 2017 om 17:53

Er speelt iets wel, plus Neymar was zeer onbereikbaar voor de pers... daar vraagt hij om.

6 augustus 2017 om 01:07

Ja dat is toch ook logisch? Want als hij de pers te woord zou staan dan had hij gezegd: ik weet het niet. En wat hadden de fans daar nou aan? Helemaal niks.

5 augustus 2017 om 17:31

Ten eerste als hij het niet weet dan kan ie zelf ook niet heel duidelijk naar anderen toe zijn.
Ten tweede hij heeft pique nog gezegd om het niet te plaatsen

Ik dacht dat Voetbalzone het hier zou hebben over de foto die Neymar een paar maanden geleden plaatste, nadat Neymar met Barcelona PSG met 6-1 had verslagen, waar Neymar onder andere 'n penalty versierde, aan het natrappen was tegen Marquinhos en zelf 2 goals maakte en volgens mij kort na die wedstrijd reageerde Neymar lachend op een foto van Rabiot op Instagram, waar Rabiot samen met Kurzawa met 4 vingers (verwijzend naar de 4-0 overwinning op Barcelona in de heenwedstrijd) omhoog stond en Neymar reageerde daarop met van die lachende smileys.

Nu speelt hij daar dus zelf bij PSG en toen bekend werd dat Neymar naar PSG zou gaan, moest ik ook meteen aan dit moment van Neymar tegen PSG denken.

Nou dit was zeker een week voor 31 Juli, de dag waarop in de clausule stond dat Neymar Sr zijn geld zou krijgen. Dat Neymar er 'nog niet zeker van was wat hij zou doen' lijkt aan te geven dat er weldegelijk contact is geweest tussen Psg en Neymar. Genoeg bewijs dat Barcelona de 26 miljoen niet hoeft uit te betalen aan Neymar Sr denk ik. Er is namelijk wel degelijk onderhandeld voor 31 juli...

5 augustus 2017 om 17:26

Dat weet zelfs de grootste kwibus ter wereld, wees er maar zeker van dat de eerste contacten al maanden geleden gelegd zijn, zo'n transfer vindt niet plaats op een weekje tijd.

5 augustus 2017 om 19:48

Was al een kaar bezig.

De "roddelkranten" brengen geruchten naar buiten en niet Neymar.


Geruchten & geroddel leveren ook veel geld op want daardoor kan je iemand maken en breken want het maakt meer kapot wat ons lief is.

Daarom neem ik alles met een korreltje zout.......

Wens neymar het beste wel grappig dat je van spelen met suarez en messi naar het spelen met cavani en dimaria gaat

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren