Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Neville: ‘Hij kan in elk team in Engeland en Europa spelen: zó goed is hij’

Laatste update:

De supporters van Arsenal hebben momenteel weinig reden tot optimisme, maar Jack Wilshere vormt de laatste weken een lichtpuntje in de duisternis. De Engelse middenvelder bewijst al geruime tijd in uitstekende vorm te verkeren en kan dan ook rekenen op de complimenten van Gary Neville. Laatstgenoemde zegt nooit aan het talent van Wilshere getwijfeld te hebben.

Neville was tussen mei 2012 en juni 2016 als assistent-bondscoach werkzaam bij het Engelse elftal en kent de middenvelder van Arsenal onder meer uit die periode. "Hij is met afstand de beste Engelse middenvelder. Ik heb vier jaar lang met alle Engelse middenvelders gewerkt. Hij kan in elk team in Engeland en Europa spelen: zó goed is hij", is de oud-verdediger van Manchester United bij Sky Sports lovend over Wilshere. Neville stelt dat de Engels international over unieke kwaliteiten beschikt. "Hij is de enige Engelse middenvelder die het spel met één aanname kan verplaatsen."

Volgens de analist is het voor de Engelse nationale ploeg met het oog op het WK van aankomende zomer in Rusland van groot belang dat Wilshere fit blijft. De technicus werd in het verleden veelvuldig geteisterd door blessures, maar dit seizoen kwam hij al tot 21 officiële wedstrijden voor Arsenal. "Ik heb met hem gewerkt en ik heb geen band met Wilshere of Arsenal, maar hij is een fantastische speler", aldus Neville. "Als hij fit is en in goede vorm verkeert, is hij cruciaal voor Engeland. Hij is de laatste jaren niet fit genoeg geweest om zichzelf te bewijzen."

"Dat is het enige probleem met hem", vervolgt de analist. "Zijn prestaties op het veld zijn van hoge kwaliteit, maar de betrouwbaarheid ervan is niet altijd optimaal. Je wil hem eigenlijk drie, vier, vijf seizoenen achterelkaar zien spelen. Maar het talent is onmiskenbaar: hij is de beste middenvelder die ik gezien heb in mijn tijd bij Engeland. Steven Gerrard en Frank Lampard naderden hun einde op dat moment, maar voor mij was Wilshere de beste van het stel."

Denk jij dat Jack Wilshere met Engeland naar het WK gaat?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

PSV nu ?? Ajax 2018/2019 ??
Reacties

Het enige positieve wat ik heb gezien is indd Wilshere, wat een geweldenaar is het en ik hoop echt dat Wenger hem de aanvoerdersband geeft. Wat betreft zijn contract dat is wel geregeld hij heeft meerdere malen aangegeven zijn contract te willen verlengen. Jack for Captain en hij moet zeker mee naar het WK.
COYG

16 januari 2018 om 21:22

Hij speelt een half seizoen goed in een team waar veel op het middenveld fout gaat, dat gaat bij mij niet op en geweldenaar is al helemaal overdreven ben ik van mening. Hij heeft goede dingen laten zien, maar hij en Arsenal hebben dit seizoen ook veel slechte dingen laten zien.

16 januari 2018 om 22:12

@Schop. Nou ben ik het met jou eens dat het nog veel te vroeg is voor dit soort superlatieven, gezien Wilshere zijn blessuregeschiedenis. Maar dat Wilshere persoonlijk slechte dingen heeft laten zien dit seizoen ben ik absoluut niet met jou eens. Zelfs in slechte wedstrijden van heel Arsenal is dit seizoen Wilshere, samen met Ozil, de enige die nog goede dingen laat zien. Dus veel slechte dingen dit seizoen van ook Wilshere ben ik absoluut niet met jou eens.

16 januari 2018 om 22:27

Ach joh laat hem. Hij kan het niet benoemen omdat hij zelf niet naar Wilshere kijkt.

17 januari 2018 om 10:20

Zojuist benoemd Mr Somagunner, omdat ik altijd extra goed naar Wilshere kijk omdat je anders niet zo kritisch mag zijn zoals ik nu ben

Wel een mooi schoolvoorbeeld van een misplaatste aanname die je daar doet.

Wacht maar tot het flink gaat waaien dan ligt de man in kwestie weer eens in de lappenmand. Overigens, bij iedere club in Engeland en Europa? Uhm nee.

16 januari 2018 om 19:52

Niet? Ik denk het wel, mits het windstil is inderdaad. Maar die jongen heeft overzicht, inzicht, techniek, kracht, vuur (soms iets teveel) en gogme. Ik vind hem weer zoals in het begin.. echt een heel erg goede speler.

16 januari 2018 om 19:53

Dat je het van neville niet aan wilt nemen oké, maar hij is niet de enige die lovend is over zijn kwaliteiten. Misschien dat Xavi er wel wat kijk op heeft? Zijn fitheid blijft idd een issue, maar het zijn telkens blessures die komen door impact, geen spierblessures. Hij zou daar iets aan kunnen doen, slimmer zijn in duels etc. maar dan haal je ook meteen 1 van zijn krachten weg, de dribbel. Wilshere kan mits fit en in vorm in elk team in Engeland en Europa mee, dat is een ding dat zeker is.

16 januari 2018 om 19:59

Ook gericht naar JD84.

Ben het eens met jullie punten. Ik vind het dan ook goede speler begrijp me niet verkeerd. Maar om te zeggen dat hij voor iedere club in Europa kan uitkomen daar wil ik niks van weten.

Samen met Dele Alli de beste middenvelders betreft het nationale elftal dat zonder twijfel.

16 januari 2018 om 22:39

Hij kan zeker niet bij elke ploeg mee. Barcelona en City passen niet bij hem, daar loopt hij teveel voor. Real is een niveau te hoog, en ook bij PSG en Bayern zie ik hem zelfs in topvorm geen basisplaats afdwingen.

17 januari 2018 om 08:42

Ben ik niet met je eens. Het gaat er niet om of hij een basisplaats af zou dwingen, maar of hij mee zou kunnen komen. Dat kan hij imo overal.

Neville praat laatste tijd wel erg veel.😂

Hier ben ik dan niet mee eens. Wilshare zou niets toevoegen aan City of United, laat staan absolute top in Europa. Leuke speler, vooral mentaal is ie sterk, maar is niet altijd even constant of fit, hoewel hij laatste weken wel een steentje bijdraagd.

Indien fit de beste CM die Engeland heeft en iemand die zich ieder geval niet verschuilt op de eindtoernooien denk ik. Ziet er ook een stuk fitter uit nu dan de voorgaande keren dat hij terugkwam van een blessure.

Ik ben altijd gecharmeerd geweest van Wilshere. Natuurlijk jammer dat hij telkens weer geblesseerd raakte. Als Wilshere fit is zou hij zelfs bij Barcelona kunnen spelen. Hij heeft daar het talent,techniek en spelinzicht voor. Hopelijk kan hij deze vorm behouden.

16 januari 2018 om 22:38

LOL! Barca is toch echt te hoog gegrepen voor hem hoor. Natuurlijk, het is een goede speler. Hij hoort ook thuis in de top van de PL, zoals Arsenal dat ook hoort. Maar het niveau voor de absolute top heeft hij niet.

16 januari 2018 om 23:33

Ik vind van wel hoor. Hij stond niet voor niks een tijdje op het radar van Barca als toekomstige vervanger van Xavi. Maar door blessureleed is daar niks meer van gekomen. En je kunt niet zeggen dat die scouts van Barca een stel koekebakkers zijn. En hoe hij nu speelt zou hij zeker wel naar Barca kunnen. Want op dit moment zit er niemand op de bank van Barca die beter is dan Wilshere. Suarez,Gomes,Rafinha zijn allemaal niet beter dan hem

Neville weer, alleen dan vergeet hij even lallana, alli en drinkwater die het laatste seizoen veel beter waren. Wilshere is blessure gevoelig, wisselvallig en in topwedstrijden vaak lomp in zijn tackles. Nu speelt hij een paar maanden goed in een team waar veel mis gaat, waar hij net zo goed fouten aan toevoegd. Iedereen gaat nu overdreven positief doen naar aanleiding van dit artikel, maar kijk maar eens even verder dan die paar maanden en beter naar hem tijdens de wedstrijd, dan valt het allemaal best mee en is hij zeker niet de beste van Engeland en verreweg van legends zoals lampard en gerrard.

16 januari 2018 om 22:28

Benoem die fouten dan. Wat gaat er bij hem mis?

17 januari 2018 om 10:17

Het niet verdedigen op cruciale momenten is mijn grootste ergenis bij Wilshere en in topper wil hij altijd voorop gaan in de strijd, daar is niet mis mee, alleen is het bij hem dan al vaker verkeerde agressie gebleken. Rode kaarten pakken voor veelte harde risicovolle tackles.

Zijn passing is nu wel goed in de laatste maanden, maar er zijn ook tijden geweest dat het de ene week wel zo was en de andere week dramatisch.

17 januari 2018 om 09:22

Sorry schop, je hebt vaak/vrijwel altijd heel zinnige comments, maar deze hoort daar niet bij. Wilshere heeft meer talent en potentie dan Alli en Lallana en helemaal dan Drinkwater. Dat is echt niet gebaseerd op de laatste paar maanden, dat heeft hij zijn hele carriere al.

17 januari 2018 om 10:13

Wilshere is 26, dan mag dat talent er wel vast uit komen en consistentie er toch wel wekelijks zijn. Je kan zeggen ja nu dan eindelijk, maar dat is nu wat? 4 maanden? En ook dat hebben we eerder meegemaakt toch?

Kijk het is jullie beste speler op het moment, maar in een team vol flaws heeft ook wilshere zijn flaws die nu minder zichtbaar zijn door meer flaws van anderen.

Mijn mening over Wilshere en Ramsey is toch wel tijden vrij terecht geweest, maar een goede streak van Wilshere maakt hem nu niet ineens 10x zo goed zoals iedereen beschrijft.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren