Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Neres schiet Juve in benarde positie; Messi breekt records na doelpunt Chery

Laatste update:

Juventus heeft woensdagavond in eigen huis met 1-2 verloren van het SL Benfica van Roger Schmidt. David Neres werd in Turijn de matchwinner met een doelpunt na rust. Paris Saint-Germain boekte, ondanks de 1-0 van niemand minder dan Tjaronn Chery, een 1-3 uitzege op Maccabi Haifa, waardoor de Franse topclub nog steeds foutloos is in de Champions League. Ook Benfica staat op zes punten in Groep H, terwijl Juventus nog steeds geen punt heeft verzameld.

Maccabi Haifa - Paris Saint-Germain 1-3
In Haifa was het niet het sterrenensemble uit Parijs, maar Maccabi dat na 23 minuten op voorsprong kwam. Niemand minder dan Chery wist een perfecte voorzet van Dolev Haziza achter de kansloze Gianluigi Donnarumma te tikken. Heel lang kon het thuispubliek niet van het doelpunt genieten, want een kwartier later was het Lionel Messi die de bal na een goede actie van Kylian Mbappé van dichtbij binnen schoot.

De Argentijn brak daardoor twee records: hij is nu de eerste speler die tegen 39 verschillende Champions League-teams heeft gescoord. Daarnaast wist er nog nooit eerder iemand in achttien opeenvolgende Champions League-campagnes op rij minstens één doelpunt te maken. Na rust was er een heerlijke steekbal van de linkspoot voor nodig om de Israëlische muur te breken. Vervolgens kon Mbappé de bal bekeken met de binnenkant van zijn voet achter keeper Josh Cohen plaatsen: 1-2. Vlak voor tijd tekende Neymar, na een heerlijke pass van Marco Verratti, voor de eindstand van 1-3.

Juventus - SL Benfica 1-2
Al in de vierde minuut was het Juventus-spits Arkadiusz Milik die een perfect aangesneden vrije trap van Leandro Paredes met zijn hoofd tot een doelpunt verwerkte. Daarna nam de thuisploeg op zijn Italiaans gas terug, waardoor de Portugezen sterker werden. Vlak voor rust kreeg Benfica een terechte penalty toen Fabio Miretti op de voet van Gonçalo Ramos ging staan, waarna routinier João Mário de bal onberispelijk hard in het dak van het doel schoot: 1-1.

Na rust werd het nog mooier voor Benfica, toen doelman Mattia Perin een schot van Ramos niet goed weg wist te werken, waarna voormalig Ajacied Neres in de rebound het meest alert was. De Braziliaan schoot de bal zonder na te denken uit de lucht in de linkeronderhoek. Een Italiaans slotoffensief leidde niet meer tot de gelijkmaker, waardoor Benfica samen met PSG met zes punten aan kop gaat in Groep H. Voor Juventus zal het lastig worden om dit gat nog te dichten.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dit Juventus is echt dramatisch slecht. De Italiaanse clubs moeten oppassen of er uberhaupt nog clubs bij de laatste 16 hebben straks. Inter en Juve staan er slecht voor. Napoli staat er wel goed voor, maar krijgen met Ajax gewoon een zware dobber en Milan vind ik ook alles behalve overtuigen. Salzburg kan zomaar eens gaan verrassen in die poule.

14 september 2022 om 23:02

Inter staat er niet heel slecht voor. Denk dat die met Barca gaan vechten om plek 2 maar vind dat Barca met de aankopen gewoon 2x moet winnen van Inter.

14 september 2022 om 23:04

Gaat ook wel lukken. Inter meestal echt dramatisch europees. En wij hebben opeens een heel leuk elftal. Heb zelf gister ajax gekeken, maar vandaag ff barca in zijn geheel teruggezein en wij verdienden minimaal een puntje daar. Maar kan prima mee leven als je bayern uit verliest in de poule fase.

14 september 2022 om 23:02

Ik denk dat Napoli gewoon doorgaat, ze hebben nog Rangers thuis en in eigen huis zie ik ze dit Rangers wegspelen. Dan hebben ze dus 9 punten al, ze hoeven slechts 1 van de 2 wedstrijden van Ajax te winnen en mogen die tegen Liverpool zelfs verliezen dan om door te gaan..

14 september 2022 om 23:08

In theorie kan je "gewoon" met 12 punten uitgeschakeld worden, maar Napoli heeft wel uitstekende papieren. Die gaan wel door ten koste van Ajax.

14 september 2022 om 23:14

Napoli heeft ook gewonnen van liverpool, dat zie ik ajax niet doen

14 september 2022 om 23:28

Quaresma: ja dat gaat helaas het verschil maken. Normaal gesproken moet je hopen dat of jij stunt tegen de absolute favoriet en/of dat de ander een offday heeft tegen de zwakke broeder. Dat lijkt nu beide in het nadeel van ons te vallen. Anders kan je een keer van Napoli verliezen en doorgaan, maar dat voordeel heeft Napoli nu. Ajax moet minimaal 4 punten pakken tegen Napoli anders kunnen ze het wel vergeten. Maar goed opzich geen schande om 3de te worden in deze poule omdat Napoli wint van Liverpool. Dat kan een keer gebeuren. Soms zit het dan net tegen waar het vorig jaar extreem mee zat in de eerste 2 duels qua resultaten (bij ons en de tegenstander). Wie weet verrassen we nog tegen Napoli. Enige nadeel is wel dat Napoli niet hoeft te komen en wij minimaal 1 keer moeten winnen.

14 september 2022 om 23:54

Zelfs 4 punten tegen Napoli kan niet genoeg zijn trouwens. Als Liverpool 3 keer wint (Rangers 2x en Ajax 1x) en Napoli van Rangers wint dan zou de stand Liverpool 12, Napoli 10 en Ajax 7 zijn voor de laatste speelronde. Grote kans dat Liverpool-Napoli dan een saaie 0-0 gaat worden. Liverpool zeker van plek 1 en Napoli door. Rangers moet ergens dus wel een puntje pakken, maar dat gaat niet gebeuren vrees ik.

15 september 2022 om 06:13

Draai het eens om. Als Ajax eerst tegen Liverpool had gespeeld en napoli deze week dan was het precies hetzelfde geweest. Na napoli hebben ze echt de boel op orde gesteld daar. Lullig dat het net voor Ajax was maar ook napoli gaat daar niet nog een keer zo van winnen.

15 september 2022 om 08:57

Ik vond Liverpool echt niet zo geweldig hoor tegen Ajax. Ik vond ze slordig spelen en ver verwijderd van het Liverpool van vorig jaar. Napoli bood gewoon veel beter weerstand dan Ajax. Napoli zat er steeds bovenop in de duels waardoor Liverpool niet eens aan hun pressing toekwam. Ik zie Napoli wel weer winnen van Liverpool, mits ze al geplaatst zijn tegen die tijd en op 70 procent spelen

15 september 2022 om 12:23

Je kunt van alles om gaan draaien, maar de situatie is zoals hij is. Ajax heeft 2 goede tegenstanders in de poule en waar vorig jaar heel veel mee zat zit het dit jaar tegen. De tegenstanders zijn in vorm (of gewoon te goed (liverpool)) en daarbij hadden ze het beste eerst Liverpool uit kunnen loten zodat je de laatste wedstrijd Liverpool thuis hebt. Daarbij is de Rangers als laatste uit ook niet ideaal. Die spelen dan waarschijnlijk nergens meer voor zodat ze wel vrij uit kunnen voetballen.

14 september 2022 om 23:04

De andere 3 Italiaanse ploegen hebben gewoon gewonnen. Alleen Juve doet het slecht

14 september 2022 om 23:05

Mooi om te zien dat Neres de show aan het stelen is in Portugal. Knappe overwinning, zeker niet verwacht dat naast Benfica ook Sporting zou winnen.

Moeten maar dankbaar zijn dat Club Brugge gisteren Porto zoek heeft gespeeld, anders was het een mooi weekje geweest voor Portugal wat betreft coëfficiënten ranglijst!

14 september 2022 om 23:05

Relax, Inter zit in poule des doods dus die gaf niemand kans, maar staan nu wel op 1 win uit 2 wedstrijden tot nu toe, dus wie weet. Juve tja die ontbeert gewoon wat kwaliteit en zelfvertrouwen mag zich inderdaad terecht zorgen maken maar Napoli en Milan zijn hard op weg. We zitten trouwens pas in de 2e ronde…Zelfde kan ik trouwens zeggen over de Duitsers; Dortmund moet oppassen, Frankfurt moet oppassen, hoezo? Omdat die het zelfde aantal punten hebben als inter ook 1x verloren en gewonnen. Dus zoals ik al zei. Te vroeg. Pas na de volgende speelronde kunnen wat balans opmaken

14 september 2022 om 23:16

We zullen het zien. Maar Bayern gaat gewoon door, Dortmund is gewoon veel sterker dan Sevilla, Leipzig zie ik nog wel een comeback maken en Leverkusen en Frankfurt kan nog alle kanten op.

14 september 2022 om 23:49

Prachtig dat Dortmund sterker is dan Sevilla, maar op papier zegt dat niet zoveel. Vooralsnog stellen ze teleur.

14 september 2022 om 23:49

@ Derkaiser Met die zelfde roze brilMoet het voor 3/4 Italiaanse club het vast ook goed komen

14 september 2022 om 23:55

Omdat ze met 2-1 verliezen van City? Swvilla staat op 1 punt uit 2 wedstrijden…

Juve is echt armoedig. Die bonucci kan toch echt niet meer. Het is ook wel tijd om afscheid te nemen van een aantal spelers en ik zou Allegri ook weg doen. Ik verwacht niet dat ze deze groep nog doorkomen, hooguit el.

14 september 2022 om 23:06

Een fan schreeuwde van de week naar een directielid (ben even de naam kwijt) van Juve dat hij Allegri moest ontslaan. Directielid reageerde in de trant van "betaal jij de nieuwe trainer?"
Allegri zal dus nog wel even blijven zitten

14 september 2022 om 23:14

Want Juve zit om geld verlegen? Al zal Allegri een mooie oprotpremie krijgen

14 september 2022 om 23:16

Door Bonucci is het maar bij 2 tegengoals gebleven; wat was die man goed aan het verdedigen zeg! Of heb je het over zijn prestaties in de competitie?

Hopen dat Messi nog wat Assisten geeft en Ronaldo voorbij streeft in dat klassement! Zal in mijn ogen meer recht geven aan de kwaliteiten van beide spelers.Maar wat speelde PsG slordig manmanman

Onze Roger heeft et wel lekker op de rit daar zeg.

14 september 2022 om 23:05

Heeft tot nu toe alle wedstrijden gewonnen. Top level.

15 september 2022 om 02:09

Wat gun ik het die man zeg! Hij heeft bij PSV jammer genoeg echt heel veel pech gehad, maar snoert momenteel de media, analisten en criticasters allemaal de monden. In de woorden van Mo: niemand krijgt hem kapot!

15 september 2022 om 13:28

Fckorsou | Pech wil in het niet noemen. Hij kreeg gewoon niet genoeg steun van bovenaf. Hij wou betere materiaal hebben op het veld maar PSV wou daar niet aan meewerken. Dat is ook de reden dat hij niet heeft verlengd. Hij had het naar zijn zin, maar hij werd heel erg beperkt. Je hoorde hem op een gegeven moment ook klagen over budget

15 september 2022 om 02:33

Ging tocg schandalig met Ikhataren om.die nu door Ajax binnen n maand op het rechte spoor gezet is?

Knappe overwinning van Benfica. Maar juve heeft nog alle.kans denk ik. Erop afgaand dat Juve 2x van Maccabi wint en Benfica verliest van Psg dan staan beide op 6 punten na 4 wedstrijden. Dan wordt de 5e pot beslissend op basis van onderling resultaat

Ik ben wel van de Allegri fanclub, echt veel voor juve betekend in het verleden.. Maar hij mag nu, mits er een goede vervanger beschikbaar is wel vertrekken

Het was niet best. Heel veel moeite gehad met de druk van Maccabi. De spelers lijken met hun hoofd al bij de interlandperiode te zitten. En Juventus... Wat is er met hun gebeurd zeg. Op deze manier moeten ze Maccabi gaan strijden om de 3e plek. Maar ach, Allegri zullen ze toch nooit ontslaan...

Daarnaast wist er nog nooit eerder iemand in achttien opeenvolgende Champions League-campagnes op rij minstens één doelpunt te maken.

Benzema ook 18 jaar op rij zag ik maanden geleden voorbij komen op social media dus snap dat stuk niet zo goed

14 september 2022 om 23:07

Die zit op 17. Als hij er dit seizoen weer 1 in peert dan is het 18.

14 september 2022 om 23:14

Deze herinnerde ik me " Karim Benzema becomes the first player to score in 18 successive calendar years in the Champions League (2005–2022) 🤯"

Van officiële UEFA account die ik volg op Twitter dus nu snap ik het even niet meer!

15 september 2022 om 13:55

Draufganger, dat zijn kalenderjaren. Campagnes zijn seizoenen.

14 september 2022 om 23:12

Benzema zit op 18 kalender jaren geen 18 seizoenen,hij heeft in het seizoen 2021/22 zowel in 21 en 22 gescoord,maar wordt gezien als 1 seizoen

Allegri je tijd is nu echt gekomen snel de koffers pakken.. het voetbal is niet om aan te zien! Hoop dat het bestuur nu de ballen heeft om hem te ontslaan

Benfica speelt erg verfrissend voetbal onder schmidt. Heeft daar ook meer de juiste spelers voor dan bij psv het geval, maar hij bewijst wel dat het niet allemaal aan schmidt lag. Ook leuk voor chery dat hij tegen psg scoort, denk dat weinig voetballers met zijn kwaliteit dat kunnen zeggen

Oké, laatste zeven wedstrijden maar 1 duel gewonnen en onderaan in de CL-poule. Mag Allegri nou s.v.p. eindelijk ophoepelen?

14 september 2022 om 23:24

Yes please. Zidane zou een mooie opvolger zijn maar uiteindelijk is alles beter dan dit.

14 september 2022 om 23:38

Ligt het aan Allegri of is de selectie van Juventus ook niet voldoende? Ik volg de Serie A niet maar lees vaak dat het team ook best armoedig is

15 september 2022 om 08:25

Juve heeft te maken met een serieuze blessure golf, dat scheelt een paar punten.. Maar dan nog moet de trainer het beter doen

Ik zeg je eerlijk vind chery wel een leuke creatieve voetballer hoor. Denk eerlijk gezegd wel dat die meer uit kunnen halen. Wel een lichtvoetige technische speler

Tuchel nieuwe club? 👀 Wat wil Allegri nou? Want er is echt geen touw aan vast te knopen...

Die Schmidt doet het echt fenomenaal met Benfica. Net als Real ook alles gewonnen tot nu toe. Blij ook voor Neres om te zien dat hij eindelijk weer het niveau haalt bij Ajax voor zijn blessures.

Ik hoop echt dat we Allegri zo snel mogelijk ontslaan. Natuurlijk hebben we wat blessures maar dit kan niet meer. Ik had maximaal een gelijkspel verwacht met de vorm waarin we zitten en de blessures etc. Maar nu maak je het jezelf heel moeilijk om überhaupt de achtste finale nog te halen. Maccabi Haifa gaan we het ook moeilijk mee hebben. Waarom speel je niet met een middenveld Fagioli Paredes Miretti? We moeten echt een andere coach

14 september 2022 om 23:25

Laat zidane maar komen

15 september 2022 om 00:16

Geef me 1 reden waarom Zidane Juve zelfs zou willen trainen? Om zijn reputatie als coach te vernietigen? Om zijn kans om Frankrijk te trainen te missen? No way dat Zidane er op dit moment er zelfs aan denkt, mss ooit als we terug met toppspelers zitten.

15 september 2022 om 08:30

Nu ga je tekort door de bocht, Zidane is een juventus man en daarbij loopt hij echt niet het Franse elftal mis omdat juve op z'n cv staat. Juve heeft topspelers, niet genoeg maar een goede trainer kan hier wel wat van maken

Roger is gewoon een goede trainer. Je ziet het nu met rvn dat die groep waardeloos is. John de jong is gewoon een slechte td. Mooi voor schmidt

Disaster, westrijd verliep wel zoals ik had verwacht op moment maar er zijn grenzen. Dit is de ondergrens. Alweer 20 goede minuten en dan Niets. Mentaal zit het zo slecht. De meesten gooien dan de coach buiten, maar Sarri en Pirlo hebben ook al bewezen dat deze kern amper kan voetballen. Het bestuur moet doen wat het moet doen, ontslaan of niet, maar het zal sowieso wachten worden op de volgende geldinjectie. Forza Juve, we komen wel weer terug.

Deksel op de neus van alle Nederlandse analisten en bondscoaches op Voetbalzone: de met pek en veren weggejaagde Roger Schmidt blijkt dus een toptrainer te zijn. Grootste bewijs dat je de pubers op Voetbalzone niet serieus moet nemen.

15 september 2022 om 13:47

Ik ben blij dat Schmidt nu zijn gram haalt. Hoop alleen dat hij dit vasthoudt, want de analisten en criticasters wachten totdat hij een fout maakt zodat ze hun gelijk kunnen komen halen.

Ik schaam me nu meer om Juve supporter te zijn dan in 2007. Wat een schande om dit Juve dit seizoen te zien. Niet eens om te verliezen van Benfica meer gewoon het spel wat al weken vertoond word. Als je naar (met al het respect) schubbekutseveen kijkt zit daar meer lijn in dan in dit afbraak voetbal. Zelfs met deze spelers moet je meer klaar kunnen spelen. Allegri out!!!!

15 september 2022 om 01:43

Schamen om Juve supporter te zijn? Hè? Het spel dat weken wordt vertoond? Het is al 4 seizoenen dit voetbal.

15 september 2022 om 12:53

Het voetbal is inderdaad al een tijd niet best maar er waren dan nog wel wat "resultaten" het afbraak voetbal wat Allegri nu vertoont is niet om aan te gluren met minimaal resultaat tegen de mindere teams. Aangezien de top van Italië nog moet komen gaan ze daar ook nog de nodige punten laten liggen wat hoogst waarschijnlijk gaat betekenen dat ze naast de top 4 gaan grijpen. Geen CL gaan spelen en er een leegloop gaat komen. Ik zie het echt somber in maar ik hoop dat ik er naast zit. Forza Juve

Milik, Kostic, Miretti, Paredes, Mckennie, Cuadrado, Danilo, Bremer, Bonucci en Perin is echt allemaal Bologna niveau. Wat een ongelofelijk matig team heeft Juventus terwijl ze zoveel hebben uitgegeven in de laatste zes jaar. Wanbeleid ten top, de Serie A is ook geen topcompetitie meer.

15 september 2022 om 01:36

Het zijn best goede voetballers die meer kunnen dan wat nu vertoont word. Allegri speelt gewoon laf voetbal waardoor alle spelers onder hun niveau spelen. Van milik kan je niet meer verwachten. Kostic speelt redelijk. Miretti is (met zijn 19 jaar fantastisch bezig. Een fout als deze kan gebeuren) Bremer is een aanwinst en Perin is een hele goede 2e keeper die het niet eens zo slecht doet. Parades, Danilo en bonucci bezwijken onder deze manier van spelen omdat het laf verdedigend spel is. Mckennie en vooral Cuardrado zijn ondermaats. Allegri out en er is een hoop mogelijk.

15 september 2022 om 07:14

Dus omdat Juventus slecht draait is de serie a geen top competitie haha wat een onzin man. Dus dan is de Pl ook geen top competitie want Chelsea verliest van Zagreb en kan niet winnen van Salzburg en Tottenham verliest van Sporting.

Wanneer wordt die man ontslagen?? Zien die dat nog niet?? Er staat geen team en totaal geen idee achter het voetbal. Los zand en hij teert op spelers die overschat zijn of overdatum zoals Bonucci, Cuadrado, Mc Kennie en De Sciglio bv.. Benvenuto Zizou

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren