Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Negatief record dreigt voor Arsenal: 'Dan is er geen weg meer terug'

Laatste update:

Het duel tussen Arsenal en West Bromwich Albion, dat voor donderdagavond gepland staat, lijkt de boeken in te zullen gaan als de slechtst bezochte thuiswedstrijd sinds the Gunners in 2006 naar het Emirates Stadium verhuisden. De gedesillusioneerde fans van de Londenaren willen daarmee hun onvrede duidelijk maken. Er worden een kleine 20.000 toeschouwers verwacht.

/

Daarmee is mogelijk het einde van manager Arsène Wenger in zicht, schrijft Harry Redknapp in de London Evening Standard. “Als je de steun van de fans verliest, is er geen weg meer terug. Als de boycot doorgaat, dan is de boodschap helder en duidelijk. Na alles wat Arsène heeft gedaan voor de club, zal hij misschien ook wel zelf zijn conclusies trekken als de fans hem niet meer steunen.”

Wenger is al bijn twintig jaar in dienst van Arsenal, waarmee hij in zijn eerste tien jaar tal van prijzen won, waaronder meerdere landstitels. Sinds 2005 is de oogst met twee FA Cups echter zeer schamel. “Arsène is van een uitstervend soort”, aldus Redknapp. “Hij zou eigenlijk zelf moeten bepalen wanneer hij gaat, maar het wordt lastig als de supporters andere plannen hebben.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

K heb het al eens eerder gezegd wenger gaat op korte termijn vertrekken bij arsenal. Hij kan het niet meer goed doen in de ogen van fans en Wenger lijkt me daar wel gevoelig voor dat hij niet meer zo gesteund wordt. Als de komende wedstrijden negatief eindigen en als (mag hopen van niet) spurs kampioen worden zie k hem zelf aftreden, want dan breekt de hel los.

21 april 2016 om 14:07

Hoe dan ook jammer dat die niet eerder is gegaan...dan had je Klopp of Guardiola nog kunnen aantrekken. met name Klopp was geweldig geweest

21 april 2016 om 15:09

Weet zeker dat die man blijft. Hij is te koppig en heeft te weinig zelfinzicht om te vertrekken. Elk beetje kritiek wat er op zijn prestaties komt probeert hij af te doen met argumenten over prestaties van vroeger.

21 april 2016 om 16:04

Tenzij het supportersprotest echt de spuigaten uit loopt, blijft Wenger gewoon.

Ik vind het lastig. Enerzijds, ja we hebben weinig gewonnen de afgelopen 10 jaar (alhoewel 2 FA Cups wel mooie prijzen zijn), maar anderzijds we hebben structureel ieder jaar top-4 gespeeld. Weinig andere clubs die dat nadoen. Daarnaast in de tussentijd een nieuw stadion gebouwd en desondanks toch zo goed als schuldenvrij door strategisch transferbeleid & sterke jeugdopleiding. De supporters die hier een statement willen maken zijn in mijn ogen toch wel een beetje successupporters. Ja tuurlijk deed het pijn dat Chelsea wel prijs na prijs pakte, maar wij staan stabiel aan de top zonder suikeroom en zonder schulden. Wees daar trots op en laat Arsène na alles wat hij gedaan heeft zelf zijn afscheid bepalen.

21 april 2016 om 14:08

je ziet waar te lang doorgaan tot kan leiden...saf bij United bijv.

21 april 2016 om 14:24

Saf bleef winnen tot het einde, dus dat is wel echt een heel slecht voorbeeld. Tenzij je de huidige problemen op hem schuift, maar dat zou natuurlijk onzin zijn.

21 april 2016 om 14:31

joh ik weet ook wel dat die won totdat die stopte...daarna zat je met een bejaard team wat het jaar daarvoor op zijn toppen speelde en uitgeblust was. Van Persie, Ferdinand, Scholes, Giggs, Vidic, Evra, Carrick, Fletcher kon je allemaal niks meer mee. Een Coach die nog meerdere jaren voor de boeg heeft managet de boel toch anders en kijkt naar de toekomst. Dat hoefde SAF niet omdat die toch ging stoppen. Kijk naar een Mourinho die nooit langer dan 2 jaar ergens blijft. Het Chelsea effect van afgelopen jaar dus.

21 april 2016 om 14:13

eigenlijk sta je stabiel in de subtop...dat is het probleem.

Natuurlijk is Arsenal een topclub en als je bij de top 4 in Engeland eindigt moet je ook top zijn.
Maar ze zijn bijna altijd halverwege het seizoen al kansloos voor de titel. En als je niet mee doet voor de titel, ben je eigenlijk subtop. En ze spelen altijd CL en komen altijd de poule door...maar 1 ronde later is het afgelopen. Dus echt serieus mee spelen om de CL overwinning doen ze ook niet.
Een topploeg doet serieus mee om de prijzen, Arsenal niet.

En die eerste paar jaar na het nieuwe stadion is het heel knap dat ze in de top 4 eindigden en tegelijk al hun schulden afbetaalden. Prima beleid.
Maar dan moet hij nu wel doorpakken en er een echt topteam van maken. Hij blijft te romantisch denken, noemt leuke spelers top spelers en is niet doortastend op de transfermarkt.
Dat zien de supporters ook en daar zijn ze nu een keer klaar mee. Een seizoenskaart is nergens ter wereld zo duur dan als bij Arsenal en ze krijgen er niks voor terug.
De middelen zijn er, het stadion is er, waar blijven de spelers en de successen?

21 april 2016 om 14:59

Daar zijn we zeker trots op, maar is het niet eens tijd om de volgende stap te zetten? We zitten al jaren vast in die top 4 haal eens door. Het leukste is dat we regelmatig dichtbij komen, maar net iets missen om door te kunnen halen. De pijnpunten zijn elk jaar weer vreselijk duidelijk, wat wordt er aan gedaan? Helemaal niks! Al die jaren opzoek naar een defensieve mid, spits en stabiele verdediger. Deze 3 posities zijn als Jaren de posities die te zwak zijn om Arsenal kampioen te maken.

21 april 2016 om 16:04

a.zudervici Goed gezegd, laat die plastic fans aub een andere club zoeken. De echte fans blijven hun club altijd steunen. Kijkend naar de prestaties van afgelopen jaren vind ik het helemaal schandalig dat men de club laat vallen. Consequent in de top meedraaien. Zelfs een Leicester kampioen. Het is gewoon enorm lastig in de bpl om wedstrijden te winnen.
En dan die simpele zielen die denken dat je iedere speler kunt halen......hou aub op. Dat betekend dat je werkelijk geen benul hebt wat er zich in de voetbalwereld afspeelt!
In Arsene I trust!

21 april 2016 om 19:27

Natuurlijk kun je niet elke speler halen maar kijk naar andere clubs, welke spelers die halen. Dan moet arsenal ook meer kunnen halen. En kijk naar wat ze wel halen. Als je geen kwaliteit of groot talent kunt halen kun je soms beter niemand halen ipv je geld uitgeven aan net niks.

En die supporters houden juist wel van de club. En soms is er dan n extreme maatregel nodig om bepaalde mensen wakker te schudden

As many as 20,000 seats may be empty for the visit of Tony Pulis' side on Thursday night

Wel even opletten voetbalzone. 20.000 lege plekken worden er verwacht, niet 20.000 bezette plekken.

21 april 2016 om 14:31

Had liever 20.000 bezette plekken gezien. Er moet wat veranderen en als dit soort dingen niet gebeuren maken we de komende jaren hetzelfde mee.

Zeer terecht dat de fans ook uit het stadion wegblijven. Zelfs met reguliere verkoop van tickets dreigt het stadion slecht gevuld te zijn. De resultaten zijn slecht, maar ook het voetbal is gewoon niet goed en leuk genoeg om naar het stadion voor te komen, zeker niet voor de prijzen gehanteerd worden. Arsenal, maar vooral Wenger, moet zich nu toch gaan beseffen dat het niet verder kan op deze manier. Er moet een echte verandering komen en dat houdt niet in een aantal topspelers, want dit team had gewoon kampioen moeten worden. Het is structureel en Wenger heeft gewoon zijn beste tijd gehad. Het is tijd om afscheid van elkaar te nemen.

Gaat het om een PL duel of bekerwedstrijd? Het lijkt me niet dat je thuis blijft als een wedstrijd met je seizoenskaart €100,- of meer waard is.

21 april 2016 om 14:15

waarom niet...als het helpt.
1 zo'n ruk wedstrijd om niks missen zodat de boel positief verandert...
Of gewoon weer een nieuwe dure seizoenskaart kopen om weer een drama jaar te zien.

Dan maar 1 wedstrijd opofferen.

Als je een statement wilt maken moet je het goed doen.

21 april 2016 om 14:21

Heel veel seizoenkaarthouders hebben hun stoeltje te koop gezet via het kaartenruil systeem.

21 april 2016 om 14:26

Eigenwijze meneer die wenger als die gwn een topspits had gekocht stond die nu bovenaan..Dat typisch wenger al zolang vast blijven houden aan dezelfde spelers.toch denk ik dat simeone met dit matriaal kampioen was geworden dit seizoen.

21 april 2016 om 14:32

een geode CV en CVM als backup waren ook gewoon broodnodig en het geld was er....alleen koppig niks willen uitgeven he

21 april 2016 om 14:54

Het probleem zit hem niet in het feit dat hij niks wil uitgeven. Hij wil spelers die hij zelf goed vindt die niet te duur zijn. Op die manier ga je geen spelers kopen.

21 april 2016 om 15:11

Er was amper een topspits beschikbaar. Benzema of Lewadowski waren gewoon onhaalbaar en voor een Higuain zou je 100 mln ofzo moeten betalen. Ik ben er blij meer dat er geen idiote bedragen worden uitgegeven. De spitsen waren dus lastig, maar andere posities zijn ook totaal niet versterkt en dat is wel zeer kwalijk. Vertrouwen houden in Arteta en Flamini..

100% terecht dit. Ik ben zelf altijd een voorstander geweest van Wenger, maar soms is het gewoon klaar! Ik hoop dat hij vertrekt en er een andere coach voor in de plaats komt. Ik hoop toch stiekem op Henry die altijd goed overkomt als analist.

21 april 2016 om 14:58

Ik hoop dat simeone komt samen met het trio griezmann-godin-koke

21 april 2016 om 15:05

Simeone is geen coach van de combinatie en zal denk ik niet bij Arsenal passen. Tevens is Koke alleen nodig als Santiago Cazorla weg gaat.

21 april 2016 om 15:44

Cazorla is ook niet de jongste meer!

21 april 2016 om 15:12

Analyseren en managen is toch wel even anders, zie Neville die toch een van de beste analisten was van de afgelopen tijd.

Ik denk dat men niet alles op Wenger af moet schuiven, het is ook de schuld van het management die hem al die macht geeft. Als je ziet dat hij goed is in bepaalde dingen, maar in andere dingen wat minder (zoals spelers kopen), dan moet je hem die macht ontnemen en iemand aanstellen die het beter kan.

21 april 2016 om 15:41

Neville kwam echter in een compleet andere cultuur terecht, vergeet dat niet. Andere taal etc.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren