Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Nederlander Aston Villa afgemaakt door oud-speler: 'Je bent een schande!'

Laatste update:

Aston Villa zag zaterdagmiddag bezegeld worden wat al tijden in de lucht hing: degradatie naar de Championship. De voormalig kampioen van Engeland ging met 1-0 onderuit bij Manchester United en is definitief niet meer te redden. De Nederlander Leandro Bacuna is volgens oud-speler Stan Collymore een van de hoofdschuldigen aan het debacle.

/

Op talkSPORT haalt Collymore fors uit naar een aantal spelers van the Villans, die hij arrogantie, lafheid en misplaatst vedettegedrag verwijt. Bacuna krijgt er in het specifiek van langs. “Je bent een schande. Leandro denkt vast dat de clubs voor hem in de rij staan”, fulmineerde hij. “Barcelona zal vast aankloppen. Ik heb nieuws voor je: geen club wil zijn vingers nog aan je branden.”

De 24-jarige ex-speler van FC Groningen is inmiddels bijna drie jaar actief voor Aston Villa, waarvoor hij dit seizoen al 27 keer in actie kwam in competitieverband. Zijn contract bij de degradant loopt nog ruim vier jaar door.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Reacties

Nou ik weet nog dat hij in het begin goud waar was, vooral met zijn vrij trappen toen in het begin bij aston villa. Jammer dat villa volgende jaar degradeerd, slecht bestuur.

Kan Voetbalzone ook vermelden waarom specifiek Bacuna zoveel verweten wordt?

17 april 2016 om 19:14

Is niet mogelijk omdat het onzin is. De trainer bepaald wie er speelt, als Bacuna zo slecht was, had de trainer hem ernaast moeten zetten.

17 april 2016 om 19:39

Dat is wel degelijk mogelijk want het is helemaal geen onzin. Als je als Bacuna zijnde praat over voetballen in de Champions League en je staat met je team onderaan in de Premier League dan maak je nu eenmaal een slechte beurt bij de supporters van je club.

17 april 2016 om 20:50

ja maar als je slecht speelt, hoor je op de bank te zitten en niet bij de top drie spelers met de meeste wedstrijden te zitten. Dat is de keuze van de trainer. Dus om hem dan als hoofdschuldige van de degradatie aan te wijzen gaat mij veel te ver.

17 april 2016 om 20:35

Ze willen gewoon graag naar iemand met de vinger wijzen. Iemand moet het kind van de rekening zijn

17 april 2016 om 21:42

Voordat Villa definitief gedegradeerd was, gaf Bacuna in een interview aan dat hij het leuk zou vinden om met een Nederlandse topclub in de CL te spelen. Dat kwam over alsof het hem weinig kon schelen dat zijn club op degraderen stond en dat is hem erg kwalijk genomen door de fans.

18 april 2016 om 10:42

Bedankt voor de opheldering. Je zou toch denken dat je zoiets wel in het artikel zou vermelden.....

19 april 2016 om 11:53

Ze hebben het hier over 1 persoon die dit over Bacuna zegt. Vond Bacuna persoonlijk wel aardig spelen dit seizoen tijdens de wedstrijden die ik van ze heb gezien. Villa daarentegen was echt waardeloos en terecht dat ze degraderen dit seizoen. Hopelijk kunnen ze zich nog versterken en volgend seizoen weer terugkeren in de Bpl.

Bacuna is een leuke speler in de Eredivisie, maar meer ook niet. Als dat soort spelers veel minuten maken voor je ploeg in de Premier League, dan heb je probleem. Dat ligt echter niet aan Bacuna die het niveau niet aan kan, maar aan de rest van je selectie die schijnbaar niet beter zijn.

17 april 2016 om 19:35

Hij doet het echt niet slecht daar hoor. Deze kritiek snap ik echt totaal niet, Bacuna is vaak een van de betere spelers van Aston. Denk dat hij makkelijk naar een club in Engeland kan die voor plek 10-15 speelt.

18 april 2016 om 00:08

Dan kijk je dus nooit wedstrijden van villa. Hij speelt regelmatig super slecht en hij haalt 7/10 keer een onvoldoende hij is gewoon super dlecht bezig dit seizoen en dat die dsn ook nog over CL voetbal begint gaat dan iets te ver.

stan collymore, heeft het allemaal zo goed gedaan in zijn cariere.

Die zal het wel niet hebben op Bacuna. Bacuna speelt helemaal niet slecht bij Villa. Nee het is geen wereldvoetballer, zal hij ook nooit worden, maar hij haalt wel vrijwel altijd een voldoende. Hij zal ook nooit een uitblinkende speler worden, daarvoor zit zijn eigen veelzijdigheid hem veel te veel in de weg. Hij heeft dit jaar al op vijf verschillende posities gestaan en dan heb ik het niet eens over verschillende spelsystemen.

18 april 2016 om 00:09

Hij haalt juist bijna nooit een voldoende. Dat is het probleem

18 april 2016 om 01:08

Mwah ik vind het meestal wel een zesje waard. Geen ruime voldoende ofzo, maar wel genoeg. Hij valt mij in ieder geval niet negatief op, en daar is toch genoeg ruimte voor bij Villa dit seizoen.

18 april 2016 om 08:23

Dan heb je misschien wedstrijden van vorig seizoen gezien want dit seizoen is die gewoon ronduit dranatisch vooral in zn verdedigende taken

Collymore kon zelf niet eens meer mee bij aston villa toen ie 30 was en dit soort dingen pleit ook niet in zn voordeel wat betreft gedrag: " Collymore was notoriously involved as the Leicester City team was sent home from a four-day break in La Manga. Collymore let off a fire extinguisher in a hotel bar."

17 april 2016 om 20:12

Hij is ook niet vies van seks in het openbaar, of het slaan van zijn vrouwen, haha. Hij is wel redelijk hypocriet hierin inderdaad.

Het viel mij laatst al op tegen Newcastle. Bacuna werd bij ieder balcontact uitgefloten. Ik meen dat hij het in het begin goed deed. Zal wel weer naar Nederland komen.

Wie is Stan Collymore?

17 april 2016 om 21:00

Een vrouwenmepper, aldus Ulrika Jonsson. Voetballers hoeven heus niet de braafste jongetjes van de klas te zijn, maar aan dit heerschap zitten een aantal steken los.

17 april 2016 om 22:45

Een voormalig spits met Engels paspoort.

Die Collymore wordt in Engeland toch niet serieus genomen. Deed zelf alles wat God verboden heeft op en buiten het veld, waardoor hij effectief zijn eigen carriere om zeep heeft geholpen. Wijst tegenwoordig met zijn hypocriete vingertje naar Premier League spelers die meneer niet kunnen bekoren, vanuit zijn ivoren Talksport-toren.

Bacuna voetbalt straks gewoon op niveau, in de Championship. Niks mis mee. Sowieso zat Aston Villa er al wat jaartjes tegenaan te hikken dus de degradatie is meer dan terecht.

Misschien zouden ze ook eens naar het aankoop beleid kunnen kijken? Benteke was 42 miljoen, goh wat zijn daar toch goede spelers voor terug gekomen....

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren