Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Nederlaag voor Galatasaray; Sneijder geeft assist en loopt schorsing op

Laatste update:

Galatasaray blijft na speelronde 27 op de tweede plaats staan in de Süper Lig. Cim Bom verloor zondagavond met 2-1 bij subtopper Trabzonspor en moet Besiktas vanwege een slechter doelsaldo voorrang verlenen op de ranglijst. Het doelpunt voor het team van Hamza Hamzaoglu werd gemaakt door Emre Çolak, op aangeven van Wesley Sneijder.

Galatasaray loste voor de zesde keer dit seizoen niet één schot tussen de palen in de eerste helft van een competitiewedstrijd. De thuisploeg begon veel scherper aan de wedstrijd en had door een duidelijke handsbal eigenlijk een strafschop verdiend na een kwartier spelen. Via Özer Hurmaci opende Trabzonspor echter alsnog de score: hij schoot binnen nadat een inzet van Óscar Cardozo was geblokt. Op slag van rust had het zowaar 1-1 kunnen worden, maar Emre knalde tegen de lat en Burak Yilmaz kopte de rebound onbegrijpelijk naast. Galatasaray begon goed aan de tweede helft en Selçuk Inan zette doelman Hakan Arikan met een afstandsschot direct aan het werk.

Emre mikte later in het zijnet, maar alverwege de tweede helft kwam de linkspoot wel tot scoren: hij schoot fraai binnen na een breedtepass van Sneijder. De Nederlander deed later later nog een poging om er 1-2 van te maken, maar mikte over. De treffer viel juist aan de andere kant: Carl Medjani tikte de bal na een voorzet vanaf de linkerflank van dichtbij binnen. Sneijder pakte in de slotfase nog een gele kaart en is daardoor geschorst voor de thuiswedstrijd van volgende week tegen Gaziantepspor. In de blessuretijd liep de wedstrijd nog even uit de hand toen de spelers ruzieden en Özer kreeg daarbij een rode kaart.


Wie eindigt hoger op de ranglijst, denk je?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties
19 april 2015 om 20:12

Hoezo dom? Gala kan gewoon niet beter.

19 april 2015 om 20:15

Een gelijkspel was op zijn plaats geweest. Trabzon eerste helft sterk en wij de tweede helft. Jammer genoeg hebben we verloren. We hebben dit seizoen 0 punten gepakt van trabzonspor en dat kan zeker vervelend worden om de eerste plek te claimen

19 april 2015 om 21:31

Tot de 1-1 speelde GS inderdaad beter in de tweede helft, maar daarna was de tij gekeerd en zocht TS voornamelijk naar de 2-1.

Concurrent verloren. Mooi voor ons . Goed gedaan Trabzon!

Nooit gedacht dat ik met een overwinning van TS blij zou zijn. Nu moet fenerbahce het morgen afmaken en hebben ze weer alles in eigen hand.

19 april 2015 om 20:49

Ons kennende wordt het vast en zeker een zeer stress gevende pot. Met hopelijk ons als winnaar en uiteindelijke koploper.

Verdiend Gewonnen VAN Trabzonspor!!

We speelden gehele eerste helft en laatste deel van de tweede helft beter.

Motm: Ozer Hurmaci.

Salih Dursun speelde sterk, Mehmet Ekici speelde nietâ  op zijn best en Cardozo was erg slecht.

Emre Colak van GS speelde erg goed: 2 fantastische afstandsschoten en dan uiteindelijk een fraaie doelpunt gemaakt, wat hij verdiende.

Sneijder was gewoon onzichtbaar, kwam pas 40e minuut achter dat hij speelde.

Burak zou zogenaamd ons kapotmaken, maar enige wat kapot werd gemaakt waren zijm gevoelens. Ging bijna janken wanneer hij aan de bal was.

Hadi Trabzonum, 4E Plaats IS Voor Ons!

19 april 2015 om 20:05

Gefeliciteerd met deze overwinning! Ik gun Trabzon veel dit seizoen omdat ze met 2 Algerijnen spelen, waarvan Medjani vandaag zelfs heeft gescoord, wat ie normaal gesproken niet vaak doet haha. Maar kan je mij misschien vertellen wat er met Essaid Belkalem aan de hand is? Ik meen te herinneren dat hij voor de winter nog vaak speelde maar de laatste weken zit ie niet eens bij de selectie. Is hij geblesseerd of word hij gewoon altijd gepasseerd? Vind 'm namelijk een prima verdediger altijd bij Algerije.

19 april 2015 om 20:11

Hij is betrokken geweest bij een auto-ongeluk volgens mij.

19 april 2015 om 20:18

Oh ik heb van Franse en Algerijnse media vernomen dat dit een broodje aap verhaal was..

19 april 2015 om 20:30

Volgensmij door de buitenlandersregeling en kleine blessures, maar daar heeft Belkalem volgend seizoen geen last meer van. Vind hem zelf ook een goede speler en over Medjani hoeven we niet over te hebben want hij is de motor van de team..

19 april 2015 om 20:37

Belkalem speelde regelmatig inderdaad, maar was een lange tijd geblesseerd al tijdens de Afrika Cup, en vervolgens was hij hersteld en was meteen daarna weer 1,5 maand geblesseerd als ik me niet vergis.

Weet iemand hoe lang het geleden is dat Trabzonspor twee keer wist te winnen van Galatasaray in een seizoen? Had dit niet verwacht. Voor Galatasaray is Emre Colak echt een lichtpuntje dit seizoen. En bij Trabzonspor is Medjani de nieuwe plaaggeest van Galatasaray. Scoorde zijn 3e tegen die club. Nu Fenerbahce winnen, en dan horen we weer op de plek waar we horen. Sneijder is geschorst. Maar een positief puntje is wel dat Melo en Semih Kaya weer terugkeren volgende week. Gefeliciteerd Trabzon fans.

19 april 2015 om 21:19

Ik heb het voor je onderzocht: 2010 - 2011. Dankjewel trouwens.

19 april 2015 om 21:50

Jij ook bedankt. Was er wel benieuwd naar.

19 april 2015 om 21:59

Trouwens niet elk seizoen erna was het twee keer winst voor Gala. Er is namelijk ook veel gelijk gespeeld. Even voor de duidelijkheid.

19 april 2015 om 22:02

Maar dat beweerde ik ook niet. Dat was trouwens ook het laatste seizoen dat jullie wonnen van ons. 3-2 in Avni Aker. In Turk Telekom wonnen jullie met 1-2 maar de wedstrijd in Avni Aker tegen Gs kan ik me niet meer herinneren.

19 april 2015 om 22:47

Nee, was meer een algemene opmerking, voor als iemand aan het meelezen was.

Ja pfff, we hebben echt te vaak onnodig gelijk gespeeld tegen jullie daarna. Bijvoorbeeld de eerste wedstrijd dit seizoen. Die hadden we echt moeten winnen.

Suptopper Trabzonspor???

Flikker op aub.

19 april 2015 om 20:15

Ahhaha wil je zeggen dat jullie dan een topclub zijn? Laatste keer dat jullie kampioen waren, was in 1983. Trabzon zit gewoon in een rijtje met Bursa en normaal ook Eskisehir, in de toekomst verwacht ik dat ook Konya zich bij dit rijtje aansluit. Subtopper dus, inderdaad.

19 april 2015 om 21:14

Bozkurt. Trabzonspor is gewoon een topclub in Turkije. In Engeland werd Liverpool voor het laatst kampioen in 1989/90. Als je daar zegt dat Liverpool geen topclub, dan lachen ze je vierkant uit. Zelfde geldt voor Schalke in Duitsland en voor Feyenoord in Nederland. Dat zijn ook allemaal topclubs in hun eigen land.

19 april 2015 om 23:32

@bozkurt20

Je ziet ne niks zeggen over topclub ik beweer ookniet dat we net zo groot als fb/bjk/gs zijn
Maar eskisehir en of bursa zit gewoon onder ons als club. Bursa zou enigzinds nog kunnen groeien maar dt maakt ons niet kleiner.

19 april 2015 om 20:16

Zo staan ze in Nederland wel bekend ja. Galatasaray, Fenerbahçe en Besiktas worden als enige topclubs gezien hier. Weet niet hoe dat in Turkije is.

19 april 2015 om 23:53

Het was altijd de grote 4 volgens mij

Mijn complimenten aan Ali Palabiyik. Ik heb in tijden niet zo een goede scheidsrechter-performance gezien in een Turkse wedstrijd. Dit zeg ik overigens zonder het oh zo populaire sarcasme. Hopelijk weer een goede scheidsrechter erbij.

Dure punten verloren in een kamikaze wedstrijd. We speelden zonder middenveld. Geen organisatie, systeem of stabiliteit. We zeiden tegen Trabzonspor wat Sefo destijds tegen Mark Hunt zei: "jij slaat mij, ik sla jou". Het was (in de 90ste minuut letterlijk) een ordinaire brawl. Zij scoorden en wonnen.

Volgend jaar moeten we duelkracht kopen voor het middenveld en een Spartaanse zomerkamp, want we kunnen niet meer lopen. Hadi hayirlisi.

P.s : Voor de mensen die zeiden dat Trabzonspor deze wedstrijd zou weg geven: Niet iedereen is net als jullie.

19 april 2015 om 20:27

Natuurlijk zou je zo'n scheidsrechter willen, wie niet?
Een scheids die je mee helpt om niet te verliezen. 2 penalty's niet geven en ook geen rode kaarten. Zulke scheidsen zijn wel goed hehe.
Zonder gein, zulke scheidsrechters verpesten het voetbal..

Iig, Gefeliciteerd Trabzon. Verdiend gewonnen.

19 april 2015 om 20:31

Wat jij zegt is ook onzin, als hij ons zo graag zou willen helpen zou hij bij eerste doelpunt Selcuk een vrije trap geven en de tweede stoppen en zeggen wacht op mijn fluitje.

Tuurlijk af en toe maakte hij een fout, maar dat maakt elke scheidsrechter. Plus hij is nog jong.

19 april 2015 om 21:06

Die tweede was sowieso geen penalty. Die eerste handsbal was er 100% een.

19 april 2015 om 21:52

Jij ziet t. Snap niet hoe hij Ali Palabiyik zo goed vond fluiten.

19 april 2015 om 20:28

Enige minpunt van scheidsrechter vond ik dat hij af en toe onnodig gele kaarten trok voor spelers van Trabzonspor. Bijvoorbeeld toen Erkan Zengin overtreding op Colak maakte.

Verder vond ik hem niet slecht fluiten. Vond het ook sterk van hem om 6 spelers geel te geven na die ruzie

19 april 2015 om 20:32

Erkan Zengin haalde toch een counter eruit? Dat is gewoon een gele kaart. Gekke Ali floot prima.

19 april 2015 om 20:43

Mwah vond het toch te licht voor een gele kaart. Het was een tactische overtreding en veelte licht voor een gele kaart. Plus het was zijn eerste overtreding volgens mij.

19 april 2015 om 20:48

Volgens mij probeerde hij dat ook uit te leggen aan de scheids, dat het zijn eerste overtreding was. Maar je moet het zo zien. Als hij die faul niet begaat, dan is Galatasaray zo weg. Zo stop je toch een counter uitbraak.

19 april 2015 om 20:42

Dit is een objectieve kijk op de wedstrijd.. Scheids was goed (relatief voor Turkije) en het gedeelte over het middenveld klopt helemaal. Hamit en Selçuk hebben te weinig power en duelskracht. Hopen dat Bursa morgen punten kan pakken.

Ik zei het al eens en zeg het nog een keer. Zolang Gala met spelers als Sabri, Balta, Olcan en Umut blijft spelen gaan ze niks bereiken.

19 april 2015 om 20:30

Ik streep Olcan even weg uit je rijtje. Maar met de overige drie heeft Galatasaray toch een paar serieuze prijzen gepakt. Sabri is de speler met de meeste Gs titels in jullie huidige selectie.

19 april 2015 om 21:12

Die spelers zijn niet van het niveau wat Galatasaray nastreeft. Heb je Sabri ooit 'ns een keer een fatsoenlijke voorzet zien geven? En dan ga ik het nog niet eens over de bank van Gala hebben, ongelofelijk.

19 april 2015 om 21:20

Sabri, Necip, onze Selcuk, jullie Selcuk. Allemaal spelers die nog steeds bij topclubs spelen vanwege die limiet. Eens zien wat voor selecties we volgend seizoen te zien krijgen als het limiet wordt opgeheven.

19 april 2015 om 21:23

Ach ja dat zegt niet veel, kijk maar naar Selcuk Sahin

19 april 2015 om 20:31

Die selcuk inan vindt ik persoonlijk ook erg matig .

Sabri toont wel echt inzet, ben erg fan van hem.. Uiteraard komt die kwaliteit te kort.. Maar zo'n speler in je team al is het in de kleedkamer geeft iets extra's.

19 april 2015 om 20:37

Niets tegen Sabri. Hij speelde nog samen met Frank de Boer. En Frankie is ondertussen 4 keer kampioen geworden met Ajax. Sabri? Sabri speelt nog steeds bij ons. HELD!

19 april 2015 om 21:16

Een "held" die het verschil niet weet tussen een doel en de tribune. Tsja, het is maar wie jij een held noemt.

19 april 2015 om 22:06

Hoezo? Hij is een gewoon publiekslieveling. Soms maakt hij geweldige actie's en soms zelfs een assist of een doelpunt. Hij is gewoon een jongen van de club. Nooit weggegaan bij ons. En om die rare schoten moet ik altijd lachen. Een echte 'sabri' schot noem ik het dan.

Medjani gescoord ? Moet niet gekker worden . In ieder geval bij olympiacos stelde hij niks voor, hoeft niet perse zo te zijn omdat hij gescoord heeft hij heel goed speelt fsow. Al ben ik wel benieuwd naar zijn ontwikkeling bij trabzonspor.

Helaas heeft Gala verloren.. Maar heb vertrouwen dat Gala gewoon de titel gaat pakken.. 7 finales. Morgen fener thuis tegen bursaspor zie ik.. Hoogstwaarschijnlijk staat fener aan het einde van deze speelronde eerste..

19 april 2015 om 20:31

Jup, Medjani had bij Galatasaray 0-3 Trabzonspor 2x gescoord. Een CV die in 2 wedstrijden 3x scoort.

19 april 2015 om 20:33

Nou, Bursaspor moet je zeker niet onderschatten. Ik zie Fener wel verliezen van Bursa. Uiteindelijk worden wij toch kampioen in mei!
Gefeliciteerd trouwens met jullie kampioenschap. Misschien volgend jaar in de CL Galatasaray-Olympiacos

19 april 2015 om 20:35

Medjani is een beest, verdedigend zeer sterk, en heeft dit seizoen al 5x gescoord!

19 april 2015 om 20:39

@ trabzon fans,

Bedankt voor jullie uitleg . Ik gun het hem van harte. Overigens is hij wel heel snel afgestraft bij olympiacos 2 cruciale fouten en het was zo ver. En ik moet zeggen over het algemeen is de Turkse competitie sterker dan de Griekse dus, mooi om te horen!

Emre ,

Sagol kardas. Insallah kan ik jou ook feliciteren binnenkort met Galatasaray met de titel

19 april 2015 om 22:51

Bursa is inderdaad niet te onderschatten. Medjani vind ik redelijk tot zeer goed spelen. Op de CV is het echt een prima versterking. Heeft nog een goede pass in de benen, dus kan opbouwen, is zowel over de grond als door de lucht sterk en draagt wat bij in de aanval. Hij heeft echter ook op de DMF positie gespeeld bij ons en dat ging hem wat minder goed af. Komt toch wat tekort in vooral loopvermogen en spelinzicht. Maakte daar ook nog wel eens een onnodige fout. Maar heeft dit seizoen al een aantal keer belangrijke doelpunten gemaakt voor ons en dit is al doelpunt nummer drie tegen Galatasaray, kun je nagaan!

Echt hilarisch hoe sommige Galatasaray fans zich afreageren op Trabzonspor. Ja mensen, ondanks dat ze Fener haten, blijft het gewoon een club met eigen ambities en streven. Ze willen de Europa League halen. Hadden jullie nou echt verwacht dat ze Galatasaray lieten winnen? En omdat Galatasaray niet wint, zijn jullie (niet allemaal gelukkig) boos op Trabzonspor. Op twitter roepen ze nog net niet dat Fenerbahce de kampioen van 2010/11 is. Wees boos op jullie eigen team. Galatasaray had gewoon moeten winnen.

19 april 2015 om 20:46

Ach, als je kleine kinderen nog serieus moet nemen krijg je veel hoofdpijn op internet. Tuurlijk heeft Trabzon ambitie en gaan ze thuis met volle tribunes niet express verliezen. Dat iemand daar nog aan twijfelde zegt meer over die mensen.

19 april 2015 om 20:52

Eens. Ik persoonlijk dacht dat Galatasaray zou winnen. Maar heb nooit gedacht dat Trabzonspor de wedstrijd cadeau zou doen. Daar zit een behoorlijk verschil tussen. Als Trabzonspor dit seizoen Europees voetbal misloopt, kan dat desastreuze gevolgen hebben qua financieel opzicht.

19 april 2015 om 21:34

De reden dat Galatasaray-fans zo afreageren op Trabzon, is omdat ze tegen Fenerbahce niets klaarspelen en niet eens de ballen hebben om de tegenstander letterlijk aan te vallen (Muslera).

Schande gewoon. In Istanbul werden ze verwelkomd met: Welkom kampioen van 2010-2011. Vandaag? 90 minuten lang uitschelden. Waarom? Vanwege de transfers? Hebben wij iets illegaals gedaan? Is het onze schuld dat Olcan, Burak, Selcuk etc. naar Galatasaray wilden? Niemand was verplicht hun te verkopen...

19 april 2015 om 21:43

Tja laten we vooral niet vergeten dat die spandoek van 'welkom kampioen' een sneer was richting Fenerbahce. En zeker niet bedoeld als iets aardigs richting Trabzonspor. En ik snap het beleid van de club ook niet. Elk jaar willen ze voor de titel maar steeds worden de beste spelers aan Galatasaray verkocht. Zo blijf je elk jaar vechten om plek 4.

19 april 2015 om 22:07

Er is wel degelijk een verschil in beleid. Haciosmanoglu heeft wat dat betreft een duidelijke visie. Zijn spelers mogen niet zomaar vertrekken naar de concurrent, tenzij de concurrent goed betaald en de speler in kwestie in opstand komt. Dat was zo bij Olcan en Tolga. Beiden wilden weg (Tolga om persoonlijke redenen, Olcan omdat die viel voor de charme van Istanbul en Galatasaray) en voor beiden is prima betaald. Vooral voor Olcan hebben we echt de hoofdprijs gekregen. Kijk dat er in de tijden van Sadri Sener een dramatisch beleid is gehanteerd, ben ik het mee eens. Want Sadri was te laat met verlengen van de contracten en deed ze gewoon gratis de deur uit naar, BJK en vooral Galatasaray. Dat kan en mag gewoonweg niet.

Om te reageren op Yalnizkurt, het is echt onzin. Dit verhaal wordt al jaren door de meeste Fener fans andersom gebruikt, zo van: 'tegen ons spelen jullie zo goed en tegen Gala geven jullie het cadeau'. Als jullie dat nu ook gaan gebruiken is dat echt zielig. Trabzon geeft niemand wat cadeau en heeft daar ook geen reden toe. Daarbij hebben we 4 punten afgetroefd van Fener door 2 gelijke spelen, dus je kunt echt niet spreken van weggegeven punten.

De spelers van gala zijn toch echt misselijkmakende spelers. Haat ze allemaal, lekker voor hun. Scheids was ook slecht, 2 penalties van Ts niet gegeven en 2 rooie kaarten van Gala niet gegeven.

Dit is mooi nieuws!

Heb zelf ook nog is 600 euro gepakt door die 2-1! Quot was 6.00 in de 82e minuut ongeveer en ik waagde een 100 euro.

Morgen zelf winnen en we zijn weer koploper en hebben alles zelf in de hand. Dat is altijd lekker!

19 april 2015 om 21:12

Ik zie jou zo vaak posten dat je steeds honderden euro's pakt haha verlies je ook soms of zoek je aandacht?

19 april 2015 om 21:56

Haha ik verlies nog wel is wat hoor. Maar ik overdrijf niet. 1x in de 2/3 weken als ik me erbij lekker voel speel ik.

Maar het valt toch wel mee hoevaak ik reageer over toto?

19 april 2015 om 23:02

Haha het viel me gewoon op vandaar tijdje geleden bij europa league zag ik reactie van jou dacht ik dat je had gewonnen. Als je zo vaak wint mag je die van mij ook komen invullen weet je haha😉

Hopen dat Fener morgen hiervan profiteert.

Even oftopic. Altay, in Turkije bijgenaamd als Buyuk Altay (grootse Altay) is vandaag gedegradeerd naar de 3. Lig. Ik mis de tijden met Kocaelispor, Sakaryaspor, Goztepe en Altay op het hoogste niveau. Die clubs vullen nog steeds hun stadions en halen vaak meer supportersaantallen dan sommige super lig clubs. Stond er toch wel even bij stil toen ik het las.

19 april 2015 om 21:52

Daarom vind ik het een slim idee als ze een paar clubs samen voegen. Istanbul basaksehir bijvoorbeeld is een sterke ploeg die leuk voetbal speelt alleen hebben ze een grote stadion waar geen supporters naar toe komen. En zo heb je er nog een paar in istanbul. Kan je dan niet beter hun samenvoegen zodat ze de stadion kunnen vullen en nog beter voetballen.

19 april 2015 om 22:08

Nou, als je een Goztepe en Altay met elkaar probeert te fuseren, kan ik je garanderen dat er oorlog komt. Dat zal never nooit gebeuren. Maar een Basaksehir laten fuseren met Istanbulspor (een club met een behoorlijke fanbase) roep ik al jaren. En dat Osmanlispor is ook de grootste grap die er bestaat. Die mag samen met Ankaragucu. Ankaragucu is nog steeds de club met de meeste fans in Ankara.

19 april 2015 om 23:05

Hahaha ik wou net zeggen dan krijg je zeker oorlog. Osmanlispor slaat idd nergens op en kayseri en erciyes ook gewoon fuseren is veel beter nu valt de een weg komt de ander terug. Ankaragucu zit ook nu ergens in de 3e competitie dacht ik echt zonde.

20 april 2015 om 00:15

Achh, ik ben meer next generation, maar wat zou ik graag ooit een Altay - Goztepe of Karsiyaka - Goztepe derby in de superlig willen zien.

Ik vind het nog steeds een wonder dat Galatasaray mee doet voor de titel. Ze laten daadwerkelijk niks zien. Tuurlijk heb je soms een beetje geluk nodig, maar Galatasaray had hier minimaal met 1 punt moeten weggaan.
Spelers zoals Chedjou, Selcuk Inan, Olcan en Hakan Balta gewoon een schouderklopje geven en vervangen. Dat had gisteren al moeten gebeuren, maar mag ook morgen al.
Ik snap niet dat je Yasin vervangt door Olcan en hoe durf je Pandev erin te zetten en Burak eraf te halen?
1 wissel was geweldig en dat was Emre Colak. Wat kan die jongen voetballen zeg. Arme jongen houd al heel het seizoen de bank warm en laat gewoon zijn klasse zien. Iedere wedstrijd geniet ik weer van die jongen!

Wat is er gebeurd met gs man ze kunnen geen eens mannetjes voorbij komen , hele tijd pasen na achter lange ballen balverlies dit dat .
deze team moet zware transfers maken en paar koekebakkers verkopen zoals Umut,altintop,burak,inan,dzmaili,pandev, etc.

De titel mogen ze ook vergeten als fener gaat winnen, de kans is 2% dat fb gaat verliezen !

20 april 2015 om 11:50

Ja komt door die eigenwijze bestuur van Gala, Aysal heeft Gala verkloot, 1e actie om Terim weg te doen, was zovizo niet slim om te doen, daarna 2 italianen te halen, daar ben je ook niet slim bezig, en toen werd hij helemaal uitgescholden in de Arena, jah wat wil je nog ik vind zwaar van terrecht, en zovizo onnodige transferm Pandev, Dzemaili, Bolat, Chedjou, Telles, van mij mogen ze allemaal weg.!!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren