NEC heeft engeltje op de lat en schaart zich bij laatste acht

Donderdag, 19 december 2013 om 20:37Daniel Cabot Kerkdijk • Laatste update: 22:23

NEC heeft zich donderdagavond voor de kwartfinales van de KNVB Beker geplaatst. De ploeg van Anton Janssen sleepte in en tegen Groningen een minimale zege uit het vuur en dat was een hard gelag voor de noorderlingen. Het team van Erwin van de Looi verdiende minimaal een doelpunt, maar Kalle Johnsson en het aluminium stonden diverse treffers van Groningen in de weg. Zodoende schaarden de Nijmegenaren zich bij de laatste acht van het bekertoernooi.

/

In de eerste twintig minuten zocht zowel FC Groningen als NEC gretig naar een doelpunt. Tjaronn Chery kreeg al vrij snel een goede kans. Het harde en lage schot was echter een prooi voor Johnsson. De noorderlingen bleven aandringen en hadden meer balbezit, terwijl NEC geduldig op de kansen loerde. Eric Botteghin en Michael Higdon probeerden met hun ploeg met een kopbal aan de leiding te brengen, maar zonder resultaat. Na ruim een half uur spelen kreeg Michael de Leeuw een dot van een kans. Hij werkte het leer van dichtbij echter recht in de handen van Johnsson.

Een blunder resulteerde op slag van rust in de 0-1 van NEC. Tom Hiariej, die enkele minuten eerder bijna in eigen doel had gekopt, kon na een foutieve pass van Botteghin de bal niet controleren en verspeelde het leer aan Sören Rieks. De Deen had geen problemen om Marco Bizot met een bekeken schuiver te passeren. FC Groningen zocht na rust furieus naar de gelijkmaker. Johnsson redde echter attent op een inzet van Chery en ook na goed voorbereidend werk van Giliano Wijnaldum was De Leeuw niet trefzeker. Tussendoor haalde Botteghin een inzet van Alireza Jahanbakhsh van de lijn.

Naarmate de tweede helft vorderde, werd NEC meer en meer onder druk gezet. FC Groningen was echter onrustig en daarnaast ongelukkig in de afwerking. Botteghin kopte uit een corner recht in de handen van Johnson, een bekeken schot van Krisztian Adorjan ging tegen de lat en pechvogel De Leeuw plaatste het leer met het hoofd eveneens op het aluminium. Ook in de slotminuten bleef de verdiende gelijkmaker uit. Chery had weer een goede kans, maar stuitte op Johnson. Het was aan Bizot te danken dat Navarone Foor er in de extra niet voor zorgde dat NEC met een 0-2 zege vertrok.


Poll

NEC is verdiend door


Gerelateerd

Meer sportnieuws

72 reacties (laatste reactie door grunnboy050)

pfffff.....niet normaal, wat een kansen en dan nog verliezen!

19 december 2013 om 21:14

Erg balen voor jullie inderdaad, had niet gehoeven. Van de andere kant, als neutrale toeschouwer, gun ik het NEC wel.

20 december 2013 om 23:43

als neutrale supporter kijk je toch juist liever naar Ajax, AZ, Groningen, Heerenveen en PSV in plaats van Feyenoord, Nec, Roda, NAC en ADO of ben ik nu gek?

Heb als neutrale toeschouwer een leuke pot gezien. Weet niet meer hoeveel kansen Groningen gemist heeft,maar het waren er best wel veel. Feli NEC fans.

Groningen heeft een serieuze dip en presteert momenteel minder dan vorig seizoen

19 december 2013 om 20:59

We zijn niet scherp en ongelukkig in de afronding de laatste weken. Geen reden tot paniek. Met deze voetbal instelling kan resultaat niet uitblijven.
Overigens presteren wel alles behalve minder dan vorig jaar, Keurig 6de.

zeer slecht gespeeld vandaag. Zomaar een goal weggeven aan nec
ondanks het slechte spel genoeg kansen gehad om te scoren !

19 december 2013 om 20:57

Zeer slecht gespeeld, hoezo dan? Hooguit een slecht resultaat, want verliezen en uit de beker liggen valt inderdaad tegen... maar kom op Groningen heeft zat kansen gehad. 3 of 4-1 had zomaar gekund. Vooral ongelukkig in de afronding dus, en niet ''zeer slecht gespeeld''.

19 december 2013 om 21:01

ik vond Groningen zeer slordig in de passing de simpelste dingen gingen fout.

19 december 2013 om 21:03

Mwa, ze hebben anders ook 3 of 4 100% kansen gecreeerd. Met wat meer geluk hadden ze hier niet verloren, toch? Of vond je het echt niet om aan te zien? (wat je uiteraard best mag vinden, ik vond het alleen wat ongelukkig vooral - niet ''zeer slecht''.

20 december 2013 om 00:43

Het was echt heel slecht, de eerste helft is er qua voetbal niks laten zien en dan ook nog eens met een slechte instelling. Tweede helft begonnen we goed met goed voetbal, maar uiteindelijk eindigde het in opportunistisch spel met veel risico's waar die vele kansen uit kwamen. De kansen die we hebben gekregen waren dan ook niet uit de meest vloeiende aanvallen, maar uit volle bak die laatste twintig minuten.

Hopen dat de heren eens begrijpen dat als er geen goed voetbal gespeeld wordt, dat er dan in ieder geval voor elkaar geknokt moet worden. Iets wat in ieder geval wel van belang is bij bekerduels. Helaas weer niet ver gekomen, maar dit was onze kans, helaas niet gegrepen!

Kalle johnsson motm!
Eerder beslissen deze pot voortaan Nec!

19 december 2013 om 20:48

Inderdaad, wedstrijd eerder moeten belissen. En Groningen had rood moeten krijgen al vroeg in de 2e helft!

19 december 2013 om 20:55

disveld maakte precies de zelfde overtreding, hij kreeg ook geen geel. anders had die ook zijn tweede gekregen

19 december 2013 om 20:58

Inderdaad en Groningen had nog een penalty moeten krijgen vanwege hands.

19 december 2013 om 21:25

NEC had ook een penalty moeten krijgen voor de overtreding van botteghin op alireza in de eerste helft.. mja goed groningen had veel kansen.. gelukkig voor ons vielen die er niet in!

19 december 2013 om 20:52

Eerder beslissen voortaan Nec? Eerder beslissen voortaan Fc Groningen bedoel je denk ik. Groningen is normaal gesproken beter. We zullen het zondag zien, Revenge

19 december 2013 om 21:36

NEC had na rust gewoon twee 100% af moeten maken. Daarnaast maakt Disveld geen soortgelijke overteding als Botteghin, aangezien Botteghin een twee keer de doorgang naar een kansrijke positie belemmerd.

Ook heeft NEC mazzel gehad met een sterk keepende Johnsson en dat Groningen de kansen niet afmaakt de laatste tien minuten.

Op naar de kwartfinale!

19 december 2013 om 21:47

Groningen wel meer dan 2x 100% kansen.. dus ja, FC Groningen had het eerder af moeten maken.

19 december 2013 om 22:20

De overwinning voor de beker is binnen, dus een revenge is niet meer mogelijk. De kortste weg naar Europa! Maargoed, zondag zien we wel weer en zie niet in waarom we niet gewoon weer gaan winnen! Forza Enieseeee!!!!!

19 december 2013 om 20:59

Ik hoop toch niet dat je durft te klagen na deze ongelofelijke meevaller... Groningen had ruimschoots moeten winnen vanavond gezien het spelbeeld.

19 december 2013 om 21:26

De enige die het had moeten beslissen was FC Groningen natuurlijk, beetje ongepast, ik zou zeggen: count your blessings..

19 december 2013 om 22:34

Kakadu, heel goed dat je NEC kijkt! Terecht of niet terecht boeit allemaal niet, want wij zijn bij de laatste acht, dus volgende keer kan je weer NEC kijken! Veel plezier alvast

19 december 2013 om 22:57

Natuurlijk kijk ik wel eens naar Nec, waarom niet? Ik ben niet zo bekrompen. Volgende keer kijk ik wellicht weer naar Nec, afhankelijk van mijn agenda.

Alle lof voor Johnsson!!! Weer een treurige actie van de scheids waar hij de tweede gele kaart niet durft te geven aan Botteghin. Voetbal je toch een stuk rustiger het laatste kwartier.

Aankomend opnieuw resultaat boeken in Groningen!!

Wat een rare Knvb uitslagen tot nu toe zeg..

Gaat lekker de laatste tijd! Weer gewonnen en nu hoop ik dat we eindelijk thuis spelen voor de beker.

19 december 2013 om 21:02

Thuiswedstrijd is weer een tijdje geleden in de beker ja. Bij voorkeur een mooie derby tegen JVC Cuijk.

Niet verdiend maar wel heel lekker! Groningen was voetballend niet veel beter maar wel veel meer kansen en hadden zeker 1 en eigenlijk meer doelpunten verdiend! Maar wij zijn door en dat is wat telt.
Held Kalle!!

19 december 2013 om 20:48

Was redelijk onzichtbaar. Gewoon degelijk. Deed geen gekke dingen.

19 december 2013 om 20:49

Speelde zeer solide, het leek alsof hij al jaren in de basis stond en was ook gewoon aan het coachen. Laat het voor mijn part maar altijd in de basis starten met van Eijden.

Zo, dat was echt even billen knijpen op het laatste. Komt toch echt omdat NEC op een gegeven alleen maar achteruit blijft lopen. Gelukkig zat het nu eens mee, en krijg je eens niet een tegentreffer in slotfase. Spannend wie we nu loten.

Forza NEC !

Wedstrijd niet gezien wegens werk, maar wat heerlijk om eens een keer een succesje te mogen vieren. Hopen op een goede loting!

Grunn echt een spek en bonen club.

Weer onverdiend verloren. Begint een trend te worden. Maar ja,de ballen moeten er wel in. En dat is nou net waar we de laatste wedstrijden veel moeite mee hebben. We krijgen genoeg kansen maar benutten ze niet. Had het zo mooi gevonden wanneer hier was gemeld dat Zeefuik zo was afgevallen. Helaas, wordt hem niet meer. Geen enkel geloof meer in. We hebben maar 1 spits, Zivkovic, dus opstellen deze man!

bah wat onterecht. Tekenend voor de moeizame periode waar Groningen zich in bevindt. Verliezen van dit nec, ondanks al die kansen..

Zonde van de beker. Nu is het taak je zelf komende zondag wel te belonen voor het voetballend vermogen!

Zeer ongelukkig, Groningen had makkelijk met 3 of 4-1 kunnen winnen hier.

NEC wint met alle geluk van de wereld, maar de spelers krijgen hier wel allemaal hoge cijfers. Hoe kan zoiets?

Proficiat Nec. Misschien geeft dit vertrouwen voor de competitie, ik hoop dat ze erin blijven.

19 december 2013 om 21:01

Geen idee hoe dat kan... net zoals dat mensen durven te stemmen dat NEC verdiend gewonnen heeft.... hoe dik is zo'n plaat dan vraag je je af...

19 december 2013 om 22:24

Omdat Groningen er pas een kwartier voor tijd achter dat ze moeten scoren om door te gaan is NEC onverdiend door. Onzin, Groningen begint veels te laat met aanvallen en maakt de kansen niet af... Plus NEC had ook makkelijk een goaltje kunnen maken als Foor wat zelfverzekerder is en die bal in een keer neemt vlak voor tijd.

Snap dat het frustrerend is dat je club zo met de kansen omspringt, maar dit resultaat heeft FC Groningen toch echt aan zichzelf te wijten.

Hoera, voor het eerst dit seizoen heeft NEC de nul kunnen houden tegen een eredivisieclub. Dat zegt ook een hoop over FC Groningen trouwens.

Groningen: Winneswat!!!!!!

Groningen heeft eigenlijk nog mazzel gehad begin van 2e helft was overtuigend voor n.e.c een 0-2 was daar eerder aan de orde dan 1-1 ook heeft Groningen heeeel veel geluk dat het met 11 man is blijven staan en dat ze in eerste helft geen penalty tegen hebben gekregen. Dat is ook het thuisvoordeel scheidsrechters zijn dan vaak bang een rode kaart te geven. Ook erg sportief om overtreding te maken op Leiwa en dan gewoon door de spelen terwijl hij wel zijn sleutelbeen gebroken zou kunnen hebben! Eind tweede helft was Groningen wel beter. Maar over de hele wedstrijd gezien heeft n.e.c geluk met de winst en Groningen geluk dat ze geen spelers missen dit weekend, de leeuw en bottegin hadden nooit meer op het veld mogen staan.

19 december 2013 om 21:55

Kom op zeg. De spelers van NEC vielen bij elke windvlaag... vindt je het dan gek dat er uiteindelijk maar eens doorgespeeld gaat worden. Over onsportiviteit gesproken... NEC kwam vanavond zeer gelukkig weg uit de Euroborg en dat kan jij proberen te nuanceren maar iedereen met een beetje goed zicht op het veld weet dat.

19 december 2013 om 23:45

Alleen Hemlein liet zich steeds vallen en stelde zich dan aan. Groningen had zomaar 2/3 keer kunnen scoren. Maar NEC had in de eerste 20min van de tweede helft ook zomaar de 0 - 2 kunnen maken. Zo heel onterecht vind ik het niet wel heel veel geluk gehad.

Lekkere overwinning, maar een driepunter komende zondag zou me heel wat meer waard zijn! Dan zonder Higdon, maar hopelijk met Jantscher.

Kan niet wachten tot van der Velden er weer bij is. Wat een drama vandaag zeg. De onrust in de aanval en proberen die beslissende bal met buitenkantje voet te geven. Vreselijk. Maar de tweede helft zat er wel meer strijd in. Dan heb je ook wat geluk in de afronding nodig. Prima voor NEC zo'n overwinning in de beker maar absoluut niet verdiend.

@percillenec, hoezo onsportief? Wat is er zo sportief aan het feit dat die spelers van NEC elke keer als stervende zwanen naar de grond gingen bij een voorsprong. Ik begrijp het wel om zo vroeg mogelijk je voorsprong te verdedigen ook al is dat door tijd te rekken. Maar kom dan niet aan met onsportiviteit van Groningen door dan door te gaan spelen als de zoveelste speler naar de grond gaat..

@nulvijfnul je weet toch wel dat de spelers naar de grond gingen doordat jullie spelers de overtreding maken en ja jullie spelers zouden ook gaan tijdrekken als jullie voorstaan dat doet elke club. Nou het is gewoon heel onsportief ik vind het vergelijkbaar met eerste worden met een game terwijl je een hack gebruikt dat voelt ook niet goed, het is dat die bal er niet in ging maar anders was het echt oneerlijk. En wat ik zeg wees blij dat je met 11 man stond in plaats van 9 wat terrecht was geweest en dan was het spelbeeld ook anders geworden. Hoe jullie spelers hemlein probeerde kappot te schoppen triest gewoon om 4 overtredingen achter mekaar op 1 speler te maken net of ze jaloers zijn ofzo

19 december 2013 om 22:30

Ga slapen, je moet morgen weer naar de kleuterklas. Triest figuurtje.

19 december 2013 om 22:33

Zo hoog is het noorden niet hoor.

20 december 2013 om 00:15

ja, precies, maar dat wij elke keer naar dat diepe zuiden, dat winderige westen en het verre oosten moeten daar hoor je niemand over.

19 december 2013 om 23:33

jaloers op dat bij elkaar geraapte vreemdelingenlegioen?

20 december 2013 om 09:23

Nee, hij is totaal niet jaloers. Nee, jezelf idetificeren met Vikingen is een feest.

20 december 2013 om 10:35

want dat doe ik?

Gelukkig, eindelijk een beetje het geluk aan onze zijde. En een Johnsson die excelleert. Ben blij voor die jongen. Is echt een topkeeper, maar 1e seizoenshelft vloog zo'n beetje elke kans binnen.

hopen dat we zondag nogmaals een overwinning behalen in het hoge Noorden, dan gaan we helemaal lekker richting 2e seizoenshelft!

NEC moet hun keeper echt dankbaar zijn, hij maakte cruciale reddingen.

Mijn zoon hoopt dat de Fcg kampioen wordt. Ik weet nog niet precies hoe ik dit uit moet leggen.

Helaas! Groningen zal nooit iets van betekenis winnen!!!
Sterker nog, we zijn gewoon weer terug bij af.
Iedereen kan hier winnen in Euroborg.
Jammer hoor. Weer een illusie minder.

Gefeliciteerd Nec. Misschien niet terecht door maar toch, door is door!

Erg blij natuurlijk met deze overwinning, maar wat was het spannend en wat kwamen we goed weg. Maar mede door eindelijk (!) goed keeperswerk van Johnsson hield hij NEC op de been.
Kwartfinale beker, en thuis tegen Utrecht. Zeker niet kansloos aangezien NEC minimaal had moeten gelijkspelen paar weken geleden in de Galgenwaard.

Nu op naar zondag. Opnieuw naar Groningen met opnieuw een vol uitvak en hopelijk opnieuw een overwinning wat in mijn ogen toch belangrijker is dan deze overwinning in de beker.

20 december 2013 om 13:17

Gelukkige overwinning voor nec maar toch knap.
Opnieuw een vol uitvak? Gisteren waren er 350 man en dat is echt niet uitverkocht.
Onbegrijpelijk dat er zo weinig supporters waren van nec want de kaartjes en het busvervoer waren gratis.
Zondag kunnen ze vanuit Nijmegen weer gratis met de bus naar Groningen.
Een of andere gratis combi (beker en competitie tegen Groningen).
Ze doen ook alles in Nijmegen om maar supporters mee te krijgen. Het is toch triest gesteld met jouw clubje Cancellara als je al gratis kaarten en busvervoer moet weggeven omdat er anders geen hond mee gaat.
Denk dat het zondag wel een nederlaag gaat worden voor nec en dat zou verdiend zijn voor Groningen want gisteren waren ze ook al beter.

20 december 2013 om 13:47

Toch wel weer *opvallend* dat jij hier met allemaal negatieve dingen komt aanzetten....

1. Een uitwedstrijd in Groningen op een doordeweekse dag net na de avondmaaltijd wordt gewoon niet geweldig bezocht. Mensen hebben werk of school weet je.... Bij Groningen zat het ook niet vol. Daarbij zou ik als Vitessenaar maar heel snel m'n mond dichtdoen als het gaat om 'supporters meekrijgen'.
2. Je hoopt vooral dat het zondag een nederlaag wordt(zou goed kunnen). Dat het van tevoren 'verdiend' zou zijn is ongelooflijke onzin, dat kan je van tevoren helemaal niet zeggen.ook omdat:
3. Groningen over de hele wedstrijd niet beter was. Het is altijd zo dat het laatste deel van de wedstrijd het meeste blijft hangen(op zich best logisch), maar in de 1e helft ging het gelijk op en in de 2e helft heeft NEC de helft van de tijd(tot ong. min 65-70) gedomineerd en was het eerder 0-2 geworden dan 1-1. Daarna heeft Groningen idd wat behoorlijke kansen gehad, wat meer als Nec, maar NEC heeft ook 3 hele goede kansen laten liggen in de 2e helft. Tel daarbij op dat Botteghin natuurlijk rood had moeten hebben, de bal op de lat van Adorjan afgefloten had moeten worden wegens hands van Chery en dat NEC in de 1e helft een pingel had kunnen/moeten hebben met Alireza.

Ik zou bijna zeggen dat je niet voor niets Vitessenaar bent gezien deze uitspraken...

20 december 2013 om 14:10

Vitesse stuurde toch kaarten naar de voedselbank?

20 december 2013 om 14:20

@keizerstad
Een uitwedstrijd in Kerkrade op een doordeweekse dag net na de avondmaaltijd en dan met 450 man aanwezig zijn. Deze 450 supporters hebben ook nog eens betaald voor hun kaartje en vervoer en dus niet zoals bij nec Gratis voor 2 wedstrijden naar Groningen.
Mensen in Arnhem hebben ook werk en school weet je ........
En dan zeggen dat ik mijn mond moet dichthouden. Hoe triest ben je dan.
Als je met argumenten aankomt zorg dan wel dat ze steekhoudend en onderbouwd zijn anders komt het zo dom over.

Iedereen buiten Nijmegen heeft een ander beeld van de wedstrijd Groningen - nec maar dat kan jullie niet kwalijk genomen worden omdat jullie toch door een bepaalde bril kijken. Nogmaals het is knap wat nec gisteren gepresteerd heeft maar toch wel zeer tegen de verhouding in. Denk dat de punten zondag voor jullie in de strijd tegen degradatie belangrijker zijn dan een overwinning in de beker.20 december 2013 om 14:47

Nou wordt ie leuk....

1. Vitesse staat eerste, logisch gevolg is dat er meer supporters meegaan. NEC staat laatste, en dus ook logisch dat er minder mensen meegaan. Is altijd zo geweest
2. De enige die hier dom doet ben jij zelf. Ik heb argumenten die vooral voetbalinhoudelijk(punt 3) veel beter onderbouwd zijn dan die van jou.
3. Het was niet 'zeer tegen de verhouding in'. En dan andere mensen gaan beschuldigen van het kijken met een bepaalde bril terwijl je zelf na een overwinning van NEC bijna alleen maar negatieve dingen komt benadrukken. Hoezo met een bril en kijken( en dom)?
4. Dat Groningen zondag wint zou goed kunnen ja, zeker omdat NEC veel mensen mist. Maar om te zeggen dat het op basis van gister verdiend zou zijn dat Groningen zondag wint is nogal krom. Van tevoren kan je totaal niet spreken over wat een ploeg wel of niet verdiend. Hier komt weer jouw 'bril' naar voren.
5. Het is behoorlijk hypocriet om als Vitessenaar kritiek te gaan uiten op andere clubs die proberen meer supporters mee te laten gaan. Er waren tijden dat je een Vitesse-seizoenskaart zowat gratis bij een abonnement van De Gelderlander kreeg.

20 december 2013 om 14:58

@D-Nmgn
Dat heet nou sociaal en maatschappelijk betrokken zijn, iets wat in Nijmegen onbekend is.
Het is zo'n mooi initiatief dat het zelfs navolging gaat vinden in Doetinchem.
Wat is je vraag dan precies? Hahahaha

Wat kost een halve seizoenkaart bij nec? Precies, een derde van wat supporters voor een seizoenkaart betalen. Hoe krom is dat.
Het slaat toch nergens op dat je voor €86,- een halve seizoenkaart koopt en dat een hele seizoenkaart €267,- kost. Bij nec nooit gehoord van loyaliteit?
Zou juist andersom moeten zijn maar tegenwoordig gaan de kaarten bij nec voor zowel de uit- als thuiswedstrijden voor een habbekrats (wijken in Nijmegen) en zelfs gratis de deur uit. Hoe triest is dat.
Je moet toch wat doen om die bloedkuul een beetje vol te krijgen maar zelfs gratis kaarten zorgen nog maar voor max 10.000 supporters.

Vitesse heeft de kaarten inclusief het gratis busvervoer aan de voedselbank verstrekt vanuit Vitesse Betrokken (sociaal en maatschappelijk verbonden).
Waarschijnlijk ben jij een van de vele die denkt dat Vitesse dit heeft gedaan als opvulling van het stadion. Laat ik je dan een ding duidelijk maken.
Zouden de mensen die bij de voedselbank lopen en geen cent te makken hebben potentiele kopers van een seizoenkaart kunnen zijn?
Duidelijk?
Dat jij een maatschappelijk betrokken initiatief probeert te vergelijken met het gratis weggeven van kaarten bij nec slaat als een tang op varken.
Zegt wel genoeg over jou als persoon.

Nogmaals wat is je vraag precies over het sociaal en maatschappelijk betrokken zijn met de voedselbank?

20 december 2013 om 23:17

@vitesdebest
Ik kom zelf uit Arnhem en weet uit eigen ervaring dat de entreekaarten tegen Cambuur Leeuwarden bij bosjes gratis te verkrijgen waren, dus ik snap jouw reactie niet zo goed. Kijk eerst eens even in eigen keuken voordat je een ongenuanceerde mening ventileert. Vitesse wil zijn stadion ok graag gevuld hebben als koploper. Hoe pijnlijk is dat?

Merkwaardige reacties hier allemaal. Ja, NEC heeft zeker verdiend gewonnen.
En ja, ze hadden het al veel eerder kunnen afmaken. Dat Groningen opeens alles of niets voetbal moet gaan spelen en zo nog een paar flinke kansen krijgt verandert daar niets aan.

Ik vind het wel erg opvallend dat Vitesse supporters meer bezig zijn met n.e.c dan met hun eigen club.
Daarnaast vertrokken de bussen naar Groningen om 15:00 en dus elk werkend/naar schoolgaand persoon kon niet mee. Of zou je dan volgens jou moeten spijbelen? De kaarten van zondag zijn al vanaf dinsdag op. Wat mij opvalt is dat de n.e.c supporters hun club steunen en dat Vitesse supporters in moeilijke tijden hun club laten stikken (denk maar een paar jaar terug toen ze bijna failliet gingen) daarnaast heeft het gelderdome het hoogste percentage lege stoelen van alle eredivisieclubs zelfs nu ze eerste staan. En ja een halve seizoenskaart is €86 in het goedkoopste vak maar een hele is daar dan ook €172 het lijkt me dus logisch half seizoen=helft van de prijs. Overigens kosten losse kaarten bij n.e.c duurder dan bij Vitesse, en hebben de sponsoren en de selectie die kaarten voor Groningen aan de supporters kado gedaan omdat ze een band hebben met de supporters dat kun je van jullie Chelsea 2 elftal niet zeggen. Groningen heeft het trouwens wel goed voor mekaar hebben alireza en leiwa geblesseerd gemaakt bedankt hoor!!! En dat zondag de beste mag winnen

Dit was weer een ingecalculeerde nederlaag. Waarom? Omdat we altijd dramatisch spelen tegen de mindere goden, het al een aantal weken stroef loopt en we uitblinken in het missen van grote kansen. Ik ga ook niet meer roepen dat we qua kansen verhouding en spelbeeld meer verdiend hadden, want dan had je dat af moeten dwingen. Leuk voetbal zonder rendement, koop je niks voor. En stel ajb Zivkovic weer op komend weekend. Ookal steekt hij niet in wereld vorm, het is tenminste een echte spits. Talentvol en voegt meer toe dan De Leeuw wat absoluut geen centrum spits is. Texeira en Zeefuik wil ik het niet eens meer over hebben. Dumpen die handel, desnoods betaal je geld toe. En haal dan 1 fatsoenlijke constante spits waarachter Zivkovic kan rijpen. Hoeft er niet eens 20 in te schieten, maar zolang hij elke week maar een 6.5 of 7 scoort. Belangrijk voor de ploeg.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

FC Groningen

Stand
Selectie
 TeamPnt+/-
14.FC Volendam36-29
15.Excelsior32-39
16.FC Emmen28-32
17.SC Cambuur19-43
18.FC Groningen18-44
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
T. SuslovMiddenvelder301
R. PepiAanvaller2912
T. van BergenAanvaller120
K. SlorAanvaller00
J. de BoerKeeper30
J. MeijsterKeeper00
Voor de complete selectie: Clubpagina FC Groningen.

24 fans
Middenvelder, 31 jaar

In de wandelgangen

Zaterdag 3 juni
De familie van Ajax-target Arda Güler is op huizenjacht in Amsterdam. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren