Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Napoli nam contact op, maar uit respect voor Juve kon ik daar niet heen’

Laatste update:

Napoli verkocht Gonzalo Higuaín in de afgelopen transferperiode voor liefst negentig miljoen euro aan Juventus en ging vervolgens op zoek naar een nieuwe topspits. Arek Milik werd voor 34 miljoen euro overgenomen van Ajax, maar het was de bedoeling dat de er naast de Pool nóg een aanvaller zou komen. Álvaro Morata stond op het lijstje van Aurelio De Laurentiis.

/

Morata speelde de afgelopen twee seizoenen voor Juventus en keerde in de zomer terug naar Real, dat gebruik maakte van de terugkoopclausule die in het contract van de spits stond. Beweerd werd dat Real dit alleen had gedaan om Morata vervolgens met winst door te verkopen en Napoli had wel interesse. “Het klopt dat Napoli heeft gesproken met mijn zaakwaarnemer, maar ik kon uit respect voor Juventus nooit naar Napels gaan. Juventus is mijn tweede thuis”, aldus Morata.

“Het was triest om Juventus te verlaten, maar zo gaat het in de voetballerij”, vervolgde de aanvaller. “Ik wens Juventus het beste en wil dat ze iedere wedstrijd winnen, behalve als ze tegen Real Madrid spelen. Iedereen weet dat het altijd mijn droom is geweest om te slagen bij Real en ik ga er nu alles aan doen om deze droom werkelijkheid te laten worden.” Woensdagavond maakte Morata als invaller het winnende doelpunt tegen Sporting Portugal.

Álvaro Morata vind ik beter dan Gonzalo Higuaín

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Vraag me af of hij datzelfde verhaaltje had klaarliggen als het Napoli was geweest die hem in de eerste instantie gehuurd had, en Juventus hem nu wilde kopen. Dit is wel een goede vermomming voor 'ik wil enkel voor absolute topclubs uitkomen'. Ik verwacht dat hij in de zomer alsnog weggaat, Benz speelt hij niet uit de basis en bankzitten wilt ie niet.

Voor Juve hoef je in dat opzicht geen respect te tonen. Die hebben daar niet zoveel mee.

15 september 2016 om 10:49

Waarom? Omdat ze Higuain gekocht hebben?

Beetje schijnheilig van Napoli dit.. Eerst maar lopen zeuren dat de transfer van Higuain naar Juve groot verraad is en dan alsnog hetzelfde proberen te doen

15 september 2016 om 11:47

Zit toch wel verschil in omdat Real ook nog recht had op Morata, dus hij was niet volledig eigendom van Juve. Maar ben het met je eens dat 't verder best hypocriet was van Napoli omdat Morata al 2 seizoenen in Torino zat. Gelukkig is Napoli uiteindelijk ook niet bij Morata uitgekomen want die zou 2x de prijs van Milik hebben gekost. Morata heeft natuurlijk wel meer laten zien maar in Milik heb ik ook wel vertrouwen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren