Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Napoli liet pers schrikken: 'Er staat een vliegtuig klaar voor Cavani'

Laatste update:

Aurelio De Laurentiis houdt wel van een showtje. De voorzitter van Napoli is een bekende filmproducer in Italië en staat erom bekend dat hij contractnieuws graag op een bijzondere wijze met de pers deelt. Gökhan Inler werd al eens gepresenteerd met een leeuwenmasker op zijn hoofd (zie de beelden hieronder) en vrijdagavond vroeg De Laurentiis wederom de aandacht.

/

Napoli had de pers bijeen geroepen omdat er nieuws was over Edinson Cavani. De aanvaller nam samen met De Laurentiis plaats achter een tafel, waarna de voorzitter droevig nieuws had: "Soms komen huwelijken tot een einde. Helaas wil Edi naar Engeland, naar het koude Manchester. Er staat een vliegtuig klaar om hem daarheen te brengen", zei De Laurentiis.

Cavani zat stoïcijns naast de voorzitter, voordat hij het woord kreeg: "Welk vliegtuig? Ik blijf bij Napoli", lachte de Uruguayaan, voordat hij zijn handtekening zette onder een nieuw en verbeterd contract bij de club uit Napels. Cavani ligt sinds vrijdagavond tot medio 2017 vast bij de Italiaanse subtopper, die zondag thuis tegen Fiorentina speelt.

Bekijk hier de beelden van de persconferentie van Edinson Cavani (vanaf 02.30):

Bekijk hier de beelden van de presentatie van Gökhan Inler:


Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Haha, grappenmaker is het ook.
Gelukkig blijft Cavani in Napels, wat een lekker duo wordt dat: Cavani - Insigne.

haha dat is nog eens een goede manier om bekend te maken dat iemand een nieuw contract ondertekent, maar als supporter schrik je jezelf wel even rot.

Ik was verbaasd toen ik hoorde dat hij had bijgetekend. Had verwacht dat ie wel naar een topclub zou gaan na de afgelopen 2 seizoenen. Ik vind dit echt een goede spits, goede killer.

1 september 2012 om 11:59

Hij zit bij een topclub in wording en is de ster daar.. waarom zou die weg willen?

1 september 2012 om 12:07

Omdat Napoli nog geen topclub is, en de meeste spelers vaak snel naar een topclub willen.

1 september 2012 om 15:09

je zult het misschien niet geloven, maar er bestaan tegenwoordig nog steeds spelers met clubliefde, cavani weet heus wel dat hij naar een grotere club kan en daar ook echt wel basisspeler zou zijn, alleen hij houdt gewoon van de club napoli en wil er niet weg

Prachtvent die Aurelio !

Je kan alles zeggen over deze voorzitter behalve dat zijn persconferenties saai en standaard zijn.

Met Cavani inderdaad wel een leuke grap. Maar wat die Inler daar doet zou ik nooit van mijn leven doen. Je gaat jezelf toch niet zo voor lul laten zetten met zo een masker. Je bent een voetballer en geen speelpop van die Aurelio, die het over het algemeen leuk vind om zijn macht te laten zien.

Wat een held die Aurelio! Prachtig nieuws natuurlijk dat Cavani zijn contract heeft verlengd, hij zal in de toekomst een dodelijk spitsenduo vormen met Insigne.

De Laurentis is een geweldig gepassioneerde voorzitter. Napoli is echt een familieclub. Je bent een held in Napoli als je voor de club voetbalt. Gargano gaat er met pijn in het hart jammer genoeg weg, maar was toe aan een nieuwe uitdaging. Ik had gehoopt dat hij zou blijven, aangezien hij een van de beste vrienden van Hamsik is. Dat wekte nog hoop, maar uiteindelijk vertrok hij toch. Verder is het jammer dat Lavezzi is vertrokken. Lavezzi is de publiekslieveling van Napoli! Een echte ster. Hij gaat het ongetwijfeld goed doen bij Psg.

Gelukkig blijft Cavani en kan Napoli bouwen aan de toekomst met Hamsik en Cavani! Iets wat bijna niemand had verwacht. Isnigne erbij en dat is ook zeer goed nieuws. Misschien is dat wel het volgende magistrale trio van Napels!

Ik zit weer klaar voor het volgende Napoli seizoen!

1 september 2012 om 15:21

Napoli is echt een familieclub?
Voor de rest ben ik het met je eens trouwens, vooral erg jammer dat Lavezzi vertrokken is.

2 september 2012 om 12:30

Ja inderdaad, een familieclub, een warme club, een volksclub, een club waar je geen nummer bent, maar dat ze trots zijn dat jij er speelt!

2 september 2012 om 16:32

Ok, na deze uitleg begrijp ik wat je bedoelde te zeggen. Het is absoluut een volksclub.

Haha heerlijk dit, zo moet het!

Haha, die voorzitter weet elke keer weer 'de show' te stelen, niet gek gezien zijn achtergrond.

On:

Het is veel leuker om topspelers bij de subtop (net géén top) te zien. Zo kunnen die clubs de aansluiting naar de top eenvoudiger maken en blijven de CL en m.n. Europa League aantrekkelijk. Daar zijn spelers als Falcao, Cavani, Hamsik, Bale en de Rossi de oorzaak van en ik vind het zeker niet jammer dat deze jongens niet naar de absolute top verkassen

Edit: Als je ziet dat een Atletico Chelsea 4-1 pak slaag geeft, waarom moet je dan als Falcao zijnde weg. Vooral als Atletico (net als Valencia) elk jaar voor de Cl-ticket strijdt. Of als Cavani jaarlijks in de CL bezichtigen is met het Napoli shirt, waarom moet hij dan weg?

nee hij blijft!!!!!! verschrikkelijk voor psv

1 september 2012 om 16:35

Gast,

Anders had PSV nog geen kans gemaakt, weet je wat voor een heerlijk team Napoli heeft.

1 september 2012 om 19:43

@jordfct Misschien ben ik te optimistisch als ik zeg dat wij 4 punten uit de 2 wedstrijden gaan halen, maar jij gaat wel heel blij met PSV maakt geen kans tegen een Napoli zonder Cavani.

On: Wat een held, voor het eerst een vorozitter die kleur geeft aan de standaard persconferentie

Mooi! want ik ben sinds het seizoen dat Napoli tegen Utrecht toen nog speelde ze echt gaan volgen. Ik hou van hoe Napoli de wedstrijd instapt volgens het motto aanvallen. Ze hebben fantastische spelers zoals Hamsik, Cavani en vorig jaar dus Lavezzi...maar nu hij weg is hoop ik toch dat de Chileen Eduardo Vargas zijn plaats kan invullen.

Hoop dat Napoli volgend jaar meedoet in de CL.

1 september 2012 om 15:12

dat wordt waarschijnlijk insigne die zijn plek gaat overnemen, hij is pas 21 en zie hem net zo goed worden als lavezzi, misschien zelfs beter

2 september 2012 om 10:19

Serieus?! oké ik had wel eens van die naam gehoord, maar had niet gedacht dat het zo'n talent was, moet nodig even Youtube filmpjes opzoeken als ik het zo hoor...en anders kijk ik gewoon vandaag Napoli en hoop dat hij meedoet.

2 september 2012 om 13:28

moet je doen wordt een mooie pot napoli-fiorentina, hoewel inter-roma ook geen verkeerde wedstrijd is natuurlijk;;, ze zijn allebei om 2045 vanavond

goede gozer die laurentiis, met het bestuur en de coach zit het wel goed daar

Cavani pfff geen woorden voorbr Dit is toch het type spits wat elke club wel wil hebben

Weetje wat een droom duo zou zijn

Cavani - Falcao

Lang en kort, allebei snel wendbaar kopsterk techniesch.. veel scorend vermogen

Super. Voor mij is Napoli wel degelijk een topclub. Al heeft het de laatste jaren weinig laten zien, voor mij blijft het een grote club. Bloedfanatiek publiek (vorig seizoen o.a. bij Chelsea uit 90 min lang), een mooi stadion en zat perspectief voor de toekomst. Met het imo verval van Inter en AC kan Napoli zeker weer CL voetbal halen.

Niet te vergeten heeft de grootse voetballer aller tijden er gespeeld: El Diego

2 september 2012 om 04:20

Zeker een topclub met supertifosi!! Toen ze een aantal jaren geleden afgleden naar de Serie C bleef het stadion gewoon vol. Geweldige speler vind ik ook Paolo Cannavaro, broer van, geboren Napolitaan in hard en nieren!!! Een uitstraling de stad Napoli en de club waardig

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren