Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

NAC Breda komt afgang tegen Feyenoord te boven met vierklapper

Laatste update:

NAC Breda heeft zich op eigen veld gerevancheerd voor de smadelijke 7-1 nederlaag tegen Feyenoord in de halve finale van de TOTO KNVB Beker van afgelopen donderdag. Het elftal van trainer Peter Hyballa kende zondagmiddag weinig moeite met het povere Roda JC Kerkrade: 4-1. Nummer twee De Graafschap hield de titelambities springlevend dankzij een 1-2 overwinning op Go Ahead Eagles. De achterstand op koploper SC Cambuur bedraagt slechts één punt. (63 om 62 punten). De Friezen hebben wel een wedstrijd minder gespeeld.

NAC Breda - Roda JC Kerkrade 4-1
De thuisploeg legde in de eerste helft de basis voor de eclatante zege. Jan Paul van Hecke, donderdag ook trefzeker tegen Feyenoord, faalde na een klein kwartier spelen niet bij het nemen van een strafschop. Vijf minuten voor rust gaf het scorebord 2-0 aan. Doelman Radomir Novakovic redde nog bekwaam op een schot van Othman Boussaid, maar was kansloos op de kopbal van Finn Stokkers in de rebound. Roland Alberg bracht de spanning terug door na een uur spelen een strafschop te benutten. Het slotakkoord was echter voor NAC. Pelé van Anholt was een kwartier voor tijd trefzeker met een afstandsschot in de linkerbenedenhoek. Mounir El Allouchi was slechts een minuut later de gevierde man met een fraaie knal in de verre hoek.

Go Ahead Eagles - De Graafschap 1-2
De Superboeren kenden een droomstart in Deventer, met een doelpunt in de negende minuut. Ralf Seuntjens tikte bij de eerste paal slim binnen na een goede voorzet vanaf de zijkant van Javier Vet. Vijf minuten na rust werd de voorsprong van De Graafschap uitgebreid. Branco van den Boomen knalde van dichtbij beheerst raak na goed voorbereidend werk van Seuntjens. De spanning keerde terug door een treffer van invaller Maarten Pouwels in de 86ste minuut. De boomlange aanvaller kreeg de bal zomaar voor zijn voeten en verschalkte doelman Hidde Jurjus vervolgens met een schot in de verre hoek. Ondanks de vier minuten blessuretijd kon Go Ahead een nederlaag niet meer afwenden.

Zie jij De Graafschap dit seizoen kampioen worden?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Mooie zege van Nac en hopelijk komen ze weer in de eredivisie. Leuk stadion en een trouw publiek.en de nederlaag tegen Feyenoord kwam vooral doordat Nac ook zelf wilde voetballen en daarin heeft Hybala wel een fout gemaakt maar ach.

8 maart 2020 om 23:46

De nederlaag van Nac kwam doordat Feyenoord gewoon veel meer kwaliteit heeft niks meer niks minder.

Weer een stap dichterbij de erdedivisie!Maar wat een afgang van Fox.. dan ben je abonnee maar kun je nergens de wedstrijd bekijken. Ze geven liever de voorkeur aan de 2e Bundesliga 😑

8 maart 2020 om 17:11

Helemaal mee eens.. alleen al om het feit dat De Graafschap een kampioenskandidaat is... derby uit het oosten en hier genoeg mensen naar willen kijken

Belangrijke overwinning van de Superboeren. Nu 7 punten voorsprong op Volendam en 14 op de Eagles, eredivisie komt steeds dichterbij!

Dit was de kans voor NAC om een keer dubbele cijfers te halen. Het ontbreekt echter enorm aan scorend vermogen.

Roda Jc; inmiddels het lelijke eendje van het Limburgse voetbal. Die kunnen misschien in de leer gaan bij Fortuna? Die draaiden het roer toch mooi om

8 maart 2020 om 19:01

Voor zo lang het duurt met Fortuna en die turkse eigenaar. Dit seizoen ook een flink te kort. En mochten ze onverhoop degraderen dan ben ik bang dat die turk binnen no time met de noorderzon vertrokken is

Volgens de Gelderlander werden de graafschap spelers na afloop bekogeld door GAE supporters en raakte o.a. blummel geraakt in zijn gezicht.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren