Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Na het zien van die video kreeg ik nóg meer waardering voor Ajax’

Laatste update:

Antony meldde zich maandag bij Ajax voor een individuele trainingssessie. Daarna was er tijd voor een interview met Ajax TV. De Braziliaanse vleugelaanvaller heeft enorm veel zin in het avontuur in de Eredivisie, zeker nadat hij de Johan Cruijff ArenA had gezien. Antony, die op 1 augustus aan de groepstrainingen in Amsterdam begint, is tevens diep onder de indruk van welkomsvideo die Ajax voor hem maakte.

Zie jij Antony gelijk een basisplaats afdwingen bij Ajax?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Heerlijk interview (uiteraard ben ik niet objectief). Komt over als een goede gast. Gaat ervoor en heeft vooral zin. Vaak is het toch gemaakt, maar nu lijkt het dat hij zeer blij is en dankbaar (of laat mij in die waan). Zin! Ajax gaat domineren!

28 juli 2020 om 11:16

Ik heb toch zo'n zin in het nieuwe seizoen. Deze Anthony heb ik nu ook al hoog zitten. Komt als een goeie jongen over en wij hebben in Amsterdam eindelijk geleerd hoe je de nieuwe jonge jongens uit dat soort landen moet begeleiden bij aankomst. Wel vind ik dat ajax op het middenveld nog moet kijken naar versterkingen. Eiting kan echt niet meer die moet lekker gaan ballen op een niveau lager. Marin is zijn zelfvertrouwen kwijt geraakt in Amsterdam dus helaas wordt dat het ook niet. Alvares en Martinez in beide zie ik het nog steeds zitten maar dan wel vaker in de verdediging. Wat wij miste vorig jaar was voetballer zoals Lasse die rol invulde.

28 juli 2020 om 11:33

Martinez controlerend vond ik zo slecht nog niet, alleen een beetje druistig maar dat kan er wel uit. Eventueel wisselen met Blind als het echt niet bevalt. Gravenbersch ( of kudas ) ervoor samen met Donny. Denk dat je met de huidige selectie al een eind kan komen, mits er niemand vertrekt.

28 juli 2020 om 12:03

Blind naar het middenveld werkt niet hebben we afgelopen seizoen gezien. Die moet gewoon de lijnen uitzetten vanuit achteruit. Martinez naar LA en dan een nieuw middenveld omdat ook Donny nog gaat ben ik bang. Misschien een middenveld met Gravenbergh - Kudus en Promes/Tadic.

28 juli 2020 om 12:17

Met zo n middenveld wordt je dan door tegenstanders die een beetje snelheid hebben in de omschakeling geklopt.

28 juli 2020 om 14:01

Waarom Gravenbergh, Kudus en Promes zijn toch niet langzaam? Of bedoel je te aanvallend?

28 juli 2020 om 14:25

Kudus en promes zijn inderdaad niet langzaam, maar wel voetballers (baseer dit even op de kleine filmpjes die ik van Kudus heb gezien, maar uiteraard alle wedstrijden van Promes afgelopen seizoen) die heel aanvallend denken en soms zelfs een baalmomentje hebben en dus niet anticiperen op de omschakeling, gravenberch Heeft dit wat minder, maar inderdaad niet de snelheid om dat te verbloemen, daarnaast is hij ook geen echte bal afpakker die je echt nodig gaat hebben om de counter eruit te halen, dat was vorig jaar heel pijnlijk duidelijk. Ik denk zelf dat donny gewoon blijft, want ik kan echt geen topclub bedenken die Donny nodig heeft of voor onze vraagprijs gaat halen en voor de subtop zie ik Donny geen transfer maken zo vlak voor het EK, want iedereen weet dat als je daar goed speelt je ongelofelijk gehyped gaat worden en zo naar een topclub kan. Ik hoop op een linksback aankopen en dan middenveld kudus-martinez-Donny, maar anders moet er absoluut een 6 worden aangetrokken als vervanger van Martinez. Gebeurt dit (ohwja heren daar ga ik) denk ik dat wij de poulfase CL gaan overleven en het een heeeel mooi seizoen gaat worden.

Natuurlijk zitten er standaard teksten bij, maar denk echt wel dat Neres en Danilo een goede rol kunnen spelen om hem te laten wennen en geloof ook wel dat zij een rol hebben gespeeld tijdens de transfer. Heb enorm zin om hem te zien spelen!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren