Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Na Feyenoord en Midtjylland komen óók Lazio en Sturm Graz op vijf punten

Laatste update:

In Groep F van de Europa League hebben Lazio en Sturm Graz elkaar in evenwicht gehouden. Door het 2-2 gelijkspel in Rome staan alle ploegen in de groep, waaronder Feyenoord, op vijf punten en ligt alles nog open. In Groep C van de Europa League hebben Real Betis en AS Roma elkaar in evenwicht gehouden. Door het resultaat in Sevilla zijn de Spanjaarden geplaatst voor de volgende ronde, terwijl Roma drie punten minder heeft dan nummer twee Ludogorets. In de Conference League wist Villarreal zich in de slotfase te verzekeren van een 0-1 overwinning op Austria Wien, waarmee het zich plaatste voor de volgende ronde.

Real Betis - AS Roma 1-1
Betis nam na een ruim half uur spelen de leiding in Estadio Benito Villamarín. Sergio Canales ontving de bal op de rand van het zestienmetergebied en zag zijn poging via een Romeins been in het doel vliegen: 1-0. Canales kreeg nog voor rust twee goede mogelijkheden. Zijn eerste poging ging maar net naast, terwijl zijn tweede schot geblokt kon worden. Nog voor rust dacht Roma op gelijke hoogte te komen, maar doelpuntenmaker Andrea Belotti bleek in buitenspelpositie te staan. Na rust scoorde de spits opnieuw en dit keer bleef zijn doelpunt wel staan. Belotti ontving de bal van Mady Camara, waarna het voor de goaltjesdief een koud kunstje was om de 1-1 in de rechteronderhoek te plaatsen. In het restant waren beide ploegen af en toe dreigend, maar gescoord zou er niet meer worden.

Lazio - Sturm Graz 2-2
Ciro Immobile was in het eerste half uur de man waar veel dreiging vanaf kwam. Zo probeerde de spits Jörg Siebenhandl te verschalken met een knap schot richting de bovenhoek, maar liet de doelman van de Oostenrijkers zijn klasse zien. Pedro was zes minuten later eveneens dicht bij de openingstreffer. Het schot van de Spanjaard spatte echter uiteen op de lat. Een paar minuten voor rust kregen de Romeinen een strafschop toegewezen gekregen na een overtreding van David Affengruber. Immobile ging achter de bal staan en faalde niet: 1-0. Nog voor rust pakte Manuel Lazzari zijn tweede gele kaart, wat Lazio in de tweede helft duur kwam te staan.

Via invaller William Böving kwam Graz tien minuten na rust namelijk op gelijke hoogte. De spits kreeg de bal aangespeeld op de rand van het zestienmetergebied en krulde de bal via de linkerpaal in het doel: 1-1. Pedro bracht Lazio vervolgens weer op voorsprong. De vleugelspeler ontving de bal van Felipe Anderson, waarna het schot van de voormalig speler van Barcelona in de rechterhoek van het doel verdween: 2-1. Toch kon Lazio de voorsprong niet vasthouden en dat was te danken aan Böving, die zijn tweede van de avond maakte met een fraai schot vanaf de rand van het zestienmetergebied: 2-2. Door het gelijkspel staan alle ploegen in Groep F op vijf punten en is er nog niets beslist.

Austria Wien - Villarreal 0-1
Basisspeler Arnaut Danjuma kreeg even voor het half uur de kans om de score te openen. De Nederlander, die recent is teruggekeerd van een blessure, speelde zichzelf vrij op de rand van het zestienmetergebied, maar schoot vervolgens hoog over. Tien minuten voor rust kreeg de voormalig NEC'er wederom een schietkans. Na een mooie pass ging ook dat schot echter hoog over. Tien minuten na rust werd Danjuma vervangen door Nicolas Jackson en dat bleek een gouden zet van trainer Unai Emery. Op aangeven van José Luis Morales wist Jackson in het zestienmetergebied de bal achter doelman Christian Fruchtl te werken: 0-1. De Spanjaarden hielden in het vervolg stand.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Aiaiai dit hoort toch niet te kunnen als Roma zijnde...

13 oktober 2022 om 23:04

4 clubs op 8 punten zou leuk zijn, vooral omdat alle onderlinge resultaten compleet door elkaar heen zullen lopen. Ben wel benieuwd hoe dat dan zal eindigen.

13 oktober 2022 om 23:10

Als er niemand een beter onderling resultaat dan iedereen de groep heeft (wat al zo is door de laatste 4 gelijkspellen) dan neem ik aan dat er gewoon naar doelsaldo wordt gekeken

13 oktober 2022 om 23:20

Ja ik weet dus niet of uitgoals in de groepsfase wel nog dubbel tellen.

Maar alsnog kan je de situatie krijgen dat Graz beter ondering haalt dan Midtjylland maar Midtjylland beter heeft dan Lazio. En Lazio beter dan Graz en Feyenoord, maar Feyenoord weer beter dan Graz. Het kan dus zo zijn dat je het kwa doelsaldo aflegt van een ploeg die zelf h2h verliest van een ploeg waar jij zelf een betere doelsaldo tegenover heeft. Het kan dus vrij ingewikkeld gaan worden.

13 oktober 2022 om 23:49



uitgoals tellen inderdaad dubbel in de groep.

Heel raar eigenlijk, maar het is wel zo

(maar dat is dan wel als maar 2 clubs gelijk eindigen... Ik denk/weet niet of dat ook zo is bij 3 of 4, maar elke stand die ik tot nu toe van deze groep zegt insinueert van niet)

14 oktober 2022 om 09:43

Als twee of meer teams op hetzelfde aantal punten eindigen, kijken ze naar het onderlinge resultaat. Het onderlinge resultaat is het totale doelsaldo over alle wedstrijden die de betreffende ploegen (twee of meer) onderling hebben gespeeld. Als álle teams op hetzelfde aantal punten eindigen, dan wordt het heel simpel: dan is het onderlinge resultaat gewoon het totale doelsaldo van alle poulewedstrijden.

Uitdoelpunten tellen voor het onderling resultaat niet dubbel. Pas als het doelsaldo gelijk is én het aantal gescoorde doelpunten gelijk is, dan wordt er naar uitdoelpunten gekeken (en dan gaat het om de uitdoelpunten van álle groepswedstrijden, niet alleen de onderlinge).

13 oktober 2022 om 23:16

Lazio en Roma.op Beide is geen touw aan vast te knoppen. Sommige zeggen; “ze doen hun best niet” wat je logisch is op basis van de kwaliteiten van beide clubs, aan de andere kant is er gewoon iets mis met die 2 clubs, alsof ze het niet kunnen opbrengen om 2/3x per week serieus te voetballen. Lastig om de vinger op de zere plek te leggen.Laatste 3 wedstrijden heeft Lazio 4-0 gewonnen in de competitie maar speelt wel 2x gelijk tegen een sturm graz, tja, zeg het maar.

Lekker punten delen met z'n allen. Nog 4 gelijke spellen in deze poule en je hebt m soepeltjes gewonnen. Heerlijk

Hoe kunnen we Sturm zo hebben afgeslacht, terwijl ze twee keer op de been blijven tegen Lazio en de Denen zelfs verslaan. Moeten we vrezen voor de uitwedstrijd tegen Sturm? Bizarre poule dit zeg

13 oktober 2022 om 23:17

Tuurlijk! Een wedstrijd blijft een momentopname. Dat hebben we ondertussen wel geleerd.

14 oktober 2022 om 09:19

Sturm doet het in de eigen competitie ook enorm goed, dus ik vrees dat de 6-0 een niet-representatieve uitschieter was. Wordt een lastige pot

14 oktober 2022 om 15:50

Zou ik zeker voor vrezen ja. Temeer omdat de score van de heenwedstrijd wel terecht maar toch ook wat geflatteerd was. Lazio thuis kan je zomaar weer verliezen ( hoeft niet hoor als je die gasten gewoon afjaagt en druk zet dus!) dus dan moet je in Oostenrijk winnen....lastig genoeg. Einde europa-avontuur zou zomaar kunnen. Zie dit maar als een tussenjaar of bouwjaar, net hoe je het noemen wilt. Fors door selecteren dan en jeugd inpassen want dat is kapitaal!!! En veel leuker eigenlijk.

Wat een poule joh. Met een beetje geluk eindig je eerste en met een beetje pech laatste.

13 oktober 2022 om 23:21

Jij snapt het! Alles is mogelijk.

13 oktober 2022 om 23:26

Zonde dat ze het 2 keer zo laten liggen tegen Midtjylland, anders had je gewoon 4 punten los gestaan door dat falen van Lazio.

Nou, nog steeds bovenaan, maar extra zuur, want we hadden gewoon al door moeten zijn. Eerst een 0-2 voorsprong verspelen en vandaag 10 kansen missen. Boe.

Een spannende poule voor Feyenoord, maar we moeten nu wel echt snel weer drie punten gaan pakken. We hebben onszelf twee keer tekort gedaan

Deze poule was al erg leuk (heb sympathie voor zowel Midtyland als Lazio als Oostenrijk door Handke en Bernhard, en Feyenoord is de leukste club voor mij om Europees te volgen), maar deze uitslagen maken alles echt briljant. Hopelijk wint Sturm Graz nog van Feyenoord en wint Feyenoord nog van Lazio, Lazio nog een keer winnen van Midtyland en Midtyland nog een keer winnen van Sturm Graz. Droompoule!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren