Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Na een aanvaring met Peter Bosz was het beter om te vertrekken bij Ajax’

Laatste update:

Anwar El Ghazi maakt zich met Aston Villa op voor de rentree in de Premier League, waar the Villans de afgelopen drie seizoenen ontbraken. De vleugelaanvaller speelde nog niet zolang geleden in het shirt van Ajax, dat hem in januari 2017 voor zeven miljoen euro verkocht aan Lille OSC. De tweevoudig Oranje-international kijkt met Voetbal International terug op zijn laatste periode in de Johan Cruijff ArenA. De herinneringen daaraan zijn niet bepaald positief, ondanks de in totaal 99 wedstrijden namens de Amsterdamse club.

“De laatste periode bij Ajax was niet leuk”, beaamt de voormalig Ajacied. “Ik zat op de bank en na een aanvaring met Peter Bosz was het beter te vertrekken. Toch blijf ik Ajax vooral dankbaar voor de kansen die ik kreeg om me te ontwikkelen. Ik heb nog contact met jongens als Joël Veltman en Hakim Ziyech en heb een appgroep met Kenny Tete, Jaïro Riedewald en Riechedly Bazoer. Ik blijf Ajacied en heb genoten van het afgelopen seizoen.”

“Ik dacht soms: Daar had ik ook wel willen spelen, als je ze ziet winnen in Madrid en Turijn”, verwijst de buitenspeler naar de succesreeks van zijn oude werkgever in de Champions League afgelopen seizoen. “Ik was met mijn vriendin een paar dagen naar Londen toen Ajax tegen Spurs speelde en we kwamen nog wat Ajax-fans tegen. We gingen niet naar de wedstrijd. De dag erna moest ik weer trainen. Ik ben professioneler dan die speler van Telstar, haha. Ajax heeft het goed gedaan sinds ik weg ben: de Europa League-finale, halve finale Champions League, titel en de beker. En Lille naar de Champions League...”

“Waar ik vertrek, gaat het daarna beter”, zo besluit El Ghazi met een kwinkslag. Villa nam hem onlangs voor negen miljoen euro definitief over van Lille. Zijn contract op Villa Park loopt tot medio 2023. De Nederlander in Engelse dienst had een belangrijk aandeel in de promotie, want in de finale van de Championship play-offs tegen Derby County (2-1 overwinning) kwam El Ghazi tot scoren.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Mooi dat hij erom kan lachen en niet bij de pakken neer gaat zitten. Jammer dat hij wegging, want er had zeker meer ingezeten als hij was gebleven.

19 juni 2019 om 18:36

Ja meer minuten op de bank ja. Begon leuk hoor, maar uiteindelijk vond ik het niet een speler voor het niveau dat Ajax hoort na te streven.

19 juni 2019 om 20:37

Topspeler in wording. Volgens mij is dat precies wat Ajax nastreeft. Deze man speelt binnen 3 jaar bij een internationale topclub.

Riedewald & Bazoer staan helemaal stil. Tete doet het oke en El Ghazi begint eindelijk stabiel te worden.
Dat er spelers zijn die Peter Bosz een worst vinden en aanvaringen met hebben ook wel.
Via een omweg heeft El Ghazi het goed op de rails.
Bazoer kan daar wat van leren.
Riedewald hoop ik zo dat ie ergens een kans krijgt

19 juni 2019 om 19:07

Zijn Riedewald en Bazoer niets voor Psv? Het blijven jongens met potentie

19 juni 2019 om 20:32

Bazoer niet nee.

Is door PSV opgeleid, maar moest en zou persé op het middenveld spelen terwijl hij gewoon een sterke CV is. Ging daarom én omdat hij meer geld kreeg naar Ajax en deed het een handvol wedstrijdjes wel aardig maar liet vooral zien dat hij gewoon geen geweldige speler is voor het middenveld. Daarnaast, PSV heeft in Rosario al een krachtpatsertje met een gebrek aan creativiteit rondlopen. Dus aan Bazoer is verder geen enkele behoefte.

Riedewald daarentegen, dat vind ik een zeer interessante speler die ze wat mij betreft direct moeten ophalen. Als linksback een prima vervanger voor Angelino en ook als back up voor CV. Of sterker nog, wat mij betreft verbant hij Viergever direct naar de bank.

19 juni 2019 om 20:40

Bazoer is een typische zomeravondvoetballer. Verdedigend heb je er niks aan en aanvallend maakt die het verschil als zijn medespelers heel goed zijn.

Ik vind deze jongen altijd wel heel prettig overkomen als hij praat. Zijn medespelers gaven ook vaak aan dat hij keihard werkt voor zichzelf. Lijkt me een fijne gozer en ik hoop van harte dat hij zich komend seizoen kan laten zien in de PL. Dan is er ineens weer heel veel mogelijk namelijk.

Geen verkeerde gast die El Ghazi. Vriendelijk, down to earth en professioneel. Uiteindelijk miste hij ook wat finesse om te slagen bij Ajax maar uiteindelijk heeft hij het ook niet zo slecht gedaan in Amsterdam. Als zijn periode bij Aston Villa niet veelbelovend zal zijn zou ik er als Feyenoord zijnde alles aan doen om hem binnen te halen. 10-15 goals zal hij in de Eredivisie zeker wel maken. Voor veel clubs een directe versterking. Voorlopig wens ik hem alle succes bij Aston Villa in de PL.

19 juni 2019 om 19:28

Kan me niet voorstellen dat we daar geld voor hebben, lat staan salarisbudget.

19 juni 2019 om 19:58

Villa heeft hem ook net gekocht voor 9 miljoen. Lijkt me dus dat ze hem willen doorverkopen met winst dan, en Feyenoord gaat/kan geen 10+ miljoen betalen.

Wel mooie vent dit. Ook nog gewoon heel jong, denk dat zoiets je ook wel helpt, even een tegenslag.

Hij zit dus in een app-groep met Riedewald, Tete en Bazoer. Dat moet haast wel iets van Anti-Bosz app heten😂. Letterlijk al die gasten zijn via Bosz door de achterdeur vertrokken bij Ajax (werden in mijn ogen terecht op de bank gezet, maar waren voor Bosz nog allemaal basisspelers)

Tuurlijk maakt hij er een grapje van, dat het beter gaat bij de clubs vanaf wanneer hij er weg gaat... Maar ik denk dat hij zijn huidige club daarin even vergeet!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren