Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Na anderhalf, maximaal twee jaar zijn de spelers van Mourinho gewoon op'

Laatste update:

Chelsea is zeer teleurstellend aan het seizoen begonnen, maar de clubleiding maakte maandag met een speciaal statement duidelijk dat José Mourinho niet ontslagen zal worden. Fabio Capello denkt dat dit een verkeerde beslissing is: de Italiaan is tot de conclusie gekomen dat Mourinho simpelweg geen coach is die voor een langere periode voor een groep kan staan.

/

Volgens Capello zijn de spelers van Chelsea niet langer in staat om Mourinho te geven wat de coach wil. “Mourinho is een geweldige manager, maar na anderhalf, maximaal twee jaar zijn zijn spelers op”, claimt Capello. “Zijn spelers zijn dan mentaal niet meer in staat om te geven wat er van hun verlangd wordt. Ik had hier al geluiden over gehoord toen hij bij Real Madrid werkte en nu hebben we de bevestiging gezien in Engeland.”

“Het klopt dat Chelsea last heeft van blessures, zoals Thibaut Courtois, maar er worden ook tactische fouten gemaakt door Mourinho”, is Capello kritisch. “Hij bereidt zijn ploeg niet goed voor op de wedstrijden. Mourinho is een coach voor de korte termijn, niet voor de lange.” Chelsea verloor zaterdag in eigen huis van Southampton en staat nu zestiende in de Premier League.

Fabio Capello heeft gelijk

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ben het wel met hem eens kijk maar naar het geschiedenis van Mourinho hij blijft nooit meer dan 2 a 3 jaar bij een club.

Klopt! Hij fokt iedereen helemaal op om door het vuur te gaan voor hem. Maar na anderhalf a twee jaar krijgen die spelers het door en prikken er doorheen. Ze merken dat ze verder geen betere spelers worden.

het grote probleem is dat er veel te laat wordt doorgeselecteerd! ze verhuren ieder jaar 40 spelers en nog drijven ze te lang door met hun 30 plussers die al op hun retour zijn.

6 oktober 2015 om 12:28

klopt wel, maar in het geval van mourinho moet je dan wel een heel hoog verloop van spelers hebben. dan moet je elk jaar 10 nieuwe spelers halen, zodat na 2 a 3 jaar je hele selectie weer vervangen is en niemand over lange periode met hem hoeft te werken.
Dat is bijna niet te doen

6 oktober 2015 om 13:00

De 30 plussers die al op hun retour zijn komen al minder aan spelen toe hoor. En er staat nog steeds een fantastische selectie op het veld, niet veel minder dan die van vorig jaar.

6 oktober 2015 om 15:34

En juist dat is het probleem. Elk team heeft vers bloed nodig. Idealiter 2 basisspelers per seizoen.
Neem als voorbeeld Barcalona, na de gouden jaren van Pep speelden ze te lang door in dezelfde formatie waardoor het allemaal inzakte. En waar het bij Chelsea na twee seizoenen gebeurd, heeft Barca het wat langer gerekt. Die hadden een geweldige periode van 3 a 4 jaar.

yup dat was al wel vrij lang duidelijk. Ook ongelooflijk dat hij afgelopen zomer gewoon voor 4 jaar bij getekend heeft. Heb toen al gezegd dat ie het nog maximaal 2 jaar vol zou houden, maar zelfs dat gaat ie zo te zien niet halen.

Je zou bijna denken dat hij (los van zn ridicule gedrag) een ideale bondscoach is). Voor een toernooi plaatsen is geen kunst aan. Dan 1 maand voorbereiden en 1 maand excelleren op het eindtoernoi.

Valt best wat van te zeggen ja. Denk ook dat je die vent kotsmoe bent na maximaal 2 jaar en mentaal ben je dan ook helemaal op.

Dat kan dan wel zo zijn maar hij heeft met al zijn clubs na 8 wedstrijden nooit 16e gestaan. Dus er speelt meer.. zowel de spelersgroep als Mourinho laten het afweten als je ook sommige wedstrijden ziet die door individuele fouten worden beslist scheelt dat je zoveel punten. Zei het al in een vorige topic er zijn zoveel spelers uitvorm dat het wel heel lastig word. Waardoor dat komt kan door Mourinho komen, doordat spelers simpelweg gwn oud worden, in een vormdip zitten of blessures. Mourinho met zijn gedrag helpt ze ook niet.. Dat theatrale gedoe op de bank.. Spelers

6 oktober 2015 om 12:47

.. Spelers wisselen nadat je ze al erin gewisseld hebt werkt niet motiverend. En dat gedoe in de media.. Mou moet gwn alles laten varen en met zn spelers eens goed in de spiegel kijken. Spelers als diego costa laat met zn gedrag gwn heel Chelsea in de steek, maar dat vind Mou dan weer goed dat ie zo vervelend is op het veld. Chelsea moet zich afsluiten van al die randzaken. En alle koppies omhoog en 100 focus op de wedstrijden.

Edit: laatste tijd komen mijn berichten maar half aan...

Ik heb de wedstrijd tegen Spurs gezien en vond alleen dat het veld te groot werd gehouden door Chelsea in verdedigend opzicht. Maar dat team is gewoon compleet uit vorm. Je ziet spelers als Cahill, Terry en Ivanovic gigantische fouten maken en daarnaast zit Costa meer op de tribune dan dat hij op het veld staat en is Hazard ook hopeloos uit vorm. Chelsea is altijd zo sterk geweest, omdat ze een solide verdediging hebben (of hadden?), maar deze wankelt....dusja.

Spijker op de kop. Hij laat teams een periode goed presteren, maar hij is niet in staat langere tijd ergens te werken en echt iets op te bouwen. Hij pest Wenger vaak, maar die beheerst dat juist wel, wat hem in mijn ogen ook een veel betere manager maakt.

Het is natuurlijk wel zo dat Mourinho's elftallen, getrokken door enkele individuen, het best presteren als ze mentaal superstrak staan. En in elke branche is de rek er op een gegeven moment uit. Je moet er echter wel de spelers voor hebben. Simeone selecteert er zijn spelers op, en die kunnen dan ook al jaren schuimbekkend hun wedstrijden spelen. Bij Chelsea kunnen Costa en Ramires dat goed,maar een Fabregas is een heel andere speler (zoals Mata dat ook was). Mourinho's kwaliteit is dat hij bij elke speler dit fanatisme naar boven kan brengen, zijn zwakte is dat wanneer hij uit een ander vaatje moet tappen dit niet lukt.

6 oktober 2015 om 19:58

Goede analyse. Ondanks dat het elftal van Simeone een stel "klootzakken" zijn, hebben ze zich nooit zo slecht gedragen als de spelers (met name van Real) onder Mourinho. Vond het ook fantastisch om te zien dat Mourinho met zijn eigen (maar dan verbeterde) filosofie uitgeschakeld werd door Atletico in de CL destijds. Grappig ook dat Mourinho daarna het halve elftal van Atletico wilde kopen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren