Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

MVV lijdt ondanks goal Bryan Smeets voor derde wedstrijd op rij puntenverlies

Laatste update:

Jong FC Utrecht en MVV Maastricht hebben elkaar maandagavond in evenwicht gehouden. In het Keuken Kampioen Divisie-duel kwamen de Zuid-Limburgers in de 35ste speelminuut op voorsprong dankzij Bryan Smeets, maar binnen enkele minuten na de openingstreffer zette Tobias Augustinus-Jensen de eindstand op het scorebord: 1-1. Jong FC Utrecht en MVV bezetten na respectievelijk elf en twaalf wedstrijden de vijftiende en zestiende plek op de ranglijst.

Jong FC Utrecht - MVV Maastricht 1-1
Al in de achtste speelminuut kwam Jong FC Utrecht dicht bij de openingstreffer. Augustinus-Jensen veroverde de bal en beproefde zijn geluk met een schot van afstand, maar Romain Matthys tikte de bal tegen de lat. Toch was het MVV dat de voorsprong pakte. Leroy Labylle bezorgde een voorzet bij Smeets, die de bal licht toucheerde en profiteerde van de misser van doelman Kevin Gadellaa: 0-1. Zes minuten later kwam de Utrechtse beloftenploeg op gelijke hoogte. Op aangeven van Olivier van Eldik zorgde Augustinus-Jensen voor de 1-1. In het tweede bedrijf probeerden beide teams nog een doorbraak te forceren, maar die werd niet meer gevonden.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dat is een naam die ik lang niet gehoord heb zeg

PSV legend

Raar dat MVV pas gisteren speelde mogen nu donderdag naar Leeuwarden.

Hoezo: MVV lijdt puntverlies? Jong FC Utrecht heeft puntverlies geleden, MVV heeft een punt gewonnen!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren