Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Mundo Deportivo ontkracht ongunstige voorwaarde in contract Frenkie de Jong

Laatste update:

FC Barcelona heeft de gesprekken gestart met Frenkie de Jong over een verlenging van zijn contract. De Nederlander ligt nog tot medio 2026 vast in het Spotify Camp Nou, maar als het aan de technische leiding ligt komt daar twee jaar bij. Mundo Deportivo weet dat Deco zijn volledige vertrouwen heeft uitgesproken in De Jong en er alles aan zal doen om het contract te verlengen.

Barcelona heeft de voorbije weken meermaals laten doorschemeren dat de wil om de verbintenis te verlengen groot is. De Jong staat zelf ook positief tegenover een langer verblijf bij de Catalaanse grootmacht. Barça ziet in De Jong een vast gezicht voor de toekomst en wil dat laten blijken middels een nieuw vijfjarig contract onder opgewaardeerde voorwaarden.

Mundo Deportivo schrijft dat het belang van Barcelona niet ligt bij het genereren van een 'Fair-Play-salaris', zoals dat wel gebeurde bij onder meer Marc-André ter Stegen. De Duitser heeft een speciale salarisconstructie in zijn contract laten opnemen om de komst van João Cancelo mogelijk te maken. Ter Stegen stelt het geld uit dat hem in de eerste twee seizoenen is beloofd, om het salaris in de laatste jaren te verhogen.

Dat zo'n dergelijke constructie ook in het contract van De Jong zou komen wordt nu ontkracht. "Dat is niet waar", schrijft Mundo Deportivo. "Indien verlengd wordt met Frenkie de Jong is dat puur op sportieve voorwaarden." Deco maakt nog geen haast met de ondertekening, maar wil de kwestie ook niet te lang uitstellen. De komende weken zal een ontmoeting plaatsvinden met zaakwaarnemer Ali Dursun om de situatie te bespreken.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dat klopt volgens mij wel ja, het contract van Frenkie is idd al eerder uitgelekt, en daarin stond dat het uitgestelde salaris uit de twee Corona jaren in de twee seizoenen daarna (22-23 en 23-24) wordt uitbetaald, dus dat is na dit seizoen voorbij. Een eventuele verlenging is nog in onderhandeling, als daar een salarisverlaging in zit dan is dat nieuw.

29 september 2023 om 10:42

Jup. Dat lossen ze gewoon op naar de jong zijn tevredenheid. Volgens mij wil hij graag met pensioen in Barcelona (over 8 jaar ofzo. Heeft wel wat moois maar ik zie hem liever nog in de PL; tijdens z’n prime.

29 september 2023 om 10:48

Dat zal van Frenkie afhangen - hij verdient nu een absoluut mega salaris, woont lekker in het zonnige Barcelona, en is verzekerd van een basisplaats en Champions League voetbal. Als jij in zijn schoenen stond, wat zou je doen?

29 september 2023 om 10:50

Lekker nog 10 jaar in Barcelona blijven

29 september 2023 om 11:44

Dat salaris zal kunnen City United Chelsea Arsenal en liverpool ook wel betalen denk ik. Voor het leven naast het voetbal zou ik in Barcelona blijven. Maar voor de sportieve concurrentie is de premierleague toch wel ongeëvenaard. Daar heb je niet 6 topwedstrijden in het jaar maar eerder 16. En die basisplaats krijg in Engeland ook wel, er zijn niet veel spelers zoals Frenkie.

29 september 2023 om 13:55

zijn toch wel meedere nadelen te voetballen in de PL geen winterstop 2beker Tournooien, word echt roof bouw op die spelers Gepleegd die daar spelen laat staan buiten het voetbal grouwe steden zo als liverpool manchester Newcastle 300 dagen regen per jaar koud weer eten is trouwens in spanje ook beter om lekker te eten in england kan je gelijk naar michelin ster restaurant anders is het niks


29 september 2023 om 19:24

In principe kunnen ze het salaris wel betalen, maar willen ze dat ook? Tot nu toe heeft zich niemand gemeld die zijn mega salaris wil matchen. Misschien komt er wel belangstelling na dit seizoen als zijn salaris weer wat terugvalt na die Corona-uitstel, dat was volgens de berichten iig het breekpunt in de onderhandeling vorig jaar met Manchester United.

Als je naar het kwaliteitsniveau van de middenvelders bij Arsenal, United, Chelsea, City of Liverpool kijkt, dan is het toch een stuk comfortabeler voor Frenkie om in Barcelona te blijven met alleen Romeu als concurrent. Laten we wel zijn, zolang Frenkie er nog zit op zijn topsalaris, gaat Barcelona geen dure kwaliteitsspeler voor diezelfde positie halen.

Als ik Frenkie was, zou ik lekker blijven, bijtekenen en lekker cashen. Bij een City heb je misschien wel flink meer kans op het winne de Champions League, maar geen zekerheid (het duurde 12 jaar met een absoluut wereldteam voordat ze m eindelijk een keer pakten), en die flinke hoop nadelen die ik al noemde.

Ik hoop dat Frenkie goede vorm en spel ook een keer gaat brengen in de topwedstrijden. Dat is hem bij Ajax en misschien een handvol wedstrijden in Oranje gelukt maar hij sneeuwt ook vaak onder. Hij is, met een goede wedstrijd echt wel een klasbak. Mooi voor hem dat hij kan blijven en mooi als hij nog meer successen kan boeken met Barca. Hoe de club met spelers om is gegaan incl. Frenkie zelf was bij vlagen lelijk maar de weg omhoog sind vertrek van Messi is toch wel gevonden sinds afgelopen seizoen denk ik zo.

29 september 2023 om 10:44

Vorig seizoen in La Liga speelde hij uitstekend, maar teleurstellend bij Oranje en met Barca in de CL/EL. De kwaliteiten zijn er zeker, mensen zijn natuurlijk sceptisch na zoveel teleurstellingen maar ik heb op zich meer vertrouwen in Frenkie dan in een Wieffer, Gravenberch of De Roon.

29 september 2023 om 13:14

Hahaha lachwekkend Frenkie is bijna altijd de beste man bij barca ook in de topwedstrijden, echt grappig soms om de analisten hier te horen, kijk je überhaupt wel wedstrijden van Barcelona vraag ik me af

Vind het ook wel mooi dat die gozer zich niet gek laat maken door alle randzaken en getouwtrek. Hij kan veel meer verdienen in de Premier League, opties genoeg om het elders te gaan zoeken. Maar meneer heeft het daar prima naar zijn zin, heeft geen zin in Engels weer en verdiend uiteindelijk ook gewoon nog boven modaal. Leuke kerel

Mooi dat ze zijn contract willen verlengen, Frenkie blijft zijn hele carriere bij Barca spelen. en wilt dat zelf ook.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren