Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Moyes is voorstander van zomerse komst back van PSV'

Laatste update:

Het valt niet uit te sluiten dat Santiago Arias na een seizoen alweer vertrekt bij PSV. De rechtsback is bezig aan een goed debuutjaar in de Eredivisie en is al met meerdere topclubs uit het buitenland in verband gebracht. Volgens het Eindhovens Dagblad volgen Internazionale en Fiorentina Arias en Voetbal International claimt dat ook Manchester United hem op de korrel heeft.

/

Het weekblad schrijft dat David Moyes een voorstander is van de komst van de 22-jarige Arias, die in de zomer voor slechts 675.000 euro werd overgenomen van Sporting Portugal. Momenteel is Rafael da Silva de rechtsback van United, maar hij weet lang niet altijd te overtuigen. Moyes zet daarom ook vaak een centrumverdediger op de rechterflank.

Arias speelde tot dusver 23 competitiewedstrijden voor PSV in de Eredivisie en lijkt in de zomer met Colombia mee te gaan naar het WK. Het management van de rechtsback wil niet op de geruchten reageren, omdat er nog geen concreet voorstel op tafel ligt. United heeft ook nog geen contact opgenomen met PSV.

Santiago Arias is goed genoeg voor Manchester United

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Arias moet gewoon nog een jaartje bij ons blijven, is pas een paar wedstrijden aan het renderen, daarvoor had hij t heel moeilijk. Overigens heeft hij nog een contract tot 2017, dus gewoon 15 miljoen vragen en kijken welke gek het neer wil leggen. Als zulke grote clubs voor hem in de rij staan is dat makkelijk een bedrag dat je mag vragen.

9 april 2014 om 12:08

Dat iemand een langlopemd contract heeft betekend niet dat er overbetaald wordt, kortlopende contracten betekend meestal dat er onder de marktwaarde wordt betaald. 15 miljoen voor Arias, in dat geval zou Ajax 40 miljoen voor Klaassen koeten vragen en als Pelle een contract tot 2020 had had zou Feyenoord 60 miljoen voor hem vragen?

Als je ziet dat Ajax 7 miljoen voor van der Wiel kreeg en Feyenoord ook zoiets gaat krijgen voor Janmaat mag PSV haar dichten knijpen met 5 miljoen voor deze jongen.

9 april 2014 om 12:17

Ja, dan gewoon niet verkopen. Je mag zelf vragen wat je wil en 5 miljoen is veel te weinig voor zo'n jonge jongen. Dat je het daarna nog gaat vergelijken met Klaassen en Pelle slaat natuurlijk helemaal nergens op. Daarnaast, laat ze lekker tegen elkaar opbieden, Thijs Slegers verwacht 8 tot 14 miljoen voor hem te krijgen.

9 april 2014 om 12:40

Tuurlijk mag je zelf vragen wat je wilt, maar het is een back he! Daar wordt internationaal nauwelijks voor betaald op een paar uitzonderingen na.

En ja Slegers heb ik de laatste jaren zelden dingen horen zeggen die uitkwamen. Echter wat ik me dan nog wel kan voorstellen is dat mocht Colombia met wat geluk doorstoten naar een halve finale WK en Arias speelt een sterk WK dan kan ik 10 miljoen nog wel begrijpen.

Maar goed, wie haalt PSV dan als vervanger, want die lopen ook niet voor oprapen, en kom nou niet met Brenet aan.

9 april 2014 om 13:09

@rugu

PSV heeft al jaren geen stabiele verdediging meer gehad. Arias is op dit moment de beste verdediger, ook al is hij maar een back. Voor PSV is hij veel meer waard dan wat een club kan bieden. Vanaf 10 miljoen ga je er over nadenken hem te verkopen. Maar wat je zegt: Er is geen vervanger te koop. Daarbij heeft PSV het geld nu niet nodig en een goede verdediger juist wel.

Qua kwaliteit, prijs en salaris is Arias voor PSV een schot in de roos. Geniet er van en als ie zonder transfersom in 2017 de deur uitloopt zal ik er geen nacht minder om slapen. Immers, als Arias zich zo blijft doorontwikkelen, heeft PSV al zo'n slordige 5 miljoen (transfersom en salaris) verdiend door slim te kopen. Zet dat eens tegenover het geld wat rechtsbacks als Hutchinson en Manolev kosten, alleen al door gebrek aan kwaliteit. Om over de imagoschade die de klungelverdediging de afgelopen jaren heeft opgeleverd nog maar te zwijgen. (degelijk PSV werd ... nouja wat ze nu zijn)

Slim kopen geeft veel meer voldoening dan slim verkopen. Ik ben heel blij met Arias, eindelijk een goede back.

9 april 2014 om 13:20

@mt87

Ben het echt helemaal met je eens. Wij psv ers hebben geaccepteerd dat dit een tussenjaar zou zijn. Een jaar waar een heel nieuw elftal aan elkaar zou wennen.

Volgens jaar moet PSV echt kampioen worden, elke verkoop die de kans vergroot dat wij geen kampioen worden is het niet waard. PSV heeft het geld niet per se nodig, dus een verkoop is dom. Ze verkopen hem maar als psv een paar keer kampioen is geweest en als hij straks transfervrij weggaat is dat maar jammer, dan hebben we wel van hem genoten in de tussentijd.

Ik vind het gewoon jammer dat wij niet meer hebben genieten van een speler als strootman, mertens etc.

9 april 2014 om 14:41

Als PSV een bod krijgt van 0.15 miljoen, dan zou ik er een strik om doen en lekker laten gaan. Die Moyes is totaal de weg kwijt!

Hij heeft zich prima ontwikkeld na een moeilijke start. United lijkt me echter nog wat te hoog gegrepen. Nog even bij PSV blijven, ik ben namelijk blij dat er na jaren weer eens een fatsoenlijke rechtsback rondloopt.

9 april 2014 om 14:43

Manu nog wat te hoog gegrepen? Als je bij Manu tegen een bal kan trappen, dan speel je gewoon hoor!!! Voor de rest helemaal met je eens.

Goede rechtsback alleen laat het maar eens eerst 2 jaar zien hier !!
Psv gaat wel weer zakken vullen heb ik het idee maar dat doen ze over 2 jaar dan ook!!

9 april 2014 om 10:53

Dat lijkt me niet hij heeft een contract tot '17 dus als ie nog twee jaar blijft heeft ie dan een contract voor nog maar een jaar. Knappe jongen die er dan nog 10 miljoen weet uit te peuren.

9 april 2014 om 10:56

Als jij beloofd leestekens op een juiste manier te gebruiken, zal ik beter lezen.

9 april 2014 om 11:42

Lees eerst mijn reactie goed, b.v.d.

Silva is toch echt wel beter.vraag me meer af of moyes de top wel aan kan .vindt dat i al te lang zit bij united

9 april 2014 om 11:13

Moyes snapt er gewoon niks van rafael is een hele goeie back en is de pl al gewend ik snap ook niet waarom hij niet mee doet tegen bayern
Ik vind hem persoonlijk 1 van de beste rechtabacka van de pl

In het begin had ik nog mijn twijfels over Arias, maar de laatste tijd doet hij het erg goed bij Psv. Een goede aankoop waar ze lekker aan gaan verdienen.

Arias maakt een prima tweede seizoenshelft door bij Psv. PSV heeft er goed aan gedaan om hem destijds te kopen, want hij heeft echt veel talent. Arias zou er wel goed aandoen, om nog een jaar te blijven, en vervolgens een stap te maken.

Hij heeft zich aardig hersteld moet ik eerlijk bekennen. Toch denk ik dat man united naar spelers moet zoeken die het niveau omhoog kunnen brengen en niet spelers die aan kunnen haken. Want in die laatste categorie zie ik arias.

Is Janmaat niet wat voor hun? Dan mag büttner onze kant op komen.

9 april 2014 om 10:46

Jij spreekt jezelf ook lekker tegen. Jij zegt dat ze spelers moeten halen due het niveau omhoog moeten halen en dan noem je Janmaat terwijl je zegt dat arias zou kunnen aanhaken. Ik weet niet welke wedstrijden jij kijkt, maar ik kan niet zeggen dat Janmaat zoveel beter is dan Arias.

9 april 2014 om 11:06

Hoe kom je erbij dat ik mezelf tegenspreek? Dat doe ik namelijk totaal niet. Het is heel simpel. Als je voor arias gaat kan je net zo goed voor Janmaat kiezen. Wel jammer dat je niet als objectief kan worden beschouwd als je een clublogo in je profiel hebt staan. Want ik ben wel degelijk objectief.

Janmaat is helemaal zo 'n slechte optie niet voor man united, als je tevreden bent met arias.

9 april 2014 om 11:18

Je spreekt jezelf tegen omdat janmaat nou ook niet bepaald het niveau omhoog tilt he bij united

9 april 2014 om 14:58

Haha jij heb hem daar al zien spelen. Ik begrijp het

9 april 2014 om 18:25

En dan zelfde zeggen over Arias... Dude jij faalt hard

9 april 2014 om 10:48

Je hebt het over dat Arias bij het niveau kan aanhaken naar niet verhoogd en dan noem je janmaat als kandidaat. Haha ! Die is een klasse minder maar begrijp dat het goed zou zijn voor Feyenoord.

9 april 2014 om 10:53

Janmaat is echt geen klasse minder dan Arias. Janmaat laat het al twee seizoenen zien op Eredivisieniveau, Arias net 10 wedstrijden. In potentie zijn we wellicht gelijkwaardig, op dit moment zeker niet. Neemt niet weg dat ze allebei tekort zullen komen voor de absolute top.

9 april 2014 om 10:57

Je hebt gelijk over het aantal wedstrijden maar potentie vind ik duidelijk niet. Arias is veel sneller en meer een bijter. Janmaat scoort wel meer. Denk dat clubs eerder kijken naar het verdedigende aspect.

9 april 2014 om 10:59

In potentie is arias toch wel beter. Janmaat is al bijna 25 terwijl arias net 22 is geworden. Dus daar zitten nog veel meer groeimogelijkheden terwijl ze nu qua niveau elkaar al bijns niks ontlopen.

9 april 2014 om 11:14

Ben het er niet echt mee eens dat Arias meer een bijter is. Janmaat speelt bijna elke week de linksbuiten van de tegenstander uit de wedstrijd, ook door het feit dat hij altijd hard tackelt en naar voren doordekt. En bij Zuid-Amerikanen zie je toch vaak dat ze aan het begin zich snel ontwikkelen en dan stil komen te staan, dus vraag me echt af hoe goed Arias kan worden. Ik hoop voor hem en psv dat hij het tegendeel kan bewijzen.

9 april 2014 om 10:54

Janmaat zou eigenlijk wel de juiste type zijn wat ze zoeken. Iemand die sterk is en daarnaast nog veel opkomt. Buttner is te duur voor FR

Het lijkt me niet dat deze jongen al klaar is voor united.
Bovendien denk ik niet dat hij weer zo snel wil verhuizen en naar een grotere club gaat.

Bij Sporting heeft hij vooral in het tweede meegedaan terwijl hij toch echt voor t eerste werd gehaald.
Ik hoop dat hij hier aan denkt en nog een tijd bij PSV blijft, en wie weet wat daarna komt.

Alhoewel PSV € 15.000.000 nooit zal weigeren.

Met alle respect voor Arias en Psv.. Maar Arias is toch niet van het niveau wat een club als United na dient te streven?

9 april 2014 om 10:49

Was Buttner dat wel dan? Ik kan me goed voorstellen dat Moyes naar iemand op zoek is die als back-up kan fungeren. Die loopt er momenteel niet rond, ook niet in de jeugd.

9 april 2014 om 11:09

Buttner had al wel heel wat meer speeluren in de Eredivisie achter z'n naam en had ook veel constanter gepresteerd. Arias heeft de laatste maanden wel leuke wedstrijden gespeeld en fungeert achter Ruiz stukken beter. Maar voor de winterstop zakte hij als een betonblok door de ondergrens van Psv. Overigens had de overgang van Buttner ook heel wat wenkbrauwen gefronst; uiteindelijk gaat het denk ik wel de goede kant op met Buttner maar hij had net zo goed de nieuwe Royston Drenthe van Manchester kunnen worden.

9 april 2014 om 11:21

Had Buttner maar het talent van Drenthe, dat vond ik namelijk een fantastische speler. Mistte helaas de mentaliteit om daar wat mee te doen. En ik kan je verzekeren dat Moyes een nieuwe, #1 linksback welteverstaan, zal halen zodra Evra vertrekt.

9 april 2014 om 11:32

Wat is speeluren nu voor een argument? Flederus heeft ook heel wat speeluren achter zijn naam. Speelt op hetzelfde niveau als Buttner toen speelde, want Vitesse speelde met Buttner ook op de onderste plaatsen in de Eredivisie.

9 april 2014 om 11:44

Topclubs kijken niet alleen naar de kwaliteiten van een talent maar zijn vaak pas gewillig om de portemonnee te trekken wanneer een speler over een lange termijn een bepaald niveau haalt. Zie bijvoorbeeld Depay, die heeft ondanks het slechte seizoen van PSV ook in de slechte periode als één van de weinigen toch goed gepresteerd. Dat zegt veel over zijn kwaliteiten en mentaliteit en dat maakt de marktwaarde voor hem ook hoog.

9 april 2014 om 10:51

Denk ook dat Man United meer zoiets heeft van beter nu wegkapen dan over twee jaar als hij nog duurder is en andere clubs ook meer willen betalen. Hoop natuurlijk gewoon dat hij blijft, bij PSV kan hij tenminste komende 2 seizoenen basisspeler zijn, wat hij natuurlijk hard nodig heeft om eventuele verdere stappen in zijn ontwikkeling te maken.

Dus Manchester United wilt de komende jaren voor plek 5 t/m 8 gaan spelen als je aan dit soort aankopen gaat denken/doen.....

Als je dan toch een rechtsback uit de Eredivsie haalt zou ik voor Janmaat gaan. Of zelfs eerder nog voor Van Rhijn. Arias doet het nu aardig maar moet nog maar bewijzen dat dit niet de fase is waarin hem alles lukt en hij op zijn plafond zit. Van Rhijn en zeker Janmaat hebben het al langere en meerdere periodes laten zien.

9 april 2014 om 10:51

Ja natuurlijk een back die door een speler van Ruben Kazan wordt dronken gespeeld en Van Rhijn die het lastig heeft met elke speler in de eredivisie. Je bent wel een kenner.

9 april 2014 om 10:53

En toch geef ik Elastiek dik gelijk. Beste rechtsback in de eredivisie is zeker Janmaat

9 april 2014 om 10:56

Ja Arias was lekker bezig in de eerste seizoenshelft.

9 april 2014 om 11:10

Arias speelt vrij aardig nu. Maar hij moet het nog maar over langere en meerdere periodes bewijzen. Dat wat Janmaat en Van Rhijn wel gedaan hebben. Wat ik al zei, Arias kan nu ook in de beste fase van zn carriere zitten en valt ie snel weer terug in zn normale niveau van voor de winterstop. Let op ik zeg niet dat het zo is maar zeggen op basis van toen aardige potjes dat hij beter is dan backs die het al langer en vaker bewezen hebben is dikke onzin.

Als Man United aanklopt met een zak(je) geld, gaan Arias en PSV dat echt niet weigeren.

En van Arias is dat niet eens zo gek. Welk perspectief heeft hij nou echt bij Psv? Die club gaat voorlopig geen kampioen worden, je moet je afvragen of ze weer structureel voorrondes CL gaan spelen, het blijft rommelen daar in Eindhoven....... Wel nieuw beleid of toch maar niet, wel jeugdspelers of toch maar spelers van buitenaf halen, geen ervaring in de technische staf en ga zo maar door.

Het lijkt mij op dit moment voor spelers van PSV gewoon heel moeilijk weigeren als er een "grote" club naar je komt informeren.

9 april 2014 om 10:59

Dat geldt niet alleen voor spelers van Psv, maar nagenoeg voor elke speler in de eredivisie. Als Man Utd langskomt is de keuze idd snel gemaakt. Dat hij geen perspectief heeft bij Psv is onzin, hij is nu de vaste rechtsback en als hij zo blijft presteren gaat daar echt geen verandering in komen. Hij is mede dankzij zijn prestaties opgeroepen voor het nationale elftal dat dit jaar actief is op het Wk.overigens doet Psv gewoon elk jaar mee om het kampioenschap, alhoewel dit inderdaad een rampseizoen was.

9 april 2014 om 15:10

Mooie glazen bol heb je . Hoe weet je dat PSV de komende tijd geen kampioen gaat worden? Beargumenteer graag

9 april 2014 om 15:51

Heeft niks met een glazen bol te maken en ik beargumenteer dat al in mijn post.

Het rommelt te veel bij PSV en zolang ze daar niet een keer een beslissing nemen of ze nou wel of niet het nieuwe beleid gaan volgen en spelers echt opleiden blijft het wisselvallig.

Hetzelfde geldt voor de technische staf, er straalt geen vertrouwen uit en er ontbreekt gewoonweg ervaring. Dit zijn in mijn ogen niet de mensen die spelers als bijvoorbeeld
Depay beter gaan maken en dus blijft zo'n jongen maar aanrommelen en voor eigen kansen gaan op het verkeerde moment terwijl hij zoveel efficiënter zou kunnen zijn.

Daarnaast denk ik dat ploegen als Ajax, Feyenoord, Twente en ook bijvoorbeeld AZ een beter "team" hebben als je begrijpt wat ik bedoel. Voetballen met en voor elkaar. Natuurlijk staat of valt dat bij wie er weggaan en wie erbij komen, maar bij Ajax is al gezegd dat er in de zomer weinig zal gebeuren. Ik heb ook vertrouwen in Rutten dat hij de weg die is ingeslagen bij Feyenoord door zal zetten en hoewel ik absoluut geen Feyenoord supporter ben heb ik wel heel veel respect voor die ploeg, vooral als je ziet waar ze vandaan gekomen zijn en hoe ze dat gedaan hebben.

Bij PSV mis ik dat gevoel gewoon, het hangt allemaal maar een beetje aan elkaar, individueel goede spelers maar geen coach die daar een geheel van kan maken.

Zo duidelijk genoeg?

Arias doet het de tweede seizoenshelft goed bij Psv, lekker bijtertje. Maar voor United komt hij nog tekort. Vind sowieso dat United opzoek moet naar jonge spelers die het team direct versterking in plaats van spelers die kunnen uitgroeien tot een vaste waarde. Want United is wel op een aantal plaatsen rijp voor een grondige renovatie!

Heel simpel : gewoon 15 miljoen aan vast hangen.
Eens kijken wie er als gegadigden overblijven.
De nood is hoog bij clubs als manchester inter ac etc.
Dus Gewoon "strootman" bedragen aanhouden.

Zijn die clubs blind? Arias begon dramatisch en nu speelt hij aardig (lees: hij maakt Haast geen cruciale fouten meer) maar het is toch een zeer kwetsbare verdediger..

9 april 2014 om 10:58

Ach ja welke back is niet kwetsbaar? Neemt niet weg dat United evengoed te hoog gegrepen is hoor. Het is echter wel een back met dynamiek en een goed fysiek, daarom snap ik wel dat hij interesse uit het buitenland geniet.

Het zou een mooie stap zijn voor Arias , maar of het verstandig zou zijn..

je kunt zeggen wat je wil van PSV maar hun aan- en verkoopbeleid is top!

9 april 2014 om 11:08

Vanaf seizoen 2000-2001 hebben ze aan transfers uitgaven en inkomsten 17 miljoen verdient.
Puur aan inkoop-verkoop.

ik weet niet eigenlijk niet of dat goed, gemiddeld of slecht is.

9 april 2014 om 11:30

hoe kom je aan dez einfo?
Onderbouw het eens?

9 april 2014 om 11:31

juist en sinds dat we een nieuw beleid zijn gaan voeren?? want vanaf 2001 is niet te vergelijken aangezien we afgelopen zomer 55 mil binnen hebben gekregen ...

9 april 2014 om 11:42

Hoe kan ik dit onderbouwen. Gewoon vanaf 2000-2001 de uitgaven en de inkomsten aftrekken en optellen. Dan kom je hier op uit.
Dat heb ik nu van een website gehaald welke ik natuurlijk niet mag noemen.

9 april 2014 om 11:47

Vanaf het nieuwe beleid? Dat is 1 transfer periode geweest. Daarin heb je spelers verkocht die je de jaren daarvoor gekocht hebt. Dus het is niet reeel om vanaf deze zomer te gaan tellen. Daarom heb ik een langere periode genomen om een bepaald gemiddelde te krijgen.
Als je vanaf deze zomer gaat rekenen heb je +/- 30 miljoen verdient.
Maar dat is niet reeel, aangezien je de jaren daarvoor 8, 11 en 4 miljoen verlies had.

9 april 2014 om 14:07

Ik kom via soccerway op andere cijfers uit.
Over de laatste 5 jaar netto transferresultaat;

PSV 14
Ajax 47
AZ 53

Kortom: AZ doet het echt geweldig. Sinds Brands bij PSV zit, gaat het daar ook crescendo qua verkoop; 26 miljoen in 2 jaar.

Het zegt ook wel dat er de laatste jaren teveel kwaliteit is vertrokken uit de eredivisie en dat verklaart het dramatische niveau.

Waar ik me nou heel erg nieuwsgierig naar ben. In nederlandse media worden de spelers uit de eredivisie en de trainers uit de eredivisie altijd gelinked aan de grootste clubs. Zelfs spelers waar eigenlijk iedereen wel van weet dat die het nooit zullen redden worden gelinked aan de meest onmogelijke bestemmingen. Is dat in bijvoorbeeld de media van duitsland ook zo. Dat matige spelers worden gelinked aan Real en Barcelona etc.

Ik heb gelezen dat Moyes inmiddels intresse had in de volledige selectie van ajax, psv en feyenoord, dat hij twente ook wel iets vind. maar daar heeft hij nog wel concurrentie van barcelona en city.

Verder, vind Arias een prima speler hoor. Hoop potentie, maar waarom zou je Rafael vervangen voor een zelfde type speler. Zeker als de rest van je elftal wel een facelift kan gebruiken.

9 april 2014 om 11:14

Clubs hebben altijd een lijst waarop tientallen, zo niet honderden, spelers op staan (meestal schaduwnamen). Die lijst houden ze bij. Elk fatsoenlijke speler die tegen een bal kan trappen wordt in de gaten gehouden. Dat gebeurt overal, en zo kom je dus bij een speler als Arias uit. Het kan ook heel goed dat speler X 'interessant' is omdat hij bijv. goede voorzetten aflevert en snel is, de speler in kwestie hoeft niet eens heel goed te zijn maar hij beschikt wel over die kwaliteiten.

Rafael heeft wel een concurrent nodig, Rafael was vorig jaar een van de beste rechtsachters ter wereld alleen onder Moyes is hij tot nu toe iets minder. Smalling op de back positie is een drama dus deze psv'er kan Rafael dwingen beter te spelen omdat hij anders zijn plek kwijt raakt en zorgt ervoor dat er een backup is... de vraag is alleen of Arias goed genoeg is.

Dit vind ik wel ongeloofwaardig nieuws arias is bij lange na niet de beste rb van nl en dan naar united.

Zeg wat is het verhaal daar in Manchester? Willen ze beter worden en weer terug naar de top of wat? Dit is toch geen United speler. Wat een grap zeg.

Verhalen over interesse in Arias blijft wel steeds terugkomen, zullen dus echt wel paar club zijn die hem willen halen. Arias is na een lastige start echt wekelijks één van de betere mooi om te zien. Hoop hem nog een jaar te zien in eindhoven. Brenet is er nog niet echt klaar voor en na paar jaren eindelijk weer eens een back waar ik vertrouwen in heb zou jammer zijn als die zo snel vertrekt.

Arias mag in zijn handjes klappen met een basisplaats bij psv. Verdedigend een zeer matige back en aanvallend zit hij echt niet op het Manchester united niveau. Kortom, om dit soort berichten kan ik alleen maar lachen.

9 april 2014 om 13:54

Jij lachte vast en zeker ook toen de bedragen voor pieters strootman lens en mertens bekend werden????

Arias zal niet te houden zijn. Het prijskaartje zal ergens tussen de 8 en 14 miljoen zijn, waarmee Brands goede zaken heeft gedaan. Nu alleen nog het team aan het voetballen krijgen.

Mooi dat Arias nu zijn draai begint te vinden in Nederland, al is het beter als hij nog minimaal ander half jaar in Eindhoven blijft. Ik zie hem wel 1 van de dragende spelers van PSV worden, hij kan beter op zo´n moment naar het buitenland gaan dus ik hoop dat hij de Euro´s nog even weet te weerstaan.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren