Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Mourinho ziet Lampard-rol voor Pogba: ‘Maar we gaan geen doelen stellen’

Laatste update:

Met Paul Pogba en Zlatan Ibrahimovic haalde Manchester United afgelopen zomer twee spelers van wereldklasse in huis. De twee weten elkaar binnen de lijnen blindelings te vinden en met name Ibrahimovic scoort aan de lopende band, daar waar Pogba op zijn eigen manier een bijzonder sterke en gedreven indruk maakt. De aankoop van 105 miljoen euro zegt op het veld een ‘speciale band’ te voelen met de Zweedse spits.

/

“We spelen nu enige tijd samen en we hebben een bepaalde connectie, we weten elkaar goed te vinden op het veld”, zegt Pogba in gesprek met United Review. “Ik weet Zlatan goed te vinden, net als Anthony Martial en Marcus Rashford. Ik weet niet hoe het komt dat we zo goed samenwerken. Hij is simpelweg iemand die ik goed weet te vinden. Het is een bepaalde connectie die we hebben op het veld. Dat is niet iets waar we op hebben geoefend tijdens trainingen, het gebeurt gewoon.”

Waar de 35-jarige Ibrahimovic dit seizoen in de Premier League acht keer trefzeker was, vond Pogba vier keer het net in de competitie. Manager José Mourinho denkt dat de 23-jarige middenvelder het in zich heeft om meer te scoren, een beetje zoals Frank Lampard dat deed als speler van Chelsea. Laatstgenoemde was regelmatig trefzeker onder Mourinho op Stamford Bridge en de Portugees hoopt dat Pogba zich op een eenzelfde manier weet te ontwikkelen.

“Ik heb Paul op tactisch gebied wat andere dingen laten doen”, vertelt Mourinho tegenover The Daily Express. “Ik weet nog dat toen ik bij Chelsea kwam in 2004, ik in mijn eerste wedstrijd 4-4-2 speelde, met Frank Lampard als middenvelder aan de linkerkant. Het duurde maanden voordat ik door had dat deze man zo veel potentie had om te scoren. Hoe langer je samenwerkt met spelers, des te beter begrijp je ze en haal je er het beste uit. Ik denk dat Paul voor nu blij is met de manier waarop het team speelt en we hem laten spelen. Ik denk dat hij meer kan scoren, maar we gaan geen doelen stellen. Ik heb het gevoel dat hij iedere wedstrijd kan scoren.”

Hoe eindigt Manchester United - Liverpool

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Volgens mij heeft zlatan al 13x het gevonden in de PL?

Dat gevoel heeft Pogba zelf ook als hij weer eens van een meter of 30 gaat schieten.

15 januari 2017 om 09:37

Hij kan het anders prima

15 januari 2017 om 10:14

Als het lukt ziet het er prima uit idd.

15 januari 2017 om 10:15

Ik zag net al ze schoten die dr niet in gingen zonde waren mooie goals geweest raakt helaas vaak de paal.

15 januari 2017 om 10:19

En je punt?

15 januari 2017 om 10:28

Dat het jammer is dat die dr niet in gingen.

De duurste speler van de wereld halen en blij zijn met "connectie" met Zlatan en een paar fysieke activiteiten van deze speler. Goede speler hoor, daar niet van, maar oh zo overschat. In mijn ogen is hij de mindere versie van Toure en dan 110 miljoen voor hem. De voetbalwereld is gek geworden. Eigenlijk wel lekker dat de Chinezen nu die Engelsen met hun eigen manier en middelen aan het bestrijden zijn. Zij hebben samen met Madrid die ineens 95 miljoen betaalde (destijds een ondenkbaar astronomisch bedrag) voor Ronaldo, de markt verziekt. Hierna was het smijten met geld en grove bedragen voor subtoppers en middelmaten een feit.

15 januari 2017 om 10:16

Nou, ik vind Toure een redelijke speler geworden vroeger goed maar Pogba is op het moment zeker beter.

15 januari 2017 om 10:24

Smaken verschillen zouden we maar zeggen. Toure was/is een complete speler die op 3 verschillende plekken kan spelen, in de verdediging, als controleur en als aanvallende middenvelder. Pogba heeft nog veel te leren om het niveau te komen van de beste tijd van Toure. Maar ik vind Toure kwa gedrag en mentaliteit niet bepaald een voorbeeld voor Pogba, maar dat is een andere discussie.

15 januari 2017 om 11:00

@ZekerNeutraal. Sinds wanneer kan Yaya Toure in de verdediging spelen? Dat heeft hij namelijk bij mijn weten nog nooit gedaan, en zijn zwakke punt als controleur is juist het verdedigende aspect. Dat lijkt mij dus sterk. Verder was Toure goed, maar heeft hij in al zijn jaren bij City ook gewoon 2 jaar echt ondermaats gespeeld. Dat vind ik persoonlijk niet kunnen. En vaak kwam dat door zijn luie mentaliteit op het veld.

15 januari 2017 om 12:03

Ik zeg toch ook dat zijn mentaliteit niet in orde is?
Hij heeft niet in de verdediging gespeeld maar kan dat makkelijk. Dat is wat ik bedoelde te zeggen. Toure zijn techniek vind ik van een hoger niveau. En eenmaal naar voren heeft hij veel meer scorend vermogen dan Pogba.
Toure is niet alleen fysieke kracht maar ook heel veel voetballend vermogen. Pogba vind ik in dat opzicht minder. Maar daar waar Toure al klaar is met doorgroeien bevindt Pogba zich in een fase waarin hij alleen maar beter kan worden.

15 januari 2017 om 12:56

Toure heeft echt niet meer techniek hoor.. kijk maar eerst is naar pogba.

15 januari 2017 om 10:18

Zeker neutraal is je gebruikersnaam maar iets zegt me dat het niet helemaal klopt... In de top 15 van duurste transfers ooit staat 4x een Engelse club en die 4x samen beslaat 2x Utd en 2x City. Dus kort gezegd, wat lul je nou?

15 januari 2017 om 10:20

als je geen fatsoen hebt om de discussie op een normale wijze te voeren dan zeg ik: een fijne dag nog.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren